evet canım kısmetse iki hafta sonra kucağımıza alacaz bebişimizi
evet canım kısmetse iki hafta sonra kucağımıza alacaz bebişimizi
3. cocukmu allah yardımcın olsun
banu bizde 3. yapsak mı kuuuu
ya belki delilik diyeceksiniz ama 4. yü de düşünüyorum allah kısmet ederse. kalabalık aileyi seviyorum. ben üç kardeşim 4. olsun diye anneme çok ısrar ettim ama yapmadısen doğur sen bak dedi. ama nerden bilsin kadıncağız ciddiye alacağımı şimdi kızım yeter diyo bende 1 tane daha deyince tüh sana diyo.
yardımcın filan varmı diger çocuklar kaç yaşında valla snei tebrik eidyorum ne diyim yani 3. yü geçtim 4. cüye cesaret edebiliyorsan maddi manevi her yönüyle çok zor çocuk yetişdirmekk..
günayddın kızlar
ha bide biri 5 diğeri 7 yaşında. çok şükür onlar baya büyüdü bana yardım edecekler gibi görünüyo
bence de büyükler artık yardım edebilirler
ben de 3-4 çocuk taraftarıyım
o kadarını yapabilirsem
kız seni çok merak ediyom ha. aynı şehirdeyiz hiç görüşmedik. birgün buluşalım sana da uyarsa
yok ya ne yardımcısı. üstelik annemlerdende kayınvalidedende uzağım bakacak kimsem yok ( ay kendime acıdım kız şimdi) çok şükür maddi durumumuz çok kötü değil. dershane sahibiyiz. allah kısmet ederse çocuklarımızın eğitimi için elimizden geleni yapacaz. benim 4 kardeşte ısrar etmemin sebebi. biz öldüğümüz zaman yalnız kimsesiz kalmasınlar. biliyorum şimdiki devirde kerkes bir yerlere gidiyor. ama var bir yerde birilerinin varlığını hissetmek önemli bence. ayrıca hastalık var bir yerde. hani oluyo ya ilik lazım oluyo falan ne kadar çok yakının varsa o kadar uyum sağlama olasılığı var ( biliyorum psikopatça bişe ama ) hani dışardas aramasınlar hiç bişeyi birbirlerine yetsinler istiyorum. inşallah allah böyle birşeye muhtaç etmezde onları. mutlu bir şekilde yaşarlar. bazıaçılardan bakınca bu dünyaya çocuk getirmekte mantıksız gelebiliyo. ama benim için artılar eksilerden daha çok galiba. ev hanımıyım ama eğitimime devamda ediyorum aynı zamanda. iki yıllık bi üni bitirdim şimdi 4 yıllık sosyoloji okuyorum. bu eğitimin de çocukların yetiştirilmesinde onlara olan bakış açımda farklılıklar getirdiğini biliyorum. ooooof çok yazdım yine ya. hoş ne yazdım onuda bilmiyomda saçmaladım galiba
olur canım müsait bir zaman da görüşelim
Günaydın kızlar
günaydıııın tatlım nasılsın
amanın 3. çocuk muu ayy kolayy gelsinn sana vallahiii , hemd ebüyük kolay gelsin
nehir ben düşünemiyorum cnm üçüncüyü nayırrrrrrrrrrrrrr
ya belki delilik diyeceksiniz ama 4. yü de düşünüyorum allah kısmet ederse. kalabalık aileyi seviyorum. ben üç kardeşim 4. olsun diye anneme çok ısrar ettim ama yapmadısen doğur sen bak dedi. ama nerden bilsin kadıncağız ciddiye alacağımı şimdi kızım yeter diyo bende 1 tane daha deyince tüh sana diyo.
iyiyim bugünlerin en güzel hamişi sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?