80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aminnnnnnn canım

bendeki bu koca ve cakma sizde olsa eminim benden hizli giderdi kilolar gerci bu haftadan sonra 3 hafta cantayi yerim ben ama olsun bugünün beyligide beylik

dikkat edersen bence o kadar çanta yemezsin ama yokbu hafta birinciyim deyip yatarsan 70 lere çıkman içten bile değil. biraz su iç çok susuz kaldı vücudun

anaaaaa oğluşumun doğum günü olduuuuu. yarın bakalım bi pasta falan alayım bari. bana yine yol görünüyo bu durumda

bence de sen bi kitap yazsana ya kendisine belli etmiyorum hiç yoksa kendini bi halt zanneder. kavga da etmiyom ertık. daha önce kendi yaptı onu. bi ortamda arkadaşı elini uzatırdı mecburen bende uzatırdım o kavga sebebi olurdu evimizde. tabi bu hareketimi tasvip etmiyorum ama bazen mecbur kalabiliyosun. bi gün kendisi aynı durumda kaldı bu sefer ben kıyameti kopardım ya napim mecbur kaldım dedi. yaaaa gördünmü ya kendin yapma yapıyosan bana laf söyleme dedim. şimdi hangimiz neden gıcık oluyoz bildiğimiz için dikkat edsiyoz bazen de görmezlikten geliyoz

anaaaaa oğluşumun doğum günü olduuuuu. yarın bakalım bi pasta falan alayım bari. bana yine yol görünüyo bu durumda
hadi ya..nice nice yaslara olsun insallah dogum günü Kutlu olsun

en güzeli..bizde öyle seyler sorun olmuyor..yani tokalasmak gerekiyorsa tokalasir insan bunun altinda bir art niyet aramak Dogru degil..bizimki genellikle cocuk meselesi..yani cocuklarimiz evlenip yada okumak icin gitse eminim kavgalarin neredeyse tamami gidecek...geriye sadece herifin mesele ettigi gözlük takma havali giyinme kiskancliklari kalacak....ya gözlük demisken Adam dünden beri takti benim gözlüge ya..dun anasi kahvalti daveti Verdi..gittik..benim saclar biraz daginikti gözlugu kafama taktim...saclar otomatik tarali gibi oldu..neyse oradan gelene Kadar kafandaydi...ay Adam Dakka basi laf vurdu kis günüde gözlükmü takilirmis..dedim gözüme takmadim kafama taktim..neymis havaliymisim hava atiyormusun(icimden dedim sen o havayi 2 beden daha zayiflayinca görücen ya neeyse) dedim bah beni zorla söyletme..2 haftadir evdesin..cikip is bile aramiyorsun...ben karisiyormuyum senin islerine..git is ara evde yatmakta neymis diyormuyum...demiyorum sende bana karisma tabi biraz zoruna gitti ama beni mecbur birakti konusmaya..ben gülümseyip idare et kocacim dedikce Adam bir baska konusmaya basladi gözlüklerimi...bakalim yarinki konumuz ne olacak

kız kıskandımı ki seni. hani zayıfladın saçlarını güzelce boyattın falan ya. belki gözüne çok hoş görünüyosun ve başkasınında seni o gözle gördüğünü düşünüyo

bu gün az kalsın o duruma bende düşüyodum. cam demlik var ketılın üstü. ona bir poşet çay attım demledim herif yok ya pek oralı olmadım özenmedim çay demlemeye. tam sofraya getirdim bi baktım sap kısmında dediğin gibi bi kurtçuk ama benimki canlıydı. nerden geldi anlamadım. hemen gittim demliği değiştirdim

belki benimkide canliydi kim Bilir..ben onu haslanmis halde buldum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…