80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen canım valla imdat diye bağırasım geliyor bir iki saattir
Ufaklıkta yatmıştı hesapta ama yine uyandı
Yarında ben yatıcağım bütün gün diyorum yattttttt diyorlar sanki umurları

iyide bırakmazlarki yatasın yarın. yok yemek yok ev işi yok sipariş

canım ya ela yok ortalarda
menü takip işi bu haftada kaldı şu işi sen güzel yaparsın gibi geliyo bana
elmaşekerimde yok yardımcı kaptan olsana nolurrrr

kaptanım çok teşkkür edrim bu asil göreve beni davet ettiğin için :111:

sanırım topiğe en çok ben girip çıkıyom ondanmı öyle düşündün:26:,amma velakin ben çok unutkanım canım benim ama hatrın için yarından sonra 1 hafta yapabildiğim kadar yapıyım menü takibi.. birde bizim bu ay internetin faturasını yatırmakta sorun yaşıyorum yakındır kesilir..ayy o zaman ne edicem kırize girerim valla allahımmm nolurr kesmesinler nnetimi ben kk sız ne yaparımm

Menum pek diyetlik bir durumum yok bugunluk ama
Sabah
Balli tarcin kuru
yarim haslanmis yumurta 2 yk lor peyniri yarim domates taze nane ve maydonoz
Oglen
1 tane aktivia ve bir avuc special k karisimi
Ara
4-5 yk tavuklu pilav ayran 1 tane cikolata bir dilim borek
Aksam
Ispanak corbasi yesil salata 2 parca tavuk ve patates ve zey yag pirasa biraz
Cay ve 1 tane ayva tatlisi az sekerli 1 litre su (4 litreye tamamlanacak)
10 dk egzersiz

iyide bırakmazlarki yatasın yarın. yok yemek yok ev işi yok sipariş

Eee o Allahın emri zaten istesemde yatamam fenalık gelir
Şükür artık istekleri bittide totoşum yer gördü

Kizlar oglen sordugum soeuma cevap alamadim tekrar sorayim yarin kilo bildirimini saat kaca kadar yazmaliyim

Canım yarın bildirim yapanlar genelde sabahtan yapıyorlar ama eğer bir aksilik olurda yapamazsan o zamanda cumartesi sabahı yapıyorsun bildirimini
Umarım hepimiz eksilerde çıkarız yarın

canım unutacak bişey ok sen kasma kendini bilgisayarın yanında bi kağıt bi kalem sen nasıl olsa buralardasın geçmişte yapıyosun yapanın yanına bi + o kadar
ben sana güveniyorummmm
Kizlar oglen sordugum soeuma cevap alamadim tekrar sorayim yarin kilo bildirimini saat kaca kadar yazmaliyim

liste çıkana kadar topluyorum canım ben bildirimleri herkesin cuma yapması güzel oluyortabiii ama 1 hafta byunca diyet yapıp bi aksilik oldu diye bildirim yapamayanlar yanmasın diye listeyi geç çıkartıyoruz

Cok saol canim benim ins bugun haric iyiydi ama sanki ayniymisim gibi yaa ama ins yarin baskul bana yanildigimi gosterir :44:

Sanada teşekkür ederim canim yarin aksama kadar bildirimimi yapicam

tamam kaptanım oldu..dediğin gibi yaparım.. ama benim sesim sedam çıkmıyorsa ortalarda görünmüyorsam sakın polise habr vermeyin ..bilinki netim kesildi ondan sesim kesildi netim olduğu sürece burdayım

sabah :1 yumurta 1 domates peynir 1 dilim ekmek

12:30 ayran detksu
14:30 ayran
16:30 ayran
18:30 ayran
20:30 ayran
21:30 10 badem

tamam kaptanım oldu..dediğin gibi yaparım.. ama benim sesim sedam çıkmıyorsa ortalarda görünmüyorsam sakın polise habr vermeyin ..bilinki netim kesildi ondan sesim kesildi netim olduğu sürece burdayım

kızzz biz senin yokluğunda naparız git yatır hallet şu işiii

canım ya ela yok ortalarda
menü takip işi bu haftada kaldı şu işi sen güzel yaparsın gibi geliyo bana
elmaşekerimde yok yardımcı kaptan olsana nolurrrr

bencede sana çok yakışır canımcım çok isabetli bi karar geçmiş yapayım dedim ama işin içinden çıkamadım yine herkese iyi akşamlar

kızzz biz senin yokluğunda naparız git yatır hallet şu işiii
topiğin en tiryakisi benim sanırım gece bilem geliyom herif yok ya can sıkıntısından napıcamı bilemiyomm

fatura yatırma işi için herifin keyfini bekliyom kaptanım..ne güzel siz çalışıyorsunuz heriflerin eline bakmıyorsunuz en azından

acıkmadınmı hiç kaptancım :26:
şimdi şimdi bastırmaya başladı biraz ama gün içinde acıkmadım hiç

amannn bakma sen bizde maaş kartnı vermişiz kocişin eline harçlık alıyoz

Evet kızlar sonunda bende menümü paylaşacak zamanı buldum

Sabah paylaşmıştım ama yine paylaşayım kahvaltımı

Sabah;
1 büyük fincan beyaz çay
5 zeytin
2 KK beyaz peynir
1/2 domates
1/2 Turp
1 Salatalık
3 - 4 tane ceviz

ara;
1 kase tavuk suyunca çorba

Öğle;
1 Tabak yoğurtlu semizotu salatası
3 - 4 Yk kadar tavuk sote ( anamda yedim )

Akşam;
Biraz Zeytinyağlı Pırasa
1 koca kase Marul salatası
1 bardak ayran

Birazdan da tekrar bir beyaz çay içerim yatmadanda bir avuç kadar kabak çekirdeği çitlerim maksat bağırsaklarım çalışsın

bu topic tiryakilik yaratıyor hakikaten duyum kesin bişeyler planlıyor bence de

ya kızlarr ben bi bimci olarak, yarın gelicek olan tek kişilik battanıyedn alsammı diye düşünüyorum büyük kıza. fiyatı çok uygun gibi geldii,,hoş çarşıya sormadım fiyatlar ne diye ama nette bakındım onlara göre ucuz alsammıki sizce:26::26:

şimdi şimdi bastırmaya başladı biraz ama gün içinde acıkmadım hiç

amannn bakma sen bizde maaş kartnı vermişiz kocişin eline harçlık alıyoz

bi gün bende deneyeyim bu ayran detoksunu bu aralar çok sık duyuyorum bir de alkali tarzı beslenme var deneyeceğim bakalım artık sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…