80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay bitti diyorum her seferinde bişeler unuttuğumu farkediyorum. emzikle biberon unutmuştum aldım. anaaam unutmuşuz nasıl ne alınır. arkadaşım 6 ay önce doğum yaptı onu aradım kaç numara ne alacam diye. yaw çok güzel şeyler aldım ama. sadece bir şeyde tereddüt ettim. şu emzik kutuları var ya ondan alsammı almasammı karar veremedim. hani her seferinde zaten yıkayacağımız için çok lazımmı bilemedim. bende sizlere bi sorayım dedim. kızlar ne diyosunuz alayımmı? ay bide böyle bir tarafı rende gibi suluğa benzer tuhaf bişe çıkmış koptum görünce meyve eziciymiş nasıl kullanılıyo anlamadım ama binbir türlü alet edavat var yaw.

Oğluşuma ilk başlarda ben emzik vermedim. Bir aylıkken ise kendi almadı. O yüzden sadece çevremdekilerden yorum yapacağım :) emzik kutusu dışarı çıkarken gerekiyo. Çünkü emzik alan veletlere bi de yedek emzik alınıyor ki kutuda saklamak daha kolay. Bende tupperın istiridye diye bişiyi vardı onda duruyo şimdi kullanılmamış emzikler :) biberon olarak biz dr browns kulandık. Zaten 4 ay gaz sancısı çektik malesef ama o biberon yine de ek gaz eklemedi bi de benim 4 gün boyunca sütüm gelmedi o yüzden mama aldık verdik. Böylece hastanede yatmadan sarılığı da atlattık. Yani sütün hemen gelmezse hiç kasma ve aptamil ver. Benim oğlumun emmede sıkıntısı vardı o yüzden de çok zorlandık ya neyse. Bi de son olarak doğuma 4-5 gün kala humana still tee içersen sütün hemen geliyormuş. Birkaç arkadaşım yapmış ama sağolsunlar bana söylemediler :/ ben şimdi her hamileye söylüyorum :)

Bi de o tuhaf alet cam rende. Ek gıdaya geçince kullanılıyor. Çelik vitamini öldürüyor diye cam oluyor :) önce rendelediğini süzüp suyunu veriyorsun bi süre sonra rendelediğini veriyorsun ondan sonra da çatalla ezme faslı geliyo vs :)

anam iki tene büyüttüm ama hala acemi olduğumdan dolayı utanıyom benim oğlum 2 yaşına kadar kullandı emziği kızım hiç almadı bu veledin işi belli olmaz diye her ihtimale karşı aldım. şu süt meselesine gelince malesef dediğin gibi süt hemen gelmiyo. still tee yi daha önce kullandım ama doğumdan sonra ve pek faydası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. süt sağma makinesi daha çabuk getiriyo. eşimi ikna edebilirsem ondan alacam. benim sütüm ilk sefer için kesilmiyo çünkü. sinirlenndiğim canımı sıktığım gibi hemen kesiliyo. sırf bu yüzden emziremedim çocuklarımı. bakimde bi ara çıkarsam alayım o kutucuktan

Bende merak ediyorum henüz denemediğim için
Bir ara bulursam alıp dener sizlerede yazarım tecrübelerimi

Sorma canım yaaa eskiden analarımız bizlere almamıştır o kadar şey
YOktur zaten okadar ceşit

Valla emzik kutusu dışarı çıkarken şart hem çantanada atsan kıl tüğ falan gelmez
Bu arada cicilerinizi iyi günlerde kullanın inşallahhhh ....Aminnnnnnnnn

ay bu gün eşimin ortağı aradı yenge kargodan bazı eşyalar geldi onları getirecem akşam diye. dedi sen napıyosun nasılsın. dışardayım oğlanı almaya çıktım dedim. yaw adam sırbistanda dokuz doğuruyo sana bişe oldu olacak diye sen geziyosun demezmi. dedim napim ekmek almaya çıktım o arada oğlanıda alayım dedim gerçi dün de tesadüfen dershanenin önünde karşılaştık ama neyse

sağol canım. eşim diyecek yeter artık bune al al bitmiyo

sağol canım. eşim diyecek yeter artık bune al al bitmiyo

birşey olmaz be güzelim işi bitince ihtiyacı olan birilerine verirsiniz olmadı bazı şeyleri
Biz hep öyle yaptık bu güne kadar eğer çok iyi birşeyse geri almak üzere verdik hani başka ihtiyacı olana veririz daha sonra yada lazım olur diye
Benim çakma elti ( amca gelini ) bir şey almadan evvel beni arar yada KVsine aratır şu varmı sende verirmisin ödünç yoksa alalımmı diye hem onlar boşa masraf etmemiş oluyor hem ben dua alıyorum ( çakal ceco )

Benim araba koltuğundan tut süt sağmaya kadar hepsini en az 3 kişi kullandı bu güne kadar sende öyle yaparsın hem hayır duası alırsınız hemde başkalarıda sebeplenmiş olur bu durumda eniştede iyiki almışız der

oh ellerine sağlık canım ama 80 kg az değil nasıl becerdiniz helalolsun

iyi akşamlar

ayyüzlüm sen al emzik kutusunu ..eyer emzik emerse sultan lazım dışarı çıkarken emik pislenmez,dışarda nerde yıkıycan emziği

hem ne lazımsa al bence sonra çocukla çıkamazsın zaten kışda geliyor hem soğu olucak hem bebiş küçük olucaksen al nasılsa bir daha doğurmaya niyetlisin boşa gitmez aldıkların

ben 2 numaraya hamileyken çok fazla bişey almadım büyüdükçe beyendiğim şeylerden alırım hem hediyedeçok gelir diye
evet gediye çok geldi ama hep üyük şeyler geldi ve ben çarşı pazara bebekle çıkamadığım için bişeyde alamadım olanları giydirdim..birde benim büyük görümcenin kızını tüm kıyafetleri bize gelir çok çok alıyorlar e çocuk 2 ay giymeden bize gönderiyor görümce ..yeni yeni birazda ondan almadık

anaa ben emzik kutusu için başladım neler yazdım

menüm

sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates

ara
yoğurt
ara
elma
ara
elma
ara
elma
sirke yaparken elmaları yedimde
öğle
3 kşk kavurma
1 dlm ekmk
ara
elma
ara
elma
akşam
1 kase çorba
yoğurt

gece elma yemem artık

• menüm
  • sabah yok
  • öglen bir tabak biber kizartma ,menemen. yogurt üc dilim ekmek
  • ara cay bir kac tane hurma
  • aksam üc tane cig börek.salata
  • bir litre su
  • spor yokk

alacam alacam hem markete gitmek için bi sebebim daha oldu alt açma bezi. allahım hepten unutkan oldum. kıyafet yeteri kadar aldım diyorum ama kesin eksik bişeler çıkar biliyorum.

Bende yettimmmmmm

Anam evdeki hastalar birken iki oldu şimdi birde büyük kız başım ağrıyor diye karşı koltuğa yattı ay bayıltacaklar beni
Canları birşey yemekte istemiyor paso abur cubur istiyorlar
Allahtan pek fazla almadım öğlen cıktığımda ( eşimin siparişi üzerine tabiki )

canım ya ela yok ortalarda
menü takip işi bu haftada kaldı şu işi sen güzel yaparsın gibi geliyo bana
elmaşekerimde yok yardımcı kaptan olsana nolurrrr

geçmiş olsun canım. şahsen ben kendim hasta olmayı tercih ederim eş yada çocuktansa. hepten hizmetçi muamelesi yapıyolar insana

geçmiş olsun canım. şahsen ben kendim hasta olmayı tercih ederim eş yada çocuktansa. hepten hizmetçi muamelesi yapıyolar insana

Aynen canım valla imdat diye bağırasım geliyor bir iki saattir
Ufaklıkta yatmıştı hesapta ama yine uyandı
Yarında ben yatıcağım bütün gün diyorum yattttttt diyorlar sanki umurları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…