araliksiz yapiyorum..ilk 5 Dakka sonra acayip tikaniyorum..tam o sirada hareketli müzik hareketli klip hicbirsey yoksa dügün tv..(mesela bu gün herif saz caliyordu baktim tikanicam dedim hareketli calda enerjimiz olsun..oda sagolsun oyun havalari caldi..ayaklarim twis yaparken ellerin ciftetelli oynuyordu..valla bak..disardan vah vah yazik tirlatmis durumlarindaydim ama neticede yarim Saat yapabildim durmadan)..ilk 5 dakika ve ilk 10 dakikadan sonrasi kendiliginden geciyor canim kendini mizige kaptirduyumcum sen o alette yarım saat spor nasıl yapıyosun ar vererekmı
yoksa aralıksız yarım saatmı
bendede var ama cok yorucu ayarımı sıkı acaba benımkının
ama duzenlı yapılsa süper bısey ona yarından sonra devam etcem
ama ben 3 gundur leslıye taktım bak tavsıye ederım
herseyin basi Irade ve sabir..ama Kilo vericem diye kendini birden bire ac birakirsan Cabuk pes edersin..kendine Zaman tani..3 ayin var mesela her aya 5-8 Kilo arasi planla..ilk ay 7-8 Kilo mesela..Zaman gectikce metobolizma alisiyor yavasliyor Kilo verme zorlaniyor cünkü...totoyu kaldir cok cok hareketlen her yediginin kalorisini hesapla otamatik bogazin azaliyor..yaparsin basarirsin mutlaka yeterki sabirli ve azimli ol..hoşbuldum cnm inş veririz bu ara çünkü çok kafama taktım çocuğum olmasını çok istiyorum bu yüzden olmadığnı öğrenince çok üzüldüm doktorum üç ay süre verdi inş herşey yolunda gider ve veririm inş hepimiz hayallerimize kavuşuruz..
hoşbuldum cnm inş veririz bu ara çünkü çok kafama taktım çocuğum olmasını çok istiyorum bu yüzden olmadığnı öğrenince çok üzüldüm doktorum üç ay süre verdi inş herşey yolunda gider ve veririm inş hepimiz hayallerimize kavuşuruz..
İyi akşamlar canım hoşgeldin aramıza hangi konularda yardım istediğini yazarsan seve seve
Canım işine karışmak gibi olmasın ama giden 0.1 yazacaksın yada 100gr. Bu şekilde yanlış oluyo. Matematikçiyim de yszmadan duramadım. Umarım yanlış anlamazsın :)
Tam napıyosunuz aramızda hamiş var dicektim ki olan oldu :) vallahi madem iki hafta kalmış ben olsam ne yesem kar derdimboşa almadım ben o 25 kiloyuuuu :)
kizlar ya kilolar yüzünden basiniza gelen en rezil durum neydi..hadi herkes bir anisini anlatsin...hadi hadi..bu bizi Kilo vermeye daha cok Motive edecek..ben o durumlari düsündükce hem güler hem kizarir Hemde gayrete gelirim valla
slm hanımlar bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum 89. 90 kilo arasındayım evlenince kilo aldım.birde hamile kalmam için acilen kilo vermem bunu çok istiyorum ben burda çok yeni olduğum için bazı şeyleri bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz iyi akşamlar hanımlar
Evet canım tek başına verebilseydik zaten bir sorunumuz olmazdı fakat burada dostluklar çok güzel birbirimizi motive ediyoruz her gün yediklerini içtiklerini ve yaptığın sporları paylaş cuma günleri kilo bildirimi yapılıyorhoşbuldum cnm ben kendime arkadaş arıyodum çünkü tek başına başaramıyorum ve hergün ne yediğimizi kaç kilo verdiğimizi yazıyoruz nasıl oluyo
Benim en kötü anım herhalde bir keresinde kızkardeşimle kahve içmeye kırk yılın başı ünlü bir Dondurmacıya gitmemizdi
Oturup kahvemizi içtik tam çıkacakken kilomdan dolayı bir anda dengemi kayıp edip yere kapaklandım bir sürü insanın içinde :26: Allahtan o anda saksı çalıştı da tansiyonum düştü ayağına biraz daha rol yaptım da millet halime güleceğine ay iyimisiniz doktor lazımmı yok eczaneye kadar götürelim mi demişlerdi
Şimdi gülüyorum ama eve gelince sinirimden ağlama krizine girmiştim lanet olsun ayakta duramayacak hale geleceğim diye ama şimdi günümüze şüküryavaş yavaşta olsa gidecek kilocuklar
bak sen su uyaniga bak...valla iyi kurtarmissin durumu kutlarim seniBenim en kötü anım herhalde bir keresinde kızkardeşimle kahve içmeye kırk yılın başı ünlü bir Dondurmacıya gitmemizdi
Oturup kahvemizi içtik tam çıkacakken kilomdan dolayı bir anda dengemi kayıp edip yere kapaklandım bir sürü insanın içinde :26: Allahtan o anda saksı çalıştı da tansiyonum düştü ayağına biraz daha rol yaptım da millet halime güleceğine ay iyimisiniz doktor lazımmı yok eczaneye kadar götürelim mi demişlerdi
Şimdi gülüyorum ama eve gelince sinirimden ağlama krizine girmiştim lanet olsun ayakta duramayacak hale geleceğim diye ama şimdi günümüze şüküryavaş yavaşta olsa gidecek kilocuklar
Sende aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
her hafta düzenli 300gr versem bile çok iyi en azından düzenli olmuş olur , hiiiççç şikayet etmemcanim kiloyu alsakta almasakta listeye giriyoruz zaten..hem 300 gr vermek bile bir basari bana göre..hatta bazen almamak bile
hoşbuldum cnm inş veririz bu ara çünkü çok kafama taktım çocuğum olmasını çok istiyorum bu yüzden olmadığnı öğrenince çok üzüldüm doktorum üç ay süre verdi inş herşey yolunda gider ve veririm inş hepimiz hayallerimize kavuşuruz..
ay bu güzel karsilamaya bir yesilcay ismarlarin yami
kiz herifi aksamdan dellendirdim zaten..aksamdan tok karna yatarken tartildim 69.8 geldim..herife dedimki hadi erkenden kutlayalim Kabul et kaybettin diye..cikmadik Candan umut cikmaz misali Adam dediki belki sabaha sisersin yarin Sabah olacak daha .ayin biri degil dedi tamam dedim..Sabah kalkar kalkmaz tartil dedi...tartildim baktimki 68.7allahim bu kadarini beklemiyordum...resmen oynadim..hayatimmda 17-18 yildan sonra ilk defa 68 gördüm ne demek benim icin bir bilseniz...
gecen kislarda bizler cok toplanir okey oynardik aksamlari...pek bir girgir samata olurdu...o aksamlardan birinde esimin cakmasi (yani kuzeni ama onu hep kiskanmis ne yapmissa oda aynisini yapmis..en son yaptiklari arasinda esim istanbuldan evlendi o da evlendi..bizim 4 cocugumuz oldu oda dörtleyene Kadar devam etti..hatta mail adresini bile onun kullanici adina cok benzer ...) neeyse herifimin cakmasi benim cakmam kocasi ötekinin karisi derken masada basladik oyun oynamaya..oyunda oyun olsa..herif karsimda tas caliyor sesimi cikaramiyorum esliyiz ya..hatta bir ara aa kirmizi ikilimi sendemi diye isaret caktim ..oda he bende der gibi bakti..bende tüh dedim..bir ara baktim bunun ayagi banim ayagin yaninda dürtüp duruyor..meger Adam kirimizi ikiyi almis ayak parmagina sikistirmis masa altindan veriyor..almak icin icim geciyor ama bakkaldan ekmek caliyormusum gibide utaniyorum calamiyorum tasi..ben alamayinca bu sinirle bir dürttü ayagimi..dayanamadim ya herif alamiyorum cek su ikilini dedim..ne güldük hic unutmuyorum) neeyse ben tasi calsammi calmasammi cebellesmesindeyken altimdaki tabire birden kirildi agirligima dayanamayipellerim tam masadaydi-...masanin kenarindan tuttum..oturur sekilde havada asili kaldim. utancimdan diyemiyorumda ki o aralar 90-95 aralarindaydim..tabi tabire taaak diye düsünce millet noluyoruz diyerekten bakismaya basladi..bende rezil bir piskinlikle tabure kirildi..kiziiim bodrumdan baska tabure getir demekle kaldim
bak bu lafi duymustum ve cok hosuma gitmisti..tasin delinmesine az kaldi...5 Kilo daha daha sonra tasin icinden gider gelirim bizim köyeayyy cok sevindim bak kendim 68 olmuş gibiee ne demişler azimli sçan(fare) taşı delermiş aman diyim geri alma tam gaz devam
kiz bizlerde akrabalik malesef gercek anlamindan cikmis akreplik anlamiyla özdesmis..kimse kimsenin iyiligini istemiyor malesef..bir benim ailem saftirik cikmis bunlarin icinde iste...halada akillanmadilar..yani anam babam akillanmamis benmi akillanacam pöööhNe biçim kuzenmişderler ya düşmanı uzakta arama diye. Ah şu okeyler 101 ler yokmu hep pastasına tatlısına oynardık bizde sanki başka yiyecek yok bu kilolarımın çoğunun sebebi kumar yani :) duyumcum en azından yabancı yokmuş gerçi kuzen ve eşi kıs kıs gülmüşlerdir eminim :18::18: yalnız
son cümlen süperdi her zamanki gibi
gülaycım ayyyy senin için ne kadar zor olmuştur, çok utanmışsındır yawru yaaaa, kendimi koydum bir an yerine de, şu teknolojide çok iyi ama bazen başa bela işte, dikkatli olmak lazım her daim , çok geçmiş olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?