80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bu arada ben istanbul Ümraniye'de oturuyorum sizler nerede oturuyosunuz su an Eyüp Sultan dayim annemde ayin belli zamanlarinda 10 gun falan burdayim esim is seyahatine cikiyo bende firsattan istifa de kaciyorum buralara

Merhaba pek saygı değer hanımefendi arkadaşlarım sınavlarıma daha 2 hafta var ama cok calışmam lazım o yüzden zaman ayıramıyorum pek kusura bakmayın inşalah hepiniz afiyettesinizdir geçmişde yapamıyorum , menümü yazayım hemen kaçayım yatayım kalkayım calışayım
sabah:avuç içi kadar keğepli yufka,1kk kadar peynir,1domates,haşlanmış yumurta,5zeytin,roka,şekersiz cay
öğle: 4kaşıl yogurta ceviz kadar 2 yeşil elma,yarım nar tanesi,1avuç üzümü ekledim 1tatlı kaşığı pekmez gezdirdim karıştırıp yedim amma tok tuttu beni 1 gibi yedim 5 te falan acıktım
ara: 1 avuç sarı leblebi i biryerde çay
akşam: 1kepçe çorba,1porsiyon tavada kızarmış et,bol yeşillikli domates salatası
ara:şekersiz çay,5 6 üzüm

Spor: bu arada ben yazmayı unutuyorum ama hergün ender saraç ve bazı sıkılaştırıcı hareketler yapıyorum aksatmadan

şimdide 5 i bir yerde mi içip uyuciim hissediyorum kilo verdiğimi ama kilo verme duracak diyorsunuz ya o zaman içinde Şems arslan diye bir ablamız var en pek beğeniyorum kendisini bugun tv de denk geldim hemen izledim tabi hipokratın kahve tarfini verdi haftada 2 kilo verdiriyormus ona gecicem tam kış ayları için biçilmiş kaftan (malzemelri yönünden)
hadendi görürşürüz fıstıklar

Son düzenleme:
günaydın kızlar yine son sırayı almak üzere sizlerleyim. kaptanım başlangıç olarak gebeliğe başladığım zamanı yazacam artık ki önümü tam olarak göreyim

başlangıç: 82.5
geçen hafta: 92
bu hafta: 93.5
gelen: 1500 gr
toplam gelen: 11 kg

ben diğer hamileliklerde olduğu gibi kapanışı 96 ile gerçekleştirecem galiba. bildiğiniz gibi değil acayip ödem topladım. ayaklarım ayakkabıma zor giriyo. son zamanlarda olmazsa terliğimi giyerim diyodum geçen denedim yok o da olmuyor ayağıma. napıcam bilmiyorum. ödem giderici bişe de yapamıyoz

günaydın kızlar bende bildirimimiyapıp okula kaçayım nöbetçiyim bugün zor b,r gün olacak
ama ben mutluyum yaaaa ona bak duyum sana gelsin senden de en azından 69.9 bekliyom arada girip bakacam meraklandım

başlangıç:83
geçen hafta:79.1
bu hafta: 76.8
giden: 2.3
toplam giden: 6.2
hedef:70
spor: toplamda 9 saat yürüyüş spor aletleri 2 saat

bu arada belirteyim 2.3 kilonun 1.1 i perşembe sabahına kadar gitti
ayran detoksuna 78 le başladım 1.2 de ööle gitti

Son düzenleme:
günaydın kızlar

bildirim

başlangıç..86

geçen hafta.76 .3

bu hafta.75.7

giden.600 gr

toplam giden.10.3

hedef.65

spor. yokgibi bişey

Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrr

Yine sabah erken uyandım ve her zamanki gibi direk yapacak iş buldum kendime
Sabah cadı kızıma tembihledim salonu dağıtma hatta dağınıklık varsa toparla diye ( yattığım yerden ) oda sağ olsun elini süreceğine daha beter dağıtmış pasaklı marimar
Bulaşık makinemide çalıştırıp kendime elma sirkeli suyumu yapıp geldim

Birazdan kahvaltımıda ederim inşallah becerebilirsem resmini paylaşırım yine

Aklımdayken bildirimimide yapayım

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 105 kg
Bu hafta; 104.8 kg
Giden; - 0.2 kg ( aman çok gitmiş zaafiyet geçirmezsem iyidir )
Hedef; şimdilik 85 Kg

Spor; sadece iki gün yürüyüş 1 saatten

Kizlar bu arada ben istanbul Ümraniye'de oturuyorum sizler nerede oturuyosunuz su an Eyüp Sultan dayim annemde ayin belli zamanlarinda 10 gun falan burdayim esim is seyahatine cikiyo bende firsattan istifa de kaciyorum buralara

Anammmmmmmmmmm kızzzzzzz Eyüpün neresinde anacığın bende eyüpteyim de
Bakarsın ilerde görüşme fırsatımız olur

Son düzenleme:

offff ne yaptın kaptanım. şimdi kararsız kaldım öznur seni geçebilir mi diye:44::44::44: allaaaaaaah yarış kızışıyoooo. neyse hadi bildirimleri bekliyoruz

Başlangıç: 86.1 (25 ekim)
geçen hafta: 86.1
bu hafta: 85.2
giden: 900gr
toplam giden: 900gr
Hedef: 75(şimdilik)
Spor: yok

gunaydınnn benm dersm gec eve gec gelrz bugun ondan ben de yazaym bldrimi ii bari çok duzenli bi hafta degldi 400 gtmiş yne ama hızlanmam lazm cunku aralıkta 80 olmaktı hedefm artık duzenli gtmesi lazm

başlangıç:87.5
geçen hafta:84.1
bu hafta: 83.7
giden: 400
toplam giden: 3.8
hedef:68
spor: yok

günaydın kızlar umarım herkes eksilerdedir :)

dünkü menümü yazayım öncelikle
sabah : 3 dilim tb ekmeği çay
ara 1 nescafe 1 elma
öğlen 2 dilim tb ekmegi peynir zeytin
ara 1 elma 3 adet diyet bisküvi çay
akşam patatesli köfte 2 dilim ekmek
gece 1nescafe 2 mandalin

Başlangıç: 85 (01/11/2012)
geçen hafta: 71
bu hafta: 71
giden: -
toplam giden: 19 kilo
Hedef: 65
Spor: yok

kızlar ben ağustos 2012 de doğum yaptım kasımı baz alıyorum net hatırlamamakla beraber kasımda belkide daha şişmandım amahatırlamadığım için 85 yazdım:26:

ben de 97 ile btrdm hamilelgi toplamta 23 klo aldm 10 klosu çok cabuk gtti
hamilelikten sonra klo verip başlamşm şimdi yne hamilelk ve diyet oncesi klomdayım o da gtcek inşş senn de gider gelrsn buraya dogumdan belrli bi süre sonra hepsi gder hiç takma ...

Doğumdan kısa süre sonra gider zaten o ödemler. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Waowwwwwwwwwwww :)

Alibeykoy binevler canim sen neredesin olur valla görüşürüz

Sabah:
2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
peynir
1 tk recek

ara:1 mandalin
ara:1 ceviz

aksam:
yarim kase yogurt
4 Yesil biber

not:bu arada dün kaynanam kahvalti daveti Verdi..bende oradaydim ama tuttum kendimi..görümcelerden biri koca tepsi dolusu kiymali pide ve simit yapmisti..sicak sicak...herkes resmem kapisti diyebilirim...cok kalabaliktik coluklu cocuklu 25-30 kisi vardik yani..ama ben tadina bile bakmadim..bu sabahki bildirim ve iddea icin

baslangic: 79
gecen hafta:71.3
bu hafta:68.7
giden:2600 gr..
toplam giden: 10200 gr..
spor:3 gün Sabah aksam Twist

iddeayi kazandim :118::118::118::118::118::118:

kizlar gecmiste yapamadim hic zamanim yok cakmaya CORBA icmeye gidiyoruz...gelince bol bol sohpet ederiz

Gunaydinlar kizlar bugun hic moralim yok sabah oglanin aglamasiyla uyandim cok hasta alerjik burasida kalabalik ufwk yegen hasta ondan gecti galiba onu bugun doktora goturucem o ara eczanede tartilir bildirimimi yaparim. Görüşmek üzere kendinize cici bakin simdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…