80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kib kut peynir, 1-2dilim ekmek, simit, emzirme çayı

Ara: 1 dilim kek

Öğle: 5 kaşık çin pilavı, 1 pizza

Ara: yok

Akşam: 5 kaşık çin pilavı

kahvaltın biraz kaçmış böreğe hayır diyebilmişsin canım baktım yukarıya akşamda kızartma yemişsin kapadım gözümü

Beyaz çayı ben dün aldım bu topicte duymuştum sanırım evet çok faydalıymış Yasemin Bradley öneriyor bugün 2. fincanımı içtim bakalım farkedecekmi

bir de yeşilçay mısırpüskülü ve kiraz sapı hepsi idrar söktürücü üçünü aynı anda yaparsan etken maddeleri yok oluyor bildiğim kadarıyla her gün sırayla tek tek içmeyi dene daha çok faydasını görürsün

bana kalsa kızartma yemezdim ama annem kalkmadan hazırlamış , akşamda yemek yapamadık misafir gelince olanlarla idare ettim, karnımı iki öğünde de doyurmadan kalktım masadan , tehlikeli yiyecekler olduğundan yemedim tuttum kendimi , yarın inş. daha dengeli olur :44:
bende ödem attırıcı olarak biliyorum o yüzden içiyordum canım , ama en azından bir gün y.çayla mısır püskülü , bir gün kiraz sapı deyeyim , daha etkili olur belki

Zaten karnın burnunda kıyamam sana çok yorulmuşsun beşik yatağı ve uyku setini güle güle kullan cnm misafir çocukları hep böyledir kendi evlerinde yapamadıklarını gezmede yaparlar

bende baktım bugün 6 liraydı bi sorayım dedim kızlara ceco kullanıyodu sanırım

canım 6 lıra olan beyaz caymı sasırdım aktarlarda 400den asagı yok
nette arastırdım kılosu 800e satan aktarlar bıle var
6 lıra sallamasının paketıdır kesın ama ben sallamalara güvebmıyorum
aktardan alıp demlemek daha mantıklı gelıyo

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kib kut peynir, 1-2dilim ekmek, simit, emzirme çayı

Ara: 1 dilim kek

Öğle: 5 kaşık çin pilavı, 1 pizza

Ara: yok

Akşam: 5 kaşık çin pilavı

Bu çin pilavını dün de menün de görmüştüm sanırım yanılıyormuyum canım

bir de bulgurlamı pirinçlemi yapıyorsun onu soracaktım

bende unutmadan yazayım menumu
sabah tambugday unundan yapılmıs sıfıryaglı 1 krep ufakparca peynır salatalık 5 tane zeytın
öğle dunden yarım tabak kadar tavuklu pılav vardı onu yedım 1 ufak kase yogurt
arada 1 cıkolatalı gofret
aksam 2 lahmacun 2 bardak ayran
valla 1 aydır canım ıstıyodu saat 5.30da yedım yanı erken bır saat
zaten leslımı yapmadım daha arda kaynar :)
aralarda bolsu 3 fıncan yesılcay 3 bardak lahana suyu 1bardak sogan suyu ot çöp yanı

Aktardaki fiyatını bilmiyorum yeşilçayı ben de demleyerek içiyorum fakat aktara gitme şansım olmadı .Beyaz çayı dün aldım haklısın sallaması 10 liraydı

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Daha yeni geldik ama valla çıktığıma pişman oldum
Eşim hadı bir yemek ısmarlıyayım dedi hatta çok güzel hafif soya soslu mantarlı tavuk ve salata yedim 3 çatalda makarna kızımınkinden. Kızım tabi gelen soslu makarnayı bitirdi ( fazla değildi aslında ama neticede benim yediğimden fazlaydı ) aradan yarım saat geçmedi terlemeye başladı ve iyi değilim diye tutturdu :26:
Gittiğimiz yer çok temiz ve tazeliğe önem veren bir yer ama şimdi öyle böyle kusmadı cadı ve inanılmaz kokuyor ister istemez acaba zehirlendimi diye düşünmeye başladım

Şimdi eşimi aradım dışardan gelsin de kızı doktora götürelim olmazsa diye :26: ya okulda dün yine soğuk birşeyler içti mideyi üşüttü ancak acısı çıkıyor yada dediğim gibi yediği dokundu

Umarım çok mühim birşey değildir şu an biraz daha iyi gibi ama bakalım eşim gelene kadar biraz daha iyi olmazsa mecbur doktora gideceğiz

kızlar beyaz çayı duyan ya da kullananız var mı? duyduğuma göre zayıflamaya yardımcıymış :44:

Ben kullanıyorum canım hatta paketim bitmek üzere Faydası varmı bilmiyorum ama yeşil çaydan çok daha zevkle içiyorum birde bağırsakları güzel çalıştırıyor

canım geçmiş olsun mantar yediyse o dokunmuştur belki ama siz yine de bi götürün doktora içiniz rahat olur

geçmiş olsun canım , inş. gıda zehirlenmesi değildir

beyaz çayı duydum ama merak ettim , işe yarıyormu diye :)) bağırsak çalıştırdığı için belki kilo kaybı oluyodur kullananlarda :44:

• menüm
  • sabah iki tane krep kahve
  • öglen bir tabak ispanak .yogurt salata
  • ikindi biraz cikolata.türk kahvesi
  • aksam iki dilim kizartlimis sosis.salata pilav
  • bir litre su

saol cnm bnm iki koca dilim yedm valla ama spora başladm bugun en azından yedigimi eriteym dedm
saol ne guzel moral verdn ii ki varsnz be

saol cnm bnm iki koca dilim yedm valla ama spora başladm bugun en azından yedigimi eriteym dedm
saol ne guzel moral verdn ii ki varsnz be

İşte böyle canım yediğini yaktığın sürece istediğini yiyebilirsin çok sevindim spora başlamana bende yediklerim o kadar çok depolanmışki önce onları eriteyim diyorum sporda canım çıkıyor o yüzden korkudan yiyemiyorum canım bu topic iyi ki var hepimiz iyi ki varız

aynen canım sallama çayın fiyatı o

sabah 1 patates haşlama yarım domates peynir 5 zeytin 2 yumurta

ara 1 çikolatalı gofret

akşam 1 küçük pizza
yarım bardak kola

ara 1 activia

iğrenç bi menü oldu

sabah 1 patates haşlama yarım domates peynir 5 zeytin 2 yumurta

ara 1 çikolatalı gofret

akşam 1 küçük pizza
yarım bardak kola

ara 1 activia

iğrenç bi menü oldu

Naptın İremcim sabahki tartı olayına sinirlendin sanırım sen kaptanımızsın topla kendini

iyi geceler kızlar

hoş geldin aramıza

menüm
sabah
yarım simit
biraz sucuk

ara
1 elma

öğle
yok

ara
2 bisküvi

akşam
1 etli ekmek
turşu

gece
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…