80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızma ama öğlen zaten patates yemişsin ekmek yemeseydin keşke salata yeseydin daha uygun olurdu gerisi gelir elbet bozma moralini spor yapabiliyomusun

ne kızacam sekerım bende sana katılıyorum bu konuda ama o an aclıgımı bastıramadım:)işte

slm kızlar delirecem oğlana günleri ve ayları ezberletmeye çalışıyom ne zormuş

kaca gıdıyo canım senın oglan
benım kızda bu sene ıkıncı sınıfa gıdıyo cok zor valla herseyı beraber yapıyoruz
bırıncı sınıf dahada zordu allah yardımcımız olsun
allahtan kızımın derslerı ıyı ama yınede ınsan yoruluyo
bızım zamanımızda bız derslerımızı yanlız yapardık ben 30 yasındayım
sımdı sıstem tepe taklak

• menüm
  • sabah bir tost kasarli.cay
  • ara dört tane hurma.iki dilim cikolata
  • öglen iki dlim pizza .tursu .ayran
  • ikindi , turk kahvesi .yanin da bir kac tane biskuvi
  • aksam brokkoli haslanmis. et kizartma bir porsiyon.

herkes tekrar tebrik ederim verdiği kilolar için bu gun benim için yoğun bir gündü hele şükür evime döndüm. malum annemdeydim onlar kız kardeşimi ziyarete gitmişti. Ordan kaynanama geçmişler ve sonunda eve dönüş yaptılar dün gece bende bende sabah erkenden kendi evime geldim malum tüm ayı neredeyse yollarda geçirdim.sabah çok erken kalktım her zaman ki gibi 7,30 da uyandım valizi topladığım gibi eve indim herkes birşeyler göndermiş sağolsunlar onları yerleştirdim .Bafra pidesi göndermişlerdi samsundan kaynanam kahvaltıda ve oğlende birer dilim yedim .dilim erken ufak dilim aksama kadar evi topla yemek yap ugrastım durdum .yarında dr gidicem artık çunku adetım nerdeyse 2hafta oldu gecikti.bakalım ne dıcek dr.geçen ay hamıle kalmıs ve 40.gun dusuk yapmıstım. acaba yınemı dıye kendımı yıyorum offf offffffff.ayrıca ameliyat olucam bademcıklerımden dr dan gun almak lazım onuda yarın hallederım inşallahh. destan yazdım maşallah .başınızı agrıttım kusra bakmayın. heemen menümü yazayımda
kahvaltı
  • 1dlim bafra pidesi
  • zeytın 2 tane
  • sekersız cay
  • ara yok
  • öğlen
  • 1 dlim bafra pdesi
  • sekersiz çay
  • akşam
  • kelem kavruntusu
  • 1dilim mısır ekmegi
  • yarım ayva
ay yine uzadı gitti liste yarın cok cok dikkatli bir menüyle bu haftaya devam edecem . inşallahh

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt, emzirme çayı

Ara: 1 elma

Öğle: 4 kaşık etli pırasa, 4 kaşık makarna, emzirme çayı

Ara: 1 çikolatalı gofret, beyaz çay

Akşam: 5 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt

menümü yazıp geçmiş yapayım

MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi

KAHVALTI :
2 lop yumurta
3 ad gün kurusu kayısı
8 zeytin
2 dilim peynir
3 ceviz 8 fındık taze kırılmış
1 domates yarım salatalık 2 taze yeşil biber
Dereotu maydanoz ve tere
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı

ÖĞLE :
1 kase tarçınlı elmalı yoğurt

AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 porsiyon kıymalı karnıbahar
1 kase yoğurt
SPOR:
45 dk lık karışık hızda yürüyüş
10 dk tiffany
Pilates **1.10 dk dayanabildim şarjım bitti tamamını bitiremedim videonun

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi

Kilom 85.7

toparlıciz beraber canımcım ama akşamdan sonraki ara nesi :44: ayran yeşilçay dene akşamları cnm akşam yemeğinden sonra yememey çalış

Allah kabul etsin canım

Merhabalar
Sabah:
1dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1/2 domates
1 salatalık
2 zeytin
Şekersiz çaylar
Öğle:
Yoğurt
Ara:
1 hicaz narı
Akşam:
4 yk çoban köfte
Yağsız yeşil salata
Ara:
3 diyet büsküvi
Şekersiz çaylar

1 lt su

cecoo bilgisever 2 gün menü eksiniz var haberiniz olaa ..3. Olmasın kızlar kaptan almaz sonra listeye dikkat...ayrıca siweetdimple bu hafta listeye giricekmisin bilmiyorum ama seninde 3 eksin var belki dünkü menünüde paylaşırsan kurtarırsın :26:

Ben zaten bugün paylaşmaya başladım canım haftaya gireyim sorun değil

Çörek Otu Nasıl Zayıflatır?
Çörek otunun faydaları saymakla bitmez ancak bizi en çok ilgilendiren kısmı zayıflama yardımcı olmasıdır. Araştırmalara göre, kahvaltı ve yemeklerden yarım saat kadar önce 200 tane (ortalama 1 tatlı kaşığı) çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmanın zayıflattığı belirlenmiştir.

Bunun dışında çörek otu yağının da zayıflatıyor olduğunu unutmamak lazım. Yine kahvaltı ve yemeklerden 1 saat kadar önce 1 çay kaşığı çörek otu yağını 1 bardak su ile yutmalısınız. Ancak çörekotu yağınızın %100 saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım olmasına dikkat etmelisiniz.

Çörek otu fazla kiloya sahip kişilerin iştahını da azaltabilmektedir. Daha hızlı doyduğunuzu hissedersiniz. Bu sayede zayıflamanıza yardımcı olur. Tabi çörek otu yağınızla birlikte içtiğiniz 1 bardak suyun da iştahınızı kapatmakta büyük rol oynamaktadır.

Bu bahsettiğimiz kürü uygulayanlardan alınan sonuçlara göre ayda 4-6 kilo kaybettikleri gözlemlenmiştir.

Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.

İştahı kapatarak,
Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.

Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

Çiğnenmeden yutulan çörek otunun midede açılması, şişmesi ve tok tutması mümkün olmayabilir. Ayrıca şunu da belirtmek gerekir ki, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye yediklerinizin miktarını arttırmamalısınız.
Çörek otunun anti obezite ve müshil etkileri gösterdiğine dair bilimsel çalışmalar ve laboratuvar verileri mevcuttur. Yedikleriniz bağırsaklarınızdan 28 saatte geçmektedir. Çörek otunun müshil etkisi ile bağırsak duvarlarınızı kayganlaştırarak, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Dolayısıyla besinler daha kısa sürede dışarı atıldığından, vücudunuzun bu besinlerden faydalanma oranı düşecektir. Tıpkı ishal olduğunuz zamanlarda kilo kaybınız olduğunu fark ettiğiniz gibi. Ancak yine de uyarıyoruz, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye düşünerek yediklerinize dikkat etmemek gibi bir hataya düşmeyin. %100 saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım çörek otu yağının tadı diğerlerine göre daha güzeldir. Bunu da hatırlatalım.

Çörek Otunun Faydaları:

Çörek otunda bulunan kimyasal maddelerden sadece timokinonun etkilerini inceleyecek olursak; artrite, astıma, bakterilere, bronşite, alerjiye, romatizmaya ve kansere karşı olduğunu görürüz. Ayrıca çörek otu bir antioksidandır. Safra yollarını boşaltır, bununla birlikte siklooksijenaz enzimi inhibitörü, lipooksijenaz enzimi inhibitörü, ürik asidi azaltıcı etki gösterir. Ayrıca dikkat çekicidir ki, çörekotu Dünya sağlık Örgütünün önerdiği OMEGA yağ asitlerinin birbirine olan oranlarını dahi korumaktadır.

Alıntıdır

Nazar değdi bu topiğe şeker bir sen bir ben varız hayırdır noldu neden patlıyosun :26::26:

bencede nazar deydi

elemtere fişş kem gözlere şişşş

benim koca yok çocukta uyudu canım sıkılıyor, yapıcak bişey bulamadım. aslında elişi yapsam ama iyice soğumuşum ondanda

kızlar gördünüzmü bu gün zahide nin programında 200 kilo vermiş bi adam çıktı..
maşallahş hiç de ilaç milaç amelyat falan da yolmuş,sırf azmiyle vermiş okadar kiloyu. 10 deyil 30 deyil 200 kilo ne demek. bizde 10 lilo vericez diye dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…