80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm
sabah
1dlm peynir ,
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates

ara
1 armut
2 ceviz

öğlen
1.5 yufka arasına peynir az tereyağı
domates

ara
2 küçük lokum

akşam

5 kaşık kapuska
yoğurt

gece
meyve yerim sanırım

kaptanımm

kara kaplı defterim elimde
3 kez menü vermeyen giremiyordu listeye deyilmi yanlış olmasın:26:

canım bende arada leslı yapıyorum sen kac mıl yapıyosun
bıde nezamandır yapıyosun faydası oluyomu gercı sporun faydası olmazmı kesın olur ama merak ettım

canım ben 1 haftadır yapıyorum
3 gün 1 mil
3 gün 2 mil yaptım
bugün de birazdan 3 mil yapıcam
sanki kalçamı topladı gibime geliyor bir de göbeğim yumuşadı sanki

menüm kızlar
sabah:1 yumurta,peynir,2 dlm ekmek,1 salatalık,domates
öğle.1 kase ayran çorbası
ara:2 şekerpare
akşam:1 tabak sebze yemeği,1 dlm ekmek
ara:belki bir elma

1,5 yufkayı nasıl götürdün şekercim

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim Duyumcum ve sevgili kaptan harikasınız kocaman birer maşallah size

menü paylaşımına ptsi başlayacağım canımcım yazmazsın dimi kara deftere :26:

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kib kut peynir, 1dilim ekmek, emzirme çayı

Ara: 1/2 simit

Öğle: 5 kaşık çin pilavı, 1 dilim haşhaşlı börek, 1 dilim kek

Ara: yok

Akşam: 5 kaşık çin pilavı, 1 dilim börek, emzirme çayı

Yatmadan: 1 kase limonlu yoğurt (olacak inşallah)

bu arada unutmadan menümüde yazıp kacayım gece gelırım yıne
sabah bıparca peynır salatalık 3 dılımsucuk 3 dılım tam bugday ekmek
öğlen 1 tane ufak brownı kek
aksam 1.5 tabak tavuklu pılav yarımkase yogurt
bu saate kadarda 2lt su 4 fıncan yesılcay 2 bardak lahana suyu
menüm tuhaf ve kötü farkındayım ama annemler mevlüte gıttı mevlüt deyıncede benım canım tavuklu pılav cektı
yemesem aklımda kalcaktı bende yaptım evde ama saat 5te yedım
yanı aksam yemegımı erken yemıs oluyorum barı ordan yırtarım
bıde daha leslımı yapmadım fazladan 50de mekıkcektımmı vıcdanım rahatlar bıraz:)

ayyyy öyle güzel götürdümki yufkararı önce içine tulum peyniri ,az tere yağ koyup zarf gibi katladım .
sonra teflon tavada çıtır çıtır kızarttım içindeki peynirle yağiyice eridi
sonra azdaüstüne yağ sürüp katlayıp sıcakk sıcak yedim çok güzeldi ..uzun bii aradn sonra karnımın böyle doyması güzeldi ama sonrası pişmanlık:26:

başlangıç: 81
geçen hafta: tartılamamıştım
bu hafta: 78,9
giden:2,1
toplam giden:2,1
hedef: 65
spor: hergün yarım saat ender saraç

listelere girmk istiyorum haftaya

sabah: avuç içi kadar bugday unundan yapılmış kıymalı börek,1domates,roka,şekersiz çay,5 zeytin,1kk peynir
öğle: 1kepçe çorba ve 2 dilim turp
ara 5i1yerde 1avuç leblebi
akşam:1kepçe kuru fasulye,2kasık pilavyeşillikli salata
ara: kahve,meyve olur

bunları hergün yapıyorum yarım saaat ender amca yapıldı, sabahları aç karna ılık sirkeli içildi, her yemekten yarım saat önce 5i1yerde içiliyor

napıyoooooon burda hamile biri var nasılda ballandıra ballandıra anlatmış hele bakın.

günaydın kızlar

kilo bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:89
bu hafta:88.9
giden:1
top giden:1 kg
hedef:70
spor:leslie

Canım işine karışmak gibi olmasın ama giden 0.1 yazacaksın yada 100gr. Bu şekilde yanlış oluyo. Matematikçiyim de yszmadan duramadım. Umarım yanlış anlamazsın :)

napıyoooooon burda hamile biri var nasılda ballandıra ballandıra anlatmış hele bakın.

Tam napıyosunuz aramızda hamiş var dicektim ki olan oldu :) vallahi madem iki hafta kalmış ben olsam ne yesem kar derdim boşa almadım ben o 25 kiloyuuuu :)

Gelecek hafta inşallah ben de listede olacağım menü yazmaya devam edersem. Çok heyecan ve stres verici!! Ben ayda 2 kilo versem yeter diye düşünüyorum çünkü yaza kadar 8 ayda 16 kilo eder. Ha daha fazla gitse de hayır demem ama hem emzirme hem uykusuzluk hem ev hem okul derken olmuyoooooo. Neyse kafa şişirmeyip ne zamandır aklımda olan birleyleri paylaşmak istiyorum.
Diyetisyen kontrolünde 15 kilo vermiştim. Diyetisyenimin bana dediği birkaç şey vardı. Öncelikle kahvaltıyı engeç 9 da yapacaksın. Geç kahvaltı yapıp öğle yemeği ile birleştirmeyeceksin. En baştan sıkı spor yapmayacaksın; kilo vermen durduğu zaman spora başlayacaksın. Hem spor hem diyete rağmen durduğunda ise iki gün boyunca hiç karbonhidrat almayıp bünyeyi şoklayacaksın. Bunlar işime yaramıştı gerçekten. O yüzden paylaşmak istedim :)

Bende akşam yemeğimi yedim geldim

Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Resim çektim ama maalesef yine hata verdi eşim bir baksın şunun ayarlarınada belki düzelir sorun

Sabah;

1 büyük fincan beyaz çay
2 KK beyaz peynir
5 siyah zeytin
1/2 TURP
1/2 Domates
1 salatalık
2 dilim Tavuk Jambon

ara;
1 bardak Ayran

Öğlen;
1 kase yayla çorbası
1 Tabak zeytinyağlı pırasa
1 bardak ayran

ara;
Şekersiz nescafe

Akşam; biraz karışık oldu ama neyse
Biraz sucuklu yumurta
3 - 4 Yk pilav ( eşim ille canım çekti dedi cadıdan kalıncada hüplettim )
1 bardak ayran

Birazdanda kendime yine beyaz çay yaparım tabi yatana kadar bol su

bundan önceki gebeliklerimde bende o stratejiyi izledim. hatta bu seferde çok dikkat ettiğimi söyleyemem hatta kızım tam bir kızartma ve makarna manyağı olacak diyebilirim ilerde ama çok şükür şimdilik 11 kilo aldım. iki haftada çok almam heralde diye düşünüyorum. hani haftada 1 olsa 13 kilo ile kapanışı yaparım heralde. ondan sonra asıl dikkat etmem lazım. annelere bakarsan pekmezle besleyecekler sadece. bi de bizimkilerde şey var lohusa kadın su içmez sancı yapar diye. artık gizli saklı bi şekilde bol su içmem lazım. su olmazsa yemeğe abanırım kesin su biraz açlığı bastırıyo

ayyüzlümmmm ben ne ettimm ..nolurr affet beni bacımm bi an unuttum seni nolur yarın yufka alda yee valla unuttum

diyetisyenin söylediklerini yazdığın için sağol ..çok mantıklı şeyler söylemiş sağolsun ben 3 4 diyetisyene gittim hiç biri kahvaltı dışında bunlardan bahsetmedi

su böreği desen tamam gider alırdım da canım o dediğini hiiiiç çekmiyo şimdi. sadece azıcık şaka yaptım afiyet olsun canım

kaptanımm

kara kaplı defterim elimde
3 kez menü vermeyen giremiyordu listeye deyilmi yanlış olmasın:26:
evet canım cuma günü yayınlarsın sende
wintersun 2
duyum 5
beyazcan 1 gibi
Canım işine karışmak gibi olmasın ama giden 0.1 yazacaksın yada 100gr. Bu şekilde yanlış oluyo. Matematikçiyim de yszmadan duramadım. Umarım yanlış anlamazsın :)

ben dikkat etmemişim 1 kilo zannettim walla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…