80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[

sabah 1 patates haşlama yarım domates peynir 5 zeytin 2 yumurta

ara 1 çikolatalı gofret

akşam 1 küçük pizza
yarım bardak kola

ara 1 activia

iğrenç bi menü oldu

benm de benzer toparlıcaz inşş cnm pazartesiden itibaren yarın toparlarız inş da ...

sabah 1 patates haşlama yarım domates peynir 5 zeytin 2 yumurta

ara 1 çikolatalı gofret

akşam 1 küçük pizza
yarım bardak kola

ara 1 activia

iğrenç bi menü oldu
sağlık olsun canım , aslında çok beslenmemişsin, bugün herkezde var kaçamaklar , yarın toparlarsın
menüm
sabah
yarım simit
biraz sucuk

ara
1 elma

öğle
yok

ara
2 bisküvi

akşam
1 etli ekmek
turşu

gece
yoğurt
bende turşuyu çok seviyorum ama bende acayip ödem yapıyo deneyimlerime göre , inş. sende de ödem yapmaz canım

selamk kızlar
oğlanı kocamı uyuttum koştum buraya

ayyüzlüm oğlunun doğum günü kutlu olsun

ceco inş önemli birşeyi yoktur yavrunun

bugünki menüm
sabah:yarım yumurta,2 zytin,az peynir,1 çatal bal,1 dlm ekmek
ara.3 tane mandalina
öğle:yarım tabak ıspanak,1 kase mercimek çorbası,ayran
ara.1 parça armut
akşam:1 tabak güveç,2 dlm ekmek,cacık

bugün sanki çok yedim ya

sweetdimple cnm spor gerçekten ii oluo ben de 80e düşnce yapayım dıordm ama bogazım maşalalh durmuo badi eriteym dedm hem motive edıo insanı ...hem de benm ev spor salonu gibi oldu step tahtası twistler cdler pltes top lastik herşey var birazz yararlanaym da
he bi de sauna eşortmanlarm var gecen sene aldm daha gymek nasip olmadı dogru duzgun :26:

şu ana kadar bugünki menülerin içinde en doğru beslenme sende var canım , sadece 3 mandalina 2 olsaymış süper olcakmış :)) ama o da nazar boncuğun olsun

teşhizat sağlam desene

Son düzenleme:
Slm kizlar daha yeni gelebildim oglum hasta ve cok huysuz babayida çok özledi onu uyutup anca gelebildim.
Cok yorgunum cok spor yaptim bugun diyetim de iyi bol su ve balli tarcin kurude iciyorum ama 10 gunde 1 kilo vermisim hic tatmin olmadim sizce ilk hafta icin iyimi
Bu arada bagarsaklarinizin calismasini istiyorsaniz gunde 2 lt karbonat li su icmenizi tavsiye ederim(ingiliz karbonati eczanelerde satiliyo)

şu ana kadar bugünki menülerin içinde en doğru beslenme sende var canım , sadece 3 mandalina 2 olsaymış süper olcakmış :)) ama o da nazar boncuğun olsun

hadi ya bana çok gibi geldi
3.mandalinayı oğluma soydum o yemeyince ben yedim
bir de öğlen de 1 dilim ekmek yemiştim yazmayı unutmuşum

slm canım hoşgeldin bence ggayet güzel menün merak ettim yumurtanın diğer yarısını neden yemedinki yumurta çok tok tutuyor

tatil düzeni bozuyo bende de

gel canım hemen doldurayım
tşkler canım zahmet oldu

Bence başla canım 10 dk yapsan bile yavaş yavaş başla aynen benim evde öyle ama hani oynayamayan gelin yerim dar dermiş ya o misal bu foruma gelene kadar düzenli yapmıyodum sauna eşofmanları desen kırk yılda bir giyiyordum ama şimdi sabah kalkar kalmaz hemen giyiyorum kahvaltı ev işleri bitiyor en az dk koşu bandında yürüyorum 10 dk da tffany yapıyorum şimdilik inan içine giydiğim penyeler sırılsıklam oluyor ve hemen duşumu alıyorum ptsi öğleden sonraları pilatese başlayacağım nasipse

geçmiş olsun canım , ALLAH acil şifalar versin . . . karbonatlı su içiminin sürekli olmasının zararlı olduğunu duymuştum , ne derece doğru bilemiycem , zaten dengeli beslenince tuvalet sorunu olmuyo diye düşünüyorum, bende en azından bu şekilde iliyo

canım hiç yoktan 1 kg çok iyi , bünyeyle de alakalı kilo verme , benim bünyemde geç kilo veriyo ( ama yine de veriyo :))
hadi ya bana çok gibi geldi
3.mandalinayı oğluma soydum o yemeyince ben yedim
bir de öğlen de 1 dilim ekmek yemiştim yazmayı unutmuşum
bence gayet güzel ekmek olsa da , hiç ekmek yemiycez diye bir şey yok, ki zaten ekmek yememiz gerekiyorda ama miktarlıca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…