80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

• menüm
  • sabah bir bardak süt .kase cellogs
  • öglen yarim baugette .salata
  • patlamis misir. cola
  • aksam bir tavuk , havuc salatasi,bir dilim ekmek
  • bir litre su

ayca sizin evde köpek var mı yaa petarkadaş die bi yerdeyim ordada aycaa35 arkadşım var sen misin ki acaba o

geçmiş olsun ayyüzlüm..yarın büyük gün desene bebişin doğum günü belli olucak..heyecan başlamıştır artık.
bende dün görümcemin hamile olduğu haberini aldım seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim doğrusu.bu 3.çocuğu olucak ama hiç huzuru yok kocası çocuk istemiyor hoş buda istemiyor 2. de kazara oldu ama sorunuda hiç bitmedi şimdi çocuk 6 yaşında ve 2 yıldır şeker hastası ..2 çocuğun yükü bile ağır gelirken hem maddi hem manevi 3. çocuk nasıl olucak bilmiyorum evlilikleride sürekli sallantıda boşandık boşanıcaz diyip duruyorlar.allah sonlarını hayretsin

aman derdi beni gerdi ,dün herife haberi vericem..sana bi haberim var dedim ..iyimi kötümü dedi
bende duruma göre değişir dedim.aileye bi bebek geliyor dedim
benimki bir an sevindi..meğer beni hamile sanmış...yok kaardeşin dedim.bozuldu sağlık olsun dedi..imkansız gibi bişey olduğunu bilmez gibi tüm tedbirlerim var allaha şükür tabi kısmette varsada hiç bişey engel olmaz :26:

İyi akşamlar hepinize

Tüm oruç tutanların orucunu rabbim kabul etsin inş

Dişin nasıl oldu inş geçmiştir cnm

Gez adaşım gez ne güzel eve tıkılmaktan iyidir
spor olarakta lesliie 3 mil yaptım ilk haftam bakalım cuma günü neler olacak arkadaşlar iyi geceler

Tebrikler canım

Hoşgeldin canım aramıza olur olur bizden ayrılma
moral bozmak yok

Gözün aydın canım bu seferlik affet kocişini bir daha yaparsa hep beraber sorarız hesabını:13:

iyi akşamlar kızlar
bu gün akşama kadar çarşıdaydım ve simit diyeti yaptım
menüm
sabah
1 simit

öğlen
simit

arada1 halka tatlısı

akşam simit
az patates yemeği az kavurma

simit diyetidemi varmış bi yaşıma daha girdim :26:

Gayet hoş görünüyor kaptancım bence güzel

MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi

KAHVALTI :
2 lop yumurta
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
2 dilim peynir
3 ceviz 7 fındık taze kırılmış
1 domates yarım salatalık 1 taze yeşil biber
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı

ARA :
Yarım porsiyon kısır acıkmamıştım gerçi ama mecburen yedim evsahibine ayıp olmasın diye ama cıslara direndim aferim bana

AKŞAM:
Sarımsaklı yoğurtlu semizotu
3 Ad ızgara köfte

SPOR:
40 dk lık karışık hızda yürüyüş
10 dk tiffany

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay henüz içmedim ama kesin içerim
1 fincan yeşilçay
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 bardak şekersiz siyah çay
Şekerler söylemeyi unutmuşum ben her gün takviye olarak omega 3 alıyorum

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, beyaz çay, emzirme çayı

Ara: 1 elma

Öğle: 4 kaşık etli pırasa, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim ekmek,emzirme çayı

Ara: 1 çikolata,beyaz çay

Akşam: 4 kaşık etli pırasa, 4 kaşık pilav

Merhabalar, bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
4-5 süs biberi
şekersiz çaylar

Ara:
2 lokma simit

Öğle:
yoğurt

Akşam:
3-4 yk zeytinyağlı barbunya
1 dilim ekmek

Ara:
1 kase patlamış mısır(yağsız-tuzsuz)
1 yeşil elma

2 lt su
şekersiz çaylar

Yinemi pırasa canım az yap istersen yemekleri bıkma sonra

Ben sohbetlere pek (hatta hiç) katılamıyorum. Eskiden de çok katılamazdım, umarım sorun olmaz. Bu aralar zaten çok yoğunum, gelen -giden çok oldu ve diyet de güme gitti. Biraz rahatlayınca ileriki günlerde (yazılı kağıtları beni bekliyor) ara ara gelmeye çalışırım. Şimdilik sadece menü yazıyorum. Sizlere iyi akşamlar.

Katılabildiğin kadar canım herhangi bir mecburiyet yok ama bekleriz kolay gelsin sana iyi akşamlar

bugun çok yoğun bir gündü anca fırsatım oldu yazmaya dr gittim test yaptırdım hamile deilmişim ama adette olamadım yarın gidip muayne olucam inşallah drum ameliyat günüymüş bugun yarına kaldı anlayacagınız aktara gittim çörek otu aldım ve çörek otu yagı denemek için ayrıca karatay diyetiyle ilgili tüm kitapları aldım. okumaya başladım ve yarın denemeyde başlayacam rabbim nasip ederse akşamda bebk ziyaretine gittim. ikramlar coktu ama mümkün mertebe almamaya çalıştım.dönüştede 1saat yürüyüş yaptım ve evdeyim şükürler olsun . şidide mneümü yazayım
  • kahvaltı
  • 1adet haşlanmış yumurta
  • 1adet peynir minik parça
  • 5zeytin
  • kelem kavruntusu 5 çatal
  • şekersiz çay
    • 1dilim kepek ekmegi
    • akşam
    • arnavut ciğer
    • mevsim salata
    • misafirlikte
    • bol şekersiz çay
    • bir minik adet sarma
    • eşimin tabgındaki börekten bir çatal
    • birde ufacık bir bebk çikolatası bunu almak zorunda kaldım:)
    spor 1saat yürüyüş
    ay bu kadar yaz yaz bitmedi yaw daha ne yiyecekmişim acaba dünyayımı şu hale bak yaw

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Hazır eşim maç izlerken bende hemen kendimi buraya attım
Bugün baş ağrım öyle böyle tutmadı hatta en son ağlayacak hale geldim şükür şimdi geçtide bende pc başına gelebildim

Yarın inşallah sabahtan doktora gidiceğim bakalım bu ne diyecek ve hangi tahlilleri yapacak hormonlar için umarım düzgün biri çıkar malum sskda şansına ne gelirse aynı doktordan randevu almak istemezsen
Bu ara yine davul gibi hissediyorum kendimi bakalım şu kabızlık için doktor ne diyecek :44:

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;

Sabah;
Uyanır uyanmaz bir fincan elma sirkeli su

2.5 yumurtadan yapılmış bir omlet
3 - 4 parça taze kaşar ( yağsız ve tuzsuz olanlardan )
1 büyük fincan beyaz çay

ara;
1 çok az şeker ilaveli ( 1 çay kaşığı kadar ) Türk kahvesi

Öğle;
2 kase Tarhana çorbası ( ekmeksiz tabiki )
1 fincan şekersiz nescafe

ara;
1 avuç kadar nar

Akşam;
2 kk kadar kaşar
1 kk kadar beyaz peynir
5 - 6 zeytin
3 dilim ekmek ( bir dilim eksik olaydı süper olucaktı ama çok acıkmıştım ve erken yedik :26: )
1 Fincan şekersiz çay

Bu ara nedense yine su içmeyi de ihmal ediyorum daha doğrusu midem almıyor zaten kabızlığımda biraz ondan ya :26:

• Hg canım hakkında hayırlısı olsun yarın iyi haberlerle dönersin inş Karataya başlaman ne güzel yürüyüşün var canım yakmışsındır o kadar abartılı değil menün gayet hoş çikolatada minncıkmış zaten

Doktora git tabi de bence ödem derini gerip acıtıyo olabilir :/ neyse az kaldı :)

Yinemi pırasa canım az yap istersen yemekleri bıkma sonra

Canım demeyi unuttum geçenlerde. Benim bi yemeğim en az iki gün gitmeli. İmkansız hergün yemek yapmam :/ okuldan geliyorum ufaklık bana yapışıyo. Hiçbişi yapamıyorum. Anca bakıcı gitmeden önce vaktim olursa atıyorum düdüklüye pişiriyorum işte. Bıksam bile alternatifim yok diyerekten kestirip atıyorum kendime :) sezeryana girerken de sonrasında acıyacağını çok kişi söylemesine rağmen hep kendime "normal doğum yapacak cesaretin yoksa o çocuğun çıkabileceği üçüncü bi yer yok o yüzden katlan" demiştim :) benim asıl sorunum okul dönüşü yediğim çikolatalar. Çok sinir oluyorum bu olayıma. Otur iki üç meyve ye dimi?!?! Ama kesmiyor resmen!! Yarın yemicem inşalah çikolata falan....

Aleyküm selam canım hoşgeldin ve çooook geçmiş olsun seninde yarın iyi haberlerini bekliyoruz inş iyi bi doktora düşersin şans işi gerçi keşke su içebilsen canım suyun yerini hiçbirşey tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…