iyiy ve uykusuzum azıcık uyuyabileydim iyi olacaktı ama neeeeeyyysssssseeeee
4. cocukmu hey maşallah
Allah sağlık ömür versinde bir düzine yap bacım
mantıklı aslında düşündüğün ilik vs
ilerde destek olmaları birbirine
nasıl yetiştirirsen öyle gider
ki annem beni 11 sene sonra yapmış kendi kız kardeşi olmadığından
ki o zaman ulstason vsde yokmuş kız olacağımı nerden bildiyse
ablama arkadaş olayım diye
bir iyi bir kötüyüz
ben ne kadar ılımlı pozitif eli açık iyi niyetliysem
oda tersi
aranızda yaş farkı çooook fazla benle kardeşim arası da 10 yaş. ben kardeşimi doğru düzgün tanımıyorum. böyle deyince herkesin tuhafına gidiyo ama o ilk okuldayken ben üniye gittim gelince de evlendim. neyi sever neyi sevmez ben iki sene önceydi bir haftalığına bizde kaldı da o zaman sorabildim ve öğrendim. o yüzden aralarında da çok yaş farkı olmasını istemiyorum. ama bir düzine de getirememazıcık sezeryan oluyo. muhtemelen 4. için bile dr dan fırça yiyecem ama neyse. ( hani laf aramızda normal doğursam belkide getirirdim 1 düzine babaanneme çekmiş olma ihtimalim çok yüksek. allah toprağını bol etsin 13 tane doğurmuş kadın )
sizinki uzaklıktan
biz uzak kalmadık hiç
arada birde abim var
aman anamın aklı işte
ya doğur yada dogurma
kaç sene sonra cocuk noluyo
insana torun gibi gelir o be
valla banada bakıyolar bu kız babaannesine cekmiş diyen cok cevremde
ilk önce adım zaten
oda 13lemiş senin babaanne gibi
ben 1 tanesini nasıl cıkarıcam diye düşünüyorum şimdiden öyle cesaretli değilimdir canım konusunda
20lik dişimi bile kendim çektim düşün artık
ondan cocuk sonra sonra diyorum
oh ellerine sağlık canım ama 80 kg az değil nasıl becerdiniz helalolsunnasılsınız kızlarr
ben çok yoruldum ama iyi oldu,,hergün uykudan gözümü açamıyordum çok şükür bu günkalkıp evimim işini yatım ve şimdiye kadarda bahçede 80 kilo elma ayıklayıp doğradım..sirke yapıcam bahçede elmaların çoğu küçük ve çürük çıktı bu yıl ,kimseye verilmez beyenmezler,aslında bu kadar çok olmasa biz yerizde çok olduğundan daha fazla ziyan olmadan kurtarmak istedim..işallah iyi olurda içeriz elma sirkesi şifalı nede olsa..geçen yıl yaptığımı dağıttım konu komşuya bakalım bu yıl şehrin sirke ihtiyacını ben karılıycam sanırım
amann bi işe yaradımya yorulsamda iyi hissediyorum kendimi uzun bi zamandır hep uyuduğumdan uykudan uzak bir gün yaşadım süper:3
Anam kızlar şimdi bayılacağımmmmmmmm
Benim hımbıl fosur fosur uyuyor ve ben çocuklarla debeleniyorum
Bir ara markete kaçtım eksikleri alayım bahanesiyle anam 5 dakika arayla bu sefer şunuda alsana bunuda alsana diye aradılar beni
Annemede eksik varmı diye sordum giderken tabi onun istediği teneke yağını götürmek için bir 10 dakikada annemlerde oyalandım orayıda 2 kere aradılar ne zaman geliyorsun diye
Tam eve geldim baktım hımbıl uyumuşşimdi birde yayla çorbası yapayımda uyandığında içer sıcak sıcak
Kendimede semizotu salatası yapacağım akşamlık yemeğin yanına
günaydın kızlarrrrrr
nasılsınız ben işteyim akşamları evde net olmadığı için giremiyorum
sabah ilk işim buraya girip bir gün önceki menümü yazmak olacak ama hafta sonu nasıl yaparım bilemiyorum
14 ay önce doğum yaptım eve geldiğimde 94 kiloydum sonra şişlik falan gitti 85 kiloyla diyete başladım sanırım şuan 71 kiloyum 65 e düşmek istiyorum bakalım inş.hedefe ulaşırım
bende inüsülin direnci olduğu için çok ağrı gidiyo kilolar...
dünkü menümüde yazayım
sabah 3 dilim tam bugday ekmeği
1 kk peynir
çay
ara 1 elma çay
öğlen
1 tabak makarna
1kase yoğurt
ara 1 yeşil çay
3 bisküvi
2 ufak mandalin
akşam
6 yk taze fasulye
1 kase cacık
2 dilim ekmek
gece
1 nescafe
1,5 litre su
canım yaaaa. bende haşimato tiroit hastasıyım bilirim zor kilo vermek nedir. ben 82 den aşağı inemedim. en sonunda dedim hamile kalayımda sil baştan yeniden başlayayım
yoo hiçte boş yazmadın cnm gayet anlaşılır yazmışsın
gayet bilgili bir anne oldugunu analadım mesela ben:)
çocuk maddiyatlada ilgili cnm tabikid e
benim gözüm çok korktu benimkiler ikiz mesela 3. yü düşünmüyorum düşünemiyorum
şartla rimkanlar farklı olsaydı düşünebilirdim .
çünkü her nekadar bir yerlere gitsede insanlar gün geliyor herkes özüneee dönüyorr:))
müge anlıyı seyrediyosanız iki kardeşin buluşması var. kardeş işte nerde ne zaman olursa olsun buluyolar birbirlerini. ne ana kalmış ne baba
bugn kü menülerin çok güzel galiba cecomuz bu işi sıkı tutmaya kararlı bu sefer
seni listede mor görmek istiyorum ama en iyisi lacivert görmek:)))
Tebrik ediyorum azminden dolayı. Benim oğlum da 16 aylık ama gel gör ki kilom dehşetü vahşet :) ee geldiğimde 95 idim. Şişlikler vs gidince 85 oldum. Sonra yediklerimi abarttım süt olsun diyep) 90 oldum. Sonra dikkat edip 81. Ve son olarak yine coşup 86 :/ umarım burası beni gaza getirir. Okudukça bile insan iyi etkileniyo ve yediklerini abartmamaya çalışıyo.
Vayyy büyük cesaret :)
İkiz çocuk sahibi olmak güzel olsa gerek. Kimse 2. ne zaman diye sormaz
Ben izlerdim eskiden ama hamileliğimde buraktım çünkü rüyalarıma falan giriyordu. Siz de izlemeseniz mi acaba??? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?