80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydııııın kızlar umarım mutluluk hareket ve az kalorili bie gün sizleri bekliyodur. gece gelemedim malum bizimki yeni gelmiştimaceralarını dinledik fotolarına baktık sonra çocuklara aldığı hediyeyi çıkardı. kukla almış çok hoş şeylerdi ama ikide bir ipleri dolaşıyo sonra da çocuklar soluğu bizim yanımızda alıyolardı. bir de şu buz dolabının üzerine yapışan magnetler var ya ondan almış her halde bu da benim hediyem dedim yok senin değil evin hediyesi dedi. bekledim bana ne almış acaba diye. söze başladı. parfüm alacaktım sen hangi kokuyu beğenirsin bilemedim, çanta alacaktım kullanmazsın dedim gezdim gezdim bişe bulamadım en iyisi gittiğimde kendi ne istiyosa onu alırım dedim dedi mavranı sevsinler dedim sonra gerçekleri konuşmaya başladı. acayip pahalı bi yerdi dümdüz teneke gibi bir bilezik vardı tl ile 1000 liraydı beyaz altınmış almadım, parfümlere baktım en ucuzu 60 en pahalısı 250 tl di almadım dedi. ha yani beni o kadar pahalı şeylere layık görmüyosun yani dedim hayır o parfüme o kadar parayı vermeye layık görmüyom dedi. aslında bi beklentim yoktu ondan ama kafam karıştı. beni gerçekten layıkmı görmüyor pahalı şeylere diye. birde gelince kaç saat ümraniye sokaklarında cirit attı hani ufak bişe alıp bunu da sana aldım da diyebilirdi. sanırım fazla alınganım.

benim oğlanda 2. sınıf canım ya. dediğin gibi bir çok zordu. anam bize kimse yardım etmiyodu bunlarda bizsiz bi iş yapmıyolar. uzmanlar yardım edin diyolar ama o uzmanların sanırım tek çocukları var

hoş geldim canım. kasma kendini ne kadar kasarsan kilolar o kadar üzerine yapışıp kalır sonra.

canım hoş geldin aramıza.işallah kurtulursun kilolardan sanırım yeni doğum yaptın inan yavaş yavaş gidicek kiloların ama yılbaşına kadar 10 kilo biraz zor gibi sanki..ama düzenli bi diyet ve sporla eminim baya güzel kilolar verirsin
gece yemeleri bendede var canım akşama kadar diyet gecede dolap..bence bi dr git insilün direncinin belirtisi canım ben kendimden biliyorum .

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Biraz iş yapıp hemen kendimi buraya attım
Bugün evden çıkmayı düşünmüyorum akşama kadar ama tabi ne olur bilemem Akşam üzere Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum yüzmek için tabi önce öğlende şu bacaklarımı bir aradan çıkarmam lazım yoksa hatunlar bacaklarımı görünce anaaaaaaaa erkek var diye kaçışırlar

allah kolaylık versin ama bacaklarını alınca benek benek olmayacanmı kız. ben şahsen öyle oluyom.

hoşbulduk canım dogum yapalı 19 ay oldu acıkcası az zaman degıl ama genede olmuyor dedıgım gıbı gece yemelerım cok bencede bır doktora gozukmem sart gıbı

kardeımle aksam yuruyuse gıdelım dıyoruz kızım uyunca oda 22 den aşağı uyumuyor ve benımde o saatten sonra pilim bitmiş oluyor açıkcası

en ıyısı bende burda sızınle kalıyım

kızlar ya benim nedense sol tarafım ödem tutuyo daha çok. ve acıyo normaldı ödemde acı olmaması lazım ama. acaba lenflerden kaynaklı bişemi:44::44::44::44: eşim git bugün dr a dedi ama benim dr yarın poliklinikte ve randevumda yarın zaten. yarın muhtemelen gün alacam. bizimki tutturdu cuma günü al diye. onun izin günü de. bende önü hafta sonuna geliyo iki gün boşu boşuna çıkarmazlar bizi diyorum. bilmiyom bakalım ne diyecek dr.

canım kassamda olmuyor kasmasamda olmuyor

unuversıte donusu bu kadar kıloda eve dondum ve 63 kıloya düştüm ama şimdi yapamıyorum

evlenince bu işler biraz daha zor oluyor. bebek araban varsa çocuğu koy içine onunla yürü. ben öyle yaptım bir ara. hem çocuk hava almış olur hem sen yürüyüş yapmış olursun. sadece bi tavsiye

allah kolaylık versin ama bacaklarını alınca benek benek olmayacanmı kız. ben şahsen öyle oluyom.

Öylede işte savsaklayınca böyle son gün puantiyeli olarak gitmek zorunda kalırım
Dün fitnessde çok zorlandım ( bayram tatiliydi kızın doğum günüydü 15 gün gitmeyince ) eşimde kendine zarar vereceksin zorlama kendini sırf yüzmeye git hem rahatlarsın dedi
45 dakikaya yakın fitness yaptım ama çıkışta deli gibi kalp çarpıntısı yaşadım
Bende bari yüzmeye giderek sıkılaşayım diye düşündüm

ayyyy olsa bi havuzda bende girsem azıcık. hoş yüzme bilmiyom ama rahatlatıyo. hele ki bu gün öyle ihtiyacım var ki her yerimde ödem var ve ağrı veriyo. arkadaş ta hemen git dr a diyo ama ben yarını beklicem. tansyonum yükselmiyo bu durumda dr bişe yapmaz herhalde:44::44::44:

slm arkadaşlar okuldan geldim oğluşlarım uyurken bu günkü menümü paylaşıyım dedim
sabah ;yarım domates,yarım salatalık,peynir 1 dilim ekmek
ara;yarım çiklatalı gofret
öğle;patetes musakka,yarım kase yogurt ve bir elma
arada küçük bir armut
akşam ;taze fasulye 1 dilim ekmek ve salata yagsız
2 litre su ,2 bardak şekersiz çay hım bide kayısı çayı
dün leslie ile 1 mil çalıştım inşallah bu gün 3 mil deniycem bol yağ yakmalı bir gün olur inşallah

Bencede ilk fırsatta git doktora canım umarım önemli birşey değildir
Bende bugün sırf rahatlamak için gidiyorum tabi harekette oluyor

VAlla bende de kaç gündür ödem var hatta birde üzerine kabızlık eklendi bir iki gündür kafayı yiyeceğim.
Doktorum çok sıkışırsan bekunis kullan demişti olmadı bu akşam onu kullanıcağım sabaha biraz rahatlık olsun diye
İnan artık başım ağrıyor sırf o yüzden
Belki yüzme iyi gelir

Bu arada eşim yine öğlen eve geldi sabah istifrağ etmişti iş yerinde de ateşi çıkınca eve gelmiş şu ana uyuyor paşamız :26: offffff ne dir bu hastalıklardan çektiğim valla fenalık geldi kaçayım evden yüzme bahanesiylede biraz kendimle kalayım
Çorba falan yaptım kızım ısıtıp koyar eğer paşamız kalkamam derse Narına kadar ayıkladım bari ben gelene kadar idare ederler ,

okuldan geldim marangozla ev sahibini bekliyorum evim rezil olacak yaaa bende o normal süpürgelerden de yok

şarlı eski gırgır tipi bi süpürgem var süper güçlü ama onu nasıl dayayacam da tozu direk içine çekecek offf yaaa rezill olacak hr yer

çok gecmis olsun canim umarim esin bir an once iyilesirde sende rahatlarsin. yuzmeye gidebildinmi peki bu durumda. ay nazarimmi degdi yoksa kiz.

canım bak eğer gece oyle bir drumun olursa bence yarım emla amurt ye yerkende 1 ısırık 1 yudum su yap hem doygunluk veriri hemde meyvede zarar gelmez

• menüm
  • sabah bir bardak süt .kase cellogs
  • öglen yarim baugette .salata
  • patlamis misir. cola
  • aksam bir tavuk , havuc salatasi,bir dilim ekmek
  • bir litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…