simdi mesaj attim..dedimki kararsiz komsum benim sen begenmedim istemiyorum deyince bende arkadasa söz verdim..senin gibi yetisememis alamamis..bende yedek alinca ona faydasi olsun dedim..simdi beni zor durumda biraktin..yok sökeyim geri getireyim dedi..bende aa ne Kadar ayip sökülmüs mali nasil vereyim bana kullanilmis vermis demezmi..yok yok kalsin ben ona bir türlü anlatirim dedimşimdiye kadar kaç kişi tersten baktı acaba pc yeanam rekor denemesi yapıyom sankiiiii
senin yerinde olsam o dediğini yaparım sonuçta teyzesine vermedin ona karşı bi sorumluluğun yok. hatta o masayı ben alabilirim bana söz ver bu durumda başın ağrımamış olur
simdi mesaj attim..dedimki kararsiz komsum benim sen begenmedim istemiyorum deyince bende arkadasa söz verdim..senin gibi yetisememis alamamis..bende yedek alinca ona faydasi olsun dedim..simdi beni zor durumda biraktin..yok sökeyim geri getireyim dedi..bende aa ne Kadar ayip sökülmüs mali nasil vereyim bana kullanilmis vermis demezmi..yok yok kalsin ben ona bir türlü anlatirim dedimbuda ona ders olsun
simdi mesaj attim..dedimki kararsiz komsum benim sen begenmedim istemiyorum deyince bende arkadasa söz verdim..senin gibi yetisememis alamamis..bende yedek alinca ona faydasi olsun dedim..simdi beni zor durumda biraktin..yok sökeyim geri getireyim dedi..bende aa ne Kadar ayip sökülmüs mali nasil vereyim bana kullanilmis vermis demezmi..yok yok kalsin ben ona bir türlü anlatirim dedimbuda ona ders olsun
pes yani görgüsüzlüğünde bu kadarı
hah iste ta kendisi..hatta benim luzumsuz diyordum degilmi ona..:44::44::44:oh iyi yapmışsın. ya senin bi komşun vardı senin kızın belini incitmişti bu kadın o mu yoksa
ya kizlar bende birtane kendini bilmez komsu arkadas artik ne dersen adina ondan var..burada bir magazada ortamasalari düsmüstü..once 130 dan 25 euroya sonrada 10 euroya..bende cok cok ucuz diye 2 masa yedek aldim..catiya kaldirdim..bu hatun duymus bunu..ya abla gidip bana birtane alabilirmiyiz senin arabayla dedi..bedne tama dedim yardimci olmak maksatli..gittikki kalmamis..kalirmi hic millet kapis kapis almis..neyse kiz pek uzuldu..50 eurodan asagi masa yok piyasada..kocasindanda ayrildi durumu iyi degil..kiyamadim kiza..hani bizde derler ya komsun acken huzurlu uyuyan bizden degildir diye..bende o hesap dedimki ben iki tane aldim..istersen birini sana vereyim..cok sevni aksam bana mesaj atti:aman abla kimseye söz verme ben alicamsanki ben satiliga cikardim..bana lazim olmasa niye alayim..neyse dedimki o nasil laf canim ben malimi satisa cikarmadim..sen zor durumda kalma diye verdim..tamam dedi tesekkür etti..Sabah geldi Aldi..2 Saat sonra bir mesaj:abla kusura bakmazsan ben masayi geri vermek istiyorum yüksek degil sok oldum ne demek geri vermek istiyorum..kusbeyinli 10 euroya sen o masanin bacagini bile alamazsin bu ne Mantik..evdeki masasi dökülüyor cöpte görsen almazsin o bicim daha bana hava atiyor alcakmis ..kullan paran olunca yüksegini al..bunlari demedim tabi..ama cok kizdim..kafa hic calismiyor..cevap yazdim canin sagolsun Uygun zamaninda getir..yani ben iyilik yapiyorum sözde..birden kendimi mal alip satiyor halde buldum..üstelik masayi almaya geldiginde para Verdi almadim..dedim lafi olmaz aramizda..neeeyseeeeee ben bu saate Kadar masanin gelmesini beklerken hatun az önce mesaj atti:ya abla kusura bakma dalga geciyor diicen ama teyzemler geldi masayi kurdular...vermemi istemiyorlar buyur burdan Yak... yani kullanmak istemiyormusta mecburmus gibi bir hava yaratiyor..ya sen yok deyince bende arkadasa sözverdim diyesim var acikcasi yalanmi diim ama teyzesi aile yakinimiz oluyor cokta Görgülü iyi bir insan ne yapayim simdi sinir oldum sinir
hah iste ta kendisi..hatta benim luzumsuz diyordum degilmi ona..:44::44::44:
mabel matiz diye bi şarkıcı çıktı. bana mı öyle geliyo yoksa normalde yanımızda birisi böyle şarkı söylese sus karga gibi sesin var denirmi yoksa listeleri alt üst edecek kadar iyisin deyip dinlermiydik. ay anlatabildimmi derdimi:44::44::44:
ay utandim simdi yaaaaaaaaa..utandirmayin beni yok yok utandirin hosuma gidiyor..gayet ders verici olmuştur , bu arada lafı sunuş şeklinde ayrı bi pratik zekalılık ama arkadaşım,tabrikler
Hemde nasilmabel matiz diye bi şarkıcı çıktı. bana mı öyle geliyo yoksa normalde yanımızda birisi böyle şarkı söylese sus karga gibi sesin var denirmi yoksa listeleri alt üst edecek kadar iyisin deyip dinlermiydik. ay anlatabildimmi derdimi:44::44::44:
yok o birsey degilde 1 haslanmis kurt kac kalori acaba..Google amcada yoktaEn güzelini yapmışsın hem de büyüklük sende kalmış kapak olsun diyelim tbrkler duyumcum tekrar azmettin ve başardın
minicik bi kurttan bişey olmaz yemişsen bile alt tarafı protein ve organik bize demiyoları kurtlu elma alın diye offf cok iğrencim :44::44:
alemsin kız , enteresan bi tarzı var , çok ahım şahım değil ses ama tarzı dinlettiriyo birde şimdi bu tipleri daha çok bebeler dinliyo
ay utandim simdi yaaaaaaaaa..utandirmayin beni yok yok utandirin hosuma gidiyor..yerindibine sokmayinda yeter dermisim
Hemde nasil
yok o birsey degilde 1 haslanmis kurt kac kalori acaba..Google amcada yokta
görüsmez olurmuyuz hayatim..daha 2 gün önce kahvaltiya davetliydik ona...ama genellikle bana isi düstügü Zaman görüsüyoruz..yani almancasi cok zayif yardima ihtiyac duyunca ki nerdeyse her gün oluyor...bazen cok kiziyorum homurdaniyorum kendikendime ne yalan diimallah kalbimi affetsin...ama yani sana isi düsülecek duruma geliyorsun yardim etme firsati oluyor bunuda yaparken mizmizlaniyormusun diyorum kendikendime.vicdanimin zoruyla hayir demeyi cok istedigin günlük yardim taleplerine eksiksiz olur cevabi veriyorumevet. çoktandır bahsetmiyosun ondan yoksa çok görüşmüyomusunuz artık. yoksa şu kamyon meselesi de mi bunun başının altından çıktı?
davranir davranir...o davranir...bu güne Kadar cok akil verdim birini tutmadi...dedim ya daha o Kadar ham ki..ne insanlari ne Hayati tanimiyor...beni heryeerde örnek veriyor hem görüyorum hem duyuyorum...sagolsun..ama örnek almayi akil edemiyorYuh yani kadın hem kel hem fodul denilen tiplerden anlaşılan
Kızmakta kesinlikle haklısın ama sen ona zaten en güzel dersi vermişsinoh iyi olmuş bir dahada kararsız ve dengesizce davranmaz
kiz cinliler bir beni yemez..yani kedi köpek bebek ne bulurlarsa yiyorlar ama bir beni yemiyorlar..bu Kadar kartlasmis yaglasmis selülitlesmis bir olarak sansli hissettigim tek durum cinlilerin yanina gidebildigim durum...ee haslama kurtcuk suyuda ictigime göre yani evdeki hamamböceklerini fareleri lütfen cöpe atmayin kurutun bir ara ben yerimÇinliler canlı canlı yiyo duyumcum hepsi çita gibi demekki fazla kalorili değil
süper menü süper..duygucum ya sen bildirim yapmismiydin:44::44::44:slm herkeslere herkes bnm gibi gece kuşu çok guzel yahukeyfli gececek bu kış hem de çıtırr olcazzzz
bugun dersm gecti evi temzledm ettm sonra ders yorldm biraz ama uykumu aldg için enerjim yernde çok şükür dun tv karşısında uyumuş kalmşm
sabah : iki dilim ekmek iki yk kadar lorlu biber domatesli sos zeytin soguk çay
ara : yok
öğle : 150 gram kadar kızarmş tavuk
ara : yok
akşam : iki yk nohut yemegi iki yk pilav
ara : tarcınlı kranfilli çay
spor : yok
utanma tatlım,hem ne demek öyleay utandim simdi yaaaaaaaaa..utandirmayin beni yok yok utandirin hosuma gidiyor..yerindibine sokmayinda yeter dermisim
yarışmaya katılsa gülerler detonesin derler alay ederler hatta vardı ya çikita muz diyen adam onunla kıyaslarlar yani
görüsmez olurmuyuz hayatim..daha 2 gün önce kahvaltiya davetliydik ona...ama genellikle bana isi düstügü Zaman görüsüyoruz..yani almancasi cok zayif yardima ihtiyac duyunca ki nerdeyse her gün oluyor...bazen cok kiziyorum homurdaniyorum kendikendime ne yalan diimallah kalbimi affetsin...ama yani sana isi düsülecek duruma geliyorsun yardim etme firsati oluyor bunuda yaparken mizmizlaniyormusun diyorum kendikendime.vicdanimin zoruyla hayir demeyi cok istedigin günlük yardim taleplerine eksiksiz olur cevabi veriyorumeh bendede biraz saflik var yani..bizde bir laf var..sen essek olduktan sonra sirtina semer vuran cok olur diye...bu vicdanim ve Allah korkum beni bayagi bayagi bir essek yerine koyuyor yani..nerdeyse sohpete aaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiii diyerek devam edesim var haaa
davranir davranir...o davranir...bu güne Kadar cok akil verdim birini tutmadi...dedim ya daha o Kadar ham ki..ne insanlari ne Hayati tanimiyor...beni heryeerde örnek veriyor hem görüyorum hem duyuyorum...sagolsun..ama örnek almayi akil edemiyor
kiz cinliler bir beni yemez..yani kedi köpek bebek ne bulurlarsa yiyorlar ama bir beni yemiyorlar..bu Kadar kartlasmis yaglasmis selülitlesmis bir olarak sansli hissettigim tek durum cinlilerin yanina gidebildigim durum...ee haslama kurtcuk suyuda ictigime göre yani evdeki hamamböceklerini fareleri lütfen cöpe atmayin kurutun bir ara ben yerim
süper menü süper..duygucum ya sen bildirim yapmismiydin:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?