iyi geçti canım gündüzden arkadaşlarıyla kutlamıştı akşam aile arasında oldunasıl geçti doğumgünü??
günaydın kızlar
günaydın
selma çok geçmiş olsun canım ağız yarası bendede çıkar acısını bilirim biran önce geçer inş
inş canım yaa offfffff çok kötü mafoldumben
yağmurgözlüdoğum günü kutlu olsun oğlunun canım
AMİNNN[COLOR=canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın RABBİM acılarını göstermesin çok teşekkür ederim :Saruboceq::Saruboceq:sizin varmı çocuk???[/QUOTE]
amin. benimde 2 yaşında bir oğlum var canım
amin. benimde 2 yaşında bir oğlum var canım
ALLAH bağışlasın canım çalışan annesin kim bakıyor oğluşunaCADIARZUne meraklıyım bende yaa:kedi::kedi:
günaydın canım hayırdır noldu sana hala olamadınmı adaçayı iyi gelir paapatya çayı bunları içmeye çalış üzüldüm canım yaa:teselli:
haklısın canım allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin hem tecrübeleri var hemde kendi canından biri içinin rahat olması gün içinde işinde gücünde daha iyi olmanı sağlar diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5şu anda teyzem bakıyor. Aileden biri olunca gözü arkada kalmıyor insanın
çok sağol canım yok oldum dün ..bu sabah da işyerinde sinirlerim boşaldı ağladım falan ondan halsizliğim sanırım..hiç tadım yok eve gideyim hemen yatayım diyordum şehirdışından kaynım gelcekmiş yemek yapmam lazım..
çok sağol canım yok oldum dün ..bu sabah da işyerinde sinirlerim boşaldı ağladım falan ondan halsizliğim sanırım..hiç tadım yok eve gideyim hemen yatayım diyordum şehirdışından kaynım gelcekmiş yemek yapmam lazım..
geçmiş olsun canım. sakin olmaya çalış kendi sağlığın için :teselli:
kararsizim of
aylincim en çok içine sinen modeli seç bence ben göremiyorum ama bir de önemli olan model değil kullanım şeklin..sürekli fön gerektiren model seçersin örneğin sen yapmazsın model bişeye benzemez...ona göre de kararını şekişlendir kullanışlı yormayan bir model olsun..
ben lisedeyken bıyıklarımı aldırmak için bir kuaföre gitmiştim hiçyerinde olmayan oranın sahibi adam şans eseri ordaydı kuaföre bi girdim hers bana baktı bıuyrun ne vardı dediler ben de utandım eee şey ben ben saçımı kestirecektim diye girip saçlarımı bir karış kestirmiştim hiç aklımda yokken..h:dance:iç acımazdım saçlarıma da şimdi belimin de altında daha kestiremedim rapunzel rapunzal dolaşıyorum ortalıklarda...:roflol:
teşekkürler kızlar desteğiniz için..
ben şimdi öğle yemeğinden geldim 4 kaşık etli taze fasulye
cacık
yağsız salata ve bir dilim kepek ekmeği yedim...
ara öğün olarak da cornflakes süt karışımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?