- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
günaydın kızlar
kilo bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:89
bu hafta:88.9
giden:1
top giden:1 kg
hedef:70
spor:leslie
canım bende arada leslı yapıyorum sen kac mıl yapıyosun
bıde nezamandır yapıyosun faydası oluyomu gercı sporun faydası olmazmı kesın olur ama merak ettım
menüm
sabah
1dlm peynir ,
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates
ara
1 armut
2 ceviz
öğlen
1.5 yufka arasına peynir az tereyağı
domates
ara
2 küçük lokum
akşam
5 kaşık kapuska
yoğurt
gece
meyve yerim sanırım
1,5 yufkayı nasıl götürdün şekercim
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim Duyumcum ve sevgili kaptan harikasınız kocaman birer maşallah size
menü paylaşımına ptsi başlayacağım canımcım yazmazsın dimi kara deftere :26:
ayyyy öyle güzel götürdümki yufkararı önce içine tulum peyniri ,az tere yağ koyup zarf gibi katladım .
sonra teflon tavada çıtır çıtır kızarttım içindeki peynirle yağiyice eridi
sonra azdaüstüne yağ sürüp katlayıp sıcakk sıcak yedim çok güzeldi ..uzun bii aradn sonra karnımın böyle doyması güzeldi ama sonrası pişmanlık:26:
günaydın kızlar
kilo bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:89
bu hafta:88.9
giden:1
top giden:1 kg
hedef:70
spor:leslie
ayyyy öyle güzel götürdümki yufkararı önce içine tulum peyniri ,az tere yağ koyup zarf gibi katladım .
sonra teflon tavada çıtır çıtır kızarttım içindeki peynirle yağiyice eridi
sonra azdaüstüne yağ sürüp katlayıp sıcakk sıcak yedim çok güzeldi ..uzun bii aradn sonra karnımın böyle doyması güzeldi ama sonrası pişmanlık:26:
napıyoooooon burda hamile biri varnasılda ballandıra ballandıra anlatmış hele bakın.
Canım işine karışmak gibi olmasın ama giden 0.1 yazacaksın yada 100gr. Bu şekilde yanlış oluyo. Matematikçiyim de yszmadan duramadım. Umarım yanlış anlamazsın :)
Tam napıyosunuz aramızda hamiş var dicektim ki olan oldu :) vallahi madem iki hafta kalmış ben olsam ne yesem kar derdimboşa almadım ben o 25 kiloyuuuu :)
ayyüzlümmmm ben ne ettimm ..nolurr affet beni bacımm bi an unuttum seni nolur yarın yufka alda yee valla unuttumnapıyoooooon burda hamile biri varnasılda ballandıra ballandıra anlatmış hele bakın.
Gelecek hafta inşallah ben de listede olacağım menü yazmaya devam edersem. Çok heyecan ve stres verici!! Ben ayda 2 kilo versem yeter diye düşünüyorum çünkü yaza kadar 8 ayda 16 kilo eder. Ha daha fazla gitse de hayır demem ama hem emzirme hem uykusuzluk hem ev hem okul derken olmuyoooooo. Neyse kafa şişirmeyip ne zamandır aklımda olan birleyleri paylaşmak istiyorum.
Diyetisyen kontrolünde 15 kilo vermiştim. Diyetisyenimin bana dediği birkaç şey vardı. Öncelikle kahvaltıyı engeç 9 da yapacaksın. Geç kahvaltı yapıp öğle yemeği ile birleştirmeyeceksin. En baştan sıkı spor yapmayacaksın; kilo vermen durduğu zaman spora başlayacaksın. Hem spor hem diyete rağmen durduğunda ise iki gün boyunca hiç karbonhidrat almayıp bünyeyi şoklayacaksın. Bunlar işime yaramıştı gerçekten. O yüzden paylaşmak istedim :)
ayyüzlümmmm ben ne ettimm ..nolurr affet beni bacımm bi an unuttum seni nolur yarın yufka alda yee valla unuttum
diyetisyenin söylediklerini yazdığın için sağol ..çok mantıklı şeyler söylemiş sağolsun ben 3 4 diyetisyene gittim hiç biri kahvaltı dışında bunlardan bahsetmedi
evet canım cuma günü yayınlarsın sendekaptanımm
kara kaplı defterim elimde
3 kez menü vermeyen giremiyordu listeye deyilmi yanlış olmasın:26:
Canım işine karışmak gibi olmasın ama giden 0.1 yazacaksın yada 100gr. Bu şekilde yanlış oluyo. Matematikçiyim de yszmadan duramadım. Umarım yanlış anlamazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?