- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
bencede nazar deydi
elemtere fişş kem gözlere şişşş
benim koca yok çocukta uyudu canım sıkılıyor, yapıcak bişey bulamadım. aslında elişi yapsam ama iyice soğumuşum ondanda
Haklısın bi kurşun mu döktürsek topice :26: benim dizi var Karadayıya kilitlendim resmen ama bi gözümde burda
elişini bırakalı yıllar oldu arada örgü yapıyorum ama şu an hiç cazip gelmiyo
kızlar gördünüzmübu gün zahide nin programında 200 kilo vermiş bi adam çıktı..
maşallahş hiç de ilaç milaç amelyat falan da yolmuş,sırf azmiyle vermiş okadar kiloyu. 10 deyil 30 deyil 200 kilo ne demek. bizde 10 lilo vericez diye dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyoz
bende o ses türkiye yi seyrediyorum ama sıkılıyorum:26:
menümü yazıp geçmiş yapayım
MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi
KAHVALTI :
2 lop yumurta
3 ad gün kurusu kayısı
8 zeytin
2 dilim peynir
3 ceviz 8 fındık taze kırılmış
1 domates yarım salatalık 2 taze yeşil biber
Dereotu maydanoz ve tere
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
ÖĞLE :
1 kase tarçınlı elmalı yoğurt
AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 porsiyon kıymalı karnıbahar
1 kase yoğurt
SPOR:
45 dk lık karışık hızda yürüyüş
10 dk tiffany
Pilates **1.10 dk dayanabildim şarjım bitti tamamını bitiremedim videonun
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi
Kilom 85.7
Çörek Otu Nasıl Zayıflatır?
Çörek otunun faydaları saymakla bitmez ancak bizi en çok ilgilendiren kısmı zayıflama yardımcı olmasıdır. Araştırmalara göre, kahvaltı ve yemeklerden yarım saat kadar önce 200 tane (ortalama 1 tatlı kaşığı) çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmanın zayıflattığı belirlenmiştir.
Bunun dışında çörek otu yağının da zayıflatıyor olduğunu unutmamak lazım. Yine kahvaltı ve yemeklerden 1 saat kadar önce 1 çay kaşığı çörek otu yağını 1 bardak su ile yutmalısınız. Ancak çörekotu yağınızın %100 saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım olmasına dikkat etmelisiniz.
Çörek otu fazla kiloya sahip kişilerin iştahını da azaltabilmektedir. Daha hızlı doyduğunuzu hissedersiniz. Bu sayede zayıflamanıza yardımcı olur. Tabi çörek otu yağınızla birlikte içtiğiniz 1 bardak suyun da iştahınızı kapatmakta büyük rol oynamaktadır.
Bu bahsettiğimiz kürü uygulayanlardan alınan sonuçlara göre ayda 4-6 kilo kaybettikleri gözlemlenmiştir.
Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.
İştahı kapatarak,
Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.
Çiğnenmeden yutulan çörek otunun midede açılması, şişmesi ve tok tutması mümkün olmayabilir. Ayrıca şunu da belirtmek gerekir ki, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye yediklerinizin miktarını arttırmamalısınız.
Çörek otunun anti obezite ve müshil etkileri gösterdiğine dair bilimsel çalışmalar ve laboratuvar verileri mevcuttur. Yedikleriniz bağırsaklarınızdan 28 saatte geçmektedir. Çörek otunun müshil etkisi ile bağırsak duvarlarınızı kayganlaştırarak, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Dolayısıyla besinler daha kısa sürede dışarı atıldığından, vücudunuzun bu besinlerden faydalanma oranı düşecektir. Tıpkı ishal olduğunuz zamanlarda kilo kaybınız olduğunu fark ettiğiniz gibi. Ancak yine de uyarıyoruz, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye düşünerek yediklerinize dikkat etmemek gibi bir hataya düşmeyin. %100 saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım çörek otu yağının tadı diğerlerine göre daha güzeldir. Bunu da hatırlatalım.
Çörek Otunun Faydaları:
Çörek otunda bulunan kimyasal maddelerden sadece timokinonun etkilerini inceleyecek olursak; artrite, astıma, bakterilere, bronşite, alerjiye, romatizmaya ve kansere karşı olduğunu görürüz. Ayrıca çörek otu bir antioksidandır. Safra yollarını boşaltır, bununla birlikte siklooksijenaz enzimi inhibitörü, lipooksijenaz enzimi inhibitörü, ürik asidi azaltıcı etki gösterir. Ayrıca dikkat çekicidir ki, çörekotu Dünya sağlık Örgütünün önerdiği OMEGA yağ asitlerinin birbirine olan oranlarını dahi korumaktadır.
Alıntıdır
kızlar gördünüzmübu gün zahide nin programında 200 kilo vermiş bi adam çıktı..
maşallahş hiç de ilaç milaç amelyat falan da yolmuş,sırf azmiyle vermiş okadar kiloyu. 10 deyil 30 deyil 200 kilo ne demek. bizde 10 lilo vericez diye dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyoz
Kıymalı karnıbaharı okumak dahi istemiyorummmmm!! Geçen hafta çok yedim de :) çok güzel menü; tebrik ederim :)
Çok güzel bilgi teşekkür ederiz canım. Benim diyetisyenim de bi ay çörek otu verirdi bi ay başka bişi ama unuttum tabi şimdi :)
Neyyyyyyyyy?!?! 200 kilo verilir mi ya??? 3 adam çıkarmış ozaman resmen vücudundan!! Valla şok oldum :)
ah canim benim yok demi tadi tuzuİyiyiz Özuşcum ama sensiz buranın tadı yok nerelerdesin
ay eveeeeeeeeeeeeeeet 200 gr artmis verdigim kilo..yasasin yasasin..buda iremimin bana kiyagi sanirim..yoksa benmi yanlis yazdimkizhiç farketmemişsin listede 2.8 vermiş görünüyosun ???
ah canim benim yok demi tadi tuzu
ay eveeeeeeeeeeeeeeet 200 gr artmis verdigim kilo..yasasin yasasin..buda iremimin bana kiyagi sanirim..yoksa benmi yanlis yazdimkiznoluyoz yaaaa
1 kase corba
bir kase kadar bulgur plavi
1 kase salata
1 kuru patlican dolmasi
nabersiniz kızlar
bugün yoğun bi gün yaşadım gelemedim ondan
okuldan çıktıktan sonra avm ye gittim doktor randevusu aldım ordan göz doktoruna gittim lensimin sürsi dolmuştu faceden görenler biliyo mor kullanıyorum ama griyi denedim o da çok hoşuma gittiama sadece moru aldım nisanda 60 liraydı solüsyonda veriyodu şimdi 80 olmuş sadece lens almaadım ötekini...sonra artık
çıktım ordan yürüyesim gelmedi atladım taksiye ama nasıl trafik eve gel yemek ye çikoyu yedir çıkar tam rahat edicem dedim
benm ev eşylı tutmuştum ev satıldı yeni evsahiplerim çok iyi..önceki geldiklerinde yatağım rahatsız yayları batıyo demiştim kendilerine yatak alıp şimdi kullandıklaını bana getirmişler yoldayız dediler çikonun tüylerinden arındırdım evi hemen yeni gittiler sayılır
bi de artık ben ders çalışmaya başladım internet kitapistemiştim geldi sınavda aldğım duyumlara göre yaklaşıyomuş yumurta kapıya dayandı
nieeeeeeeeeeeeeeeeenabersiniz kızlar
bugün yoğun bi gün yaşadım gelemedim ondan
okuldan çıktıktan sonra avm ye gittim doktor randevusu aldım ordan göz doktoruna gittim lensimin sürsi dolmuştu faceden görenler biliyo mor kullanıyorum ama griyi denedim o da çok hoşuma gittiama sadece moru aldım nisanda 60 liraydı solüsyonda veriyodu şimdi 80 olmuş sadece lens almaadım ötekini...sonra artık
çıktım ordan yürüyesim gelmedi atladım taksiye ama nasıl trafik eve gel yemek ye çikoyu yedir çıkar tam rahat edicem dedim
benm ev eşylı tutmuştum ev satıldı yeni evsahiplerim çok iyi..önceki geldiklerinde yatağım rahatsız yayları batıyo demiştim kendilerine yatak alıp şimdi kullandıklaını bana getirmişler yoldayız dediler çikonun tüylerinden arındırdım evi hemen yeni gittiler sayılır
bi de artık ben ders çalışmaya başladım internet kitapistemiştim geldi sınavda aldğım duyumlara göre yaklaşıyomuş yumurta kapıya dayandı
canim bu sadece aksam yemegi...su andada bir parca bestil 2 ceviz yemeye calisiyorum..yiyemiyorum cünkü arka dislerim ölü..ön dislerle ezip yutmaya calisiyorumHobaaaa hoşgeldinnnaynen hiç yok valla sus pus oturuyoz
Hiçbişey yememişsin hemen hemen :26:
nieeeeeeeeeeeeeeeeesen benim ustume duyummu aldin askolsuuuuuuuuuuuuuuuuun
canim bu sadece aksam yemegi...su andada bir parca bestil 2 ceviz yemeye calisiyorum..yiyemiyorum cünkü arka dislerim ölü..ön dislerle ezip yutmaya calisiyorum
ay sorma ben de son dakikada disciye gidenlerden oldugum icin su anda bu kadar rezilim iste..salata bile cigneyemiyorum..bir tarafi oydular daha dolmadi ne yesem icine girip aci aci batiyor..diger taradta kirik dis ice cökmüs iyice..eti eziliyor otaraflada cigmeyemiyorum nerdeyse mama yiyecegim valla durumum cok kritikal benden de o kadar sağ tarafta bi çürük sol tarafta bi çürük inatla dr a gitmiyom ne kadar dayanıcam bakalım çok tırsıyorum ben dayanamadığım en son noktada tıpış tıpış gidiyorum
sanırım 3 yıkda vermiş 300 kiloymuş.şu an 100 kiloya inmiş adamyok canım görmedim evde değildim bugün sabah adam kaç kiloymuşki 200 kilo valla helal olsun ne kadar zamanda verdi acaba:26:
hani sabah hani öğlen nerdeee1 kase corba
bir kase kadar bulgur plavi
1 kase salata
1 kuru patlican dolmasi
ay sorma ben de son dakikada disciye gidenlerden oldugum icin su anda bu kadar rezilim iste..salata bile cigneyemiyorum..bir tarafi oydular daha dolmadi ne yesem icine girip aci aci batiyor..diger taradta kirik dis ice cökmüs iyice..eti eziliyor otaraflada cigmeyemiyorum nerdeyse mama yiyecegim valla durumum cok kritikcumaya randevum var..cuma gününee kadar naapcam ben
Fazla katı gıdalardan uzak duracaksın artık mecburen ne diyim sık dişini artıkBen kaçıyorum uyku saatim gelmiş hepinize iyi geceler cici bakın kendinize
kiz oructum ben..malum muharrem oruclari basladi bu gün...yarinda tutacagim ama bu gün gibi olursa allah affetsin ama tutamayacagim..acayip hlsiz gücsüz düm..basim dönüyordu..bayilacak gibi oldum...1 saat uyudumda öyleden sonra ancak toparladim..bakalim yarinda böyle olursa menülerim gene sabah ögle aksam olacaksanırım 3 yıkda vermiş 300 kiloymuş.şu an 100 kiloya inmiş adam
hani sabah hani öğlen nerdeee
amann nerdeyse nerde sen burdasın ya onada şükür
tamam cnim sanada iyi gecelerFazla katı gıdalardan uzak duracaksın artık mecburen ne diyim sık dişini artıkBen kaçıyorum uyku saatim gelmiş hepinize iyi geceler cici bakın kendinize
ah canim benim yok demi tadi tuzu
ay eveeeeeeeeeeeeeeet 200 gr artmis verdigim kilo..yasasin yasasin..buda iremimin bana kiyagi sanirim..yoksa benmi yanlis yazdimkiznoluyoz yaaaa
kiz oructum ben..malum muharrem oruclari basladi bu gün...yarinda tutacagim ama bu gün gibi olursa allah affetsin ama tutamayacagim..acayip hlsiz gücsüz düm..basim dönüyordu..bayilacak gibi oldum...1 saat uyudumda öyleden sonra ancak toparladim..bakalim yarinda böyle olursa menülerim gene sabah ögle aksam olacak
tamam cnim sanada iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?