80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

4 saattir leptopun basindaymisim..biri deseki 4 Saat su koltukta otur para vericez valla oturamazdim herhalde..ama 4 saattir her pozisyonda leptopla bakisiyoruz..kimi Zaman oturarak kimi Zaman tekneyi yan yatirmis kimi Zaman yaslanmis yüzüstü sirt üstü..bir ara dizüstü yani leptop leptop olduguna coktan pisman olmustur herhalde...yahu su Kadar sohpete bari arada bisiklet falan sürseydim..oda popoyu genisletiyormus..bari Twist yapsaydim ondada leptopa bakamam..yok ya bosuna mizmizlaniyorum en iyisi yapmisip yayilmisim koltuga yaz babam oku babam

aynen ya. ben bide durduk yere kalori yuvarlıyom mideme. ama çok uykum geldi sanırım ben kaçıyom. kocamın da geldiği yok zaten hadi tatlım iyi geceler sanada

acıyom kız küçücük yerde tıkılmış kalmış fukaram

öyle demeee en huzurlu yer orasi simdi o ona....senin bagirsaklarinin midenin kalbinin sesinden senin sesinden baska birsey duydugu yok..sicacik..hep ayni derece...en güvenli yerde simdi o ..dogduktan sonra trilyonlarida harcasan o Kadar huzurlu o Kadar güvenli yer yapamazsin ona..yapsanda sulu olmaz..havuz yapip cocugu icine atacak degilsin ya..üstelikte cigerinle soluyor senin kemiklerinden iliklerinden aliyor besinini.....ay bendemi dogursam birtanedaha ne..olayi siirsellestirince gaza geldim haaaa:44::44::44::44:

aynen ya. ben bide durduk yere kalori yuvarlıyom mideme. ama çok uykum geldi sanırım ben kaçıyom. kocamın da geldiği yok zaten hadi tatlım iyi geceler sanada
sanada iyi gecler canim..bende dükkani kitleyim cikayim artik..cene yapacak kimse kalmadi nasilsa...vay bugün gelmeyenlerin haline..bu Kadar gecmisi nasil yapacaklar

yok şimdi değil hedefine ulaş ondan sonra doğur. sil baştan yeniden başlarsın kilo vermeye ondan sonra

yok şimdi değil hedefine ulaş ondan sonra doğur. sil baştan yeniden başlarsın kilo vermeye ondan sonra
sil bastanmi yok kiz yok Allah isteyenlere versin insallah..benim artik bebek büyütecek halim yok ne sinirsel ne fiziksel....4 tane evladim var yeterde artar..sen benim gaza gelislerime bakma...anlik o hisler..bundan sonra incelecegim herifide tskip koluma gezip tozacagim yeter cocuk yipranmasi....onlari topluma kazandirirsam benden mutlusu olmaz...hadi hadi git yat dinlende herifin gelmeden dogurma riskini aza indir

Iyi geceler kızlar menumu yazip uyuyacağım cok yorgunum oglan bugun beni mahvetti valla.
Sabah
Balli tarçın kürü
1.5 dilim kep ekmeği 2 y.k lor peyniri domates biber maydanoz ve roka
Ara
1 tane bisküvi 7 bah cubuk kraker
Öğle
1 avuç yulafla karisik activia
Ara
Kucuk bir dal üzüm
Aksam
1 kase tarhana corbasi izgara kofte 6 tane 2 dilim kep ekmek yesil salata ve kağıt helva
3.5 lt su balli tarçın kürü
Spor 40 dk hizli yürüyüş 15 dk egzersiz

Hepinize günaydın güzel bir haftasonu dilerim

anaaaaa oğluşumun doğum günü olduuuuu. yarın bakalım bi pasta falan alayım bari. bana yine yol görünüyo bu durumda

Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı ve mutlu nice güzel yıllar dilerim ama sen pastadan fazla yeme olurmu

selam kızlar

kaptanım acaba dün biraz kaçırdın mı yemeği:26::26::26:

aslında çok abartı bişey yapmadım ama küçük kaçamaklarım oldu evet kabul ediyorum ama bu kadar çıkmaz yani

acaba ayran detoksundan sonra normal yemeye döndüğüm için mi oldu kiii öncekinde olmamıştı:44:

kaçamak sonrası olabilir
belki de ayran detoksunu nasıl yapıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…