Arkadaşlar bende 86 kiloyum boyum 177 cm öğretmenim öyle işte...
Umarım 68e kadar düşerim...
oo bizim herif teknolojinin sikar suyunu cikarir..yani Dogru dürüst okula bile gitmemis ama teknik zekasi o Kadar yüksek ve teknik seylere o Kadar ilgiliki..yenim ederim bir makinayi tozuna Kadar soker ayirir sonrada oturur onu eskisinden güzel toplar..istek elektonik cihaz olsun ister araba Motor ev esyalari bahce isleri aklina tesisat (Elektrik dogalgaz su banyo )yani icindeki Elektronik malzemelerle hammaddeden sana temel yapip ev yapar icinide dayar döser yani o derece..hele bilgisayar islerinin kurdu....aslinda ben burada onla ilgili davalari yazarken risk aliyorum ama yazdigim seyler en azindan gercek ..yakalansamda yapmayaydin yazmayaydim diye bir savunmaya girebilirim..cok sükür gizlim saklim hic olmadi arada bir onu cekistirmekten baska..
Sanki eşimi tarif ettinbenimkide söker takar hatta vida artırır ama bozuk olan herşeyi tamir eder yeni bir şey almaya fırsatım olmaz buna koltuktakımım da dahil en son geçen gün dedim artık tamir etmede şunları 3 sene sonra değiştirelim diye
Valla bazen eşimde soruyor ne yazıyorsun öyle patır patır diye yada ne gülüyorsun diyebende hiççççççç seni çekiştiriyorum diyorum kesin anamıda çekiştiriyorsun diyor nasılsa tanıyor karıcığını
Kocalarımızda bir Forum kursalar eminim onlarda bizi çekiştirir
anaaaaa oğluşumun doğum günü olduuuuu. yarın bakalım bi pasta falan alayım bari. bana yine yol görünüyo bu durumda
Canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun
RAbbim sağlıklı ve huzurlu nice seneler nasip eder inşallah ....Aminnnnn
4 saattir leptopun basindaymisim..biri deseki 4 Saat su koltukta otur para vericez valla oturamazdim herhalde..ama 4 saattir her pozisyonda leptopla bakisiyoruz..kimi Zaman oturarak kimi Zaman tekneyi yan yatirmis kimi Zaman yaslanmis yüzüstü sirt üstü..bir ara dizüstüyani leptop leptop olduguna coktan pisman olmustur herhalde...yahu su Kadar sohpete bari arada bisiklet falan sürseydim..oda popoyu genisletiyormus..bari Twist yapsaydim ondada leptopa bakamam..yok ya bosuna mizmizlaniyorum en iyisi yapmisip yayilmisim koltuga yaz babam oku babam
Valla bende dün aynı durumdaydım sonra kocadan fırçayı yiyince anında çıkmak zorunda kaldımgündüz ne yaparsan yap gece benle ilgilen diye kıskançlık yaptı yine
Neyse bir iki gün dikkat ederim sonra nasılsa yine rahat verir
Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririz birlikte
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Geç oldu ama gelebildim
Daha evvel gelecektim ama o ara komşu ablam geldi kahve içmeyetabi sohbete dalınca bu saat oldu
Hesapta eşimle dışarı cıkacaktık bana yeni hat almaya ama hala ses seda yok eşimdenkesin arkadaşlarıyla sohbete daldı
Sanki eşimi tarif ettinbenimkide söker takar hatta vida artırır ama bozuk olan herşeyi tamir eder yeni bir şey almaya fırsatım olmaz buna koltuktakımım da dahil en son geçen gün dedim artık tamir etmede şunları 3 sene sonra değiştirelim diye
Valla bazen eşimde soruyor ne yazıyorsun öyle patır patır diye yada ne gülüyorsun diyebende hiççççççç seni çekiştiriyorum diyorum kesin anamıda çekiştiriyorsun diyor nasılsa tanıyor karıcığını
Valla bende dün aynı durumdaydım sonra kocadan fırçayı yiyince anında çıkmak zorunda kaldımgündüz ne yaparsan yap gece benle ilgilen diye kıskançlık yaptı yine
Aramıza hoşgeldin
Hoşgeldin adaşım bende pazara gidecektim komşular bastı yarın Şirinyer pazarına giderim artık sen eşine bi hatırlat kesin sohbete dalmıştır
Hoşgeldin adaşım bende pazara gidecektim komşular bastı yarın Şirinyer pazarına giderim artık sen eşine bi hatırlat kesin sohbete dalmıştır
Gelmemle gitmem bir oluyor ama geliyormuş paşam
Kocaman öpüyorum
Görüşürüzzzzzzzzzzzzz
canım bence tartında bi bozukluk vardır, pilerini değiştir bi iremcimgünaydın kızlar sabha kötü bi süprizle uyandım yaaaa
77.7 bu ne böyle +09
sagol canim...bazen haddimi asip ciddi ciddi düsünmüyorum desem yalan yani kitap yazmayi..traji komik bir sey cikardi benim kitaptan herhaldeSenin tecrübelerini hep hafızamın bir yerine yazıyorum Öznurcum ne güzel anlatıyorsun çok samimi ve içten enişteme şans ver bak pişman olmuş artık kesinlikle bir kitap yazmalısın anlatım dilin çok akıcı 1 kadın 1 erkek diye program var ya inan kesinlikle senin maceraların yanında sıfır kalıro programada bayiliyorum valla..cok eglenerk izliyorum
canım oğluşunun d.günü kutlu olsun , ALLAH sağlıklı,sevdikleriyle hayırlı uzuuuun ömür versin yawruna
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Geç oldu ama gelebildim
Daha evvel gelecektim ama o ara komşu ablam geldi kahve içmeyetabi sohbete dalınca bu saat oldu
Hesapta eşimle dışarı cıkacaktık bana yeni hat almaya ama hala ses seda yok eşimdenkesin arkadaşlarıyla sohbete daldı
Aramıza hoşgeldin
çok teşekkür ederim kızlar. allah çocuklarımızın nice yaş günlerini görmeyi nasip etsin inşallah( amiiiiin) banucum geçen senin üzerinden geçen doğum günü yorgunluğu bu gün beni mahvetti üzerimden geçti ezdi....
canım allah hayırlı ve uzun ömür versın oglusuna
nerdeyse dogurcan arkadasların nasıl arayıp gelelım dıyolar anlamıyorum
hıc sevmem böyle ınsanları madem sevıyolar senı yakın arkadasların
onlar senı cagırsın sen gıt otur onlar hızmet etsın:)
ben ıkıncı dogumumda cumagunu temızlık yaptım cam bıle sıldım düşün ertesı gunu doğuma gıttım
ayın 28ıne sezeryan gunum vardı ama otemızlıge yorgunluğa 25inde dogurdum
yanı dıkkat etmek lazım son zamanlarda senınde kızın sürprız yapmasın sonra
yay kıcını dınlen bosver zaten ılgı ısteyen ıkı cocugun var fazladan ugrasma kımseyle
dogumdan ssonra zaten bebıs uyutmıycak:)
kızlar beyaz çayı duyan ya da kullananız var mı? duyduğuma göre zayıflamaya yardımcıymış :44:
bugun şu ana kadar ii gibiydi menu ta ki eim pizza yaptrym mı dedi hayır diyemedmm
bugun tartıda 83 gordum geri alrm artıkbu arada tartım arada goruntu gdıo o yuzden ii bi tartı aldm bi kaç gune gelr bugnluk affedn beni ama guzel hedeflerm var başarıcam inanıorm siz de bana inanın
başta yoldaşm ve kaptanmın azimleri ve diger herkes dostluk muhabet beni gerçekten motive edıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?