80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süt sağma makinasının sesini duymak istemiyorummmm. Oğluş üç aylıkken çalışmaya başladım. Gece zaten 1-2 saatte biir kalkardı sağolsun. Ben de onu emzirip sağıma giderdim mutfağa... Ne günlerdi ve çok şükür geçti... Still tee bende işe yaradı valla. Hala da içiyorum.

sabah :1 yumurta 1 domates peynir 1 dilim ekmek

12:30 ayran detksu
14:30 ayran
16:30 ayran
18:30 ayran
20:30 ayran
21:30 10 badem

Ben bu kadarcık yesem kesin evdekilerin ve okuldakilerin beynini yerim :)

cecomm karatayamı başladın ..hayırlı olsun

Yeşilçaya göre beyaz çay daha faydalıymış bi türlü almadım gitti

Kuzular bana bi kaç hafta müsaade
Belki o kadar bile sürmez ins.
Görüşürük en yakın Zamanda
Sizi seviyorum

Canım ben henüz reklamına bakmadım ama BİMe gelen mallar bazen çok güzel oluyor fiyat zaten uygun
Eğer ihtiyacın varsa al tabiki sonuçta bak kış geldi yakında iyice havalar soğuyacak

cecomm karatayamı başladın ..hayırlı olsun

Yok be güzelim tam karatay sayılmaz ekmek yerine ceviz daha hoşuma gitti birde annem izmirden okadar çok ceviz getirmiş ki bende baklava yapmaktansa bari kahvaltıda falan yiyeyim dedim hem ufaklıkda yiyor öyle
Büyük cins yemiyor okadar faydalı dediğim halde sevmiyorum diyor

Kuzular bana bi kaç hafta müsaade
Belki o kadar bile sürmez ins.
Görüşürük en yakın Zamanda
Sizi seviyorum

Hayırdır canım yaaa hani bir birimizi kollayacaktık birlikte zayıflayacaktık :26:
İnşallah kötü bir durum yokturda sadece tatil yada yoğunluk yüzünden gelemeyeceksindir

Bizde seni seviyoruz ve en kısa zamanda gelmeni bekliyoruz

Beyaz cay ne ise yariyor canim nerde satilir

slmlar çok yorucu ve yogun bi gundu bi öğretmen ablamın annesi vefat etti sabah ders sonra toplantı sonra cenazeye gttk sonra bi daha ders ve ece uyumadı hala babasında şu an menumu yazıp onu uyutup biraz ayaklarımı uzatıcam inşş duzensizdi ne yazık ki menum ...

sabah : çeyrek simit bi kk eynir ve çay
ara : iki lokma
öğle : bir dilim ekmek bi yk menemen yogurt
ara : bi parça çikolata
akşam : beş yk kurufasulye pliav ve turşu
( toplantıda tatlı vardı öpretmen arkdasa verdm tek olmlu durum buydu bugunku menude )
spor : yok

15 Mayıs 2013 - 09:14 Milliyet.com.tr » Kadın» Lezzet» Haber
Gençlik aşısı 'beyaz çay'
Beyaz çaydan mucize olarak bahsediliyor çünkü insan sağlığı için neredeyse fayda sağlamadığı alan bulunmuyor. Dr. Yasemin Bradley, faydalarına geçmeden önce beyaz çayı bu kadar mucizevi yapan içeriğini açıklıyor.
Yorum: 0
Gençlik aşısı 'beyaz çay'
Siyah, beyaz, yeşil, ismi ne olursa olsun tüm çay türleri, Latince adı “Camelia Sinensis” olan çay bitkisinden elde ediliyor. Beyaz çay elde etmek için bahar ayının hemen başlangıcında henüz açmamış, tomurcuk haldeki üst yapraklar tek tek elle toplanıyor ve başka hiçbir işlem görmeden direkt kurutuluyor. Bu işlem sayesinde çay türlerinin faydalı kısmı olan kateşin adı verilen antioksidanlar muhafaza ediliyor. Siyah çayda en az olmakla birlikte, siyah ve yeşil çay işlem gördüklerinden beyaz çaya göre daha az kateşin ihtiva ediyorlar. Yağmurlu ve ya çok nemli günlerde hasat yapılamadığından beyaz çay çok az elde ediliyor ve nadir bulunuyor.

Beyaz çayın faydalarından bahsedecek olursak;
Öncelikle yaza yaklaştığımız bugünlerde beyaz çay beslenme düzenimizin baş tacı olmalı... Çünkü beyaz çayın bolca içerdiği kateşinler, metabolizma hızında artış sağlıyor. Bu madde hem vücudun yağ üretimi üzerinde baskılayıcı etki yaratıyor hem de mevcut yağın parçalanmasını sağlayıcı etki yaratıyor.

Beyaz çay dünyada gençlik aşısı olarak adlandırılıyor ki bu unvanı sonuna kadar hak ediyor. İçeriği ile kolajen yıkımını sınırlandıran beyaz çay, cilde esneklik veren elastin maddesinin yıkımını önlüyor, sıkı ve esnek cilt oluşumunu destekliyor. Böylece yaşlanmaya karşı savaşımızda en büyük yardımcılarımızdan biri oluyor. Esnek ve daha sıkı bir cilde sahip olmak istiyorsanız günde üç bardak beyaz çay tüketmenizi öneriyoruz.

Beyaz çayın iyi geldiği diğer alanlar ise şöyle sıralanıyor;
* Zengin kateşin içeriğiyle kanser oluşumunda en önemli etmenlerden olan serbest radikalleri azaltarak vücuda doğal koruma sağlar
* Cildi güzelleştirir
* Zayıflamaya yardımcı olur
* Yaşlanma, kırışıklık ve sarkmalara karşı olumlu rol oynar ve sıkı ve esnek cilt oluşumunu destekler
* Kilo vemeye, kilo korumaya yardımcı olur ve yağ yakımını hızlandırır
* Apple-tab-span" style="white-spacere"> Dişleri daha güçlü yapan az miktarda florid ve diğer besin elementleri içerir, kötü nefes kokusuna sebep olan bakterileri öldürür.
* Damarları genişleten etkisiyle beyaz çay iyi kolesterolü yükseltip, kötü kolesterolü düşürmeye yardımcı olarak damar sertleşmesi ve tıkanıklığının önlenmesine katkı sağlar
* Romatoit artrit ve diğer yangılı hastalıklarda azalma sağlayabilir
* Tip 2 diyabete faydalı olabilir.

Dr. Yasemin Bradley tv de sürekli bu çayı öneriyordu ordan aklımda kalmış canım

Ben REALden almıştım yanlış hatırlamıyorsam
Nette okuduğum kadarıyla yeşilçaydan çok daha etkiliymiş hatta ben ilk dukan yapanlardan duymuştum facede
Şimdide bir sarımsak çayıdır gidiyor ama henüz denemedim

Beyaz çayın portakal çiçeklisini aldım içimi gayet güzel yeşilçaydan iyi yani

slm canım başınız sağolsun

Canım başınız sağ olsun
RAbbim geride kalanlara sabırlar versin Rahmetliyide Cennetine kabul etsin....Aminnnnnnnnnnn

selam kızlar bu aralar çok yoğunum pek gelemiyorum
menümü yazıp çıkayım oğluşumu uyutacam daha

sabah:1 yumurta,peynir,3 zeytin,1 dlm ekmek
ara:1 elma
öğle:misafirlikteydim 1 poğaça,1 şekerpare
ara;2 ceviz
akşam:1 tabak sebze yemeği,4 kaşık bulgur pilavı,ayran,2 dlm ekmek
ara:yarım muz

Kızlar deminden beri ne güzel romantik romantik parçalar dinliyordum tabi eşimede dinletiyordum belki bir gaza gelir diye ama nerdeeeeeeeeeee bende kendisini çok sevdiğim bir parçayla protesto edeyim dedim ama yine anlamadı

Parça İsmail YKdan Allah belanı versin parçası

Eskiden olsa anlardı ama bugün hiç tınlamıyor herif

Sagol canim baya faydaliymis yesil caya göre alayimda deneyelim bari

Bitki olarakta satilir heralde Eminönüne gidicem haftaya oglani anneme birakabilirsem orda bulabilirim buyuk ihtimalle.
Sarimsak cayina baktim netten youtube de ender Saraç in hazirladigi video yu izledim cesaret bile edemem onu icmeye karbonatli suyu bile zor iciyorum midem almiyo tadi cok kotu

slm kızlar ancak gelebıldımmenumu yazayım kızı uyutmaya calıscam uyursa gelırım yıne
bırazdan duyumda gelır sohbet baslar tabı ıddayı kazancam dıye ac gezmekten bıyerde bayılıp düşmedıyse:)
menüm
sabah 1.5 haslanmıs yumurta 2 dılım tambugday ekmegı maydanoz salatalık
ara 3 kayısı kurusu
öğlen yarım tost yagsız 15 20 tane fındık içi 1 armut
ara 1kase corba
aksam 1 tabak az pirinçli ıspanak 1kase tarhana corbası 3 dılım ekmek
ara 1 armut yarım mandalına
enaz 2.5 lıtre su 6 fıncanda bıtkıcayı yatana kadar
bıde gunde 3kere ılıksu ıle elma sırkesı içiyorum
dünden berı spora agırlık verdım acaıp agırıyo karnım kollarım bacaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…