80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

normalde erken kalkıp kahvaltı etme alışkanlığım yoktur
güne öğleden başlarım
ama bugün erken kalktım

kahvaltıyıda ettim tek sebepte öğlen misafirlikteyim
tok gideyim hesabı

aranızda yaş farkı çooook fazla benle kardeşim arası da 10 yaş. ben kardeşimi doğru düzgün tanımıyorum. böyle deyince herkesin tuhafına gidiyo ama o ilk okuldayken ben üniye gittim gelince de evlendim. neyi sever neyi sevmez ben iki sene önceydi bir haftalığına bizde kaldı da o zaman sorabildim ve öğrendim. o yüzden aralarında da çok yaş farkı olmasını istemiyorum. ama bir düzine de getiremem azıcık sezeryan oluyo. muhtemelen 4. için bile dr dan fırça yiyecem ama neyse. ( hani laf aramızda normal doğursam belkide getirirdim 1 düzine babaanneme çekmiş olma ihtimalim çok yüksek. allah toprağını bol etsin 13 tane doğurmuş kadın)

müge anlıyı seyrediyosanız iki kardeşin buluşması var. kardeş işte nerde ne zaman olursa olsun buluyolar birbirlerini. ne ana kalmış ne baba

sizinki uzaklıktan
biz uzak kalmadık hiç
arada birde abim var
aman anamın aklı işte
ya doğur yada dogurma
kaç sene sonra cocuk noluyo
insana torun gibi gelir o be
valla banada bakıyolar bu kız babaannesine cekmiş diyen cok cevremde
ilk önce adım zaten
oda 13lemiş senin babaanne gibi
ben 1 tanesini nasıl cıkarıcam diye düşünüyorum şimdiden öyle cesaretli değilimdir canım konusunda
20lik dişimi bile kendim çektim düşün artık
ondan cocuk sonra sonra diyorum

allah gönlüne göre versin canım ( senin de herkesin de)

ayyyy sabahtan beri elimi hiç bir işe vurmadım yataklar bile öyle duruyo. çocuk gelecek yemek yapmadım. oturuyorum sadece. ama işin tuhaf yanı hani yaz günü olurda su gibi terlersiniz ya. oturduğum yerde öyle oldum. sıkıntı mı bastı metabolizmam oturduğum yerde coştuda mı böyle oldu anlamadım:44::44::44:

Merhabalar, dün gelemedim ve menüyü de yazamadım zaten yazılacak gibi değildi.Bu aralar bayağı yoğunum, gelen-giden ve yeme -içme devam ediyor. Ben bu hafta ara verip(başlamadan ara diyorum ) haftaya başlayacağım,çünkü olmuyor, diyet yapmıyorum ve alıyorum. Haftaya sıkı olsun artık.

Selamun aleykum kizlarrrrr

Bugun gec yatmama ragmen yinede cok gec uyanmadim
Hemen kahvaltimida hazirladim hatta sizlerlede paylasayim birazdan
Telden simdi denedim ama hata veriyor.

Eşim bugün halsiz olduğundan ( hasta olucak galiba ) işe gitmedi
Hemşirelik yapacağım anlayacağınız Spor salonuna gidene kadar
Arada bakarım tabi yine sizlere önce bir az iş yapayım da ütülerimi falan yerleştireyim

Son düzenleme:
Resim nedense büyümüyor
Neyse tabağımdakilerin miktarlarınıda yazayım bari

1 büyük fincan beyaz çay
5 zeytin
2 KK orta yağlı beyaz peynir
3 - 4 Ceviz
1/2 domates
1/2 Turp
1 salatalık

Yine Canan Teyzeme uydum ve ekmek yerine ceviz yedim ne çok tokum nede çok açım şimdi mutfağa girişeyimde hem öğlenlik yemeğimi yaparım o arada

Slm kizlar umarim herkes iyidir 5-6 gundur takip edemiyorum sizleri annemlere gectim firsatim olmuyor kusuruma bakmayin.
Yarinki kilo bildirimi burayami yazmaliyim ve saat kaca kadar yazabilirim.

nasılsınız kızlarr
ben çok yoruldum ama iyi oldu,,hergün uykudan gözümü açamıyordum çok şükür bu günkalkıp evimim işini yatım ve şimdiye kadarda bahçede 80 kilo elma ayıklayıp doğradım..sirke yapıcam bahçede elmaların çoğu küçük ve çürük çıktı bu yıl ,kimseye verilmez beyenmezler,aslında bu kadar çok olmasa biz yerizde çok olduğundan daha fazla ziyan olmadan kurtarmak istedim..işallah iyi olurda içeriz elma sirkesi şifalı nede olsa..geçen yıl yaptığımı dağıttım konu komşuya bakalım bu yıl şehrin sirke ihtiyacını ben karılıycam sanırım

amann bi işe yaradımya yorulsamda iyi hissediyorum kendimi uzun bi zamandır hep uyuduğumdan uykudan uzak bir gün yaşadım süper
:3

Anam kızlar şimdi bayılacağımmmmmmmm

Benim hımbıl fosur fosur uyuyor ve ben çocuklarla debeleniyorum
Bir ara markete kaçtım eksikleri alayım bahanesiyle anam 5 dakika arayla bu sefer şunuda alsana bunuda alsana diye aradılar beni
Annemede eksik varmı diye sordum giderken tabi onun istediği teneke yağını götürmek için bir 10 dakikada annemlerde oyalandım orayıda 2 kere aradılar ne zaman geliyorsun diye

Tam eve geldim baktım hımbıl uyumuş şimdi birde yayla çorbası yapayımda uyandığında içer sıcak sıcak
Kendimede semizotu salatası yapacağım akşamlık yemeğin yanına

oh ellerine sağlık canım ama 80 kg az değil nasıl becerdiniz helalolsun

bugn kü menülerin çok güzel galiba cecomuz bu işi sıkı tutmaya kararlı bu sefer
seni listede mor görmek istiyorum ama en iyisi lacivert görmek:)))

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kib kut peynir, 1dilim ekmek, emzirme çayı

Ara: yok

Öğle: 4 kaşık pilav, 6 kaşık etli karnıbahar yemeği, 2 kaşık yoğurt

Ara: emzirme çayı, bi dilim kek

Akşam: 4 kaşık pilav, 4 kaşık karnıbahar, 3 kaşık yoğurt

Yatmadan: 1 muz ve 1 bardak süt diye düşünüyorum.

Bu arada karnıbahar yemeği yarın da yenecek kadar çok malsef :/ yaparken abartmışım :)

Tebrik ediyorum azminden dolayı. Benim oğlum da 16 aylık ama gel gör ki kilom dehşetü vahşet :) ee geldiğimde 95 idim. Şişlikler vs gidince 85 oldum. Sonra yediklerimi abarttım süt olsun diye p) 90 oldum. Sonra dikkat edip 81. Ve son olarak yine coşup 86 :/ umarım burası beni gaza getirir. Okudukça bile insan iyi etkileniyo ve yediklerini abartmamaya çalışıyo.

canım yaaaa. bende haşimato tiroit hastasıyım bilirim zor kilo vermek nedir. ben 82 den aşağı inemedim. en sonunda dedim hamile kalayımda sil baştan yeniden başlayayım

Vayyy büyük cesaret :)

İkiz çocuk sahibi olmak güzel olsa gerek. Kimse 2. ne zaman diye sormaz

müge anlıyı seyrediyosanız iki kardeşin buluşması var. kardeş işte nerde ne zaman olursa olsun buluyolar birbirlerini. ne ana kalmış ne baba

Ben izlerdim eskiden ama hamileliğimde buraktım çünkü rüyalarıma falan giriyordu. Siz de izlemeseniz mi acaba??? :/

bugn kü menülerin çok güzel galiba cecomuz bu işi sıkı tutmaya kararlı bu sefer
seni listede mor görmek istiyorum ama en iyisi lacivert görmek:)))

Çok teşekkür ederim canım inşallah hep böyle devam eder
Çarşambaya kadar kendim idare edeceğim ondan sonra çarşamba sabahı dahiliyede randevum var hem tekrar hormonlarıma baktıracağım hemde diyetisyene sevk ettireceğim kendimi
Artık şu kilolar gitsin istiyorum yoksa saçma sapan şeyler kafamdan geçmeye başlıyor :26: ( geçen gün tüp mide ameliyatı araştırırken yakaladım kendimi en son gittiğim dahiliyeci ( bu sefer başka birine gidiceğim ) eğer kilo veremezsen bir kaç ay sonra tekrar gel seni obezite cerrahisine sevk edeyim demişti zayıflamayı herşeyden çok istiyorum ama ameliyattanda inanılmaz korkuyorum sonuçta çok çok nadiren de olsa sorun yaşanabiliyor ama bir yandanda daha çok kilo almaktan korkuyorum

Anlıyacağınız yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal
İnşallah diyetisyenden çok kısa zaman sonrasına randevur alabilirizde ( eşimin yengeside gidecek birbirimize destek olalım diye ) şu lanet kilolardan kurtuluruz

bir ara bende çok kötü oluyodum. bıraktım iki yıl falan izlemedim. terapi gördüm ilaç kullandım meğer hastaymışım şimdi yeniden başladım bi sıkıntı yok. sadece kavuşma sahnelerine dayanamıyom.

öncelikle kkb kullanma cahiliyim arkadaşlar hepizden özür dilerim. zayıflamak için sarımsak çayı yapan ya da hazır alıp tüketen var mı? ishal yapıyor mu? ve gastiriti olan kullanabilir mi fikri olan varsa cevap yazsın mersiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…