80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla handeryacım o cd lere bir alıştın mı hergün yapasın eliyor yapmazsan kendini kötü hissediyorsun da başlamak dert işte...en iyisi sabah kalkıp yapmak ama benim onun için 06.15 de en geç kalkmam lazım ki yapıp duşa irip hazırlanıp servise yetişebileyim..her akşam tamam bu akşam yapcam diyorum ama iş-yol çok yoruyor cıvkım çıkmış şekilde eve gidiyorum..eve gider gitmez yürüyüşe çıktım çıktım yoksa bişey yapılmıyor ama spor da şart...yarın sabah denemeyi düşünüyorum umarım yine kalkıp tel alarmını kapatıp uyumam -genelde öyle yapıyorum da klava:

merhaba ben geldim

elimphia özlendimmi gercekten.....
ben eski direncli rejimli günlerimi özlüyorum ((

offf aylincim offff ben ne diyim sana valla bende senin o hallerini özledim canım ne güzel gidiyordu gerçekten hadi topla kendini ve bu topikten kopma yoksa işin suyu çıkıyor binbir güçlükle verilen gramlar hızlı hızlı alınıyor yaa

umarım öyledir yoksa ben spor yapmayı hiç sevmem sadece yürüyüş ve yüzmeden zevk alıyorum gerisine üşeniyorum ya..sen ne güzel sabah sabah kalkıp yapabiliyorsun demek benim afyonum patlamadan hiç bişey yapasım gelmiyor (tabi çocuk da çok büyük etken)

yok işte başlayamadım onu söylüyorum..kendimi ikna etmeye çalışıyorum:)
çalışmazken daha kolaydı herşey sabah 6.30 da kalkar yürüyüşe giderdim. spor salonundan 2 saatten önce çıkmazdım...şimdi iş,evin işleri derken gece çok erken ytamıyorum sabah da kalkılmıyor tabi ki..ama deneyeceğim yarın sabah..ben de sevmem sporu ..en çok sevdiğim yüzme..ramazandan sonra havuza yazılcam şu kof kilolar gitsin de..

slmmm kaptanım tşk sizden nbr çok fazla özelliği olmasına gerek yok bence ebat olarak uygun olanından almak lazım benimki katlanıyor işim bitince katlıyorum olduğu köşeye böylece gelen çoluk çocukta oynamamış oluyor benim alt komşum kızkardeşimkaydirigubbakcemile3bir şikayet gelmedi dahakaydirigubbakcemile3ikinci eli çok bulursun gerçekten alıpta kullanmayan çok var hatta benim almama sebep müdürümüz oldu sohbet esnasında demiştim yürüme bandı alıcam diye aldık ama hiç kullanmadık duruyor evde istersen satarım dedi anlaştık ertesi gün geldi ben vazgeçtim hanım razı olmadı dedi:roflol::roflol: bende hazır niyet etmişken başka yerden aldımkaydirigubbakcemile3

tşk ederim iyiyim afiyet olsun bende yeşilçaya devam pek sevmesemdelmaz:dün akşam ilk defa 1 saat bantta yürüdüm spor olmayınca gitmiyor kilolarkaydirigubbakcemile5

buralardayım canım birazda işle ilgilendim
sabah kahvaltıyı yazmıştım zaten
ara öğünde 2 kepekli bisküvi bir fincan bitki çayı
öğle: kepekli tost yanında domates salatalık biber şekersiz çay (bu ay yemekhameye çıkmıyorum yemekleri görünce dayanamıyorum çünkülmaz:)
ara bir fincan yeşil çay

nivea body cdsi bende var iki gün yaptım akşamları ama malesef devamı gelmedi
işten eve gidince yemek iş çocuk derken biryerlerde sızıp kalıyorum :bbo:

süper gidiyorsun rakibem...aynen devam...bizim yemekhanede diyet menüsü de var bazen ordan,bazen normal menüden yiyorum ben bizimkisi o kadar kötü değil...akşamları karpuzla geçiştirdiğim için öğleni ana öğün olarak belirledim ben de burda etimi,sebzemi,yoğurdumu ya da cacığımı yiyorum...meyve alıyorum yukarı çıkarken de onu da ara öğün yapıyorum..şimdi şeftalim var birtane onu yicem...

hem çalışıp hem de çocuk büyütmek çok zor zanaat Allah kolaylık versin zor işin canım..

sağol canım ama şikayetçiyim gibi anlaşılmasın anne olmak çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
yemekhane konusunda en doğrusunu yapıyorsun bence şu akşam yemeklerim düzene girseydi bende aynı şekilde uygulayacağım ama bu ara misafirim var ve akşsmları biraz kaçırıyorum malasef klava:

yok canım öyle algılamadım zaten işyerindeki arkadaşlardan da biliyorum ne kadar zor olduğunu ondan söyledim...boşuna cennet sizlerin ayaklarının altında değil vesselam
misafir gelince kendini tutmak çok zor oluyor gerçekten..onlara normal yemek ikram edip köşeye çekilip sadece çorba salata yemek diğerlerine çatalının ucuyla dokunmak çok can sıkıcı..ama napalım geçmişin diyeti bu da ödememiz gerek:roflol:

yaa aynen öyle hominigırtlak yerken iyiydi dimi kaydirigubbakcemile :roflol:

aklıma ne geldi halam yazın yürüyüş yaparken ayakkabı vurmuştu deli gibi canı yanıyordu ama ona rağmen yürüyüşleri aksatmıyordu...her sabah canı yanıp yürürken kendi kendine bağırıyormuş..yürü biiip yürü biiip yerken iyiydi di mi sus söylenme yürü biiiip :dance:
hala aklıma geldikçe gülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…