Bu çin pilavını dün de menün de görmüştüm sanırım yanılıyormuyum canım
bir de bulgurlamı pirinçlemi yapıyorsun onu soracaktım
kaptanım daha iyi bilir ama mercimek çorbası 1 yada 2 dilim ekmeğe denk diye hatırlıyorum
allah kolaylık versin sana ,işin çok zor ikiside çok küçükmüş.. bebişlerine allah uzun ömür versinöyleydi sanırım
birisi 10 aylık abiside 24 aylık tüketiyolar beni uykuyu hiç sevmiyorlar
hoş geldin aramızaslm kızlar bende diyete basladım desteklerinizi bekliyorumhergün yediklerini paylaşırsan gurubumuza dahil olursun 2 hafta sonrada listede olursun canım
allah kolaylık versin sana ,işin çok zor ikiside çok küçükmüş.. bebişlerine allah uzun ömür versin
hoş geldin aramızahergün yediklerini paylaşırsan gurubumuza dahil olursun 2 hafta sonrada listede olursun canım
tamam canım..sabah şekersiz çay 1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek yedim.. öglen yarım kaseçorba ve 1elma yemeği planlıyorum
öyleydi sanırım
birisi 10 aylık abiside 24 aylık tüketiyolar beni uykuyu hiç sevmiyorlar
Allah bağışlasın canım
slm kızlar bende diyete basladım desteklerinizi bekliyorum
Slm cnm hg hadi bakalım aynı kilodayız şu an kapışalım
Gayet doğru gördün canım :) ya benim sevgili(!) kocam birşeyi ikinci kere yemeyî sevmez. Öyle olunca kalanları benim temizlemem gerekiyo :/
Çin pilavını pirinçle yapıyorum. İçine kavrulmuş dolmalık fıstık da koyuyorum. Gerisi aynı zaten hepsinde :)
Az taneli çorbaların hepsinin bir kepçesi 1 dilim ekmek veya 2 kaşık pilava eşdeğer diye biliyorum diyetisyenimden :)
Gündüz durup gece coşan topik!! :) vallahi hergün girip aksatmadan geçmişi okumalı :)
napıyonuz kızlar
ben bi arkadaşla gezmeye gidecektim kırmızı kart yemişşş beli başı ağrıyomuş gidemedik bende bugünün hayalini kuruyodum bi insan yüzü görcem gezcem eğlencem diyeee
Anladım canım doğru görmüşüm ama pirinç yerine bulgurla yap istersen kalorisi daha düşük olur
ayyüzlüm gözün aydın diyim kocan geldimi bu gün
türkiyeye doğru şu sıralar yola çıktı daha doğrusu uçuyo herhalde 20 dk kadar iner uçak. ama yanımıza gelmesi için sabahı beklicez
Denemek lazım aslında bulgurla; çok daha doyurucu olurşimdi şöyle bir sıkıntı varki eşime ayrı yemek oğluşa ayrı yemek kendime ayrı yemek yapmamak için olanları yiyorum. Şuan emziriyorum diye çok sıkıntı olmuyo amaaaaaaa kilo vermek istiyorsam içeriği değiştirmeliyim :/
türkiyeye doğru şu sıralar yola çıktı daha doğrusu uçuyo herhalde 20 dk kadar iner uçak. ama yanımıza gelmesi için sabahı beklicez
kahvaltı
aksamı henuz yapmadım ama yıyecegım yemek bellı yazayımda unutmayım kızlar 3haftada 1,600gr verdım ve gerısı elmıyo nedense ole kaldı moralı iiyice çöktü ya off offf
- sekersız cay
- zeytın
- yumurta
- peynır
- oglen
- 1kase patates yemgı 1dılım ekmek
- ara
- 2mandalın
- aksam hamsı ızgara salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?