80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptanmm eline saglıkk ayrıcaa tebrklerr oncelkle yoldaşma sana beyazcana ve klo veren herkesee
ben de fena deglm listede ama az daha çok vereblrm anca toparlıorm kendimi valla

menum :
sabah : iki dlim ekmek bi kk peynir zeytin bi tk domatesli sos çay
ara : iki erik
öğle : dört yk makarna yogurt ve iki adet yeşil biber
ara : yarım armut iki dilim de cennet elması
akşam : dört yk kabak yemegi bir dilim ekmek yogurt bi turşu altı adet pazı sarması
ara : bir kucuk kase muhallebi
yarım mandalin
spor : yok cunku bugun başım çok agrıo nedense :26:
sonradan hatrıladım yaa :)
yarım saat yürüdüm bugun :))

Son düzenleme:
naber millet herkes iyidir insallah..henuz gecmis yapmadim hem sohpet ederiz hemde gecmis yaparim agir agir

kızlar ben yatayım sancı tuttu belki uyurum da azıcık rahatlarım. gerçi hiiiiç zannetmiyorum ama neyseeeeee

selam kızlar
neyse çok konuşmamışsınız da geçmiş yapabildim

menüm
sabah:1 tane patatesli börek,şekersiz çay
öğle:1 kase makarna salatası
ara:1 dilim tavuk göğsü
akşam:yarım tabak fırında sebzeli et,1 dlm ekmek
bugün misafirim vardı o yüzden düzensiz oldu biraz

yasasin yasasin listeye girmisim inanmiyorum uzuuuuuuuuuuuun uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuun aradan sonra liste bsi olmak ne güzel yaaaaaaaaaa..bu hafta cantayi yiecegim kesin gibi gibi ama..suanda 79.8 olduguma göre...ya zaten benimki aclik greviydi alacagim gün gibi asikarda bari 1 hafta alsam ikinci hafta geri eksiye gecsem...ama durum umutsuz..simdilik tok karma 70-71 görüyorum ama en azindan ac karna görmüyorum..insallah ac karna 70 leri görmeyeyimde...dur bakalim cok iddealiyim bu aralar
kaptanim ellerine saglik
ahhh canım benim bende çok isterdim üni yıllarına dönmeyi:))
bende bende istiyorum..benim en güzel en mutlu yillarimdi o yillar

sabah:
bir kase corba
ara:hatirlamiyorum
ögle:kahvalti gec oldugundan ögle kaynadi
aksam:4-5 tane hamsi baligi salata 1 dilim ekmek 3 nugets

30 dakika twist

bu günkü menum dünkü yazmisim ama...bu günkü menüm buydu..düzenliyeyim diye ugrastim ama düzelmedi

Son düzenleme:

hiç farketmemişsin listede 2.8 vermiş görünüyosun ???

offfff ne geceydi ya. toplasan iki üç saat uyumuşumdur. toplasan diyorum bölük börçük oldu uykum. sabah ta saati kapatıp yatmışım yine. oğlan geç kalıyodu nerdeyse. bir saatte yaptığı işleri 20 dk ya sığdırdı çocuk şimdi kocamı bekliyorum. 10 dk sonra alana iner herhalde. güzel bi kahvaltı sofrası hazırlayayım. tabi vakit bulupta kahvaltı yapabilirse. malum beyimizxin dersi varmış. çooooook özledim çoooook. dün gece amcamlar yatınca arada konuşalım dedim. malum kaç gündür adam akıllı görüşemiyoz. aradı ben beni sevmiyosun dedim hayırdır nerden çıktı dedi. ulen kaç gündür otele 12 den aşağı girmiyosun ne işin var o saate kadar dışarda kır dizini otur otelinde dedim. biz yapsak aramasak kıyametler kopardı ne yapıyon sen diye. hayırdır fırçalamak içinmi aramamı istedin beni dedi. herahalde dedim malum sabah gelecen ders var diye kaçacan akşamda çocuklar pintişecek sana özledik babamızı diye eeee benim fırçaya sıra gelmeyecekti dedim

günaydın kızlarr
bi geçmiş yapıyım dedim ama hayret geçmiş 2 sayfa çıktı allah allahh inanamadım nasıl olur hiç konuşmamışışsınız
neyse gözlerim kurtuldu en azından .

bu gün muharremin 1. günü olduğundan bende oruç tutuyum dedim niyetlendim işallah kırmızı kart görmemde orucum bozulmaz...

ayyüzlüm nasılsın akşam ağrım var demişsin iyimisin biraz daha

hani bazı rahatsızlıklar dinlenmeye geçince daha çok hissedilir ya benimki o hesap gece vücut dinlenmek istiyo ama sancıyı da daha çok algılıyo. gündüz ister istemez hareket halinde olunca ne kadar acısada dayanmaya çalışıyom işte. gece bi kalktım midem alev olmuş sanki yanıyo kalktım ilaç içtim sonra uyu uyuyabiliyosan. saat 5 ti tekrar yatabildim ancak. yani anlayacan iyiyim

slm kızlar nasılsınız haftasonu pek kımse olmuyo ugun sezon acılır:)
saat 2de dıscıde randevum var kaplama yaptırıyorumda ölçü alınacak bugün
sonrasında bı aksılık olmazsa gelırım ınsallah.
gülaycım gözün aydın kocacın gelmıs sen dogurmadan:)

çooook geçmiş olsun canım inşallah rahatladığın zaman bu git gelleri unutursun
ayyy geldi ya doğuramadım o yokken. diyodum sen yokken doğuracam ve iki ayağın bi papuca girecek oralarda olmadı kısmet

slm iyi akşamlar arkadaşlar
bu günkü menüm sabah:domates ,salatalık,2 zeytin,peynir,1 dilim ekmek
arada 2 ceziz 2incir
öğlen;balıklı salata,1 dilim ekmek
arada 1 elma
akşamda 1 adet biber dolması aradada 1 mandalina
arkaşlar kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz birde listeye nasıl giriyoruz sitede yeniyimde bilgi verebilirmisiniz

iyi akşamlar kızlar
bu gün oruçtum ve işte
menüm

iftar
2kepçe patates yemeği
yoğurt
turşu
2 lokma ekmek
2kşk irmik helvası

gecemeyve yerim

sahur yapmadım dün çok toktum

şekernazcım bildirim cuma günü yapıyoruz..ama yeni gelen arkadaşlar 2 hafta sonra listeye giriyor.2 hafta hergün menü yazan arkadaşlar 3. hafta listeye girmeye hak kazanıyor:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…