- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
kizlar ya kilolar yüzünden basiniza gelen en rezil durum neydi..hadi herkes bir anisini anlatsin...hadi hadi..bu bizi Kilo vermeye daha cok Motive edecek..ben o durumlari düsündükce hem güler hem kizarir Hemde gayrete gelirim valla
kiz ben bu iyilikleri yapa yapa deniz balciga Döndü..İyilik yap at denize demişler duyumcum sen en doğrusunu yapıyorsun kul bilmezse mevla bilir yaptığın iyilikler bir gün mutlaka karşına çıkar
anlat+çooook rezil bi duruma düştüm anlatmaya bile yüzüm yoooook
kiz benimde listeye girmem sallantili ama kaptanim demisti bu aralar menü takibi yapilamadigindan göz yumulacak diyeyaptım cnm ... ama menumu salıdan itibaren yazdm listede mi yokum yoksam bundandır işte
kizlar ya kilolar yüzünden basiniza gelen en rezil durum neydi..hadi herkes bir anisini anlatsin...hadi hadi..bu bizi Kilo vermeye daha cok Motive edecek..ben o durumlari düsündükce hem güler hem kizarir Hemde gayrete gelirim valla
merhaba canim hosgeldin aramiza..insallah hep beraber veririz kilolarimizislm hanımlar bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum 89. 90 kilo arasındayım evlenince kilo aldım.birde hamile kalmam için acilen kilo vermem bunu çok istiyorum ben burda çok yeni olduğum için bazı şeyleri bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz iyi akşamlar hanımlar
çooook rezil bi duruma düştüm anlatmaya bile yüzüm yoooook
kiz benimde listeye girmem sallantili ama kaptanim demisti bu aralar menü takibi yapilamadigindan göz yumulacak diyegözyummak isteyecegini sanmiyorum bu hafta ama bakalim ne olacak
kiz ben bu iyilikleri yapa yapa deniz balciga Döndü..baliklara yer kalmadi...mevlam illeki iyiligide kötülügüde Bilir ...ama diyorum hani benim huysuz herif hani is bulsa söyle 3-5-10 ay gelemeyecegi bende buna piyangomu vurdu baliklar isyanmi etti desem ha nasil olurdu
anlat+
6339-kiz anlat anlat hadi hadi bende ne rezillikler oldu bir bilsen..
kiz benimde listeye girmem sallantili ama kaptanim demisti bu aralar menü takibi yapilamadigindan göz yumulacak diyegözyummak isteyecegini sanmiyorum bu hafta ama bakalim ne olacak
slm hanımlar bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum 89. 90 kilo arasındayım evlenince kilo aldım.birde hamile kalmam için acilen kilo vermem bunu çok istiyorum ben burda çok yeni olduğum için bazı şeyleri bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz iyi akşamlar hanımlar
sence aynı şeyleri mi yaşamışızaşk olsun canımcım biz bize dertleşiyoruz hepimiz aynı şeyleri yaşadık hemen hemen sıkma canını
Geçen sene dağ yürüyüşüne gitmiştik teyzem (60 yaşında) ve ünv arkadaşımla birlikte 3 otobüslük bir grup tire kaplan dağına çıkacağız neyse yürüyüş çok güzel başladı fakat 2 saat sonra benim kalbim neredeyse ağzımdan çıkacak grupta 78 yaşında bir amca bile vardı keklik gibi sekerek yürüyor tık yok baktım olmayacak ben dedim geri döneceğim dedim bütün grup bana resmen acıyarak baktı grup liderleri geride kişi de bırakmıyor en arkadaki rehber beni köy kahvesine kadar geri getirdi teyzem ve arkadaşım da devam etti tek başıma akşama kadar ddönmelerini bekledim en utandığım an 7 den 70 e yürüyüşçülerin ben geri dönerken bana acıyarak bakmasıydı
kiloda ne durumdayım diye banyodan çıkınca eşime fotolarımı çektirdim. üzerimde daha doğrusu altımda tek çamaşırım vardı. sonra sildim (daha doğrusu öyle zannettim. bir öğretmenler günü yemeğinde makinayı bizim ortağa verdi eşim o arada da pillerin şarjı yoktu içinde ne var ne yok bakamadım. bir hafta sonra makine bize geri geldi bi bakalım dedik fotolar nasıl çıkmış. birde ne görelim arkadan çekilmiş foto duruyo.eşim köpürdü naptını beğendinmi falan diye ben yerin dibindeyim tabi. adamın yüzüne kaç ay bakamadım hatta gördüğüm yerde arkama bile bakmadan kaçtım. çoooook utandım çoooooook
kiz cinliler bir beni yemez..yani kedi köpek bebek ne bulurlarsa yiyorlar ama bir beni yemiyorlar..bu Kadar kartlasmis yaglasmis selülitlesmis bir olarak sansli hissettigim tek durum cinlilerin yanina gidebildigim durum...ee haslama kurtcuk suyuda ictigime göre yani evdeki hamamböceklerini fareleri lütfen cöpe atmayin kurutun bir ara ben yerim
süper menü süper..duygucum ya sen bildirim yapmismiydin:44::44::44:
kiloda ne durumdayım diye banyodan çıkınca eşime fotolarımı çektirdim. üzerimde daha doğrusu altımda tek çamaşırım vardı. sonra sildim (daha doğrusu öyle zannettim. bir öğretmenler günü yemeğinde makinayı bizim ortağa verdi eşim o arada da pillerin şarjı yoktu içinde ne var ne yok bakamadım. bir hafta sonra makine bize geri geldi bi bakalım dedik fotolar nasıl çıkmış. birde ne görelim arkadan çekilmiş foto duruyo.eşim köpürdü naptını beğendinmi falan diye ben yerin dibindeyim tabi. adamın yüzüne kaç ay bakamadım hatta gördüğüm yerde arkama bile bakmadan kaçtım. çoooook utandım çoooooook
yok kiz sana öyle gelmistir..herzaman yürüyenle ilk yürüyen bir olurmu...ben oldubitti hizli yürürdüm..yani lisedeyken okula yürüyerek giderdim ki lise 3 km den fazla uzaktaydi..niye yürürmüssem artik bizimkilerin pintiligimi yoksa yokluktanmi bilemiicambu sene yürüyüs sezonuna basladigimda yürüyüs yaptigim petede bir hatunla tanistim..ben yaslarda ama aramizda nerdeyse 10 Kilo vardi..benden kisaydi ..hatun beraber yürümeyi teklif etti..aslinda etmedide konusmamiz öyle bir sözlesmeye gitti..neyse ilk gün ben kendimden eminim ya nasilsa benimle kimse yürümek istemiyor hizliyim diye...ilk gün hatunla bulustuk basladik yürümeye aman allahim o ne hiz..basta caktirmadim..bana hava atiyor birazdan tikanir dedim..allahim 1 tur 2.tur 3.tur derken benim dil disari sarkmaya nefesim daralmaya basladi...bir yandan yürüyoruz bir yandanda tipik kari dirdiri cenemiz durmuyor..baktim bende derman kalmadi..ee serde erkeklik var yani..karizmayi cizmek olmaz...uyaniklik yaptim..ben sordum o anlatti derken hatunun cigerleri yetismedi tabi hem kosar gibi yürüyüp hem konusmaya... böylece hizini yakalayabildim..cok pisim degilmi coook
canim kiloyu alsakta almasakta listeye giriyoruz zaten..hem 300 gr vermek bile bir basari bana göre..hatta bazen almamak bilesiz giremezseniz o listeye ben hiç girememzaten bu hafta değil benim olayım haftaya inş. çünkü yeni dikkat etmeye başladım kilo veririm belki 300,500,1000 grm belki
6 ayda anlasssakolsun olsun iyilikten zarar gelmezzz eniştemden o kadar uzun ayrı kalma zaten 3 ay olabilir belki
ay gülay cok güldüm..kiz iyiki anlattin uzun zamandir gülmüyordum..bence sen bunu telafi etmek icin hizla zayifla söyle 50-60 ol..sonra yanlislikla resmini cek makinada birakkiloda ne durumdayım diye banyodan çıkınca eşime fotolarımı çektirdim. üzerimde daha doğrusu altımda tek çamaşırım vardı. sonra sildim (daha doğrusu öyle zannettim. bir öğretmenler günü yemeğinde makinayı bizim ortağa verdi eşim o arada da pillerin şarjı yoktu içinde ne var ne yok bakamadım. bir hafta sonra makine bize geri geldi bi bakalım dedik fotolar nasıl çıkmış. birde ne görelim arkadan çekilmiş foto duruyo.eşim köpürdü naptını beğendinmi falan diye ben yerin dibindeyim tabi. adamın yüzüne kaç ay bakamadım hatta gördüğüm yerde arkama bile bakmadan kaçtım. çoooook utandım çoooooook
merhaba canim hosgeldin aramiza..insallah hep beraber veririz kilolarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?