- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ay dert ettigi seye bak ya..canim birak saci basi kiloyu sen su magazalarda satilan barbi bebeklerin yasayan sürümü olsan ne yazar adamin gözü disarda olduktan sonra...vede tam tersi adamin gözü sende olduktan sonra piyanoyu calarken ayni anda kenam calan 34 beden saci buyundan askim hatun olsa ne yazar..gözü sendeyse...vay be ne laf ettim..100 puan bana
tabi canım orası ayrı mesele. ama ne bileyim şeytan bu dürter mürter. malum bizde faaliyet korkudan sıfır. adam pimi çekilmiş bomba gibi geziyo ortada
çok güzel sonuç var önünde tatlım, heyt beeeeee nerden nereyedarısı benim ve diğer arkdaşlarımın başına ( amiiiinn ) ben en son 4 sene öncesinde görüyodum o 6 lı rakamları ahhhh ahhhh keyfini çıkar canım , hak ettin sen
malesef canım bulundu yenice gelebilmişler otele beyimiz. ve şu an piyano dinletisi var bulunduğu alanda. hemde sarışın bi hatun çalıyokocam elden gidiyoooooo. benim acilen piyano çalmayı öğrenmem 36 bedene düşmem saçları sarıya boyatmam gerekecek bu durumda
Hadi gözün aydın canım gelmişler çok şükür az sonra uykusu gelir kaçar eniştem sıkma canını bu saatte piyano dinletisi çekilmez eniştem sana kıyabilirmi hiç gönlünü ferah tut
sen benden sansliymissin en azindan 4 sene önce görmüssün..ben ilk evliligimde 68 kiloydum yani 15-16 sene oldu sanirim...vay beeeeeeeeee nerden nereye...hepimiz olucan insallah ama bu cok hayali oldu hepimizin icinden kim gayret ederse sabir gösterirse o olacak..insallah herkes gayret ve sabir gösterirde incecik hatunlar oluruz...yaza insallah 60-62 diyorum..ayda 1 Kilo versem gene yetisecegim ama isi sansa birakma yok.yilbasina insallah 65 yilbasindan 7.aya kadarka geriye kaln 5 kilom gidecek...tabi iradeli olabilirsemburada hep beraber bibirimizi gaza getirerek olucak hepsi insallah
inş duyumcum kesinlikle hakettin keyfini sür canım sen kitabını çıkar ilk ben alacağım söz
azmine ve iradene hayranım duyumcum eminim hepimize örnek olacaksın ve hepimiz sabredip çıtırcık olacağız inş
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
bendeki bu koca ve cakma sizde olsa eminim benden hizli giderdi kilolargerci bu haftadan sonra 3 hafta cantayi yerim ben ama olsun bugünün beyligide beylik
hadi gözün aydın diycem ama pek aydınlanmamış sankimalesef canım bulundu yenice gelebilmişler otele beyimiz. ve şu an piyano dinletisi var bulunduğu alanda. hemde sarışın bi hatun çalıyokocam elden gidiyoooooo. benim acilen piyano çalmayı öğrenmem 36 bedene düşmem saçları sarıya boyatmam gerekecek bu durumda
sen benden sansliymissin en azindan 4 sene önce görmüssün..ben ilk evliligimde 68 kiloydum yani 15-16 sene oldu sanirim...vay beeeeeeeeee nerden nereye...hepimiz olucan insallah ama bu cok hayali oldu hepimizin icinden kim gayret ederse sabir gösterirse o olacak..insallah herkes gayret ve sabir gösterirde incecik hatunlar oluruz...yaza insallah 60-62 diyorum..ayda 1 Kilo versem gene yetisecegim ama isi sansa birakma yok.yilbasina insallah 65 yilbasindan 7.aya kadarka geriye kaln 5 kilom gidecek...tabi iradeli olabilirsemburada hep beraber bibirimizi gaza getirerek olucak hepsi insallah
hiiiç alışamadım bu halime ama ne zaman vermek istesem en fazla 5kg verdim hep başa döndüm, her geçen sene de üzerine koyarak büyüdüm büyüdüm büyüdüm ,şimdi koccaman oldumşimdi inş. yine toparlıyorum kendimi ve başladım dikkat etmeye,nefsimi tutmaya , inş. bu sefer başarılı olurum en azından 7 li rakamları bile çok özledim şimdişlik , sakın bırakma canım kendini,sende başa sararsın mazallah , kendini hep kontrol altında tut , dönme bir daha 7 lere 8 lere . . .
Aminnnnnnn canımHadi gözün aydın canım gelmişler çok şükür az sonra uykusu gelir kaçar eniştem sıkma canını bu saatte piyano dinletisi çekilmez eniştem sana kıyabilirmi hiç gönlünü ferah tut
inş duyumcum kesinlikle hakettin keyfini sür canım sen kitabını çıkar ilk ben alacağım söz
azmine ve iradene hayranım duyumcum eminim hepimize örnek olacaksın ve hepimiz sabredip çıtırcık olacağız inş
iyi geceler tatlım
tabi canım orası ayrı mesele. ama ne bileyim şeytan bu dürter mürter. malum bizde faaliyet korkudan sıfır. adam pimi çekilmiş bomba gibi geziyo ortada
pimi cekilmis bomba ha süper dedin vallayok yok sen icini rahat tut...dedim ya yapan Adam senin burnunun dibindede yapar...bende eskiden böyle cok kiskanirdim..dügünlerde bile biri baksa evde kiyamet kopardi..ne safmisim..birak kendi haline yapacaksa zaten engel olamazsin..yapmayacaksada bosuna gerginlik yaratip yap dergibi hatunu gözüne gözüne sokmanin ne geregi var..ama dedim ya insan yasadikca ögreniyor..beni kendinden sogutana Kadar ögrenme sansim olmadi..bunca kavga sebeplerine hep kiskanclikta eklendi..ne zamanki beni cok incitti yavrumu incitti allahi incitti ona emanet yetimlerimi incitti o Zaman sogudum kendinden..o Zaman gözüme gelmedi baskalarina teni deymis yüregi degmis..baska bir tarafi degmis yani umurumda olmadi..bazen bulsada birini cekse gitse sorunsuzca hayatimdan dedigim bile oldu....sonra bu mesafe onu Adam etti...ve ask yeniden yeniden canlandi filizlendi..ama mevsiminda vaktinde olsaydi nede güzel bir cicek olacakti ..onca firtinadan onca kara kistan sonra bende aska yer kalmadi vaaay be Roman gibi oldu ha..yok yok ben kesin bir kitap yazmaliym
pimi cekilmis bomba ha süper dedin vallayok yok sen icini rahat tut...dedim ya yapan Adam senin burnunun dibindede yapar...bende eskiden böyle cok kiskanirdim..dügünlerde bile biri baksa evde kiyamet kopardi..ne safmisim..birak kendi haline yapacaksa zaten engel olamazsin..yapmayacaksada bosuna gerginlik yaratip yap dergibi hatunu gözüne gözüne sokmanin ne geregi var..ama dedim ya insan yasadikca ögreniyor..beni kendinden sogutana Kadar ögrenme sansim olmadi..bunca kavga sebeplerine hep kiskanclikta eklendi..ne zamanki beni cok incitti yavrumu incitti allahi incitti ona emanet yetimlerimi incitti o Zaman sogudum kendinden..o Zaman gözüme gelmedi baskalarina teni deymis yüregi degmis..baska bir tarafi degmis yani umurumda olmadi..bazen bulsada birini cekse gitse sorunsuzca hayatimdan dedigim bile oldu....sonra bu mesafe onu Adam etti...ve ask yeniden yeniden canlandi filizlendi..ama mevsiminda vaktinde olsaydi nede güzel bir cicek olacakti ..onca firtinadan onca kara kistan sonra bende aska yer kalmadi vaaay be Roman gibi oldu ha..yok yok ben kesin bir kitap yazmaliym
hadi ya..nice nice yaslara olsun insallah dogum günü Kutlu olsunanaaaaa oğluşumun doğum günü olduuuuu. yarın bakalım bi pasta falan alayım bari. bana yine yol görünüyo bu durumda
aydinlanmadi malesefhadi gözün aydın diycem ama pek aydınlanmamış sanki
hiiiç alışamadım bu halime ama ne zaman vermek istesem en fazla 5kg verdim hep başa döndüm, her geçen sene de üzerine koyarak büyüdüm büyüdüm büyüdüm ,şimdi koccaman oldumşimdi inş. yine toparlıyorum kendimi ve başladım dikkat etmeye,nefsimi tutmaya , inş. bu sefer başarılı olurum en azından 7 li rakamları bile çok özledim şimdişlik , sakın bırakma canım kendini,sende başa sararsın mazallah , kendini hep kontrol altında tut , dönme bir daha 7 lere 8 lere . . . yok yok birdaha yok..gerci 70 lerden henüz kurtulmus degilim..yani tok karna aksamlari görüyorum ama bu ay oda biter insallah...sonrada seninkini kutlariz
ay evet ya cok susuz kaldim gercekten...bugün biraz ictim ama yarin tam baslarim...bu kilonun üstüne bu hafta Almaz aksinede verirsem benden iyisi olmayacakdikkat edersen bence o kadar çanta yemezsin ama yokbu hafta birinciyim deyip yatarsan 70 lere çıkman içten bile değil. biraz su iç çok susuz kaldı vücudundur bakalim ilk gün icin iyi basladim..kacamakli bir kahvalti ama sonrasi sakindi...bu haftada böyle giderde zivanadan cikmazsam insallah 68 hatta 67.9 bile görebilirim:26::26::26:
Aminnnnnnn canımsanada iyi geceler canim...güzel bir katilim oldu bu aksamHadi gözün aydın canım gelmişler çok şükür az sonra uykusu gelir kaçar eniştem sıkma canını bu saatte piyano dinletisi çekilmez eniştem sana kıyabilirmi hiç gönlünü ferah tut
hadi ya..nice nice yaslara olsun insallah dogum günü Kutlu olsun
aydinlanmadi malesefyok yok birdaha yok..gerci 70 lerden henüz kurtulmus degilim..yani tok karna aksamlari görüyorum ama bu ay oda biter insallah...sonrada seninkini kutlariz
ay evet ya cok susuz kaldim gercekten...bugün biraz ictim ama yarin tam baslarim...bu kilonun üstüne bu hafta Almaz aksinede verirsem benden iyisi olmayacakdur bakalim ilk gün icin iyi basladim..kacamakli bir kahvalti ama sonrasi sakindi...bu haftada böyle giderde zivanadan cikmazsam insallah 68 hatta 67.9 bile görebilirim:26::26::26:
Aminnnnnnn canım sanada iyi geceler canim...güzel bir katilim oldu bu aksam
çok sağol teyzesi. ayyy burdaki herkes sanki kız kardeş olmuş ne güzel dimi.yarın bol su iç yediklerine dikkat et bence vermeye devam edersin. belki de direnç noktası falan kırmışsındır ne malum. şu çin yemeklerine kadar biraz daha ver. hakikaten ne yiyecen bu iddanın sonunda. gerçi bu gün kurtçuk suyu içtin ama devamı gelecekmi
bence de sen bi kitap yazsanaya kendisine belli etmiyorum hiç yoksa kendini bi halt zanneder. kavga da etmiyom ertık. daha önce kendi yaptı onu. bi ortamda arkadaşı elini uzatırdı mecburen bende uzatırdım o kavga sebebi olurdu evimizde. tabi bu hareketimi tasvip etmiyorum ama bazen mecbur kalabiliyosun. bi gün kendisi aynı durumda kaldı bu sefer ben kıyameti kopardım ya napim mecbur kaldım dedi. yaaaa gördünmü ya kendin yapma yapıyosan bana laf söyleme dedim. şimdi hangimiz neden gıcık oluyoz bildiğimiz için dikkat edsiyoz bazen de görmezlikten geliyoz
en güzeli..bizde öyle seyler sorun olmuyor..yani tokalasmak gerekiyorsa tokalasir insan bunun altinda bir art niyet aramak Dogru degil..bizimki genellikle cocuk meselesi..yani cocuklarimiz evlenip yada okumak icin gitse eminim kavgalarin neredeyse tamami gidecek...geriye sadece herifin mesele ettigi gözlük takma havali giyinme kiskancliklari kalacak....ya gözlük demisken Adam dünden beri takti benim gözlüge ya..dun anasi kahvalti daveti Verdi..gittik..benim saclar biraz daginikti gözlugu kafama taktim...saclar otomatik tarali gibi oldu..neyse oradan gelene Kadar kafandaydi...ay Adam Dakka basi laf vurdu kis günüde gözlükmü takilirmis..dedim gözüme takmadim kafama taktim..neymis havaliymisim hava atiyormusun(icimden dedim sen o havayi 2 beden daha zayiflayinca görücen ya neeyse) dedim bah beni zorla söyletme..2 haftadir evdesin..cikip is bile aramiyorsun...ben karisiyormuyum senin islerine..git is ara evde yatmakta neymis diyormuyum...demiyorum sende bana karismatabi biraz zoruna gitti ama beni mecbur birakti konusmaya..ben gülümseyip idare et kocacim dedikce Adam bir baska konusmaya basladi gözlüklerimi...bakalim yarinki konumuz ne olacak
hadi ya..nice nice yaslara olsun insallah dogum günü Kutlu olsun
kis cayi cok pahali bacim..üstelik almanyadada bulunmuyor..yani ayiririm o kurtcuklari gene icerim yok öyle havaya paraaydinlanmadi malesefyok yok birdaha yok..gerci 70 lerden henüz kurtulmus degilim..yani tok karna aksamlari görüyorum ama bu ay oda biter insallah...sonrada seninkini kutlariz
ay evet ya cok susuz kaldim gercekten...bugün biraz ictim ama yarin tam baslarim...bu kilonun üstüne bu hafta Almaz aksinede verirsem benden iyisi olmayacakdur bakalim ilk gün icin iyi basladim..kacamakli bir kahvalti ama sonrasi sakindi...bu haftada böyle giderde zivanadan cikmazsam insallah 68 hatta 67.9 bile görebilirim:26::26::26:
çok sağol teyzesi. ayyy burdaki herkes sanki kız kardeş olmuş ne güzel dimi.yarın bol su iç yediklerine dikkat et bence vermeye devam edersin. belki de direnç noktası falan kırmışsındır ne malum. şu çin yemeklerine kadar biraz daha ver. hakikaten ne yiyecen bu iddanın sonunda. gerçi bu gün kurtçuk suyu içtin ama devamı gelecekmi ayricada cok etkili gercekten...istahta kesiyor..bak aksam 5-6 arasiydi yarim kase Kadar yani toplamda 3 köfte eder..ekmeksiz yedim üstelik..ama hiic aclik hissetmiyorum bence icindeki zencefildenmidir tarcindanmidir bilmem ama istah kesiyor..evde yogurt kalmamisti yogurtla yiyecektim...salata yapmayada üsendim..yerken hic doymadim ama bekle duyum 20 Dakka sonra doyarsin dedim...yani cayin kurtcukla haslanmis Halide pek bir tok tutuyormus canim...tavsiye etsemmi acaba
ee malum ikimizdede koca yok..kafa rahat..öznuuuur bi sen bi ben kaldık sanki her kes kaçtı
ee malum ikimizdede koca yok..kafa rahat..bir sen bir ben birde bebek
bu gün az kalsın o duruma bende düşüyodum. cam demlik var ketılın üstü. ona bir poşet çay attım demledim herif yok ya pek oralı olmadım özenmedim çay demlemeye. tam sofraya getirdim bi baktım sap kısmında dediğin gibi bi kurtçuk ama benimki canlıydı. nerden geldi anlamadım. hemen gittim demliği değiştirdim
cok giprasmasin yatsin rahatina baksin..bol dünyadan dar dünyaya gelecek keyfini cikarsin vallaayneeeen benim bebekte uyanık kıpraşıp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?