80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler arkadaşlar nasıl vericez bu kiloları arkadaşlar
sanada iyi geceler tatlım abiyane bir tabir olacak ama boğazımızı tutarak canım aslında yediklerimizde seçicilik ve zaman konusunu ayarladık mı takır takır gidiyo ama sorunda bunu azimle başarabilmekte canım , bizler hergün menü paylaşımında bulunuyoruz ve birbirimizi tatlı sert uyarıyoruz ve bu da bizi daha dikkatli olmaya teşvik ediyo, tabi kilo veren arkadaşlarımızda bizi gazlamıyo desek yalan olur

amin canım cümlemizden . . .

araştır derim ben karbonatlı su olayını canım, regl döneminden dolayı şiş olabilirsin,bir de regl bitiminden sonra tartıl canım,bakalım sonuç ne olacak birde vücut kilo verimine karşı direniyorda olabilr, tuvalete çıkma konusunda tavsiyemse hergün mutlaka 1 ya da 2 porsiyon yoğurt tüketmen

kaptanım daha iyi bilir ama mercimek çorbası 1 yada 2 dilim ekmeğe denk diye hatırlıyorum
muhtemelen 2 dilimdir canım :)) ama kaptan daha iyi bilir
burdayım canımm
benim küçük kız mızmızlandıda onla ilgileniyordum irde çay demledim gece gece hadi gelin içelim beraber

afiyet olsun canım , bende de çay var ama bitki ( yeşil çay,mısır püskülü ) gel ikram edeyim körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu

Aleyküm selam canım , bununla geçmiş olsun , manzarayı düşünemiyorum hanıma bak yerinizide kapmış ohhhhhhhhh totoyu da yaymış sizin çanaklar açıkta kaldı desene :))

Şükür şimdi uyandı artık kendi yatağına geçer nasılsa totoşlar kurtuldu

kızlarr stardaki 3 adammıydı programın adı ,,mustafa topal oğlu var çok komik izleyin

benim ki koca adam oldu hala uyku düzeni yok
benimde iki tane bebişim var ikisi birbirini coşturuyor gece gündüz yok çok zor çocuk büyütmekk

Allah yardımcın olsun
İşin gerçekten zor

Neyse bana müsaade
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

muhtemelen 2 dilimdir canım :)) ama kaptan daha iyi bilir

afiyet olsun canım , bende de çay var ama bitki ( yeşil çay,mısır püskülü ) gel ikram edeyim körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu
öyleydi sanırım

Sabah:
Bir kase mercimek corbasi
2dilim ekmek
Ogle :

Bir tabak salata

Aksam :
3 nuget
Bir dilim ekmek
Yarim kase yarhana corbasi

Spor: 30dk twis

günaydın kızlar. dünkü felaket yorgunluğun üzerine bugün nasılım dersiniz her yerime silikon enjekte edilmiş gibi. bir kaç beden büyümüş gibiyim. bütün gece doğru düzgün uyuyamadım. bir o tarafa bir bu tarafa döndüm ama dönerken bütün kemiklerim kırıldı. offf umarım bu gün biraz toparlarım umarım. eşim nihayet türkiye ye doğru yola çıkıyo bu gün. havaalanında sabahlicakmış. pazartesi uçak erken saatteymiş. her yeri tutulacak sabah ta gelince dersi var naparsa
yeni gelen arkadaşımız hoş geldin. umarım daimi olursun burda.

inşallah azimliyim ve kalıcıyım bu gün güne bir kase çorba ile başladım araöğünde 1 elma öğlende yumurta domates salatalık ve bir kaç zeytin yemeyi düşünüyorum

inşallah azimliyim ve kalıcıyım bu gün güne bir kase çorba ile başladım araöğünde 1 elma öğlende yumurta domates salatalık ve bir kaç zeytin yemeyi düşünüyorum

inşallah çabaların boşa çıkmaz canım yediklerine dikkat ettiğin gibi birazda fiziksek aktivasyon yaparsan hedefine daha kolay ulaşırsın inşallah
kendinden bahsetsene biraz. benim adım gülay. iki çocuğum var. sanırım iki haftalığına topiğin hamişi olarak tanıtmaya devam edecem kendimi. sonra üç çocuk annesi olarak ve biraz toparlayınca kaldığım yerden devam edecem inşallah. ev hanımıyım. hafta sonları genelde pek kimse olmaz buralarda seni görünce şaşırdım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…