80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar benim mesai bitti kendinize çok iyi bakın kaçamak yokklava: bol sporlu akşamlar akşamları oğlumdan dolayı giremiyorum hele bu akşam hiç giremem doğumgünü çünki aslanımm 19 yaşına girdi sanki daha dün gibi kucağıma aldığım günmafoldumben

neee 19 yaşına mı girdi inanamıyorum canım ya mutlu yılllar diliyorum ne kadar genç anne olmuşsun..
iyi akşamlar canım...kendine dikkat et...

selma ablam acil sifalar dilerim, iyiles bir an önce
yagmurgözlü oglunun dogum gününü kutlarim, bende 19 bucugum kaydirigubbakcemile3 ama bucugum da var yani kaydirigubbakcemile3

handerya
ablam, ah sorma be ablam, bi eski aylin gelse..... yardim edin bana ya... sporu da biraktim, 3 haftadir fitmnesse ugramadim bile......
motivasyona ihtiyacim var, su an sac sekilleriyle meskulum, yarin kuaföre gidecem, bakalim nasil bir aylin olarak cikacam ordan off off...... sasirmis vaziyetteyim, aldigim 3 kilo fark edilmiyo sükür, tek hafif siskinlik iste.
tabi 83 ken daha rahat hissediodum kendimi.
86 dan yukari cikmiyim bari, e bukadarda aptal derler insana, mayisdan beri ugrasiom salagim iste :gitme:

yardim edin birsy diyinnn eski aylingelsin

niçe beraber mutlu yıllar canım
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
neee 19 yaşına mı girdi inanamıyorum canım ya mutlu yılllar diliyorum ne kadar genç anne olmuşsun..
iyi akşamlar canım...kendine dikkat et...
evet canım 19 küçük yaşta evlenirsen böyle genç yaşta delikanlı evladın oluyor evliliğimde sorun yaşadım yürümedi ama iyiki doğurmuşum iyiki oğlum vardı o olmasa hayata tekrar tutunmam çok zor olurdumafoldumbenallah olmayanlara da tattırsın bu duyguyu annelik başka bişeyopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım
günaydınlar herkese

günaydınlarropuyorumnanaktan

iyiyim Aylincim
ben bir an önce kendini yoparlayacağına ve yeniden sporuna başlayacağına inanıyorum canım sen yeterki iste her şeyi başarabilecek güçtesin :teselli:

günaydın herkese güzeller bu gün nasılsınız opuyorumnanaktanben iyi sayılırım ağzım yara olmuş çok canım yanıyor:çok üzgünümnun dışında iyiyim kahvaltımı yaptım
1...dilim çavdar ekmeği
1...dilim peynir
1...salatalık
şekersiz çay
sabah kalkınca tiroid ilacımı bol suyla içtim şimdilik benden bu kadar akşam spor yapamadım doğumgünü sebebiyle:kedi:bu akşam telafi edecemhihoyyyt

günaydın kızlar herekse çok güzel brgün diliyorum..
ben bugün çok halsizim hiç halim yok bakalım bugn nasıl geçcek..dün gece de regl sancılarından iyi uyuyamadım sabah spora da kalkamadım..
dün akşam yemeğinde karpuz peynir yedim sabah da klasik kepek ekmekli sandviçimi yedim...

nasıl geçti doğumgünü??

günaydın kızlar
selma çok geçmiş olsun canım ağız yarası bendede çıkar acısını bilirim biran önce geçer inş
yağmurgözlüdoğum günü kutlu olsun oğlunun canım

günaydın canım hayırdır noldu sana hala olamadınmı adaçayı iyi gelir paapatya çayı bunları içmeye çalış üzüldüm canım yaa:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…