- menüm
- sabah bir bardak süt .kase cellogs
- öglen yarim baugette .salata
- patlamis misir. cola
- aksam bir tavuk , havuc salatasi,bir dilim ekmek
- bir litre su
geçmiş olsun ayyüzlüm..yarın büyük gün desene bebişin doğum günü belli olucak..heyecan başlamıştır artık.kızlar ya benim nedense sol tarafım ödem tutuyo daha çok. ve acıyo normaldı ödemde acı olmaması lazım ama. acaba lenflerden kaynaklı bişemi:44::44::44::44: eşim git bugün dr a dedi ama benim dr yarın poliklinikte ve randevumda yarın zaten. yarın muhtemelen gün alacam. bizimki tutturdu cuma günü al diye. onun izin günü de. bende önü hafta sonuna geliyo iki gün boşu boşuna çıkarmazlar bizi diyorum. bilmiyom bakalım ne diyecek dr.
Bencede ilk fırsatta git doktora canımumarım önemli birşey değildir
Bende bugün sırf rahatlamak için gidiyorumtabi harekette oluyor
VAlla bende de kaç gündür ödem var hatta birde üzerine kabızlık eklendi bir iki gündürkafayı yiyeceğim.
Doktorum çok sıkışırsan bekunis kullan demişti olmadı bu akşam onu kullanıcağım sabaha biraz rahatlık olsun diye
İnan artık başım ağrıyor sırf o yüzden
Belki yüzme iyi gelir
Bu arada eşim yine öğlen eve geldisabah istifrağ etmişti iş yerinde de ateşi çıkınca eve gelmiş şu ana uyuyor paşamız :26: offffff ne dir bu hastalıklardan çektiğim valla fenalık geldi kaçayım evden yüzme bahanesiylede biraz kendimle kalayım
Çorba falan yaptım kızım ısıtıp koyar eğer paşamız kalkamam derseNarına kadar ayıkladım bari ben gelene kadar idare ederler ,[/QUOTE
geçmiş olsun ceco .erkek hastaysa tamam işin var allah yardımcın olsun çocuk gibiler ..ilaç bile içmekten korkuyor bu adamlar
Eki Görüntüle 850810
kızlar çok beğendim nasıl??
çok güzel kaptanım hem şık hem rahat
kiz oructum ben..malum muharrem oruclari basladi bu gün...yarinda tutacagim ama bu gün gibi olursa allah affetsin ama tutamayacagim..acayip hlsiz gücsüz düm..basim dönüyordu..bayilacak gibi oldum...1 saat uyudumda öyleden sonra ancak toparladim..bakalim yarinda böyle olursa menülerim gene sabah ögle aksam olacak
tamam cnim sanada iyi geceler
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
GEzenti CECO geldi hanımmmmmmmmmmm
Anam ne olucak benim bu halimAslında benim kadar koşturan birinin incecik olması lazım ama ben zayıflayacağıma şişiyorum
Yine bir kaç gündür kabızlık sorunsalım varayıptır söylemesi
Sabah bir attım kendimi sokağa saat akşam 7ye kadar
Annemlerle kahvaltıya İKEAya gittik ve çocuklar 1 saat top havuzunda oynarlarken bizde mağaza içinde boş boş gezindik
Ordan babamı eve bırakıp yine Sosyete pazarına gittik ( artık ÖÖÖÖ gelmeye başladı haftaya gitmem herhalde)
Hiç birşey almadan dönerim diyen ben yine bir kaç birşey buldum
Kızkardeşim için mobilyacıya gittik ordan bir yarım saat annemde dinlenip kendimi spor salonuna attım
45 dakikaya yakın sporumu yapıp eve geldim sonrada akşamlık yemek yaptım hafifinden.
Nasıl yorulduysam uyuya kalmışım bir arao yüzden ancak geldim
Gez adaşım gez ne güzel eve tıkılmaktan iyidir
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah ağrın geçerde rahat uyursun
spor olarakta lesliie 3 mil yaptım ilk haftam bakalım cuma günü neler olacak arkadaşlar iyi geceler
hoşbulduk canım dogum yapalı 19 ay oldu acıkcası az zaman degıl ama genede olmuyor dedıgım gıbı gece yemelerım cok bencede bır doktora gozukmem sart gıbı
kardeımle aksam yuruyuse gıdelım dıyoruz kızım uyunca oda 22 den aşağı uyumuyor ve benımde o saatten sonra pilim bitmiş oluyor açıkcası
en ıyısı bende burda sızınle kalıyım
günaydııııın kızlar umarım mutluluk hareket ve az kalorili bie gün sizleri bekliyodur. gece gelemedim malum bizimki yeni gelmiştimaceralarını dinledik fotolarına baktıksonra çocuklara aldığı hediyeyi çıkardı. kukla almış çok hoş şeylerdi ama ikide bir ipleri dolaşıyo sonra da çocuklar soluğu bizim yanımızda alıyolardı. bir de şu buz dolabının üzerine yapışan magnetler var ya ondan almış her halde bu da benim hediyem dedim yok senin değil evin hediyesi dedi. bekledim bana ne almış acaba diye. söze başladı. parfüm alacaktım sen hangi kokuyu beğenirsin bilemedim, çanta alacaktım kullanmazsın dedim gezdim gezdim bişe bulamadım en iyisi gittiğimde kendi ne istiyosa onu alırım dedim dedi mavranı sevsinler dedim sonra gerçekleri konuşmaya başladı. acayip pahalı bi yerdi dümdüz teneke gibi bir bilezik vardı tl ile 1000 liraydı beyaz altınmış almadım, parfümlere baktım en ucuzu 60 en pahalısı 250 tl di almadım dedi. ha yani beni o kadar pahalı şeylere layık görmüyosun yani dedim hayır o parfüme o kadar parayı vermeye layık görmüyom dedi. aslında bi beklentim yoktu ondan ama kafam karıştı. beni gerçekten layıkmı görmüyor pahalı şeylere diye. birde gelince kaç saat ümraniye sokaklarında cirit attı hani ufak bişe alıp bunu da sana aldım da diyebilirdi. sanırım fazla alınganım.
benim oğlanda 2. sınıf canım ya. dediğin gibi bir çok zordu. anam bize kimse yardım etmiyodu bunlarda bizsiz bi iş yapmıyolar. uzmanlar yardım edin diyolar ama o uzmanların sanırım tek çocukları var
geçmiş olsun ayyüzlüm..yarın büyük gün desene bebişin doğum günü belli olucak..heyecan başlamıştır artık.
bende dün görümcemin hamile olduğu haberini aldım seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim doğrusu.bu 3.çocuğu olucak ama hiç huzuru yok kocası çocuk istemiyor hoş buda istemiyor 2. de kazara oldu ama sorunuda hiç bitmedi şimdi çocuk 6 yaşında ve 2 yıldır şeker hastası ..2 çocuğun yükü bile ağır gelirken hem maddi hem manevi 3. çocuk nasıl olucak bilmiyorum evlilikleride sürekli sallantıda boşandık boşanıcaz diyip duruyorlar.allah sonlarını hayretsin
aman derdi beni gerdi ,dün herife haberi vericem..sana bi haberim var dedim ..iyimi kötümü dedi
bende duruma göre değişir dedim.aileye bi bebek geliyor dedim
benimki bir an sevindi..meğer beni hamile sanmış...yok kaardeşin dedim.bozuldu sağlık olsun dedi..imkansız gibi bişey olduğunu bilmez gibi tüm tedbirlerim var allaha şükür tabi kısmette varsada hiç bişey engel olmaz :26:
Bencede ilk fırsatta git doktora canımumarım önemli birşey değildir
Bende bugün sırf rahatlamak için gidiyorumtabi harekette oluyor
VAlla bende de kaç gündür ödem var hatta birde üzerine kabızlık eklendi bir iki gündürkafayı yiyeceğim.
Doktorum çok sıkışırsan bekunis kullan demişti olmadı bu akşam onu kullanıcağım sabaha biraz rahatlık olsun diye
İnan artık başım ağrıyor sırf o yüzden
Belki yüzme iyi gelir
Bu arada eşim yine öğlen eve geldisabah istifrağ etmişti iş yerinde de ateşi çıkınca eve gelmiş şu ana uyuyor paşamız :26: offffff ne dir bu hastalıklardan çektiğim valla fenalık geldi kaçayım evden yüzme bahanesiylede biraz kendimle kalayım
Çorba falan yaptım kızım ısıtıp koyar eğer paşamız kalkamam derseNarına kadar ayıkladım bari ben gelene kadar idare ederler ,[/QUOTE
geçmiş olsun ceco .erkek hastaysa tamam işin var allah yardımcın olsun çocuk gibiler ..ilaç bile içmekten korkuyor bu adamlar
çok güzel kaptanım hem şık hem rahat
Ailenizin genişleyecek olması çok güzel canım ama huzursuz bir ortama doğması üzücü haklarında hayırlısı olur inş
iyi akşamlar kızlar
bu gün akşama kadar çarşıdaydım ve simit diyeti yaptım
menüm
sabah
1 simit
öğlen
simit
arada1 halka tatlısıbayılırımmmmm canım çekti şimdi ama cıssss
akşam simit
az patates yemeği az kavurma
Eki Görüntüle 850810
kızlar çok beğendim nasıl??
simit diyetidemi varmış bi yaşıma daha girdim :26:
valla vARMI YOKMU bilmem simit diyeti ama ben çarşıya gidince dayanamıyorum simide ..akşama kadar yürüdüm ama aferim banada
Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, beyaz çay, emzirme çayı
Ara: 1 elma
Öğle: 4 kaşık etli pırasa, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim ekmek,emzirme çayı
Ara: 1 çikolata,beyaz çay
Akşam: 4 kaşık etli pırasa, 4 kaşık pilav
Ben sohbetlere pek (hatta hiç) katılamıyorum. Eskiden de çok katılamazdım, umarım sorun olmaz. Bu aralar zaten çok yoğunum, gelen -giden çok oldu ve diyet de güme gitti. Biraz rahatlayınca ileriki günlerde (yazılı kağıtları beni bekliyor) ara ara gelmeye çalışırım. Şimdilik sadece menü yazıyorum. Sizlere iyi akşamlar.
bugun çok yoğun bir gündü anca fırsatım oldu yazmaya dr gittim test yaptırdım hamile deilmişim ama adette olamadım yarın gidip muayne olucam inşallah drum ameliyat günüymüş bugun yarına kaldı anlayacagınız aktara gittim çörek otu aldım ve çörek otu yagı denemek için ayrıca karatay diyetiyle ilgili tüm kitapları aldım. okumaya başladım ve yarın denemeyde başlayacam rabbim nasip ederse akşamda bebk ziyaretine gittim. ikramlar coktu ama mümkün mertebe almamaya çalıştım.dönüştede 1saat yürüyüş yaptım ve evdeyim şükürler olsun . şidide mneümü yazayım
- kahvaltı
- 1adet haşlanmış yumurta
- 1adet peynir minik parça
- 5zeytin
- kelem kavruntusu 5 çatal
- şekersiz çay
spor 1saat yürüyüş
- 1dilim kepek ekmegi
- akşam
- arnavut ciğer
- mevsim salata
- misafirlikte
- bol şekersiz çay
- bir minik adet sarma
- eşimin tabgındaki börekten bir çatal
- birde ufacık bir bebk çikolatası bunu almak zorunda kaldım:)
ay bu kadar yaz yaz bitmedi yaw daha ne yiyecekmişim acaba dünyayımı şu hale bak yaw
kızlar ya benim nedense sol tarafım ödem tutuyo daha çok. ve acıyo normaldı ödemde acı olmaması lazım ama. acaba lenflerden kaynaklı bişemi:44::44::44::44: eşim git bugün dr a dedi ama benim dr yarın poliklinikte ve randevumda yarın zaten. yarın muhtemelen gün alacam. bizimki tutturdu cuma günü al diye. onun izin günü de. bende önü hafta sonuna geliyo iki gün boşu boşuna çıkarmazlar bizi diyorum. bilmiyom bakalım ne diyecek dr.
Yinemi pırasa canım az yap istersen yemekleri bıkma sonra
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Hazır eşim maç izlerken bende hemen kendimi buraya attım
Bugün baş ağrım öyle böyle tutmadı hatta en son ağlayacak hale geldimşükür şimdi geçtide bende pc başına gelebildim
Yarın inşallah sabahtan doktora gidiceğimbakalım bu ne diyecek ve hangi tahlilleri yapacak hormonlar için umarım düzgün biri çıkar malum sskda şansına ne gelirse aynı doktordan randevu almak istemezsen
Bu ara yine davul gibi hissediyorum kendimi bakalım şu kabızlık için doktor ne diyecek :44:
Aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;
Sabah;
Uyanır uyanmaz bir fincan elma sirkeli su
2.5 yumurtadan yapılmış bir omlet
3 - 4 parça taze kaşar ( yağsız ve tuzsuz olanlardan )
1 büyük fincan beyaz çay
ara;
1 çok az şeker ilaveli ( 1 çay kaşığı kadar ) Türk kahvesi
Öğle;
2 kase Tarhana çorbası ( ekmeksiz tabiki )
1 fincan şekersiz nescafe
ara;
1 avuç kadar nar
Akşam;
2 kk kadar kaşar
1 kk kadar beyaz peynir
5 - 6 zeytin
3 dilim ekmek ( bir dilim eksik olaydı süper olucaktı ama çok acıkmıştım ve erken yedik :26: )
1 Fincan şekersiz çay
Bu ara nedense yine su içmeyi de ihmal ediyorum daha doğrusu midem almıyorzaten kabızlığımda biraz ondan ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?