demekki cok dikkatlisin yada cok sanslibenim hiç böyle anılarım olmadı, sadece yaz döneminden çıkıp kış dönemine girince yada tam tersi zamanlarda kıyafetlerime giremeyip kendi kendime kızdığım çoooooooooookkk olmuştur , tabi insanların "aaa ne kadar kilo almışsın,ben seni tanıdığımda ne kadar zayıftın" şeklindeki cümleler klasikler arasında herkezin raflarında ,söylemeye bile gerek yok
neeeeeeeeeesiz siz olun sakın çekmeyin fotonuzu bide şunu öğrendim silinse bile bir program sayesinde o güne kadar nekadar ne sildiysen hepsi geri geliyo haberiniz ola
neeeeeeeeeeolamaz ben gecen sene kafayi öntakim diklestirme estetigine takmistim..hatta kizima ön takimi yandan ve önden resimlerini cektirmistim..igrenc beter bir seylerdi yani..asagi Dogru yercekimine coktan yenilmis...iki uzaydan düsme yaratigim varda önümün sirt hizasinda...halk arasinda onlara gögüs diyorlar ama yok benimki baska bir sey..aman allahim onlari ortaya cikaran olursa ya bizim teknoloji özürlü cakma böyle bir programi kesfederse:18::18::18::18::18::18::18: yani simdilik face de sadece begenme seviyesinden yorum yazabilme seviyesine geldi ama ya kendini asarsa allahim kör et batin bu dünya batsin bundan sonra kör baksin [/QUOTE
canım öyle bişe ki bizim herif bilgisayarcıya götürdü makinayı adam bi program kullanmış olmadı. eve geldi aynı programı indirdi ve yapmayı başardı. yani çakma yapamaz enişte yapar belli olmaz
neeeeeeeeeeolamaz ben gecen sene kafayi öntakim diklestirme estetigine takmistim..hatta kizima ön takimi yandan ve önden resimlerini cektirmistim..igrenc beter bir seylerdi yani..asagi Dogru yercekimine coktan yenilmis...iki uzaydan düsme yaratigim varda önümün sirt hizasinda...halk arasinda onlara gögüs diyorlar ama yok benimki baska bir sey..aman allahim onlari ortaya cikaran olursa ya bizim teknoloji özürlü cakma böyle bir programi kesfederse:18::18::18::18::18::18::18: yani simdilik face de sadece begenme seviyesinden yorum yazabilme seviyesine geldi ama ya kendini asarsa allahim kör et batin bu dünya batsin bundan sonra kör baksin [/QUOTE
canım öyle bişe ki bizim herif bilgisayarcıya götürdü makinayı adam bi program kullanmış olmadı. eve geldi aynı programı indirdi ve yapmayı başardı. yani çakma yapamaz enişte yapar belli olmaz
oo bizim herif teknolojinin sikar suyunu cikarir..yani Dogru dürüst okula bile gitmemis ama teknik zekasi o Kadar yüksek ve teknik seylere o Kadar ilgiliki..yenim ederim bir makinayi tozuna Kadar soker ayirir sonrada oturur onu eskisinden güzel toplar..istek elektonik cihaz olsun ister araba Motor ev esyalari bahce isleri aklina tesisat (Elektrik dogalgaz su banyo )yani icindeki Elektronik malzemelerle hammaddeden sana temel yapip ev yapar icinide dayar döser yani o derece..hele bilgisayar islerinin kurdu....aslinda ben burada onla ilgili davalari yazarken risk aliyorum ama yazdigim seyler en azindan gercek ..yakalansamda yapmayaydin yazmayaydim diye bir savunmaya girebilirim..cok sükür gizlim saklim hic olmadi arada bir onu cekistirmekten baska..
evet canım haberim var öyle bir programla eskiyi silsende tekrar geri getirebiliyosun, ALLAH korusun yaaa, dikkatli olmak tedbirli olmak lazım her zamansiz siz olun sakın çekmeyin fotonuzu bide şunu öğrendim silinse bile bir program sayesinde o güne kadar nekadar ne sildiysen hepsi geri geliyo haberiniz ola
demekki cok dikkatlisin yada cok sanslibenim rezilliklerim saymakla bitmez..yani 5 Kilo daha vereyim..öncesi sonrasi diye kiptap basip resimli hikaye anlatimi dalinda birincilik kazanabilirim
kiz biz oradan her yil arabayla geciyoruz...yok öyle ortalikta sirp güzelleri...yok kacirdilarsa kocani nolur kacirildigi noktanin adresini banada ver..herifi salayim bir kosu kacirilip gelsinçooook uykum geldi ama bizim herif nete gelmedi. halbuki gelecem demişlerdi. anaaaam yoksa sırp güzeller benim kocayı tuzağamı düşürdüler :18::18::18::18:
çooook uykum geldi ama bizim herif nete gelmedi. halbuki gelecem demişlerdi. anaaaam yoksa sırp güzeller benim kocayı tuzağamı düşürdüler :18::18::18::18:
oo bizim herif teknolojinin sikar suyunu cikarir..yani Dogru dürüst okula bile gitmemis ama teknik zekasi o Kadar yüksek ve teknik seylere o Kadar ilgiliki..yenim ederim bir makinayi tozuna Kadar soker ayirir sonrada oturur onu eskisinden güzel toplar..istek elektonik cihaz olsun ister araba Motor ev esyalari bahce isleri aklina tesisat (Elektrik dogalgaz su banyo )yani icindeki Elektronik malzemelerle hammaddeden sana temel yapip ev yapar icinide dayar döser yani o derece..hele bilgisayar islerinin kurdu....aslinda ben burada onla ilgili davalari yazarken risk aliyorum ama yazdigim seyler en azindan gercek ..yakalansamda yapmayaydin yazmayaydim diye bir savunmaya girebilirim..cok sükür gizlim saklim hic olmadi arada bir onu cekistirmekten baska..
al birini vur ötekine. geçen erkadaş arnika bora 5000 almış (süpürge) dedi çoook güzel kesinlikle sende al. dedim makinem bozulmadan almaz yenisini. e sende bozuver bi şekilde saf dedi bana. kız bozarım onda bişe yok ta bizimki geri tamir eder napim dedim
kiz biz oradan her yil arabayla geciyoruz...yok öyle ortalikta sirp güzelleri...yok kacirdilarsa kocani nolur kacirildigi noktanin adresini banada ver..herifi salayim bir kosu kacirilip gelsin
demekki fark oradan kaynaklaniyor sen yasiyorsun ben rezil rezil sürünüyorumevet canım haberim var öyle bir programla eskiyi silsende tekrar geri getirebiliyosun, ALLAH korusun yaaa, dikkatli olmak tedbirli olmak lazım her zaman
yok kız ne dikkatlisi yaşıyorum normal işte, sen o kitabı çıkar canım bence,senin maceralar süper
ay sorma bendekide tam ondan iste..ya bu bulasik makinasinin basina gelmedik kalmadi Adam her bozulmada tamir etti...hatta bir ara arkadaslar arasinda esprisini yapiyordum..evde birsey bozulunca millet üzülür ben seviniyorum..oh oh nihayet tam bozuldu yenisini alicam diye..ama yok Adam sevincimi kursagimda koyuyoral birini vur ötekine. geçen erkadaş arnika bora 5000 almış (süpürge) dedi çoook güzel kesinlikle sende al. dedim makinem bozulmadan almaz yenisini. e sende bozuver bi şekilde saf dedi bana. kız bozarım onda bişe yok ta bizimki geri tamir eder napim dedimsitemlendigime bakmayin aslinda cok memnunum bu huyundan...bu sayede 8 senelik evliligimde degisen tek esyam koltugum oldu..yani maddi SIKINTIYA girmiyorum hic degilse durduk yere
olur tlf dan en son nerden sinyal almışlar öğrenir sana sölerim
bir zahmet canim
demekki fark oradan kaynaklaniyor sen yasiyorsun ben rezil rezil sürünüyorum
ay evet ya ..bu gün güzel birsey olmustu ve ben 6 li rakamlari görmüstüm degilmi iyiki hatirlattin ya...yoksa denemek icin alip kabinde cogu Zaman Pop kismini yada kener kismini patlattigim pantolonlarin utancindan bunalim takilacaktimseninkilere talihsiz olaylar diyelim kız ne sürünmesi , dim dik ayaktasın hemde 6 lı rakamlarla
ay evet ya ..bu gün güzel birsey olmustu ve ben 6 li rakamlari görmüstüm degilmi iyiki hatirlattin ya...yoksa denemek icin alip kabinde cogu Zaman Pop kismini yada kener kismini patlattigim pantolonlarin utancindan bunalim takilacaktimof be ne zor bir cümle oldu böyle
ay sorma bendekide tam ondan iste..ya bu bulasik makinasinin basina gelmedik kalmadi Adam her bozulmada tamir etti...hatta bir ara arkadaslar arasinda esprisini yapiyordum..evde birsey bozulunca millet üzülür ben seviniyorum..oh oh nihayet tam bozuldu yenisini alicam diye..ama yok Adam sevincimi kursagimda koyuyorsitemlendigime bakmayin aslinda cok memnunum bu huyundan...bu sayede 8 senelik evliligimde degisen tek esyam koltugum oldu..yani maddi SIKINTIYA girmiyorum hic degilse durduk yere
bir zahmet canim
malesef canım bulundu yenice gelebilmişler otele beyimiz. ve şu an piyano dinletisi var bulunduğu alanda. hemde sarışın bi hatun çalıyokocam elden gidiyoooooo. benim acilen piyano çalmayı öğrenmem 36 bedene düşmem saçları sarıya boyatmam gerekecek bu durumda
çok güzel sonuç var önünde tatlım, heyt beeeeee nerden nereyedarısı benim ve diğer arkdaşlarımın başına ( amiiiinn ) ben en son 4 sene öncesinde görüyodum o 6 lı rakamları ahhhh ahhhh keyfini çıkar canım , hak ettin sen
sen benden sansliymissin en azindan 4 sene önce görmüssün..ben ilk evliligimde 68 kiloydum yani 15-16 sene oldu sanirim...vay beeeeeeeeee nerden nereye...hepimiz olucan insallah ama bu cok hayali oldu hepimizin icinden kim gayret ederse sabir gösterirse o olacak..insallah herkes gayret ve sabir gösterirde incecik hatunlar oluruz...yaza insallah 60-62 diyorum..ayda 1 Kilo versem gene yetisecegim ama isi sansa birakma yok.yilbasina insallah 65 yilbasindan 7.aya kadarka geriye kaln 5 kilom gidecek...tabi iradeli olabilirsemburada hep beraber bibirimizi gaza getirerek olucak hepsi insallah
ay dert ettigi seye bak ya..canim birak saci basi kiloyu sen su magazalarda satilan barbi bebeklerin yasayan sürümü olsan ne yazar adamin gözü disarda olduktan sonra...vede tam tersi adamin gözü sende olduktan sonra piyanoyu calarken ayni anda kenam calan 34 beden saci buyundan askim hatun olsa ne yazar..gözü sendeyse...vay be ne laf ettim..100 puan banamalesef canım bulundu yenice gelebilmişler otele beyimiz. ve şu an piyano dinletisi var bulunduğu alanda. hemde sarışın bi hatun çalıyokocam elden gidiyoooooo. benim acilen piyano çalmayı öğrenmem 36 bedene düşmem saçları sarıya boyatmam gerekecek bu durumda
bendeki bu koca ve cakma sizde olsa eminim benden hizli giderdi kilolarallah gönlüne gönlümüze göre versin inşallah. ama içimizde en azimlilerden biri sensin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?