sanada iyi geceler tatlımiyi geceler arkadaşlar nasıl vericez bu kiloları arkadaşlar
Allah razi olsun cnm benim.
Aaa ben onu duymamstim gerci 3 defa falan ictim ama ins bi zarari olmamistir daha icmem.:44: en azindan 3 kilo falan bekliyodum ne yalan soyliyim olede hissettim vucudums baktigimda bide regl gunum de yakin onunlada ilgili olabilir heralde ins bunyem yavas degildir yaa
Ben izlemedim ama bu duygu hepimizde var az çok
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar güzel bir pazar dilerim hepinize
muhtemelen 2 dilimdir canım :)) ama kaptan daha iyi bilirkaptanım daha iyi bilir ama mercimek çorbası 1 yada 2 dilim ekmeğe denk diye hatırlıyorum
burdayım canımm
benim küçük kız mızmızlandıda onla ilgileniyordum irde çay demledim gece gece hadi gelin içelim beraber
geçmiş olsun canım inş önemli bir şeyi yoktur oğlunun
hoş geldin canım
çok sevindim önemli bir şey olmasın da.....
benim ki koca adam oldu hala uyku düzeni yok
benimde iki tane bebişim var ikisi birbirini coşturuyor gece gündüz yok çok zor çocuk büyütmekk
Aleyküm selam canım , bununla geçmiş olsun , manzarayı düşünemiyorumhanıma bak yerinizide kapmış ohhhhhhhhh totoyu da yaymış sizin çanaklar açıkta kaldı desene :))
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar güzel bir pazar dilerim hepinize
Şükür şimdi uyandıartık kendi yatağına geçer nasılsa totoşlar kurtuldu
hadi gözün aydın o zaman
benimde iki tane bebişim var ikisi birbirini coşturuyor gece gündüz yok çok zor çocuk büyütmekk
Neyse bana müsaade
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
öyleydi sanırımmuhtemelen 2 dilimdir canım :)) ama kaptan daha iyi bilir
afiyet olsun canım , bende de çay var ama bitki ( yeşil çay,mısır püskülü ) gel ikram edeyimkörler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu
geçmiş olsun canım inş önemli bir şeyi yoktur oğlunun
hoş geldin canım
çok sevindim önemli bir şey olmasın da.....
ne kadarlıklar senin bebişler
gerçekten çok zor Rabbim yardım etsin
inşallah azimliyim ve kalıcıyım bu gün güne bir kase çorba ile başladım araöğünde 1 elma öğlende yumurta domates salatalık ve bir kaç zeytin yemeyi düşünüyorum
öyleydi sanırım
birisi 10 aylık abiside 24 aylık tüketiyolar beni uykuyu hiç sevmiyorlarne kadarlıklar senin bebişler
gerçekten çok zor Rabbim yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?