80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım insülin direnci hepimizin farklı farklı umutsuzluğa kapılma vermeye başlamışsın herkesin bünyesi farklı moral bozmak yok karbonatlı suyu deneyeceğim alkali tarzı beslenme sanırım

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Şükür önemli birşeyi yok cadının
Cadı midesini üşütmüş felaket meğer okulda yine soğuk birşeyler içmiş ve karnı dünden beri ağrıyormuş da biz kızarız diye itiraf etmemiş
Midesi kalktığı an lavaboya yetişemedi tabi holde felaket yaşandı ne halı, ne duvar, ne kapı nede banyo kaldı Allahtan eşim yetişti de birlikte ancak hallettik

CAdı şimdi rahatladı hatta rahatlığı abartıp kendi yatağına yatacağına gitti bizim yatağa yayıldı kaldık açıkta neyse artık ufaklığıda uyutunca yanına yatırır bizde onun yatağına yatarız

oğlum ağlayınca uzun bir süre onunla ilgilendim sonra da caanım istemedi yoksa hep 1 yumurta yiyorum

çorba içmiştim ya ekmek olmazsa iyiydi
öğünlerimde ekmek 2 dilimi geçmesin istiyorum

bugun menuler birbirnden guzel valla yani yiyecekler guzel ...
ben de piiza yedm bugun
hakkaten bu gün pizza günüymüştabi benimkide konya nın pizzası
ayy yapmazmı canım yaaa zaten benim normaldede ödem toplayan bi vücudum var ama çok severim turşuyuda
şu ana kadar bugünki menülerin içinde en doğru beslenme sende var canım , sadece 3 mandalina 2 olsaymış süper olcakmış :)) ama o da nazar boncuğun olsun

bencede canım en doğru beslenme olmuş

oo blrm çok da severm etli ekmegi sunumu da muthiş oluo

Aleyküm slm canım oh çok şükür gelmiş geçmiş olsun garibim suçunu biliyo ya söyleyemedi demekki

Aleyküm selam canım , bununla geçmiş olsun , manzarayı düşünemiyorum hanıma bak yerinizide kapmış ohhhhhhhhh totoyu da yaymış sizin çanaklar açıkta kaldı desene :))
çorba içmiştim ya ekmek olmazsa iyiydi
öğünlerimde ekmek 2 dilimi geçmesin istiyorum
çorban eğer unluysa ekmek tercih edilmemei lazım diye biliytorum ama değilse neden tüketmeyesin ki
ayy yapmazmı canım yaaa zaten benim normaldede ödem toplayan bi vücudum var ama çok severim turşuyuda
mmmm bende çok severim , demek oda bizi çok seviyo bir türlü peşimizi bırakmıyo şişliğiyle

geçmiş olsun canım inş önemli bir şeyi yoktur oğlunun
slm bende aranıza yeni katıldım
hoş geldin canım
çok sevindim önemli bir şey olmasın da.....
ah şu bebeler ece de oyle zor uyudu on kez de kalktı sonra şimdi bi dald gibi ...

benim ki koca adam oldu hala uyku düzeni yok

yetenek sizsiniz de bi de 3 adamda doberman çıktı gördünüz mü

onu izliyorum bende..
bu benim oksijen maskesi için gittiğimde hemşire vardı eşim eğitmen filan demişti ertesi gün ziyarete gitmiştik işte bu adamın evine misafri olmuştuk

yihuuuu bi tanıdığım ünlü oldu:))) bana neyse:))

kaptanım daha iyi bilir ama mercimek çorbası 1 yada 2 dilim ekmeğe denk diye hatırlıyorum

Ben izlemedim ama bu duygu hepimizde var az çok

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar güzel bir pazar dilerim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…