- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
cok giprasmasin yatsin rahatina baksin..bol dünyadan dar dünyaya gelecek keyfini cikarsin valla
4 saattir leptopun basindaymisim..biri deseki 4 Saat su koltukta otur para vericez valla oturamazdim herhalde..ama 4 saattir her pozisyonda leptopla bakisiyoruz..kimi Zaman oturarak kimi Zaman tekneyi yan yatirmis kimi Zaman yaslanmis yüzüstü sirt üstü..bir ara dizüstüyani leptop leptop olduguna coktan pisman olmustur herhalde...yahu su Kadar sohpete bari arada bisiklet falan sürseydim..oda popoyu genisletiyormus..bari Twist yapsaydim ondada leptopa bakamam..yok ya bosuna mizmizlaniyorum en iyisi yapmisip yayilmisim koltuga yaz babam oku babam
acıyom kız küçücük yerde tıkılmış kalmış fukaram
sanada iyi gecler canim..bende dükkani kitleyim cikayim artik..cene yapacak kimse kalmadi nasilsa...vay bugün gelmeyenlerin haline..bu Kadar gecmisi nasil yapacaklaraynen ya. ben bide durduk yere kalori yuvarlıyom mideme. ama çok uykum geldi sanırım ben kaçıyom. kocamın da geldiği yok zaten hadi tatlım iyi geceler sanada
öyle demeee en huzurlu yer orasi simdi o ona....senin bagirsaklarinin midenin kalbinin sesinden senin sesinden baska birsey duydugu yok..sicacik..hep ayni derece...en güvenli yerde simdi o ..dogduktan sonra trilyonlarida harcasan o Kadar huzurlu o Kadar güvenli yer yapamazsin ona..yapsanda sulu olmaz..havuz yapip cocugu icine atacak degilsin ya..üstelikte cigerinle soluyor senin kemiklerinden iliklerinden aliyor besinini.....ay bendemi dogursam birtanedaha ne..olayi siirsellestirince gaza geldim haaaa:44::44::44::44:
sil bastanmiyok şimdi değil hedefine ulaş ondan sonra doğur. sil baştan yeniden başlarsın kilo vermeye ondan sonra
öznuuuur bi sen bi ben kaldık sanki her kes kaçtı
bende varım
oo melankolide buradaymis..kiz senidemi uyku tutmadi
anaaaaa oğluşumun doğum günü olduuuuu. yarın bakalım bi pasta falan alayım bari. bana yine yol görünüyo bu durumda
pimi cekilmis bomba ha süper dedin vallayok yok sen icini rahat tut...dedim ya yapan Adam senin burnunun dibindede yapar...bende eskiden böyle cok kiskanirdim..dügünlerde bile biri baksa evde kiyamet kopardi..ne safmisim..birak kendi haline yapacaksa zaten engel olamazsin..yapmayacaksada bosuna gerginlik yaratip yap dergibi hatunu gözüne gözüne sokmanin ne geregi var..ama dedim ya insan yasadikca ögreniyor..beni kendinden sogutana Kadar ögrenme sansim olmadi..bunca kavga sebeplerine hep kiskanclikta eklendi..ne zamanki beni cok incitti yavrumu incitti allahi incitti ona emanet yetimlerimi incitti o Zaman sogudum kendinden..o Zaman gözüme gelmedi baskalarina teni deymis yüregi degmis..baska bir tarafi degmis yani umurumda olmadi..bazen bulsada birini cekse gitse sorunsuzca hayatimdan dedigim bile oldu....sonra bu mesafe onu Adam etti...ve ask yeniden yeniden canlandi filizlendi..ama mevsiminda vaktinde olsaydi nede güzel bir cicek olacakti ..onca firtinadan onca kara kistan sonra bende aska yer kalmadi vaaay be Roman gibi oldu ha..yok yok ben kesin bir kitap yazmaliym
Senin tecrübelerini hep hafızamın bir yerine yazıyorum Öznurcum ne güzel anlatıyorsun çok samimi ve içten enişteme şans ver bak pişman olmuş artık kesinlikle bir kitap yazmalısın anlatım dilin çok akıcı 1 kadın 1 erkek diye program var ya inan kesinlikle senin maceraların yanında sıfır kalır
Arkadaşlar bende 86 kiloyum boyum 177 cm öğretmenim öyle işte...
Umarım 68e kadar düşerim...
selam kızlar
kaptanım acaba dün biraz kaçırdın mı yemeği:26::26::26:
aslında çok abartı bişey yapmadım ama küçük kaçamaklarım oldu evet kabul ediyorum ama bu kadar çıkmaz yani
acaba ayran detoksundan sonra normal yemeye döndüğüm için mi oldu kiii öncekinde olmamıştı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?