80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çizelgemi yapsam iyi olacak sanırım

ama hangi kilomu baz alsamki 94 eve geldiğim kilo 85 sonrası bilemedim ki bende

ya belki delilik diyeceksiniz ama 4. yü de düşünüyorum allah kısmet ederse. kalabalık aileyi seviyorum. ben üç kardeşim 4. olsun diye anneme çok ısrar ettim ama yapmadı sen doğur sen bak dedi. ama nerden bilsin kadıncağız ciddiye alacağımı şimdi kızım yeter diyo bende 1 tane daha deyince tüh sana diyo.

yardımcın filan varmı diger çocuklar kaç yaşında valla snei tebrik eidyorum ne diyim yani 3. yü geçtim 4. cüye cesaret edebiliyorsan maddi manevi her yönüyle çok zor çocuk yetişdirmekk..

yardımcın filan varmı diger çocuklar kaç yaşında valla snei tebrik eidyorum ne diyim yani 3. yü geçtim 4. cüye cesaret edebiliyorsan maddi manevi her yönüyle çok zor çocuk yetişdirmekk..

yok ya ne yardımcısı. üstelik annemlerdende kayınvalidedende uzağım bakacak kimsem yok ( ay kendime acıdım kız şimdi) çok şükür maddi durumumuz çok kötü değil. dershane sahibiyiz. allah kısmet ederse çocuklarımızın eğitimi için elimizden geleni yapacaz. benim 4 kardeşte ısrar etmemin sebebi. biz öldüğümüz zaman yalnız kimsesiz kalmasınlar. biliyorum şimdiki devirde kerkes bir yerlere gidiyor. ama var bir yerde birilerinin varlığını hissetmek önemli bence. ayrıca hastalık var bir yerde. hani oluyo ya ilik lazım oluyo falan ne kadar çok yakının varsa o kadar uyum sağlama olasılığı var ( biliyorum psikopatça bişe ama ) hani dışardas aramasınlar hiç bişeyi birbirlerine yetsinler istiyorum. inşallah allah böyle birşeye muhtaç etmezde onları. mutlu bir şekilde yaşarlar. bazıaçılardan bakınca bu dünyaya çocuk getirmekte mantıksız gelebiliyo. ama benim için artılar eksilerden daha çok galiba. ev hanımıyım ama eğitimime devamda ediyorum aynı zamanda. iki yıllık bi üni bitirdim şimdi 4 yıllık sosyoloji okuyorum. bu eğitimin de çocukların yetiştirilmesinde onlara olan bakış açımda farklılıklar getirdiğini biliyorum. ooooof çok yazdım yine ya. hoş ne yazdım onuda bilmiyomda saçmaladım galiba

ha bide biri 5 diğeri 7 yaşında. çok şükür onlar baya büyüdü bana yardım edecekler gibi görünüyo

yoo hiçte boş yazmadın cnm gayet anlaşılır yazmışsın
gayet bilgili bir anne oldugunu analadım mesela ben:)

çocuk maddiyatlada ilgili cnm tabikid e
benim gözüm çok korktu benimkiler ikiz mesela 3. yü düşünmüyorum düşünemiyorum
şartla rimkanlar farklı olsaydı düşünebilirdim .
çünkü her nekadar bir yerlere gitsede insanlar gün geliyor herkes özüneee dönüyorr:))

amanın 3. çocuk muu ayy kolayy gelsinn sana vallahiii , hemd ebüyük kolay gelsin

nehir ben düşünemiyorum cnm üçüncüyü nayırrrrrrrrrrrrrr

banucum tabiki bende düşünmüyorum canım espiri yaptım ikizlerden sonra 3. cocuk maddi manevi çooookkkk zor ama bir bir olsaydı ve maddiyat çok iyi olsaydı 3 olabilirdi allah paşalarımıza sağlıklı uzun ömürler versin canım

ohhh maşallah canım sana

4. cocukmu hey maşallah
Allah sağlık ömür versinde bir düzine yap bacım
mantıklı aslında düşündüğün ilik vs
ilerde destek olmaları birbirine
nasıl yetiştirirsen öyle gider

ki annem beni 11 sene sonra yapmış kendi kız kardeşi olmadığından
ki o zaman ulstason vsde yokmuş kız olacağımı nerden bildiyse
ablama arkadaş olayım diye
bir iyi bir kötüyüz

ben ne kadar ılımlı pozitif eli açık iyi niyetliysem
oda tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…