- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Aynen canım valla imdat diye bağırasım geliyor bir iki saattir
Ufaklıkta yatmıştı hesapta ama yine uyandı
Yarında ben yatıcağım bütün gün diyorum yattttttt diyorlarsanki umurları
canım ya ela yok ortalarda
menü takip işi bu haftada kaldı şu işi sen güzel yaparsın gibi geliyo bana
elmaşekerimde yok yardımcı kaptan olsana nolurrrr
iyide bırakmazlarki yatasın yarın. yok yemek yok ev işi yok sipariş
Kizlar oglen sordugum soeuma cevap alamadim tekrar sorayim yarin kilo bildirimini saat kaca kadar yazmaliyim
canım unutacak bişey ok sen kasma kendini bilgisayarın yanında bi kağıt bi kalem sen nasıl olsa buralardasın geçmişte yapıyosun yapanın yanına bi + o kadarkaptanım çok teşkkür edrim bu asil göreve beni davet ettiğin için :111:
sanırım topiğe en çok ben girip çıkıyomondanmı öyle düşündün:26:,amma velakin ben çok unutkanım canım benim ama hatrın için yarından sonra 1 hafta yapabildiğim kadar yapıyım menü takibi.. birde bizim bu ay internetin faturasını yatırmakta sorun yaşıyorum yakındır kesilir. .ayy o zaman ne edicem kırize girerim valla allahımmm nolurr kesmesinler nnetimi ben kk sız ne yaparımm
Kizlar oglen sordugum soeuma cevap alamadim tekrar sorayim yarin kilo bildirimini saat kaca kadar yazmaliyim
Eee o Allahın emrizaten istesemde yatamam fenalık gelir
Şükür artık istekleri bittide totoşum yer gördü
Canım yarın bildirim yapanlar genelde sabahtan yapıyorlar ama eğer bir aksilik olurda yapamazsan o zamanda cumartesi sabahı yapıyorsun bildirimini
Umarım hepimiz eksilerde çıkarız yarın
canım unutacak bişey ok sen kasma kendini bilgisayarın yanında bi kağıt bi kalem sen nasıl olsa buralardasın geçmişte yapıyosun yapanın yanına bi + o kadar
ben sana güveniyorummmm
liste çıkana kadar topluyorum canım ben bildirimleri herkesin cuma yapması güzel oluyortabiii ama 1 hafta byunca diyet yapıp bi aksilik oldu diye bildirim yapamayanlar yanmasın diye listeyi geç çıkartıyoruz
canım unutacak bişey ok sen kasma kendini bilgisayarın yanında bi kağıt bi kalem sen nasıl olsa buralardasın geçmişte yapıyosun yapanın yanına bi + o kadar
ben sana güveniyorummmm
liste çıkana kadar topluyorum canım ben bildirimleri herkesin cuma yapması güzel oluyortabiii ama 1 hafta byunca diyet yapıp bi aksilik oldu diye bildirim yapamayanlar yanmasın diye listeyi geç çıkartıyoruz
tamam kaptanım oldu..dediğin gibi yaparım.. ama benim sesim sedam çıkmıyorsa ortalarda görünmüyorsam sakın polise habr vermeyin ..bilinki netim kesildi ondan sesim kesildi netim olduğu sürece burdayım
canım ya ela yok ortalarda
menü takip işi bu haftada kaldı şu işi sen güzel yaparsın gibi geliyo bana
elmaşekerimde yok yardımcı kaptan olsana nolurrrr
sabah :1 yumurta 1 domates peynir 1 dilim ekmek
12:30 ayran detksu
14:30 ayran
16:30 ayran
18:30 ayran
20:30 ayran
21:30 10 badem
topiğin en tiryakisi benim sanırımkızzz biz senin yokluğunda naparız git yatır hallet şu işiii
şimdi şimdi bastırmaya başladı biraz ama gün içinde acıkmadım hiçacıkmadınmı hiç kaptancım :26:
topiğin en tiryakisi benim sanırımgece bilem geliyom herif yok ya can sıkıntısından napıcamı bilemiyomm
fatura yatırma işi için herifin keyfini bekliyom kaptanım..ne güzel siz çalışıyorsunuz heriflerin eline bakmıyorsunuz en azından
topiğin en tiryakisi benim sanırımgece bilem geliyom herif yok ya can sıkıntısından napıcamı bilemiyomm
fatura yatırma işi için herifin keyfini bekliyom kaptanım..ne güzel siz çalışıyorsunuz heriflerin eline bakmıyorsunuz en azından
şimdi şimdi bastırmaya başladı biraz ama gün içinde acıkmadım hiç
amannn bakma sen bizde maaş kartnı vermişiz kocişin eline harçlık alıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?