80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Geç oldu ama gelebildim
Daha evvel gelecektim ama o ara komşu ablam geldi kahve içmeye tabi sohbete dalınca bu saat oldu
Hesapta eşimle dışarı cıkacaktık bana yeni hat almaya ama hala ses seda yok eşimden kesin arkadaşlarıyla sohbete daldı

Hoşgeldin adaşım bende pazara gidecektim komşular bastı yarın Şirinyer pazarına giderim artık sen eşine bi hatırlat kesin sohbete dalmıştır

Gelmemle gitmem bir oluyor ama geliyormuş paşam

Kocaman öpüyorum
Görüşürüzzzzzzzzzzzzz

bugun şu ana kadar ii gibiydi menu ta ki eim pizza yaptrym mı dedi hayır diyemedmm
bugun tartıda 83 gordum geri alrm artık bu arada tartım arada goruntu gdıo o yuzden ii bi tartı aldm bi kaç gune gelr bugnluk affedn beni ama guzel hedeflerm var başarıcam inanıorm siz de bana inanın
başta yoldaşm ve kaptanmın azimleri ve diger herkes dostluk muhabet beni gerçekten motive edıo

Son düzenleme:
günaydın kızlar sabha kötü bi süprizle uyandım yaaaa
77.7 bu ne böyle +09
canım bence tartında bi bozukluk vardır, pilerini değiştir bi iremcim
Arkadaşlar bende 86 kiloyum boyum 177 cm öğretmenim öyle işte...
Umarım 68e kadar düşerim...

aramıza h.geldin canım maaşallah boy varmıs sende o kadar kilolu durmuyosundur ne güzel

bu sabah tartıldım 200grm eksik çıktım , inş. haftaya cumaya kadar 1kg ya da daha fazlasını verebilsem süper olcak , ne güzel 86 yı görmüştüm ama salınca kayıran olmuyo

haftasonu tatil olduğundan 11:30 da kalktım , kahvaltıda da annem sağolsun kızartma yapmış karışık , ama az yedim doydum şükür , arada da misafir gelmişti onlara börek yaptım hemen tava da küçcük de onun tadına baktım ama tuttum kendimi yemedim, ama akşama ne yesem ne yesem diye düşünüp duruyorum . . . evde de yemek yok pufffff çok sıkıcı bi durum :44::44::44::44:

offfff bu gün öldüm ya. sabah rahat rahat kahvaltımı yapıp keyfime bakarken bi tlf geldi arkadaş napıyosun diye aradı. dedim keyif yapıyom birazdan dışarı çıkacam oğlanın doğum günü pasta falan alacam dedim. ya bizde size gelelim diyoduk dedi. onunda iki çocuğu var. bende tamam gelin dedim diğer bi arkadaşa daha haber vereyim o da gelsin çocuk güzel bi gün geçirsin dedim. biz bi grubuz genelde beraber bişeler yaparız. ay çağırmaz olaydım. çocuklar kudurdu resmen hiç böyle yapmamışlardı. zaten saat 10 da aradı arkadaş 12 gibi gelirim dedi. evi topla temizle 1 saat sürdü. sonra dışarı çık pasta falan parti hazırlığı yap saat 12 oldu eve geldim dinlenmeden bunlar geldiler oyyyyy uzun bir süre kimseyi görmek istemiyorum açıkça söylemek gerekirse. kızım ağlamaktan bi hal oldu zaten fukaram. benim çocuklar biraz sakinler öbürlerinin yaptıklarına bişe diyemiyolar salya sümük ağlıyolar. yanlışmı yetiştirdim naptysam:44::44::44: anlayacağınız şu an geberiyorum desem yeridir. az önce beşiğin yatağı ve uyku seti elime ulaştı. allaha şükür çok güzel çıktılar. darısı beşiğin başına o da sabah verilmiş kargoya. ancak pazartesi gelir herhalde.

ay ben çok anlattım siz naptınız bu gün?

canım oğluşunun d.günü kutlu olsun , ALLAH sağlıklı,sevdikleriyle hayırlı uzuuuun ömür versin yawruna

canım allah hayırlı ve uzun ömür versın oglusuna
nerdeyse dogurcan arkadasların nasıl arayıp gelelım dıyolar anlamıyorum
hıc sevmem böyle ınsanları madem sevıyolar senı yakın arkadasların
onlar senı cagırsın sen gıt otur onlar hızmet etsın:)
ben ıkıncı dogumumda cumagunu temızlık yaptım cam bıle sıldım düşün ertesı gunu doğuma gıttım
ayın 28ıne sezeryan gunum vardı ama otemızlıge yorgunluğa 25inde dogurdum
yanı dıkkat etmek lazım son zamanlarda senınde kızın sürprız yapmasın sonra
yay kıcını dınlen bosver zaten ılgı ısteyen ıkı cocugun var fazladan ugrasma kımseyle
dogumdan ssonra zaten bebıs uyutmıycak:)

allah razı olsun canım. ya arkadaşlar sağolsun bana iş düşürmediler ama kafa yorgunluğu çok fena. toplamda beş çocuk üç oğlan iki kız. kızlar bir olup oynuyo iki oğlan bir olup hem oynuyo hem kızların oyununu bozuyo. bu durumda kızlar iki gözü iki çeşme oluyo. tek kalan oğlanda hepsine karışıyo. onlarda buna kızıyo bu seferde bu oğlan ağlıyo. allahtan bi tanede bebek kızımız vardı da onun sesi çıkmadı. biz de bu halde ha la bir araya gelmeye çalışıyoz.

ii geceler hemen menümü yazayım cok yorgunum uykumda var uyuya kalmadan yazayım eger yarınıda atlatırsam pazartesıden sonra az da olsa rahatlycam
  • kahvaltı
  • domates
  • maydonoz
  • yumurta
  • zeytın
  • çay
  • ara yok
  • öğlen
  • azcık cips
  • 3adet bisküvi
  • ara yok
  • aksam
  • bır kase corba
  • 1 kase patates yemegı
  • 1 dilim ekmek
  • mandalına

sabah - öğle : az karışık kızartma , 1 dilim k.ekmeği ve şekersiz çay
ara : 1 mandalina , 1 lokma börek
akşam : çok az karışık kızartma , yarım dilim k.ekmeği ve şekersiz çay
ara : 1 adet küçük nar
yatmadan 1 bardak süt ya da yoğurt

çok dengesiz oldu bugün ... şimdi karışık bitki çayımı demliycem ( yeşil çay , mısır püskülü , kiraz sapı )

bugün tatil pizzacıktan fazla yemediysen sorun yok canım bu cuma bimde tartılar ucuzdu keşke bi baksaydın.Hepimiz birbirimize inanıyoruz inanmasak burda işimiz ne dimi buradaki dostluk gerçekten çok güzel insanı çekiyor her ne kadar tanımasamda o kadar çok seviyorum ki buradakileri hepiniz kızkardeşlerim gibisibniz ve biz büyük bir aileyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…