- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
kaca gıdıyo canım senın oglan
benım kızda bu sene ıkıncı sınıfa gıdıyo cok zor valla herseyı beraber yapıyoruz
bırıncı sınıf dahada zordu allah yardımcımız olsun
allahtan kızımın derslerı ıyı ama yınede ınsan yoruluyo
bızım zamanımızda bız derslerımızı yanlız yapardık ben 30 yasındayım
sımdı sıstem tepe taklak
kızlar günaydın hepinize ben artık kendımden bıktım tum gun dıyetı yap gece uyanınca kalk yemek ye ne olucak benım sonum yılbasına kadar 10 kılo vermem lazım bana yardım edın sorunum gece yemeklerı atıştırmalıkları adı her neyse kendı kendıme bas edemıyorum bununla bu arada kılom 80 olmus şoklardayım ben doğumdan once 63 kıloydum yardım edın bana
kızlar günaydın hepinize ben artık kendımden bıktım tum gun dıyetı yap gece uyanınca kalk yemek ye ne olucak benım sonum yılbasına kadar 10 kılo vermem lazım bana yardım edın sorunum gece yemeklerı atıştırmalıkları adı her neyse kendı kendıme bas edemıyorum bununla bu arada kılom 80 olmus şoklardayım ben doğumdan once 63 kıloydum yardım edın bana
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Biraz iş yapıp hemen kendimi buraya attım
Bugün evden çıkmayı düşünmüyorum akşama kadarama tabi ne olur bilemem Akşam üzere Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum yüzmek için tabi önce öğlende şu bacaklarımı bir aradan çıkarmam lazım yoksa hatunlar bacaklarımı görünce anaaaaaaaa erkek var diye kaçışırlar
hoş geldim canım. kasma kendini ne kadar kasarsan kilolar o kadar üzerine yapışıp kalır sonra.
canım hoş geldin aramıza.işallah kurtulursun kilolardan sanırım yeni doğum yaptın inan yavaş yavaş gidicek kiloların ama yılbaşına kadar 10 kilo biraz zor gibi sanki..ama düzenli bi diyet ve sporla eminim baya güzel kilolar verirsin
gece yemeleri bendede var canım akşama kadar diyet gecede dolap..bence bi dr git insilün direncinin belirtisi canım ben kendimden biliyorum .
canım kassamda olmuyor kasmasamda olmuyor
unuversıte donusu bu kadar kıloda eve dondum ve 63 kıloya düştüm ama şimdi yapamıyorum
hoşbulduk canım dogum yapalı 19 ay oldu acıkcası az zaman degıl ama genede olmuyor dedıgım gıbı gece yemelerım cok bencede bır doktora gozukmem sart gıbı
kardeımle aksam yuruyuse gıdelım dıyoruz kızım uyunca oda 22 den aşağı uyumuyor ve benımde o saatten sonra pilim bitmiş oluyor açıkcası
en ıyısı bende burda sızınle kalıyım
allah kolaylık versin ama bacaklarını alınca benek benek olmayacanmı kız. ben şahsen öyle oluyom.
Öylede işte savsaklayınca böyle son gün puantiyeli olarak gitmek zorunda kalırım
Dün fitnessde çok zorlandım ( bayram tatiliydi kızın doğum günüydü 15 gün gitmeyince ) eşimde kendine zarar vereceksin zorlama kendini sırf yüzmeye git hem rahatlarsın dedi
45 dakikaya yakın fitness yaptım ama çıkışta deli gibi kalp çarpıntısı yaşadım
Bende bari yüzmeye giderek sıkılaşayım diye düşündüm
ayyyy olsa bi havuzda bende girsem azıcık. hoş yüzme bilmiyom ama rahatlatıyo. hele ki bu gün öyle ihtiyacım var ki her yerimde ödem var ve ağrı veriyo. arkadaş ta hemen git dr a diyo ama ben yarını beklicem. tansyonum yükselmiyo bu durumda dr bişe yapmaz herhalde:44::44::44:
ayyyy olsa bi havuzda bende girsem azıcık. hoş yüzme bilmiyom ama rahatlatıyo. hele ki bu gün öyle ihtiyacım var ki her yerimde ödem var ve ağrı veriyo. arkadaş ta hemen git dr a diyo ama ben yarını beklicem. tansyonum yükselmiyo bu durumda dr bişe yapmaz herhalde:44::44::44:
Bencede ilk fırsatta git doktora canımumarım önemli birşey değildir
Bende bugün sırf rahatlamak için gidiyorumtabi harekette oluyor
VAlla bende de kaç gündür ödem var hatta birde üzerine kabızlık eklendi bir iki gündürkafayı yiyeceğim.
Doktorum çok sıkışırsan bekunis kullan demişti olmadı bu akşam onu kullanıcağım sabaha biraz rahatlık olsun diye
İnan artık başım ağrıyor sırf o yüzden
Belki yüzme iyi gelir
Bu arada eşim yine öğlen eve geldisabah istifrağ etmişti iş yerinde de ateşi çıkınca eve gelmiş şu ana uyuyor paşamız :26: offffff ne dir bu hastalıklardan çektiğim valla fenalık geldi kaçayım evden yüzme bahanesiylede biraz kendimle kalayım
Çorba falan yaptım kızım ısıtıp koyar eğer paşamız kalkamam derseNarına kadar ayıkladım bari ben gelene kadar idare ederler ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?