- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Eki Görüntüle 846188
iste bu sizce kilolumu. su halde gorumcem az ye gelinlige sigmsyacan diyodu
aa niye kiz art niyetle öptürmeyecektimki sadece estetik amacli yani yoksa Banane kardesim bakkalin ciragindan sütcüden falan..benim meshur kamyonum var yeni ne isim olur öptürmeyle ben öperim ancakben hep hazırım zatii bekliyom
neyseki görüşsün bide göremeseydinmidende olucaktı
gerçi sen özünü içmişinya neyse
kızz öpüp durma milleti,adın çıkacak kızzz
ayy ağlardı kızz ooo nede olsa onunda duyguları var
sen en güzel dr git dediğin gibi ceco
ama bence senin vücut spordan kas yaptı ve ondan ağır galiyorsun
peki ağır gelmene rağmen incelme varmı vudunda o zaman kesin yağ yakıp kas yaptığının göstergesiiymiş
kizlar ciftlikten süt aldim geldim..sütü bir güzel kaynattim coluk cocuga herife balli sütünü verdim..ben sütü hiiiiiic ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic sevmedigimden kendimede kis cayi yaptirdim kiza..koca bir bardak ictim..en sonunda bitki tortulari vardi..dibine Kadar icince tortu agzima geldi..neyse bardagin dibine bir baktim birde ne göriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimhaslanmis kurtcuk :120::120::120::120:
Eki Görüntüle 846188
buda süper espiri oldu kutlarim seniamann görümce adı üstünde ..incecikmişin ayyüzlüm
işallah doğum sonrası kilocukları verip 4. çocuğa hazırlanıcan
yalnız pc yi hiç ters çevirmemiştim bu da ilk oldu
demene gerek yok hayatim boynumuzun agrisindan anlasiliyor sanirimya yan çıkıyo ya ters bi türlü ayarlayamadım şunu
Eki Görüntüle 846188
yok kiz sütte degildi...sütcünün sucu yok..Valla görenler vermişsin diyor ama tartı aynı fikirde değil
Hatta spor salonundakiler başladığınla şu anki banu arasında dünya kadar fark var diyorlar
Ben kilo aldım dedikçe millet yok be diyor
Çok geçmiş olsunbence ciflik sahibine yarın hemen söyle böyle böyle diye aptal yerine koydum sanmasın eğer bilerek sattıysa
eğer bilmiyorsa da başkasına satmasın müşteri kayıp eder
bence senin görümce bir göz doktoruna gitsin
kiz 1 saatte 3 litre su cok..böbreklerin iflas eder demedi deme..3 litreyi 12 saate yaysan daha iyikızlar bu gece altımı ıslatmazsam iyi
1 saattir 3 lt su içtim şekerhastasımı oldum yoksa
kizlar ciftlikten süt aldim geldim..sütü bir güzel kaynattim coluk cocuga herife balli sütünü verdim..ben sütü hiiiiiic ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic sevmedigimden kendimede kis cayi yaptirdim kiza..koca bir bardak ictim..en sonunda bitki tortulari vardi..dibine Kadar icince tortu agzima geldi..neyse bardagin dibine bir baktim birde ne göriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimhaslanmis kurtcuk :120::120::120::120:
bayılıyorum şu yalan dünyaya
gülse ne yapsa izlenir zaten
vasviye neler patlatıyor neler
valla orasi cok Dogru iste...gör kac tane gitti..kim Garantie ediyorki bardakta 1 kurt vardi diye...ya ikiyse 3 seeeanammmmmm çok kötü ama yarım haşlanmış kurttan da iyidir hani:)
ay o konuyu unutuyordum az daha..Sabah dedim iddeayi kazandim..kacsin yani dedi sanki bir mahkumun kac yil yedigini ögrenmek ister gibi..dedim 68.7 hadi ya benle ayni olmussun dedi..millet bana kiziyor cok Kilo verme yeter diye bende sana kiziyorum yeter incecik oldun aysedende incesin dedi(ki bu benim luzumsuz komsum olur)ha bu arada benim luzumsuz komsum 59 Kilo oldugunu 2 gün önce müjdelemisti...yuh yani 10 Kilo daha zayif biriyle nasil ayni görünüyorum acaba..kendi yarim Kadar boyuyla benden 5 Kilo hafifken hani ben ondan iri duruyordum noooldusenin çakmanın tepkisi nasıl oldu yarın o da başlar diyete
sabırrr sabırrr sen iyilik yapmışsın boşver uyma şeytana..onun saftirikliğine ver bu olanlarıya kizlar bende birtane kendini bilmez komsu arkadas artik ne dersen adina ondan var..burada bir magazada ortamasalari düsmüstü..once 130 dan 25 euroya sonrada 10 euroya..bende cok cok ucuz diye 2 masa yedek aldim..catiya kaldirdim..bu hatun duymus bunu..ya abla gidip bana birtane alabilirmiyiz senin arabayla dedi..bedne tama dedim yardimci olmak maksatli..gittikki kalmamis..kalirmi hic millet kapis kapis almis..neyse kiz pek uzuldu..50 eurodan asagi masa yok piyasada..kocasindanda ayrildi durumu iyi degil..kiyamadim kiza..hani bizde derler ya komsun acken huzurlu uyuyan bizden degildir diye..bende o hesap dedimki ben iki tane aldim..istersen birini sana vereyim..cok sevni aksam bana mesaj atti:aman abla kimseye söz verme ben alicamsanki ben satiliga cikardim..bana lazim olmasa niye alayim..neyse dedimki o nasil laf canim ben malimi satisa cikarmadim..sen zor durumda kalma diye verdim..tamam dedi tesekkür etti..Sabah geldi Aldi..2 Saat sonra bir mesaj:abla kusura bakmazsan ben masayi geri vermek istiyorum yüksek degil sok oldum ne demek geri vermek istiyorum..kusbeyinli 10 euroya sen o masanin bacagini bile alamazsin bu ne Mantik..evdeki masasi dökülüyor cöpte görsen almazsin o bicim daha bana hava atiyor alcakmis ..kullan paran olunca yüksegini al..bunlari demedim tabi..ama cok kizdim..kafa hic calismiyor..cevap yazdim canin sagolsun Uygun zamaninda getir..yani ben iyilik yapiyorum sözde..birden kendimi mal alip satiyor halde buldum..üstelik masayi almaya geldiginde para Verdi almadim..dedim lafi olmaz aramizda..neeeyseeeeee ben bu saate Kadar masanin gelmesini beklerken hatun az önce mesaj atti:ya abla kusura bakma dalga geciyor diicen ama teyzemler geldi masayi kurdular...vermemi istemiyorlar buyur burdan Yak... yani kullanmak istemiyormusta mecburmus gibi bir hava yaratiyor..ya sen yok deyince bende arkadasa sözverdim diyesim var acikcasi yalanmi diim ama teyzesi aile yakinimiz oluyor cokta Görgülü iyi bir insan ne yapayim simdi sinir oldum sinir
sabırrr sabırrr sen iyilik yapmışsın boşver uyma şeytana..onun saftirikliğine ver bu olanları
senin yerinde olsam o dediğini yaparım sonuçta teyzesine vermedin ona karşı bi sorumluluğun yok. hatta o masayı ben alabilirim bana söz ver bu durumda başın ağrımamış olurya kizlar bende birtane kendini bilmez komsu arkadas artik ne dersen adina ondan var..burada bir magazada ortamasalari düsmüstü..once 130 dan 25 euroya sonrada 10 euroya..bende cok cok ucuz diye 2 masa yedek aldim..catiya kaldirdim..bu hatun duymus bunu..ya abla gidip bana birtane alabilirmiyiz senin arabayla dedi..bedne tama dedim yardimci olmak maksatli..gittikki kalmamis..kalirmi hic millet kapis kapis almis..neyse kiz pek uzuldu..50 eurodan asagi masa yok piyasada..kocasindanda ayrildi durumu iyi degil..kiyamadim kiza..hani bizde derler ya komsun acken huzurlu uyuyan bizden degildir diye..bende o hesap dedimki ben iki tane aldim..istersen birini sana vereyim..cok sevni aksam bana mesaj atti:aman abla kimseye söz verme ben alicamsanki ben satiliga cikardim..bana lazim olmasa niye alayim..neyse dedimki o nasil laf canim ben malimi satisa cikarmadim..sen zor durumda kalma diye verdim..tamam dedi tesekkür etti..Sabah geldi Aldi..2 Saat sonra bir mesaj:abla kusura bakmazsan ben masayi geri vermek istiyorum yüksek degil sok oldum ne demek geri vermek istiyorum..kusbeyinli 10 euroya sen o masanin bacagini bile alamazsin bu ne Mantik..evdeki masasi dökülüyor cöpte görsen almazsin o bicim daha bana hava atiyor alcakmis ..kullan paran olunca yüksegini al..bunlari demedim tabi..ama cok kizdim..kafa hic calismiyor..cevap yazdim canin sagolsun Uygun zamaninda getir..yani ben iyilik yapiyorum sözde..birden kendimi mal alip satiyor halde buldum..üstelik masayi almaya geldiginde para Verdi almadim..dedim lafi olmaz aramizda..neeeyseeeeee ben bu saate Kadar masanin gelmesini beklerken hatun az önce mesaj atti:ya abla kusura bakma dalga geciyor diicen ama teyzemler geldi masayi kurdular...vermemi istemiyorlar buyur burdan Yak... yani kullanmak istemiyormusta mecburmus gibi bir hava yaratiyor..ya sen yok deyince bende arkadasa sözverdim diyesim var acikcasi yalanmi diim ama teyzesi aile yakinimiz oluyor cokta Görgülü iyi bir insan ne yapayim simdi sinir oldum sinir
iyi geceler kızlar
benin küçük kız süt alarmı veriyor uykusu açılmadan ışıkları kapatmam lazım
pes yani görgüsüzlüğünde bu kadarıya kizlar bende birtane kendini bilmez komsu arkadas artik ne dersen adina ondan var..burada bir magazada ortamasalari düsmüstü..once 130 dan 25 euroya sonrada 10 euroya..bende cok cok ucuz diye 2 masa yedek aldim..catiya kaldirdim..bu hatun duymus bunu..ya abla gidip bana birtane alabilirmiyiz senin arabayla dedi..bedne tama dedim yardimci olmak maksatli..gittikki kalmamis..kalirmi hic millet kapis kapis almis..neyse kiz pek uzuldu..50 eurodan asagi masa yok piyasada..kocasindanda ayrildi durumu iyi degil..kiyamadim kiza..hani bizde derler ya komsun acken huzurlu uyuyan bizden degildir diye..bende o hesap dedimki ben iki tane aldim..istersen birini sana vereyim..cok sevni aksam bana mesaj atti:aman abla kimseye söz verme ben alicamsanki ben satiliga cikardim..bana lazim olmasa niye alayim..neyse dedimki o nasil laf canim ben malimi satisa cikarmadim..sen zor durumda kalma diye verdim..tamam dedi tesekkür etti..Sabah geldi Aldi..2 Saat sonra bir mesaj:abla kusura bakmazsan ben masayi geri vermek istiyorum yüksek degil sok oldum ne demek geri vermek istiyorum..kusbeyinli 10 euroya sen o masanin bacagini bile alamazsin bu ne Mantik..evdeki masasi dökülüyor cöpte görsen almazsin o bicim daha bana hava atiyor alcakmis ..kullan paran olunca yüksegini al..bunlari demedim tabi..ama cok kizdim..kafa hic calismiyor..cevap yazdim canin sagolsun Uygun zamaninda getir..yani ben iyilik yapiyorum sözde..birden kendimi mal alip satiyor halde buldum..üstelik masayi almaya geldiginde para Verdi almadim..dedim lafi olmaz aramizda..neeeyseeeeee ben bu saate Kadar masanin gelmesini beklerken hatun az önce mesaj atti:ya abla kusura bakma dalga geciyor diicen ama teyzemler geldi masayi kurdular...vermemi istemiyorlar buyur burdan Yak... yani kullanmak istemiyormusta mecburmus gibi bir hava yaratiyor..ya sen yok deyince bende arkadasa sözverdim diyesim var acikcasi yalanmi diim ama teyzesi aile yakinimiz oluyor cokta Görgülü iyi bir insan ne yapayim simdi sinir oldum sinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?