80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bak ne güzel özeleştirini de yapıyosun meyve ye tabiiii en güzeli almamak gerçi kesin senin ufaklığa alıyosundur dimiii eskiden bende hep komşu çocuklarına diye alıyodum hepsini hüpletiyodum şimdi eve sokmuyorum artık

Yok ufaklık 16 aylık henüz çikolataya düşkün değil. Ama babamız alıyo kendine. E erkek milleti; ne kadar yese yakıyo :/

Yok ufaklık 16 aylık henüz çikolataya düşkün değil. Ama babamız alıyo kendine. E erkek milleti; ne kadar yese yakıyo :/

Erkek olmak varmış diyesim geliyo bazen bide yiyip yiyip kilo almayan metabolizması değirmen gibiçalışanlar varya onları da çok kıskanırım ama sen yine de çikolataya karşı diren

Ben kaçıyorum artık iyi geceler sizlere hoş sohbetler cici bakın kendinize

ders çalıştım kızlar yatıyorum ama menümü de yazayım beyazcanım kızmasın bana

sabah 1 yumurta domates peynir zeytin 1 dilim ekmek

öğle 1 kase çorba 1 tabak kuru pilav

ara 2 mandalina

akşam tavuk burger içini haşladımmmı kızarrttım mı belli değil 1 kordon blue
marul salatası yağsız tuzsuz

ara 15 badem

slm kızlar anca geldim bi geçmiş yaptım ve kaçacam
beyazcanım bu görümce şu yazın size gelip kalan mı yoksa başkası mı. ya bebeği istemiyorum demek bana çok saçma geliyo o allahın verdiği en güzel hediye bence. haaa istemezde hediyeye burun kıvırırsan allahta bazı zorluklar çıkarıyo karşına. ahni bak 2. ye istemiyoz demişler şeker hastasıymış çocuk bundan ders çıkaracaklarına bide bunada diyolar istemiyoz yani allah aşkına bu devirde eğer istemiyosan bi çok yöntem var kaza diye bir şeye çok ta inanmıyorum. ha olur bazı yöntemlerde ama tam önlemini aldıktan sonra çok zor. ben hiç önlem almadım 1 yıl sürdü nasıl beceriyolar bu kadınlar anlamıyom ha
ayyy bizimki herhalde maç izlerken uyuya kaldı bu arada nihayet beşikte geldi akşam onu kurmaya uğraştık. çocuklar tutturdu bizde binecez diye. birer kere yatırdık kaldırdık geri. bu seferde oğlan onda uyuyacam diyo. heves etti iyice. zorla vaz geçirdim. neyse bi gidip bakayım şunlara sonra da yerime gideyim. ayyyyy çok heyecanlıyım ne zaman diyecek acaba dr:18::18::18::18:

oyyyy kıyamam kuzuya demek hefes etti
Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

Bu arada korunma konusunda bende senle aynı fikirdeyim canım
Cana kıymaktansa yada istememektense baştan önlem almak en güzeli heee Rabbim nasip ettiyse zaten yüreğine o duyguyu veriyor insanın o zamanda istersen tıpa tak nafile yeterki RAbbim ol desin

Neyse canlar bana müsaade

Malum sabah erken kalkacağım
Hepinize hayırlı geceler ve tatlı rüyalar

Direnmeye çalışacağım bugün inşallah :)

Allah'ım sağlıkla, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :) demek üçüncü olsa da ne zaman doğacak heyecanı oluyor :)?

günaydın kızlar
işallah hepimiza sabırlı az kalorili bol hareketli bi gün olur

yazın kalan görümcem deyil bu en küçükleri..birazda teddbirsiz bi hatun ,ne birazı hiçç tedbirsiz bırakmış işi kocaya hem çocuk istemiyorlar hemde saldım çayıra mevlam kayıra..
ülen önce adam akıllı bi korunda sonra allaha tevekkül et ,deyilmi ama ..bide telde diyorku..kocası demiş sende bi hal var bi git baktır .ülen adetin geçmiş 1 ay kocanın demesinimi bekliyon ..nerdeyse çocuk doğucakneyse gitmiş hamilesin demişler ..bana diyorki kocamın haberi olmadan orda sonladırıcaktım gebeliği..yuhh bu kolay bi kararmı kalp atımları başlamış sen kendi başına buna cesaret ediyorsunda gidip dr a bi spiral taktırmaya cesaretin yok ...allah alıl fikir versin
ayy bide hayret ediyorum senin hesap bunlar bi seferde bu gebeliği nasıl başarıyor
benimde 2 çocuğum 6 ay istememize rağmen zar zor hamile kaldım

allah isteyen herkese çocuk versin çocuk verdiklerinede akıl fikir versin
ağzına sağlık cecomm

ayca sizin evde köpek var mı yaa petarkadaş die bi yerdeyim ordada aycaa35 arkadşım var sen misin ki acaba o

hayir canim bende köpek yok kus var cocuklar istiyoo fakat bakmasi zor geldigi icin almiyorum.arkadasimda var sabah erken kalkiyor bir saat gezdiriyo tuvalet icin.yemegidir oyunu dur .tatil de falan baskasina birakmak gerekiyoo .kus bile ortaligi batiriyo .bebek gibi de bakim gerekiyo

slm kızlar sabah dra gittim ne zaman dedim ama tahliller çıkmadan bişe diyemem dedi işim öğleden sonraya kaldı. anam yürüyemiyomda adım atarken canım çıkıyo. şimdi bir daha gitmem gerekecek. çooook heyecanlıyım ya. hoş çocuklar benden heyecanlı oğlum beni görür görmez sordu anne ne zaman geliyomuş kardeşim diye. sabret çocum dedim. bakalım hayırlısı. birkaç saat kaldı size de haber edecem inşallah.

aaaaa kızlarr ne oluyor size topiğimizi böyle bomboş bırakmaz olmazarada bi uğrayın kızlar

gerçi bende eli boş bi hatun olunca söylemesi kolay

ayyüzlüm merakla ve heyecanla haberini bekliyorum canım

Üstüme vazife değil ama ben işin başka bir boyutundayım. Hepimiz çocuk nasıl yapılır biliyoruz; anlaşamadıklarını idda ediyolarsa bu ne pehriz bu ne lahana turşusu??! En sinir olduğum insan tipi çözüm buşmakla uğraşmayıp, gelip sorunları ile beynimi yiyip sonra da kafasına göre takılanlardır! Agresif gördüm kendimi :)

Kahvaltı: 1 yumurta ile az yaplı menemen,1kk peynir, 1 dilim ekmek, çay, emzirme çayı

Ara: yok

Öğle: 4 kaşık kıymalı patates yemeği, 2 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt,emzirme çayı

Ara: 1 elma, bir avuç dolusu üzüm

Akşam: 4 kaşık kıymalı patates yemeği, 2 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt

Yatmadan: 1 armut (belki)

beyazcanım yalnızmı kaldın sennn
diyecektim ama yalnız olan benmişim
kıyamam ben bizeee niye yalnız kalıyoz biz

çok doğru bir tesbit
kutlarım seni insanların şifresin çözmüşsün

menüm

sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates

ara
2 yulaflı bisküvi

öğlen
simit

ara
1 parçapeynir

akşam el kadar börek
domtes
1 çatal reçel
bol su
1 saat orta halli yürüyüş

yaaa bizim hatun topluluklarına noldu ki acaba nereye kaçıştınız benden mi saklanıyonuz bakayım sizzz

ama kaptanınız 10 yıl arada sonra ders çalışmya çalışıyo ama sadece çalışıyo emin olun

kaptanımm kaçtılarmı:44: yoksaaaa kaçırıldılarmıhepsi bir anda yok oldu

yoksa yoksa uzaylılarmı kaşırdı bizim kızları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…