80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

su böreği desen tamam gider alırdım da canım o dediğini hiiiiç çekmiyo şimdi. sadece azıcık şaka yaptım afiyet olsun canım

benimde 13 kilo verdiğim diyetisyenim bana asla spor yapmayacaksın demişti çok garibime gitmişti ama yapmadan çatır çatır gitti kilolarrr

su böreği desen tamam gider alırdım da canım o dediğini hiiiiç çekmiyo şimdi. sadece azıcık şaka yaptım afiyet olsun canım
ohhh bee neyseki bari ..çok üzgünüm hem yediğim hemde yediğimi anlattığım için
suçluyum cezam neyse çekmeye hazırım
benimde 13 kilo verdiğim diyetisyenim bana asla spor yapmayacaksın demişti çok garibime gitmişti ama yapmadan çatır çatır gitti kilolarrr

valla kaptanım bana annem kızıyordu yürüyüş yapmadığım için,ama bende açıkçası bunu düşünüp kilo verimim tıkandığı zaman yürümeyi planlıyordum .ve dediğin gibi bende zaman biraz uzun ama 10 aydır 11 kilo verdim yavaş yavaş..ama artık totomu kaldırma zamanı geldi yürümem lazım az yemek tek başına işe yaramıyor artık:26:

Bende dünya para bayıldım ama şu ara yine gitmeye fırsatım olmuyor sinir oluyorum valla. Şurada kalmış 3 ay üyeliğim onuda güzel değerlendireyim istiyorum ama bir yandan anam bir yandan eşim rahat vermiyorlar :26:
Kız acaba spora başladım diyemi benim kilo verme durdu :44: hani ilk ay patır patır gitti sonra bir iki ay sonra bir durdu pir durdu gram oynamadı aksine artı gördüm

Dur bakalım çarşamba bir doktora tahlillerimi yaptırayım diyetisyendende randevu alayımda ne diyecek spor konusunda eğer oda yapma derse canıma minnet yeterki gitsin kilolar olmadı sırf yüzmeye giderim sıkılaşmak için sarkma olmasın diye

sen en güzel dr git dediğin gibi ceco
ama bence senin vücut spordan kas yaptı ve ondan ağır galiyorsun
peki ağır gelmene rağmen incelme varmı vudunda o zaman kesin yağ yakıp kas yaptığının göstergesiiymiş

anamm haftanın birincisi

gönlümüzün incisi

topiğimizin azimlisi

herifine inat kendini yırtarcasına iki buçuk kilo veren

hepimizi hayrete düşüren

duyumm gelmişşş

merakla bekliyoz senin herifin sabahki senin kilonu görünceki halini

Alıntı yapmamışım ve sayfa geride kaldı o yüzden burda tebrik edip maşallah demek istedim
sagol canim darisi hepinize olur insallah

evet canım cuma günü yayınlarsın sende
wintersun 2
duyum 5
beyazcan 1 gibi

ben dikkat etmemişim 1 kilo zannettim walla:)
nee 5 komplo var komploooooooooooo

sagol hayatim yaaaaa...darisida size insallah

kocammi sorma kiz...aksam yatarken 69.8 dim..herife dedim ki pesin pesin Kabul et kaybettin..bana dediki belli olmaz sabaha Kadar sisedebilirsin..Sabah bakicaz..Sabah gözünü acar acmaz tartil dedi...neyse tartildimki sonuctan sok oldum..68 görecegim hic aklima gelmezdi..cünkü o Kadar ac yattimki midede bagirsakta zaten birsey yok en kötü durumda 69.5 olurum dedim...neyse bizimkinde surat gittiiii sinrada kuruuuu kuruuuuuuuuuuu diye beni makaraya Aldi...

evet canim regl daha bu gün bitti...bende bittim ama..bundan sonraki haftalar artiya gecerim malum aclik grevi yaptim..yani hizla geri gelecegini saniyorum verdigim kilonun..gelmesin diye fazladan Twist yaptim ama

ay bu güzel karsilamaya bir yesilcay ismarlarin yami
kiz herifi aksamdan dellendirdim zaten..aksamdan tok karna yatarken tartildim 69.8 geldim..herife dedimki hadi erkenden kutlayalim Kabul et kaybettin diye..cikmadik Candan umut cikmaz misali Adam dediki belki sabaha sisersin yarin Sabah olacak daha .ayin biri degil dedi tamam dedim..Sabah kalkar kalkmaz tartil dedi...tartildim baktimki 68.7 allahim bu kadarini beklemiyordum...resmen oynadim..hayatimmda 17-18 yildan sonra ilk defa 68 gördüm ne demek benim icin bir bilseniz...

herifi disari saldim Kadi bakalim herkes muhabbete hazirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kizlar ciftlikten süt aldim geldim..sütü bir güzel kaynattim coluk cocuga herife balli sütünü verdim..ben sütü hiiiiiic ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic sevmedigimden kendimede kis cayi yaptirdim kiza..koca bir bardak ictim..en sonunda bitki tortulari vardi..dibine Kadar icince tortu agzima geldi..neyse bardagin dibine bir baktim birde ne göriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim haslanmis kurtcuk:120::120::120::120:

çok sevindim inan
darısı tüm kızların ve benim başıma..gerçi benim için hayal bile deyil geçen bi hayal ediyim zayıflasam nasıl bşy olurum dedim inanki hayal edemedim hiç zayıf olmadım o nasıl bi duygu. hiçç tatmadımm bilemkiien küçük bedenim bi zamanlar 44 dü düşün artık

14yaşımdayken bile 46 beden etek giyiyordum,,valla kendime üzüldüm şimdi
gerçi o zamanda çok üzülürdüm çocuğum ama çocuk kıyafeti giyememiyorum .gelin oldum kıyafet alındı o zaman 44 beden giyiyorum ince halim.tabi buda çocuk doğurunca son buluyor
hep anne kıyafeti hep büyük beden istediğim bi mantyu alamıyorum.hep anne anne şeyleri zevksiz sıkıcı ..işallah sizin sayesinde başarıcam ama

kız sırf canım çekmesin diye menüleri okumadan atlıyom

afiyet olsun tatlım:120::120::120::120::120:

kizlar yeni tickerimi gördünüzmü...hedefe ulasinca prensese dönüsecem..herife o Kadar öptürdüm kendimi zayiflamayla ugrasmayayim zayif prenses olayim diye ama büyü bozulmadi...birde bakkal ciraginimi denesem acaba
aa sütcüye gitmistim oda olabilirdi...baktim sütcününki ise yaramiyor ineklere öptürürdüm yanagimi tek tek nasilsa gecmiste cok benzesmelerimiz var..hatta ben diye inege aa naber duyum görüsmeyeli pek bir sütlenmissin diyenler bile oldu

ay canim yalniz degilsin inan..bende cocuklugumdan lise Sona Kadar hep büyük beden giydim...yani benim senden farkim olmadi...sadece sabir ve caba hepsi bitiyor emin ol...

kız sırf canım çekmesin diye menüleri okumadan atlıyom

afiyet olsun tatlım:120::120::120::120::120:
afiyet olsada gitti mideye olmasada..yok yani aklima tüküreyim..birde bardagi dibine Kadar ictim yani..ne varki dibinde biraz kalsa aglayacakmiydi arkamdan

ayyy ben bir zamanlar 38 bedendim bana herkes şişko diyodu onlar azıcık 36 yada 34 bedendilerde. bana ucube gözü ile bakıyolardı. tabi evlenip çoluk çocuğa karışıncaya kadar sonra dedilerki ayyyy sen ne zayıftın eskiden noldu kuzum sana. uleeeeen bunu eskidende söyleyeydiniz ya hayatım kompleksli biri olarak geçti. size eski zayıf halimi gösterem durun

Sabah:
1 kase mercimek corbasi
2-3 tane kizarmis patates
3 dilim ekmek
peynir +tereyagi

ara: bir parca pestil
3 ceviz
1 yk Kadar Karpuz cekirdegi

ögle:1 dilim pekmezli ekmek

ara:yok

aksam:6-7 catal Döner(yarim kase kadardi iste)

ara:kiscayi

spor:30 dakika Twist

not:kizlar ya bu Twist beni acayip yoruyor..resmen su icinde kaliyorum..kosmustan beter ediyor..sanirim cok etkili:26::26::26::26::26:
bu arada menüm son 2 güne göre bol kalorili olmus degilmi..kahvaltida 68.7 yi kutladik cakmayla beraber...öylen misafirim vardi..masayi donatinca o Kadar kacamak oldu genede cok yemedim..aksam döneride iki gündür et yemedim..sebze falanda..biraz Protein iyi olur diyerek yedim yoksa pekte canim istemedi aslinda

herifi disari saldim Kadi bakalim herkes muhabbete hazirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben hep hazırım zatii bekliyom
neyseki görüşsün bide göremeseydin midende olucaktı

gerçi sen özünü içmişinya neyse
kızz öpüp durma milleti,adın çıkacak kızzz
ayy ağlardı kızz ooo nede olsa onunda duyguları var

hatun alisti tabi resim yüklemeye catir catir yüklüyor..uleeeyn bende istiyorum ama beceremiyorum..bizim herifte sagolsun tüm eski resimleri formatlarken cekmis bir kenara nerde bulamiyorum..yoksa size hastanedeki dogundan sonra cekindigim resmi gösterecektim..tam 104 kiloyken..allahim o halimide begeniyordum ya pes bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…