Allah bağışlasın canımöyleydi sanırım
birisi 10 aylık abiside 24 aylık tüketiyolar beni uykuyu hiç sevmiyorlar
benim ki de uykuyu hiç sevmez
1 kase 2 kepçeye denk geliyor yani 2 dlm ekmekGayet doğru gördün canım :) ya benim sevgili(!) kocam birşeyi ikinci kere yemeyî sevmez. Öyle olunca kalanları benim temizlemem gerekiyo :/
Çin pilavını pirinçle yapıyorum. İçine kavrulmuş dolmalık fıstık da koyuyorum. Gerisi aynı zaten hepsinde :)
Az taneli çorbaların hepsinin bir kepçesi 1 dilim ekmek veya 2 kaşık pilava eşdeğer diye biliyorum diyetisyenimden :)
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 6 kere twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 84.1 [/TD] [TD] 83.7 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 105 [/TD] [TD] 104.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 15.2 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 2 kere 3 mil leslie mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] +11 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
ellerine sağlık iremcim
ne çok vermişim değil mi kızlar
yasasin yasasin listeye girmisim[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 6 kere twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 84.1 [/TD] [TD] 83.7 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 105 [/TD] [TD] 104.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 15.2 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 2 kere 3 mil leslie mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] +11 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
bende bende istiyorum..benim en güzel en mutlu yillarimdi o yillarahhh canım benim bende çok isterdim üni yıllarına dönmeyi:))
gecmis olsun canim...insallah tez zamanda düzelirsin...kızlar ben yatayım sancı tuttu belki uyurum da azıcık rahatlarım. gerçi hiiiiç zannetmiyorum ama neyseeeeee
sabah:
bir kase corba
ara:hatirlamiyorum
ögle:kahvalti gec oldugundan ögle kaynadi
aksam:4-5 tane hamsi baligi salata 1 dilim ekmek 3 nugets
30 dakika twist
bu günkü menum dünkü yazmisim ama...bu günkü menüm buydu..düzenliyeyim diye ugrastim ama düzelmedi
günaydın kızlarr
bi geçmiş yapıyım dedim ama hayret geçmiş 2 sayfa çıktı allah allahh inanamadım nasıl olur hiç konuşmamışışsınız
neyse gözlerim kurtuldu en azından .
bu gün muharremin 1. günü olduğundan bende oruç tutuyum dedim niyetlendim işallah kırmızı kart görmemde orucum bozulmaz...
ayyüzlüm nasılsın akşam ağrım var demişsin iyimisin biraz daha
slm kızlar nasılsınız haftasonu pek kımse olmuyo ugun sezon acılır:)
saat 2de dıscıde randevum var kaplama yaptırıyorumda ölçü alınacak bugün
sonrasında bı aksılık olmazsa gelırım ınsallah.
gülaycım gözün aydın kocacın gelmıs sen dogurmadan:)
slm iyi akşamlar arkadaşlar
bu günkü menüm sabah:domates ,salatalık,2 zeytin,peynir,1 dilim ekmek
arada 2 ceziz 2incir
öğlen;balıklı salata,1 dilim ekmek
arada 1 elma
akşamda 1 adet biber dolması aradada 1 mandalina
arkaşlar kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz birde listeye nasıl giriyoruz sitede yeniyimde bilgi verebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?