bu sabah tartıldım 200grm eksik çıktım , inş. haftaya cumaya kadar 1kg ya da daha fazlasını verebilsem süper olcak , ne güzel 86 yı görmüştüm ama salınca kayıran olmuyo
haftasonu tatil olduğundan 11:30 da kalktım , kahvaltıda da annem sağolsun kızartma yapmış karışık , ama az yedim doydum şükür , arada da misafir gelmişti onlara börek yaptım hemen tava da küçcük de onun tadına baktım ama tuttum kendimi yemedim, ama akşama ne yesem ne yesem diye düşünüp duruyorum . . . evde de yemek yok pufffff çok sıkıcı bi durum :44::44::44::44:
sagol canim...bazen haddimi asip ciddi ciddi düsünmüyorum desem yalan yani kitap yazmayi..traji komik bir sey cikardi benim kitaptan herhaldeo programada bayiliyorum valla..cok eglenerk izliyorum
Est ne haddini aşması ben gerçekten çok samimiyim bestselller bile olur bence
kahvaltın biraz kaçmış böreğe hayır diyebilmişsin canım baktım yukarıya akşamda kızartma yemişsinkapadım gözümü
Beyaz çayı ben dün aldım bu topicte duymuştum sanırım evet çok faydalıymış Yasemin Bradley öneriyor bugün 2. fincanımı içtim bakalım farkedecekmi
bir de yeşilçay mısırpüskülü ve kiraz sapı hepsi idrar söktürücü üçünü aynı anda yaparsan etken maddeleri yok oluyor bildiğim kadarıyla her gün sırayla tek tek içmeyi dene daha çok faydasını görürsün
offfff bu gün öldüm ya. sabah rahat rahat kahvaltımı yapıp keyfime bakarken bi tlf geldi arkadaş napıyosun diye aradı. dedim keyif yapıyom birazdan dışarı çıkacam oğlanın doğum günü pasta falan alacam dedim. ya bizde size gelelim diyoduk dedi. onunda iki çocuğu var. bende tamam gelin dedim diğer bi arkadaşa daha haber vereyim o da gelsin çocuk güzel bi gün geçirsin dedim. biz bi grubuz genelde beraber bişeler yaparız. ay çağırmaz olaydım. çocuklar kudurdu resmen hiç böyle yapmamışlardı. zaten saat 10 da aradı arkadaş 12 gibi gelirim dedi. evi topla temizle 1 saat sürdü. sonra dışarı çık pasta falan parti hazırlığı yap saat 12 oldu eve geldim dinlenmeden bunlar geldiler oyyyyy uzun bir süre kimseyi görmek istemiyorum açıkça söylemek gerekirse. kızım ağlamaktan bi hal oldu zaten fukaram. benim çocuklar biraz sakinler öbürlerinin yaptıklarına bişe diyemiyolar salya sümük ağlıyolar. yanlışmı yetiştirdim naptysam:44::44::44: anlayacağınız şu an geberiyorum desem yeridir. az önce beşiğin yatağı ve uyku seti elime ulaştı. allaha şükür çok güzel çıktılar. darısı beşiğin başına o da sabah verilmiş kargoya. ancak pazartesi gelir herhalde.
ay ben çok anlattım siz naptınız bu gün?
bende baktım bugün 6 liraydı bi sorayım dedim kızlara ceco kullanıyodu sanırım
Kahvaltı: 1 yumurta, 1kib kut peynir, 1-2dilim ekmek, simit, emzirme çayı
Ara: 1 dilim kek
Öğle: 5 kaşık çin pilavı, 1 pizza
Ara: yok
Akşam: 5 kaşık çin pilavı
canım 6 lıra olan beyaz caymı sasırdım aktarlarda 400den asagı yok
nette arastırdım kılosu 800e satan aktarlar bıle var
6 lıra sallamasının paketıdır kesın ama ben sallamalara güvebmıyorum
aktardan alıp demlemek daha mantıklı gelıyo
kızlar beyaz çayı duyan ya da kullananız var mı? duyduğuma göre zayıflamaya yardımcıymış :44:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Daha yeni geldik ama valla çıktığıma pişman oldum
Eşim hadı bir yemek ısmarlıyayım dedi hatta çok güzel hafif soya soslu mantarlı tavuk ve salata yedim 3 çatalda makarna kızımınkinden. Kızım tabi gelen soslu makarnayı bitirdi ( fazla değildi aslında ama neticede benim yediğimden fazlaydı ) aradan yarım saat geçmedi terlemeye başladı ve iyi değilim diye tutturdu :26:
Gittiğimiz yer çok temiz ve tazeliğe önem veren bir yer ama şimdi öyle böyle kusmadı cadı ve inanılmaz kokuyorister istemez acaba zehirlendimi diye düşünmeye başladım
Şimdi eşimi aradım dışardan gelsin de kızı doktora götürelim olmazsa diye :26: ya okulda dün yine soğuk birşeyler içti mideyi üşüttü ancak acısı çıkıyor yada dediğim gibi yediği dokundu
Umarım çok mühim birşey değildirşu an biraz daha iyi gibi ama bakalım eşim gelene kadar biraz daha iyi olmazsa mecbur doktora gideceğiz
Ben kullanıyorum canım hatta paketim bitmek üzereFaydası varmı bilmiyorum ama yeşil çaydan çok daha zevkle içiyorum birde bağırsakları güzel çalıştırıyor
geçmiş olsun canım , inş. gıda zehirlenmesi değildirSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Eşim hadı bir yemek ısmarlıyayım dedi hatta çok güzel hafif soya soslu mantarlı tavuk ve salata yedim 3 çatalda makarna kızımınkinden. Kızım tabi gelen soslu makarnayı bitirdi ( fazla değildi aslında ama neticede benim yediğimden fazlaydı ) aradan yarım saat geçmedi terlemeye başladı ve iyi değilim diye tutturdu :26:
Gittiğimiz yer çok temiz ve tazeliğe önem veren bir yer ama şimdi öyle böyle kusmadı cadı ve inanılmaz kokuyorister istemez acaba zehirlendimi diye düşünmeye başladım
Şimdi eşimi aradım dışardan gelsin de kızı doktora götürelim olmazsa diye :26: ya okulda dün yine soğuk birşeyler içti mideyi üşüttü ancak acısı çıkıyor yada dediğim gibi yediği dokundu
Umarım çok mühim birşey değildirşu an biraz daha iyi gibi ama bakalım eşim gelene kadar biraz daha iyi olmazsa mecbur doktora gideceğiz
Ben kullanıyorum canım hatta paketim bitmek üzereFaydası varmı bilmiyorum ama yeşil çaydan çok daha zevkle içiyorum birde bağırsakları güzel çalıştırıyor
bugün tatil pizzacıktan fazla yemediysen sorun yok canım bu cuma bimde tartılar ucuzdu keşke bi baksaydın.Hepimiz birbirimize inanıyoruz inanmasak burda işimiz ne dimiburadaki dostluk gerçekten çok güzel insanı çekiyor her ne kadar tanımasamda o kadar çok seviyorum ki buradakileri hepiniz kızkardeşlerim gibisibniz ve biz büyük bir aileyiz
saol cnm bnm iki koca dilim yedm vallaama spora başladm bugun en azından yedigimi eriteym dedm
saol ne guzel moral verdn ii ki varsnz be
canım 6 lıra olan beyaz caymı sasırdım aktarlarda 400den asagı yok
nette arastırdım kılosu 800e satan aktarlar bıle var
6 lıra sallamasının paketıdır kesın ama ben sallamalara güvebmıyorum
aktardan alıp demlemek daha mantıklı gelıyo
sabah 1 patates haşlama yarım domates peynir 5 zeytin 2 yumurta
ara 1 çikolatalı gofret
akşam 1 küçük pizza
yarım bardak kola
ara 1 activia
iğrenç bi menü oldu
hoş geldin aramızaslm hanımlar bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum 89. 90 kilo arasındayım evlenince kilo aldım.birde hamile kalmam için acilen kilo vermem bunu çok istiyorum ben burda çok yeni olduğum için bazı şeyleri bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz iyi akşamlar hanımlar
anlat+
6339-kiz anlat anlat hadi hadi bende ne rezillikler oldu bir bilsen..
kiz benimde listeye girmem sallantili ama kaptanim demisti bu aralar menü takibi yapilamadigindan göz yumulacak diyegözyummak isteyecegini sanmiyorum bu hafta ama bakalim ne olacak [/QUOTE ı
ıı ıııııı bu hafta menülerinizi tam yapın kızlar kaptan almaz sonra listeye..menüleriniz takipte bilginize
işallah verirsin bu haftasiz giremezseniz o listeye ben hiç girememzaten bu hafta değil benim olayım haftaya inş. çünkü yeni dikkat etmeye başladım kilo veririm belki 300,500,1000 grm belki
ayyüzlünm oğlanın dpğum günü kutlu olsun allah hayırlı uzun ömür versinanaaaaa oğluşumun doğum günü olduuuuu. yarın bakalım bi pasta falan alayım bari. bana yine yol görünüyo bu durumda
yaptım oldu..ama gözlerim pörtledisanada iyi gecler canim..bende dükkani kitleyim cikayim artik..cene yapacak kimse kalmadi nasilsa...vay bugün gelmeyenlerin haline..bu Kadar gecmisi nasil yapacaklar
hoş geldinArkadaşlar bende 86 kiloyum boyum 177 cm öğretmenim öyle işte...
Umarım 68e kadar düşerim...
valla kitap yazsan süper olur..bak okuyucularında hazır ..keşke yazsansagol canim...bazen haddimi asip ciddi ciddi düsünmüyorum desem yalan yani kitap yazmayi..traji komik bir sey cikardi benim kitaptan herhaldeo programada bayiliyorum valla..cok eglenerk izliyorum
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun ceco işallah önemli bişeyi yoktur kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?