80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Heh şöyle bak ne güzel olmuş keşke bana da şimdi deseler ki lise ünv ye tekrar gideceksin neler vermezdim tıkıldım kaldım eve seni çok iyi anlıyorum canım

iyi akşamlar kızlar
bu gün düğün vardı komşumuzun.burda düğün yemeği sabah verilir genelde.8 de başlar 12 de biter .gerçi artık öğle eya akşamda verilmeye başladı ama eski adet bu halende devam eden ..yani kahvaltı düğün yemeği oldu

menüm
sabah
4 kşk yoğurt çorbası
6 kşk etli pilav
2 kşk irmik helvası
4 kşk bamya çorbası
1 meyve suyu
1 dlm ekmk

bu kadar yedikden sonra ara yok

öğlende yok

ara
1 galeta yoğurt

ara

1 nar yarım mandalin

akşam

5 kşk kabak yemeği
yoğurt
2 dlm ekmk
sucuk

ara

irmik helvası 3 kşk

slm kızlar. kociş türkiyeye indi çok şükür ama bir saattir 30 km lik yolu gidemedi. ümraniyede amcam var o gel ben sabah bırakırım seni demiş. otobüsle giderken bi bakıyo yolda eylem var yaya olarak yola devam ediyo şimdi
kaptanım ellerine sağlık yine sonuncu olmuşum var ya şimdi bize bakan olsa manyak bunlar derdi herhalde. ben yelek örüyorum ya bebişe benim diğer cücükler tutturdular bizde yapacaz. hadi kızın eline verdim bi parmak kalınlığında tğ zincir çekmeyi öğrettim ama oğlana diyoım erkekler yapmaz yok illa bende yapacam diye surat astı en sonunda onunda eline bir tığ verdim şimdi hep beraber yünler elimizde dürtüp duruyoz oğluma dedim bak kimseye söyleme gülerler sana

afiyet olsun ama yaramasın kilo olmasın

hadi gözün aydın az kalmış gelmesine..
gözümün önüne gelebiliyor haliniz çok tatlıdır yaramazlar şimdi .kız boşver öğrensin bi ara derya baykalda bi adam çıkıyordu nasıl güzel işler örgüler yapıyordu adam.hem benim amcamda senin oğlan gibi öğrenmiş küçükken zincir çekmeyi arada gülelim diye alır eline tığı ipi elişi yapar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam sabah yine bir attık kendimizi evden dışarı daha yeni geldik
Tabi bu sefer gezmedik Annemlere sabah kahvaltıya davetliydik sonra erkekler semtimizin maçını izlemeye gidince bizlerde yürüyerek mobilya bakmaya gittik kardeşim ve annemle ( kardeşim kendine köşe koltuk alacakmışda fikir istedi )
Yarım saatcikde olsa yürümüş oldum o bahaneyle ve dönüşte yine soluğu annemde aldık Lahmacun yapmak için

Sağ olsun dışardan birşey yemeği sevmez benim kız seviyor diye de hadi yapalım bari dedi tabi o dışardakilerin yarısı kadar büyüklükte yapıyor ama çok daha sağlıklı ve lezzetli oluyor

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah;
3 dilim kepekli halk ekmek ( malum dilimleri baya ufak birde kalabalıkta gidiyor )
Domates
Salatalık
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 KK kadar kaşar peyniri
1 KK kadar beyaz peynir ( iki peynirde fazla tuzlu değildi şükür )
2 Bardak şekersiz çay

Öğlen;
Kahvaltı geç olduğundan sadece
1 porsiyon meyve
1 şekersiz nescafe

Akşam;
Onuda çabuk acıktık diye erken yedik
4 ufak lahmacun ( dışardakiler boyunda olsaydı ancak 2 tane olurdu )
2 bardak ayran

Biraz evvelde kendime bir fincan şekersiz nescafe yaptım yine

Yarın sabahta geleneksel kahvaltı günümüzü yapıyoruz annemlerle yine babam ısmarlıyormuş nasıl söyleniyor hani her seferinde başkası ödeyecekti diye annemde aaaa çocuklarına mı ödeteceksin olmaz öyle diyor tabi babam göz kırpıyor bizede annem görmedi o an
Yani yine karga kahvaltısını etmeden uyanacağız
Öğlende yine sosyete pazarı ama bu sefer hazırlıklı gidiyorum spor cantamı bagaja koyacağım baktım saatim geldi pazarda bırakıp onları çıkıp spor salonuna geçeceğim büyük kıza kardeşini bıraktıktan sonra

slm kızlar bende diyete basladım desteklerinizi bekliyorum

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et o kadar koşturmaca arasında bizlerlede uğraşıyorsun
İNşallah şu diyetisyene başlayınca daha güzel kilolar görürüm tartıda artık

Hadi o zaman şimdiden gözün aydın canım
Eniştenin gelmesine çok az kalmış demekki
Ay bende severim aslında örgüyü ama bir türlü fırsatım olmadı bu ara yarım kalan bir kazak vardı onu bile anneme kakalamayı düşünüyorum

cecom
geçenlerde aldığın polar koltuk örtülerinden memnumusun canımm
kayma yapıyormu bunlarda:26:

cecom
geçenlerde aldığın polar koltuk örtülerinden memnumusun canımm
kayma yapıyormu bunlarda:26:

Canım valla diğer kumaşlara nazaran daha az kayma yapıyor Heee ben sırf oturma kısmına yetecek şekilde aldım, kız kardeşim sırt kısımlarınıda kaplayacak kadar almıştı ve gram kayma olmuyordu
Beni bir iki üç sene daha koltuklar idare etsin sonra koyu reng alacağım

Ellerine sağlık İremcim kilo veren arkadaşları tbrk ederim veremeyenler haftaya hepberaber veririz inş moral bozmak yok

Kahvaltı-Ara-Öğle: 1/2kaşarlı omlet, 3 dilim börek, 5 kib kutusu peynir, 4 zeytin, 4 tane kurabiye, 4-5 bardak çay, emzirme çayı

Ara: yok

Akşam: 1 tabak kıymalı karnıbahar, 3 kaşık yoğurt

Sabah açık büfe kahvaltıya gittik de :/

Sabahları krallar gibi yiyin sözünü sanki biraz abartmışmıyız canımcım

benim kahvaltımla senin kahvaltın coşmuşş coşmuşş

Oturdum yağsız etli pırasa pişirdim kendime bi tencere. Yer yer dururum artık :) benim yemeğim haır olduktan sonra onlara yapıyorum köfte vb bişiler

Hepinize bravo :)
Miniekspercim bu hafta eminim sen de eksikeceksin :)

Yarın nöbet günüm olmasına rağmen ben de öyleyim valla. İyiki okul başlıyoooo :)

Çok tatlı görünüyorsunuzdur üçünüz de eminim. Keşke foto çekseydiniz. Gerçi sana foto diyip kötü anılarını canlandırmak da istemiyorum
Sabahları krallar gibi yiyin sözünü sanki biraz abartmışmıyız canımcım

Abartmadım aslında. Şöyleki; ordaki lar ekini çoğul eki olarak aldım ve birkaç kralın kahvaltısını yaptım hahhahahha
Ama saat 9 du kahvaltı yaptığımda. Akşam yemeğini de 6 civarı yedim. Anca acıktım yani

benim kahvaltımla senin kahvaltın coşmuşş coşmuşş

Ya haftasonu yoldan çıkıyorum ben ya iyiki yarın yine düzen oturacak inşallah :)

sabah sucuk 1 dilim ekmek peynir domates

ara kahve

öğle 1 poğaca çay

akşam 1 tavuk kordon blue peynirdomates yarım dilim ekmek

5 tane eti hoşbeş

aynen yaaaa haftasonu bana hiç ii gelmiyo canım hep bişeyler yemek istiyooo

resimmi dediniz ev öyle dağınıkki. eminim bi utanç kaynağı daha olurdu benim için. ay bu arada kral tv de 90 lar var çoook eğleniyorum. oğlan anne nerden biliyon bu şarkıları diyo. aaaahhhhh ahhhhhhhh biz baya eskimişiz be

sen söliyince açtım ama sonuna denk geldim üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…