kiz bende valla düsünmüstüm ben 71,5 muydum 71.3 müydüm diye..karar veremedim..adaletli olsun eksik olani yazayim dedim..canim arkadasim benim ...insan dürüst olunca dogrusu geliyor buluyor adamiyeni liste yaparken eski listeye bakarak kontrol ediyorum yanlış bilgi verilmesin kimsenin hakkının yenmemesi için
bak seninde hakkını yemedim gecen haftaya göre yaptım
bazen tersi de olabiliyor maalesef atıyorum 80miş gecen hafta bu hafta söylerken 81 diyor 79.5 oldum 1.5 gitti diyor o da haksızlık tabii
bende cok zorlandim.bu gün ailecek coluklu cocuklu tuttuk..yarim büyük kizim oglum ve ben tutacagim...diger günler belli degil..cumaya dis doktorunda randevum var her durumda tutmayacagim..ya zaten ben bi rrucu bastan sona kadar tutmayi beceremeyenlerdenim allah affetsinde..sigaram falan da yok saglikliyimda ama beceremiyorum isteallah kabul etsin canım. bende başladım bu gün işallah yarın adet görmezsem devam edicem,ama ben 1 saat deyil 3,4 saat uyudum resmen hiç halim olmuyor son yıllarda oruç tutarken zorlanıyorum baya
sendemi gidiyorsun
de kal o zaman bir cay icelim söyle bergomatlisindan...bilmem gidiyermuyum kalıyormuyum uykum var biyandan
burdan ayrılamıyorum bi :26:yandan
kiz oructum ben..malum muharrem oruclari basladi bu gün...yarinda tutacagim ama bu gün gibi olursa allah affetsin ama tutamayacagim..acayip hlsiz gücsüz düm..basim dönüyordu..bayilacak gibi oldum...1 saat uyudumda öyleden sonra ancak toparladim..bakalim yarinda böyle olursa menülerim gene sabah ögle aksam olacak
tamam cnim sanada iyi geceler
sagol canim evet düsünebiliyormusun herif bile tuttu..onu hic oruc tutarken görmemistim..herhalde bir 10 yil daha görememsizde de mi oruçlu var bende kv kp aradım bugün Allah kabul etsin diye
seninkini de kabul etsin canım
kizlar acayip dis agrisi cekiyorum hap ictim ama faydasi olmadi biraz uyumaya calisayim belki gecer..hepinize iyi geceler
kizlar acayip dis agrisi cekiyorum hap ictim ama faydasi olmadi biraz uyumaya calisayim belki gecer..hepinize iyi geceler
olur olur ver sen verbak bu lafi duymustum ve cok hosuma gitmisti..tasin delinmesine az kaldi...5 Kilo daha daha sonra tasin icinden gider gelirim bizim köye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?