Kizlar bu arada ben istanbul Ümraniye'de oturuyorum sizler nerede oturuyosunuz su an Eyüp Sultan dayim annemde ayin belli zamanlarinda 10 gun falan burdayim esim is seyahatine cikiyo bende firsattan istifa de kaciyorum buralara
günaydın kızlar bende bildirimimiyapıp okula kaçayım nöbetçiyim bugün zor b,r gün olacak
ama ben mutluyum yaaaa ona bak duyum sana gelsin senden de en azından 69.9 bekliyom arada girip bakacam meraklandım
başlangıç:83
geçen hafta:79.1
bu hafta: 76.8
giden: 2.3
toplam giden: 6.2
hedef:70
spor: toplamda 9 saat yürüyüş spor aletleri 2 saat
bu arada belirteyim 2.3 kilonun 1.1 i perşembe sabahına kadar gitti
ayran detoksuna 78 le başladım 1.2 de ööle gitti
günaydın kızlar yine son sırayı almak üzere sizlerleyim. kaptanım başlangıç olarak gebeliğe başladığım zamanı yazacam artık ki önümü tam olarak göreyim
başlangıç: 82.5
geçen hafta: 92
bu hafta: 93.5
gelen: 1500 gr
toplam gelen: 11 kg
ben diğer hamileliklerde olduğu gibi kapanışı 96 ile gerçekleştirecem galiba. bildiğiniz gibi değil acayip ödem topladım. ayaklarım ayakkabıma zor giriyo. son zamanlarda olmazsa terliğimi giyerim diyodum geçen denedim yok o da olmuyor ayağıma. napıcam bilmiyorum. ödem giderici bişe de yapamıyoz
günaydın kızlar yine son sırayı almak üzere sizlerleyim. kaptanım başlangıç olarak gebeliğe başladığım zamanı yazacam artık ki önümü tam olarak göreyim
başlangıç: 82.5
geçen hafta: 92
bu hafta: 93.5
gelen: 1500 gr
toplam gelen: 11 kg
ben diğer hamileliklerde olduğu gibi kapanışı 96 ile gerçekleştirecem galiba. bildiğiniz gibi değil acayip ödem topladım. ayaklarım ayakkabıma zor giriyo. son zamanlarda olmazsa terliğimi giyerim diyodum geçen denedim yok o da olmuyor ayağıma. napıcam bilmiyorum. ödem giderici bişe de yapamıyoz
günaydın kızlar bende bildirimimiyapıp okula kaçayım nöbetçiyim bugün zor b,r gün olacak
ama ben mutluyum yaaaa ona bak duyum sana gelsin senden de en azından 69.9 bekliyom arada girip bakacam meraklandım
başlangıç:83
geçen hafta:79.1
bu hafta: 76.8
giden: 2.3
toplam giden: 6.2
hedef:70
spor: toplamda 9 saat yürüyüş spor aletleri 2 saat
bu arada belirteyim 2.3 kilonun 1.1 i perşembe sabahına kadar gitti
ayran detoksuna 78 le başladım 1.2 de ööle gitti
Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrr
Yine sabah erken uyandım ve her zamanki gibi direk yapacak iş buldum kendime
Sabah cadı kızıma tembihledim salonu dağıtma hatta dağınıklık varsa toparla diye ( yattığım yerden) oda sağ olsun elini süreceğine daha beter dağıtmış pasaklı marimar
Bulaşık makinemide çalıştırıp kendime elma sirkeli suyumu yapıp geldim
Birazdan kahvaltımıda ederim inşallahbecerebilirsem resmini paylaşırım yine
Aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 105 kg
Bu hafta; 104.8 kg
Giden; - 0.2 kg ( aman çok gitmiş zaafiyet geçirmezsem iyidir)
Hedef; şimdilik 85 Kg
Spor; sadece iki gün yürüyüş 1 saatten
Anammmmmmmmmmm kızzzzzzz Eyüpün neresinde anacığınbende eyüpteyim de
Bakarsın ilerde görüşme fırsatımız olur
Günaydın canımgunaydınn kızlarr nasılsınızzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?