80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu çin pilavını dün de menün de görmüştüm sanırım yanılıyormuyum canım

bir de bulgurlamı pirinçlemi yapıyorsun onu soracaktım

Gayet doğru gördün canım :) ya benim sevgili(!) kocam birşeyi ikinci kere yemeyî sevmez. Öyle olunca kalanları benim temizlemem gerekiyo :/

Çin pilavını pirinçle yapıyorum. İçine kavrulmuş dolmalık fıstık da koyuyorum. Gerisi aynı zaten hepsinde :)

kaptanım daha iyi bilir ama mercimek çorbası 1 yada 2 dilim ekmeğe denk diye hatırlıyorum

Az taneli çorbaların hepsinin bir kepçesi 1 dilim ekmek veya 2 kaşık pilava eşdeğer diye biliyorum diyetisyenimden :)

napıyonuz kızlar

ben bi arkadaşla gezmeye gidecektim kırmızı kart yemişşş beli başı ağrıyomuş gidemedik bende bugünün hayalini kuruyodum bi insan yüzü görcem gezcem eğlencem diyeee

Anladım canım doğru görmüşüm ama pirinç yerine bulgurla yap istersen kalorisi daha düşük olur

napıyonuz kızlar

ben bi arkadaşla gezmeye gidecektim kırmızı kart yemişşş beli başı ağrıyomuş gidemedik bende bugünün hayalini kuruyodum bi insan yüzü görcem gezcem eğlencem diyeee

Sen de tekbaşına çık İremcim gez temiz hava al değişiklik olur bu hafta arkadaşım da beni ekti ama az sonra çıkacağım hava alim biraz

Anladım canım doğru görmüşüm ama pirinç yerine bulgurla yap istersen kalorisi daha düşük olur

Denemek lazım aslında bulgurla; çok daha doyurucu olur şimdi şöyle bir sıkıntı varki eşime ayrı yemek oğluşa ayrı yemek kendime ayrı yemek yapmamak için olanları yiyorum. Şuan emziriyorum diye çok sıkıntı olmuyo amaaaaaaa kilo vermek istiyorsam içeriği değiştirmeliyim :/

kahvaltı
  • sekersız cay
  • zeytın
  • yumurta
  • peynır
  • oglen
  • 1kase patates yemgı 1dılım ekmek
  • ara
  • 2mandalın
  • aksam hamsı ızgara salata
aksamı henuz yapmadım ama yıyecegım yemek bellı yazayımda unutmayım kızlar 3haftada 1,600gr verdım ve gerısı elmıyo nedense ole kaldı moralı iiyice çöktü ya off offf

Bende aynı durumdayım canım annemde böbrek yetmezliği var herşeyi yiyemiyor ona ayrı kendime ayrı yapıyorum her gün benimki neysede anneye herşey yasak olduğu için ne pişirsem diye düşünmek delirtiyo beni.Kilo vermek istiyosak nerden kıssak kardır canım değiştir bence de

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 6 kere twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 84.1 [/TD] [TD] 83.7 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 105 [/TD] [TD] 104.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 15.2 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] EYLÜL SILA [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 2 kere 3 mil leslie mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] minieksper [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] +11 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

Kızma ama öğlen zaten patates yemişsin ekmek yemeseydin keşke salata yeseydin daha uygun olurdu gerisi gelir elbet bozma moralini spor yapabiliyomusun

sweetdimle çıktım canım başka bi arkadaşa gittim kahveye onlarındfa köpeği var aldım çiko mu da gittik gezdik geldik havam değişti offfff

yarın okul var diye kalkıp göbek atasım var yaaa yok bööle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…