80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demekki cok dikkatlisin yada cok sansli benim rezilliklerim saymakla bitmez..yani 5 Kilo daha vereyim..öncesi sonrasi diye kiptap basip resimli hikaye anlatimi dalinda birincilik kazanabilirim

siz siz olun sakın çekmeyin fotonuzu bide şunu öğrendim silinse bile bir program sayesinde o güne kadar nekadar ne sildiysen hepsi geri geliyo haberiniz ola
neeeeeeeeee olamaz ben gecen sene kafayi öntakim diklestirme estetigine takmistim..hatta kizima ön takimi yandan ve önden resimlerini cektirmistim..igrenc beter bir seylerdi yani..asagi Dogru yercekimine coktan yenilmis...iki uzaydan düsme yaratigim varda önümün sirt hizasinda...halk arasinda onlara gögüs diyorlar ama yok benimki baska bir sey..aman allahim onlari ortaya cikaran olursa ya bizim teknoloji özürlü cakma böyle bir programi kesfederse:18::18::18::18::18::18::18: yani simdilik face de sadece begenme seviyesinden yorum yazabilme seviyesine geldi ama ya kendini asarsa allahim kör et batin bu dünya batsin bundan sonra kör baksin

çooook uykum geldi ama bizim herif nete gelmedi. halbuki gelecem demişlerdi. anaaaam yoksa sırp güzeller benim kocayı tuzağamı düşürdüler :18::18::18::18:

siz siz olun sakın çekmeyin fotonuzu bide şunu öğrendim silinse bile bir program sayesinde o güne kadar nekadar ne sildiysen hepsi geri geliyo haberiniz ola
evet canım haberim var öyle bir programla eskiyi silsende tekrar geri getirebiliyosun, ALLAH korusun yaaa, dikkatli olmak tedbirli olmak lazım her zaman
demekki cok dikkatlisin yada cok sansli benim rezilliklerim saymakla bitmez..yani 5 Kilo daha vereyim..öncesi sonrasi diye kiptap basip resimli hikaye anlatimi dalinda birincilik kazanabilirim

yok kız ne dikkatlisi yaşıyorum normal işte, sen o kitabı çıkar canım bence,senin maceralar süper

çooook uykum geldi ama bizim herif nete gelmedi. halbuki gelecem demişlerdi. anaaaam yoksa sırp güzeller benim kocayı tuzağamı düşürdüler :18::18::18::18:
kiz biz oradan her yil arabayla geciyoruz...yok öyle ortalikta sirp güzelleri...yok kacirdilarsa kocani nolur kacirildigi noktanin adresini banada ver..herifi salayim bir kosu kacirilip gelsin

kiz biz oradan her yil arabayla geciyoruz...yok öyle ortalikta sirp güzelleri...yok kacirdilarsa kocani nolur kacirildigi noktanin adresini banada ver..herifi salayim bir kosu kacirilip gelsin

olur tlf dan en son nerden sinyal almışlar öğrenir sana sölerim

demekki fark oradan kaynaklaniyor sen yasiyorsun ben rezil rezil sürünüyorum

seninkilere talihsiz olaylar diyelim kız ne sürünmesi , dim dik ayaktasın hemde 6 lı rakamlarla
ay evet ya ..bu gün güzel birsey olmustu ve ben 6 li rakamlari görmüstüm degilmi iyiki hatirlattin ya...yoksa denemek icin alip kabinde cogu Zaman Pop kismini yada kener kismini patlattigim pantolonlarin utancindan bunalim takilacaktim of be ne zor bir cümle oldu böyle

çok güzel sonuç var önünde tatlım, heyt beeeeee nerden nereye darısı benim ve diğer arkdaşlarımın başına ( amiiiinn ) ben en son 4 sene öncesinde görüyodum o 6 lı rakamları ahhhh ahhhh keyfini çıkar canım , hak ettin sen

sen benden sansliymissin en azindan 4 sene önce görmüssün..ben ilk evliligimde 68 kiloydum yani 15-16 sene oldu sanirim...vay beeeeeeeeee nerden nereye...hepimiz olucan insallah ama bu cok hayali oldu hepimizin icinden kim gayret ederse sabir gösterirse o olacak..insallah herkes gayret ve sabir gösterirde incecik hatunlar oluruz...yaza insallah 60-62 diyorum..ayda 1 Kilo versem gene yetisecegim ama isi sansa birakma yok.yilbasina insallah 65 yilbasindan 7.aya kadarka geriye kaln 5 kilom gidecek...tabi iradeli olabilirsem burada hep beraber bibirimizi gaza getirerek olucak hepsi insallah

allah gönlüne gönlümüze göre versin inşallah. ama içimizde en azimlilerden biri sensin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…