Slm kizlar daha yeni gelebildim oglum hasta ve cok huysuz babayida çok özledi onu uyutup anca gelebildim.
Cok yorgunum cok spor yaptim bugun diyetim de iyi bol su ve balli tarcin kurude iciyorum ama 10 gunde 1 kilo vermisim hic tatmin olmadim sizce ilk hafta icin iyimi
Bu arada bagarsaklarinizin calismasini istiyorsaniz gunde 2 lt karbonat li su icmenizi tavsiye ederim(ingiliz karbonati eczanelerde satiliyo)
oğlum ağlayınca uzun bir süre onunla ilgilendim sonra da caanım istemedi yoksa hep 1 yumurta yiyorumslm canım hoşgeldin bence ggayet güzel menün merak ettim yumurtanın diğer yarısını neden yemedinki yumurta çok tok tutuyor
tşkler canım zahmet oldu
Bence başla canım 10 dk yapsan bile yavaş yavaş başla aynen benim evde öyle ama hani oynayamayan gelin yerim dar dermiş ya o misal bu foruma gelene kadar düzenli yapmıyodum sauna eşofmanları desen kırk yılda bir giyiyordum ama şimdi sabah kalkar kalmaz hemen giyiyorum kahvaltı ev işleri bitiyor en az dk koşu bandında yürüyorum 10 dk da tffany yapıyorum şimdilik inan içine giydiğim penyeler sırılsıklam oluyor ve hemen duşumu alıyorum ptsi öğleden sonraları pilatese başlayacağım nasipse
geçmiş olsun canım , ALLAH acil şifalar versin . . . karbonatlı su içiminin sürekli olmasının zararlı olduğunu duymuştum , ne derece doğru bilemiycem , zaten dengeli beslenince tuvalet sorunu olmuyo diye düşünüyorum, bende en azından bu şekilde iliyo
canım hiç yoktan 1 kg çok iyi , bünyeyle de alakalı kilo verme , benim bünyemde geç kilo veriyo( ama yine de veriyo :))
bence gayet güzel ekmek olsa da , hiç ekmek yemiycez diye bir şey yok, ki zaten ekmek yememiz gerekiyorda ama miktarlıca :))
slm bende aranıza yeni katıldım
hakkaten bu gün pizza günüymüştabi benimkide konya nın pizzasıbugun menuler birbirnden guzel vallayani yiyecekler guzel ...
ben de piiza yedm bugun
ayy yapmazmı canım yaaa zaten benim normaldede ödem toplayan bi vücudum var ama çok severim turşuyudasağlık olsun canım , aslında çok beslenmemişsin, bugün herkezde var kaçamaklar , yarın toparlarsın
bende turşuyu çok seviyorum ama bende acayip ödem yapıyo deneyimlerime göre , inş. sende de ödem yapmaz canım
şu ana kadar bugünki menülerin içinde en doğru beslenme sende var canım , sadece 3 mandalina 2 olsaymış süper olcakmış :)) ama o da nazar boncuğun olsun
suesue canım nasılsın?kızın nasıl?
ben de iyiyim canım
kocaman olmuş prensesimiz maşallah ona
valla musabı az önce uyuttum
uyuyana kadar da bir güzel ağladı
h.geldin canım
hakkaten bu gün pizza günüymüştabi benimkide konya nın pizzası
ayy yapmazmı canım yaaa zaten benim normaldede ödem toplayan bi vücudum var ama çok severim turşuyuda
bencede canım en doğru beslenme olmuş
Selamün Aleyküm kızlarrrr
Şükür önemli birşeyi yok cadının
Cadı midesini üşütmüş felaket meğer okulda yine soğuk birşeyler içmiş ve karnı dünden beri ağrıyormuş da biz kızarız diye itiraf etmemiş
Midesi kalktığı an lavaboya yetişemeditabi holde felaket yaşandı ne halı, ne duvar, ne kapı nede banyo kaldı Allahtan eşim yetişti de birlikte ancak hallettik
CAdı şimdi rahatladı hatta rahatlığı abartıp kendi yatağına yatacağına gitti bizim yatağa yayıldıkaldık açıkta neyse artık ufaklığıda uyutunca yanına yatırır bizde onun yatağına yatarız
geçmiş olsun canım , ALLAH acil şifalar versin . . . karbonatlı su içiminin sürekli olmasının zararlı olduğunu duymuştum , ne derece doğru bilemiycem , zaten dengeli beslenince tuvalet sorunu olmuyo diye düşünüyorum, bende en azından bu şekilde iliyo
canım hiç yoktan 1 kg çok iyi , bünyeyle de alakalı kilo verme , benim bünyemde geç kilo veriyo( ama yine de veriyo :))
Allah razi olsun cnm benim.
Aaa ben onu duymamstim gerci 3 defa falan ictim ama ins bi zarari olmamistir daha icmem.:44: en azindan 3 kilo falan bekliyodum ne yalan soyliyim olede hissettim vucudums baktigimda bide regl gunum de yakin onunlada ilgili olabilir heralde ins bunyem yavas degildir yaa
Aleyküm selam canım , bununla geçmiş olsun , manzarayı düşünemiyorumSelamün Aleyküm kızlarrrr
Cadı midesini üşütmüş felaket meğer okulda yine soğuk birşeyler içmiş ve karnı dünden beri ağrıyormuş da biz kızarız diye itiraf etmemiş
Midesi kalktığı an lavaboya yetişemeditabi holde felaket yaşandı ne halı, ne duvar, ne kapı nede banyo kaldı Allahtan eşim yetişti de birlikte ancak hallettik
CAdı şimdi rahatladı hatta rahatlığı abartıp kendi yatağına yatacağına gitti bizim yatağa yayıldıkaldık açıkta neyse artık ufaklığıda uyutunca yanına yatırır bizde onun yatağına yatarız
çorban eğer unluysa ekmek tercih edilmemei lazım diye biliytorum ama değilse neden tüketmeyesin kiçorba içmiştim ya ekmek olmazsa iyiydi
öğünlerimde ekmek 2 dilimi geçmesin istiyorum
mmmm bende çok severim , demek oda bizi çok seviyo bir türlü peşimizi bırakmıyo şişliğiyleayy yapmazmı canım yaaa zaten benim normaldede ödem toplayan bi vücudum var ama çok severim turşuyuda
burdayım canımmbeyazcım sesin çıkmıyorhuuuuuuuuuu burdamısın
slm bende aranıza yeni katıldım
iyi geceler arkadaşlar nasıl vericez bu kiloları arkadaşlar
geçmiş olsun canım inş önemli bir şeyi yoktur oğlununSlm kizlar daha yeni gelebildim oglum hasta ve cok huysuz babayida çok özledi onu uyutup anca gelebildim.
Cok yorgunum cok spor yaptim bugun diyetim de iyi bol su ve balli tarcin kurude iciyorum ama 10 gunde 1 kilo vermisim hic tatmin olmadim sizce ilk hafta icin iyimi
Bu arada bagarsaklarinizin calismasini istiyorsaniz gunde 2 lt karbonat li su icmenizi tavsiye ederim(ingiliz karbonati eczanelerde satiliyo)
hoş geldin canımslm bende aranıza yeni katıldım
çok sevindim önemli bir şey olmasın da.....Selamün Aleyküm kızlarrrr
ah şu bebeler ece de oyle zor uyudu on kez de kalktı sonra şimdi bi dald gibi ...
Aleyküm selam canım , bununla geçmiş olsun , manzarayı düşünemiyorumhanıma bak yerinizide kapmış ohhhhhhhhh totoyu da yaymış sizin çanaklar açıkta kaldı desene :))
çorban eğer unluysa ekmek tercih edilmemei lazım diye biliytorum ama değilse neden tüketmeyesin ki
mmmm bende çok severim , demek oda bizi çok seviyo bir türlü peşimizi bırakmıyo şişliğiyle
yetenek sizsiniz de bi de 3 adamda doberman çıktı gördünüz mü
onu izliyorum bende..
bu benim oksijen maskesi için gittiğimde hemşire vardı eşim eğitmen filan demişti ertesi gün ziyarete gitmiştik işte bu adamın evine misafri olmuştuk
yihuuuu bi tanıdığım ünlü oldu:))) bana neyse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?