80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl geçti doğumgünü??
iyi geçti canım gündüzden arkadaşlarıyla kutlamıştı akşam aile arasında oldu

teşekkür ederimopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar ben bugün diete başladım 81 kiloyum bakalım neler olacak?????hedef kilom 58 yolum çok uzun bu yolda sizlerle beraber yürümek istiyorum.hepinize kolay gelsin

kizlar birazdan bi konu acicam sac bölümüne

bana yardim edin oldumu
resimli olucak

fikirlerinize ihtiy<cim var

günaydın canım hayırdır noldu sana hala olamadınmı adaçayı iyi gelir paapatya çayı bunları içmeye çalış üzüldüm canım yaa:teselli:

çok sağol canım yok oldum dün ..bu sabah da işyerinde sinirlerim boşaldı ağladım falan ondan halsizliğim sanırım..hiç tadım yok eve gideyim hemen yatayım diyordum şehirdışından kaynım gelcekmiş yemek yapmam lazım..

şu anda teyzem bakıyor. Aileden biri olunca gözü arkada kalmıyor insanın
haklısın canım allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin hem tecrübeleri var hemde kendi canından biri içinin rahat olması gün içinde işinde gücünde daha iyi olmanı sağlar diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım. sakin olmaya çalış kendi sağlığın için :teselli:

geçmiş olsun canım. sakin olmaya çalış kendi sağlığın için :teselli:

teşekkürler kızlar desteğiniz için..
ben şimdi öğle yemeğinden geldim 4 kaşık etli taze fasulye
cacık
yağsız salata ve bir dilim kepek ekmeği yedim...
ara öğün olarak da cornflakes süt karışımı...

aylincim en çok içine sinen modeli seç bence ben göremiyorum ama bir de önemli olan model değil kullanım şeklin..sürekli fön gerektiren model seçersin örneğin sen yapmazsın model bişeye benzemez...ona göre de kararını şekişlendir kullanışlı yormayan bir model olsun..
ben lisedeyken bıyıklarımı aldırmak için bir kuaföre gitmiştim hiçyerinde olmayan oranın sahibi adam şans eseri ordaydı kuaföre bi girdim hers bana baktı bıuyrun ne vardı dediler ben de utandım eee şey ben ben saçımı kestirecektim diye girip saçlarımı bir karış kestirmiştim hiç aklımda yokken..h:dance:iç acımazdım saçlarıma da şimdi belimin de altında daha kestiremedim rapunzel rapunzal dolaşıyorum ortalıklarda...:roflol:

hahaha :) dur ben simdi eklicem sana
acilicak bir dk

afiyet olsun canım bende acıktım
4.kaşık mantar yemeği
1.kase cacık
1.dilim çavdar ekmeği
ara öğünde 1 şeftali 1 yeşilçay

sana da afiyet olsun canım..yine kaçak yok süpersin..gözlerim kapanıyor resmen bitsin bugün..bir yeşil çay içeyim de biraz dirileyim bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…