80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

araliksiz yapiyorum..ilk 5 Dakka sonra acayip tikaniyorum..tam o sirada hareketli müzik hareketli klip hicbirsey yoksa dügün tv..(mesela bu gün herif saz caliyordu baktim tikanicam dedim hareketli calda enerjimiz olsun..oda sagolsun oyun havalari caldi..ayaklarim twis yaparken ellerin ciftetelli oynuyordu..valla bak..disardan vah vah yazik tirlatmis durumlarindaydim ama neticede yarim Saat yapabildim durmadan)..ilk 5 dakika ve ilk 10 dakikadan sonrasi kendiliginden geciyor canim kendini mizige kaptir olmadi bana haber et bizim herifi salayim saz calsin sana

herseyin basi Irade ve sabir..ama Kilo vericem diye kendini birden bire ac birakirsan Cabuk pes edersin..kendine Zaman tani..3 ayin var mesela her aya 5-8 Kilo arasi planla..ilk ay 7-8 Kilo mesela..Zaman gectikce metobolizma alisiyor yavasliyor Kilo verme zorlaniyor cünkü...totoyu kaldir cok cok hareketlen her yediginin kalorisini hesapla otamatik bogazin azaliyor..yaparsin basarirsin mutlaka yeterki sabirli ve azimli ol..

Veririz elbet fazla takma kafana rabbim inş nurtopu gibi bi çocuk nasip eder her gün yediklerini paylaşırsan doğrularımızı yanlışlarımızı görüp birbirimizi uyarabiliriz :13:

durun bende size en rezil en komik anilarindan birini anlatayim..dikkatinizi cekerim Animi demiyorum anilarimi diyorum öyle rezillikler yasadimki bu Kilo yüzünden...

yok canım yanlış anlamam
zaten yanlışlıkla yazmışım çok dikkatliyimdir ben de
ama yazdığım zaman hem misafirim vardı
hem oğlum yapışmış meme istiyodu
aceleden olmuş yani
geçmiş yapmasam görmeyecektim
keşke 1 kg verebilseydim

kizlar ya kilolar yüzünden basiniza gelen en rezil durum neydi..hadi herkes bir anisini anlatsin...hadi hadi..bu bizi Kilo vermeye daha cok Motive edecek..ben o durumlari düsündükce hem güler hem kizarir Hemde gayrete gelirim valla

Benim en kötü anım herhalde bir keresinde kızkardeşimle kahve içmeye kırk yılın başı ünlü bir Dondurmacıya gitmemizdi
Oturup kahvemizi içtik tam çıkacakken kilomdan dolayı bir anda dengemi kayıp edip yere kapaklandım bir sürü insanın içinde :26: Allahtan o anda saksı çalıştı da tansiyonum düştü ayağına biraz daha rol yaptım da millet halime güleceğine ay iyimisiniz doktor lazımmı yok eczaneye kadar götürelim mi demişlerdi
Şimdi gülüyorum ama eve gelince sinirimden ağlama krizine girmiştim lanet olsun ayakta duramayacak hale geleceğim diye ama şimdi günümüze şükür yavaş yavaşta olsa gidecek kilocuklar

Sende aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

hoşbuldum cnm ben kendime arkadaş arıyodum çünkü tek başına başaramıyorum ve hergün ne yediğimizi kaç kilo verdiğimizi yazıyoruz nasıl oluyo
Evet canım tek başına verebilseydik zaten bir sorunumuz olmazdı fakat burada dostluklar çok güzel birbirimizi motive ediyoruz her gün yediklerini içtiklerini ve yaptığın sporları paylaş cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor

gecen kislarda bizler cok toplanir okey oynardik aksamlari...pek bir girgir samata olurdu...o aksamlardan birinde esimin cakmasi (yani kuzeni ama onu hep kiskanmis ne yapmissa oda aynisini yapmis..en son yaptiklari arasinda esim istanbuldan evlendi o da evlendi..bizim 4 cocugumuz oldu oda dörtleyene Kadar devam etti..hatta mail adresini bile onun kullanici adina cok benzer ...) neeyse herifimin cakmasi benim cakmam kocasi ötekinin karisi derken masada basladik oyun oynamaya..oyunda oyun olsa..herif karsimda tas caliyor sesimi cikaramiyorum esliyiz ya..hatta bir ara aa kirmizi ikilimi sendemi diye isaret caktim ..oda he bende der gibi bakti..bende tüh dedim..bir ara baktim bunun ayagi banim ayagin yaninda dürtüp duruyor..meger Adam kirimizi ikiyi almis ayak parmagina sikistirmis masa altindan veriyor..almak icin icim geciyor ama bakkaldan ekmek caliyormusum gibide utaniyorum calamiyorum tasi..ben alamayinca bu sinirle bir dürttü ayagimi..dayanamadim ya herif alamiyorum cek su ikilini dedim..ne güldük hic unutmuyorum) neeyse ben tasi calsammi calmasammi cebellesmesindeyken altimdaki tabire birden kirildi agirligima dayanamayip ellerim tam masadaydi-...masanin kenarindan tuttum..oturur sekilde havada asili kaldim. utancimdan diyemiyorumda ki o aralar 90-95 aralarindaydim..tabi tabire taaak diye düsünce millet noluyoruz diyerekten bakismaya basladi..bende rezil bir piskinlikle tabure kirildi..kiziiim bodrumdan baska tabure getir demekle kaldim

Tansiyona güzel bağlamışsın ben o anki panikle düşünemezdim evet çok şükür ki ilk adımı atıp kilo vermeye karar verdik gerçi ben yıllardır alıp veriyorumda bu kez son denemem bakalım 5 ayım kaldı verdim verdim veremezsem vay halime

bak sen su uyaniga bak...valla iyi kurtarmissin durumu kutlarim seni benim öyle yere kapaklanmalarim cok olmustur..ama ben kapaklanirken genelde ay ay ayyyyyyy Allah diyerek kapaklandigim icin ´bayilma numarasini yiyeceklerini sanmiyorum

canim kiloyu alsakta almasakta listeye giriyoruz zaten..hem 300 gr vermek bile bir basari bana göre..hatta bazen almamak bile
her hafta düzenli 300gr versem bile çok iyi en azından düzenli olmuş olur , hiiiççç şikayet etmem katılıyorum canım almasakta çok iyi

aramıza h.geldin canım, öncelikle strese sokma kendini, akışına bırak ve öğünlerini düzenle,sonra da ne yediğine dikkat ederk güzel sonuçlar alırsın inş. canım, sonra da topiğimizin 2. bebeişi senden olur kim bilir

bir bardak sıcak süt ve içine katılmış 1 tatlı kaşığı t.kahvesi, içmek isteyen varsa buyursun açlığımı bastırır inş.

ayyy cok sevindim bak kendim 68 olmuş gibi ee ne demişler azimli sçan(fare) taşı delermiş aman diyim geri alma tam gaz devam

gülaycım ayyyy senin için ne kadar zor olmuştur, çok utanmışsındır yawru yaaaa, kendimi koydum bir an yerine de , şu teknolojide çok iyi ama bazen başa bela işte, dikkatli olmak lazım her daim , çok geçmiş olsun canımm

bana bu Kilo konusunda kendikendime utanc yasadigim durumlardan biride bizim evdeki kuvet müsvettesi...dogumdan sonra uzun süre küvete girememisligin hasretiyle küveti doldurdum..Küvette ne küvet ama..uzanman mümküm degil..uzaninca ayaklarin havada kaliyor...ayaklarini suya gömüncede belden yukarin oturur vaziyette disarda...adi küvet iste..neyse ben küvete yerlestim bir asagi bir yukari derken SIKILDIM cikayim dedim..tipayi cektim..ama ben bu arada küvetin icinde bagdas kurar vaziyette oturuyorum..su giderken saclarimi yikiyorum..neyse sac yikama fasli bitti ayagi kalktimki boydan yikanayim..aman allahim ayagi kalkmamla arkamda sizipta akacak yer bulamayip öylece kalan su fossss bir akti ön tarafa...küvet birden yarisina Kadar su doldu..ya Küvette resmen tipa kimligi üstlenmisim..küvetim yarisini ortadan ikiye ayiran yaglica yumusak tipa...allahim ya kendi kendime gülüyorum utaniyorum..bunu herife anlatmaliyip deyip sonrada anaaaaaaaaaaa bu rezilligi anlatirsan diline dolar seni diyerek kendimi fircaliyorum...tabi unuz Zaman ayni tipa muamelesiyle yikandim ama bu defa ayagi kalkinca su birden gelip beni utandirmasin diye yikanirken sag sol egilmeleriyle suyu sizdiriyordum

Ne biçim kuzenmiş derler ya düşmanı uzakta arama diye. Ah şu okeyler 101 ler yokmu hep pastasına tatlısına oynardık bizde sanki başka yiyecek yok bu kilolarımın çoğunun sebebi kumar yani :) duyumcum en azından yabancı yokmuş gerçi kuzen ve eşi kıs kıs gülmüşlerdir eminim :18::18: yalnız
son cümlen süperdi her zamanki gibi

ayyy cok sevindim bak kendim 68 olmuş gibi ee ne demişler azimli sçan(fare) taşı delermiş aman diyim geri alma tam gaz devam
bak bu lafi duymustum ve cok hosuma gitmisti..tasin delinmesine az kaldi...5 Kilo daha daha sonra tasin icinden gider gelirim bizim köye

kiz bizlerde akrabalik malesef gercek anlamindan cikmis akreplik anlamiyla özdesmis..kimse kimsenin iyiligini istemiyor malesef..bir benim ailem saftirik cikmis bunlarin icinde iste...halada akillanmadilar..yani anam babam akillanmamis benmi akillanacam pöööh

benim hiç böyle anılarım olmadı, sadece yaz döneminden çıkıp kış dönemine girince yada tam tersi zamanlarda kıyafetlerime giremeyip kendi kendime kızdığım çoooooooooookkk olmuştur , tabi insanların "aaa ne kadar kilo almışsın,ben seni tanıdığımda ne kadar zayıftın" şeklindeki cümleler klasikler arasında herkezin raflarında ,söylemeye bile gerek yok

siz siz olun sakın çekmeyin fotonuzu bide şunu öğrendim silinse bile bir program sayesinde o güne kadar nekadar ne sildiysen hepsi geri geliyo haberiniz ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…