- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
sweetdimle çıktım canım başka bi arkadaşa gittim kahveye onlarındfa köpeği var aldım çiko mu da gittik gezdik geldik havam değişti offfff
yarın okul var diye kalkıp göbek atasım var yaaa yok bööle bişey
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 71.5
[/TD]
[TD] 68.7
[/TD]
[TD] 2.8
[/TD]
[TD] 10.2
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] 6 kere twist
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 79.1
[/TD]
[TD] 76.8
[/TD]
[TD] 2.3
[/TD]
[TD] 6.2
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 76.3
[/TD]
[TD] 75.7
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 10.3
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] SueSue
[/TD]
[TD] 87.5
[/TD]
[TD] 84.1
[/TD]
[TD] 83.7
[/TD]
[TD] 0.4
[/TD]
[TD] 3.8
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] ceco34
[/TD]
[TD] 120
[/TD]
[TD] 105
[/TD]
[TD] 104.8
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 15.2
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] 2 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] 88prenses22
[/TD]
[TD] 89.9
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 88.9
[/TD]
[TD] 0.1
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] EYLÜL SILA
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 83.3
[/TD]
[TD] 83.3
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 5.7
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] 2 kere 3 mil leslie mekik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] minieksper
[/TD]
[TD] 83.5
[/TD]
[TD] 81.9
[/TD]
[TD] 82.5
[/TD]
[TD] +0.6
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 82.5
[/TD]
[TD] 92
[/TD]
[TD] 93.5
[/TD]
[TD] +1.5
[/TD]
[TD] +11
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kaptanım ellerine sağlık ..kilo verebilenleri kutlarım veremeyenler haftaya çok çok verir işallah
iyi akşamlar kızlar
bu gün düğün vardı komşumuzun.burda düğün yemeği sabah verilir genelde.8 de başlar 12 de biter .gerçi artık öğle eya akşamda verilmeye başladı ama eski adet bu halende devam eden ..yani kahvaltı düğün yemeği oldu
menüm
sabah
4 kşk yoğurt çorbası
6 kşk etli pilav
2 kşk irmik helvası
4 kşk bamya çorbası
1 meyve suyu
1 dlm ekmk
bu kadar yedikden sonra ara yok
öğlende yok
ara
1 galeta yoğurt
ara
1 nar yarım mandalin
akşam
5 kşk kabak yemeği
yoğurt
2 dlm ekmk
sucuk
ara
irmik helvası 3 kşk
Heh şöyle bak ne güzel olmuş keşke bana da şimdi deseler ki lise ünv ye tekrar gideceksin neler vermezdim tıkıldım kaldım eve seni çok iyi anlıyorum canım
slm kızlar. kociş türkiyeye indi çok şükür ama bir saattir 30 km lik yolu gidemedi. ümraniyede amcam var o gel ben sabah bırakırım seni demiş. otobüsle giderken bi bakıyo yolda eylem var yaya olarak yola devam ediyo şimdi
kaptanım ellerine sağlık yine sonuncu olmuşumvar ya şimdi bize bakan olsa manyak bunlar derdi herhalde. ben yelek örüyorum ya bebişe benim diğer cücükler tutturdular bizde yapacaz. hadi kızın eline verdim bi parmak kalınlığında tğ zincir çekmeyi öğrettim ama oğlana diyoım erkekler yapmaz yok illa bende yapacam diye surat astı en sonunda onunda eline bir tığ verdim şimdi hep beraber yünler elimizde dürtüp duruyoz oğluma dedim bak kimseye söyleme gülerler sana
slm kızlar bende diyete basladım desteklerinizi bekliyorum
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 6 kere twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 84.1 [/TD] [TD] 83.7 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 105 [/TD] [TD] 104.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 15.2 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 2 kere 3 mil leslie mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] +11 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
slm kızlar. kociş türkiyeye indi çok şükür ama bir saattir 30 km lik yolu gidemedi. ümraniyede amcam var o gel ben sabah bırakırım seni demiş. otobüsle giderken bi bakıyo yolda eylem var yaya olarak yola devam ediyo şimdi
kaptanım ellerine sağlık yine sonuncu olmuşumvar ya şimdi bize bakan olsa manyak bunlar derdi herhalde. ben yelek örüyorum ya bebişe benim diğer cücükler tutturdular bizde yapacaz. hadi kızın eline verdim bi parmak kalınlığında tğ zincir çekmeyi öğrettim ama oğlana diyoım erkekler yapmaz yok illa bende yapacam diye surat astı en sonunda onunda eline bir tığ verdim şimdi hep beraber yünler elimizde dürtüp duruyoz oğluma dedim bak kimseye söyleme gülerler sana
cecom
geçenlerde aldığın polar koltuk örtülerinden memnumusun canımm
kayma yapıyormu bunlarda:26:
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 6 kere twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 84.1 [/TD] [TD] 83.7 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 105 [/TD] [TD] 104.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 15.2 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 2 kere 3 mil leslie mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] +11 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
Kahvaltı-Ara-Öğle: 1/2kaşarlı omlet, 3 dilim börek, 5 kib kutusu peynir, 4 zeytin, 4 tane kurabiye, 4-5 bardak çay, emzirme çayı
Ara: yok
Akşam: 1 tabak kıymalı karnıbahar, 3 kaşık yoğurt
Sabah açık büfe kahvaltıya gittik de :/
Kahvaltı-Ara-Öğle: 1/2kaşarlı omlet, 3 dilim börek, 5 kib kutusu peynir, 4 zeytin, 4 tane kurabiye, 4-5 bardak çay, emzirme çayı
Ara: yok
Akşam: 1 tabak kıymalı karnıbahar, 3 kaşık yoğurt
Sabah açık büfe kahvaltıya gittik de :/
Bende aynı durumdayım canım annemde böbrek yetmezliği var herşeyi yiyemiyor ona ayrı kendime ayrı yapıyorum her gün benimki neysede anneye herşey yasak olduğu için ne pişirsem diye düşünmek delirtiyo beni.Kilo vermek istiyosak nerden kıssak kardır canım değiştir bence de
[/table]
sweetdimle çıktım canım başka bi arkadaşa gittim kahveye onlarındfa köpeği var aldım çiko mu da gittik gezdik geldik havam değişti offfff
yarın okul var diye kalkıp göbek atasım var yaaa yok bööle bişey
Sabahları krallar gibi yiyin sözünü sanki biraz abartmışmıyız canımcım
benim kahvaltımla senin kahvaltın coşmuşş coşmuşş
aynen yaaaa haftasonu bana hiç ii gelmiyo canım hep bişeyler yemek istiyoooOturdum yağsız etli pırasa pişirdim kendime bi tencere. Yer yer dururum artık :) benim yemeğim haır olduktan sonra onlara yapıyorum köfte vb bişiler
Hepinize bravo :)
Miniekspercim bu hafta eminim sen de eksikeceksin :)
Yarın nöbet günüm olmasına rağmen ben de öyleyim valla. İyiki okul başlıyoooo :)
Çok tatlı görünüyorsunuzdur üçünüz de eminim. Keşke foto çekseydiniz. Gerçi sana foto diyip kötü anılarını canlandırmak da istemiyorum
Abartmadım aslında. Şöyleki; ordaki lar ekini çoğul eki olarak aldım ve birkaç kralın kahvaltısını yaptım hahhahahha
Ama saat 9 du kahvaltı yaptığımda. Akşam yemeğini de 6 civarı yedim. Anca acıktım yani
Ya haftasonu yoldan çıkıyorum ben yaiyiki yarın yine düzen oturacak inşallah :)
resimmi dediniz ev öyle dağınıkki. eminim bi utanç kaynağı daha olurdu benim için. ay bu arada kral tv de 90 lar var çoook eğleniyorum. oğlan anne nerden biliyon bu şarkıları diyo. aaaahhhhh ahhhhhhhh biz baya eskimişiz be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?