80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bencede nazar deydi

elemtere fişş kem gözlere şişşş

benim koca yok çocukta uyudu canım sıkılıyor, yapıcak bişey bulamadım. aslında elişi yapsam ama iyice soğumuşum ondanda

Haklısın bi kurşun mu döktürsek topice :26: benim dizi var Karadayıya kilitlendim resmen ama bi gözümde burda
elişini bırakalı yıllar oldu arada örgü yapıyorum ama şu an hiç cazip gelmiyo

Haklısın bi kurşun mu döktürsek topice :26: benim dizi var Karadayıya kilitlendim resmen ama bi gözümde burda
elişini bırakalı yıllar oldu arada örgü yapıyorum ama şu an hiç cazip gelmiyo

bende o ses türkiye yi seyrediyorum ama sıkılıyorum:26:

yok canım görmedim evde değildim bugün sabah adam kaç kiloymuşki 200 kilo valla helal olsun ne kadar zamanda verdi acaba:26:

Kıymalı karnıbaharı okumak dahi istemiyorummmmm!! Geçen hafta çok yedim de :) çok güzel menü; tebrik ederim :)

Çok güzel bilgi teşekkür ederiz canım. Benim diyetisyenim de bi ay çörek otu verirdi bi ay başka bişi ama unuttum tabi şimdi :)

Neyyyyyyyyy?!?! 200 kilo verilir mi ya??? 3 adam çıkarmış ozaman resmen vücudundan!! Valla şok oldum :)

Hoşgeldin canım Evet üst üste yenince bıktırıyor insanı fakat ben az yaparım yemekleri zaten 2 kişiyiz evde ertesi güne kalmaz yani

rica ederim ne demek ben çok faydasını görüyorum o yüzden paylaşmak istedim sen de diğerini keşke hatırlayabilsen
Ben de çok şaşırdım ama iradesi çok güçlüymüş helal olsun hakikaten

nabersiniz kızlar

bugün yoğun bi gün yaşadım gelemedim ondan
okuldan çıktıktan sonra avm ye gittim doktor randevusu aldım ordan göz doktoruna gittim lensimin sürsi dolmuştu faceden görenler biliyo mor kullanıyorum ama griyi denedim o da çok hoşuma gittiama sadece moru aldım nisanda 60 liraydı solüsyonda veriyodu şimdi 80 olmuş sadece lens almaadım ötekini...sonra artık
çıktım ordan yürüyesim gelmedi atladım taksiye ama nasıl trafik eve gel yemek ye çikoyu yedir çıkar tam rahat edicem dedim
benm ev eşylı tutmuştum ev satıldı yeni evsahiplerim çok iyi..önceki geldiklerinde yatağım rahatsız yayları batıyo demiştim kendilerine yatak alıp şimdi kullandıklaını bana getirmişler yoldayız dediler çikonun tüylerinden arındırdım evi hemen yeni gittiler sayılır

bi de artık ben ders çalışmaya başladım internet kitapistemiştim geldi sınavda aldğım duyumlara göre yaklaşıyomuş yumurta kapıya dayandı

ah canim benim yok demi tadi tuzu

ay eveeeeeeeeeeeeeeet 200 gr artmis verdigim kilo..yasasin yasasin..buda iremimin bana kiyagi sanirim..yoksa benmi yanlis yazdimkiz noluyoz yaaaa

Hobaaaa hoşgeldinnn aynen hiç yok valla sus pus oturuyoz

1 kase corba
bir kase kadar bulgur plavi
1 kase salata
1 kuru patlican dolmasi

Hiçbişey yememişsin hemen hemen :26:

Hoşgeldin İremcim güle güle kullan yeni lensini ohh ne iyi insanlarmış gözün aydın aman diyim çalış çalış alalh zihin açıklığı versin

nieeeeeeeeeeeeeeeee sen benim ustume duyummu aldin askolsuuuuuuuuuuuuuuuuun
Hobaaaa hoşgeldinnn aynen hiç yok valla sus pus oturuyoz

Hiçbişey yememişsin hemen hemen :26:
canim bu sadece aksam yemegi...su andada bir parca bestil 2 ceviz yemeye calisiyorum..yiyemiyorum cünkü arka dislerim ölü..ön dislerle ezip yutmaya calisiyorum

al benden de o kadar sağ tarafta bi çürük sol tarafta bi çürük inatla dr a gitmiyom ne kadar dayanıcam bakalım çok tırsıyorum ben dayanamadığım en son noktada tıpış tıpış gidiyorum

al benden de o kadar sağ tarafta bi çürük sol tarafta bi çürük inatla dr a gitmiyom ne kadar dayanıcam bakalım çok tırsıyorum ben dayanamadığım en son noktada tıpış tıpış gidiyorum
ay sorma ben de son dakikada disciye gidenlerden oldugum icin su anda bu kadar rezilim iste..salata bile cigneyemiyorum..bir tarafi oydular daha dolmadi ne yesem icine girip aci aci batiyor..diger taradta kirik dis ice cökmüs iyice..eti eziliyor otaraflada cigmeyemiyorum nerdeyse mama yiyecegim valla durumum cok kritik cumaya randevum var..cuma gününee kadar naapcam ben

yok canım görmedim evde değildim bugün sabah adam kaç kiloymuşki 200 kilo valla helal olsun ne kadar zamanda verdi acaba:26:
sanırım 3 yıkda vermiş 300 kiloymuş.şu an 100 kiloya inmiş adam
1 kase corba
bir kase kadar bulgur plavi
1 kase salata
1 kuru patlican dolmasi
hani sabah hani öğlen nerdeee

amann nerdeyse nerde sen burdasın ya onada şükür

Fazla katı gıdalardan uzak duracaksın artık mecburen ne diyim sık dişini artık Ben kaçıyorum uyku saatim gelmiş hepinize iyi geceler cici bakın kendinize

sanırım 3 yıkda vermiş 300 kiloymuş.şu an 100 kiloya inmiş adam

hani sabah hani öğlen nerdeee

amann nerdeyse nerde sen burdasın ya onada şükür
kiz oructum ben..malum muharrem oruclari basladi bu gün...yarinda tutacagim ama bu gün gibi olursa allah affetsin ama tutamayacagim..acayip hlsiz gücsüz düm..basim dönüyordu..bayilacak gibi oldum...1 saat uyudumda öyleden sonra ancak toparladim..bakalim yarinda böyle olursa menülerim gene sabah ögle aksam olacak

Fazla katı gıdalardan uzak duracaksın artık mecburen ne diyim sık dişini artık Ben kaçıyorum uyku saatim gelmiş hepinize iyi geceler cici bakın kendinize
tamam cnim sanada iyi geceler

ah canim benim yok demi tadi tuzu

ay eveeeeeeeeeeeeeeet 200 gr artmis verdigim kilo..yasasin yasasin..buda iremimin bana kiyagi sanirim..yoksa benmi yanlis yazdimkiz noluyoz yaaaa

yeni liste yaparken eski listeye bakarak kontrol ediyorum yanlış bilgi verilmesin kimsenin hakkının yenmemesi için
bak seninde hakkını yemedim gecen haftaya göre yaptım

bazen tersi de olabiliyor maalesef atıyorum 80miş gecen hafta bu hafta söylerken 81 diyor 79.5 oldum 1.5 gitti diyor o da haksızlık tabii

allah kabul etsin canım. bende başladım bu gün işallah yarın adet görmezsem devam edicem,ama ben 1 saat deyil 3,4 saat uyudum resmen hiç halim olmuyor son yıllarda oruç tutarken zorlanıyorum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…