- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Doktora git tabi de bence ödem derini gerip acıtıyo olabilir :/ neyse az kaldı :)
Canım demeyi unuttum geçenlerde. Benim bi yemeğim en az iki gün gitmeli. İmkansız hergün yemek yapmam :/ okuldan geliyorum ufaklık bana yapışıyo. Hiçbişi yapamıyorum. Anca bakıcı gitmeden önce vaktim olursa atıyorum düdüklüye pişiriyorum işte. Bıksam bile alternatifim yok diyerekten kestirip atıyorum kendime :) sezeryana girerken de sonrasında acıyacağını çok kişi söylemesine rağmen hep kendime "normal doğum yapacak cesaretin yoksa o çocuğun çıkabileceği üçüncü bi yer yok o yüzden katlan" demiştim :) benim asıl sorunum okul dönüşü yediğim çikolatalar. Çok sinir oluyorum bu olayıma. Otur iki üç meyve ye dimi?!?! Ama kesmiyor resmen!! Yarın yemicem inşalah çikolata falan....
Bak ne güzel özeleştirini de yapıyosun meyve ye tabiiii en güzeli almamak gerçi kesin senin ufaklığa alıyosundur dimiii eskiden bende hep komşu çocuklarına diye alıyodum hepsini hüpletiyodumşimdi eve sokmuyorum artık
Yok ufaklık 16 aylık henüz çikolataya düşkün değil. Ama babamız alıyo kendine. E erkek milleti; ne kadar yese yakıyo :/
slm kızlar anca geldim bi geçmiş yaptım ve kaçacam
beyazcanım bu görümce şu yazın size gelip kalan mı yoksa başkası mı. ya bebeği istemiyorum demek bana çok saçma geliyo o allahın verdiği en güzel hediye bence. haaa istemezde hediyeye burun kıvırırsan allahta bazı zorluklar çıkarıyo karşına. ahni bak 2. ye istemiyoz demişler şeker hastasıymış çocuk bundan ders çıkaracaklarına bide bunada diyolar istemiyozyani allah aşkına bu devirde eğer istemiyosan bi çok yöntem var kaza diye bir şeye çok ta inanmıyorum. ha olur bazı yöntemlerde ama tam önlemini aldıktan sonra çok zor. ben hiç önlem almadım 1 yıl sürdü nasıl beceriyolar bu kadınlar anlamıyom ha
ayyy bizimki herhalde maç izlerken uyuya kaldıbu arada nihayet beşikte geldi akşam onu kurmaya uğraştık. çocuklar tutturdu bizde binecez diye. birer kere yatırdık kaldırdık geri. bu seferde oğlan onda uyuyacam diyo. heves etti iyice. zorla vaz geçirdim. neyse bi gidip bakayım şunlara sonra da yerime gideyim. ayyyyy çok heyecanlıyım ne zaman diyecek acaba dr:18::18::18::18:
Erkek olmak varmış diyesim geliyo bazen bide yiyip yiyip kilo almayan metabolizması değirmen gibiçalışanlar varya onları da çok kıskanırımama sen yine de çikolataya karşı diren
Ben kaçıyorum artık iyi geceler sizlere hoş sohbetler cici bakın kendinize
slm kızlar anca geldim bi geçmiş yaptım ve kaçacam
beyazcanım bu görümce şu yazın size gelip kalan mı yoksa başkası mı. ya bebeği istemiyorum demek bana çok saçma geliyo o allahın verdiği en güzel hediye bence. haaa istemezde hediyeye burun kıvırırsan allahta bazı zorluklar çıkarıyo karşına. ahni bak 2. ye istemiyoz demişler şeker hastasıymış çocuk bundan ders çıkaracaklarına bide bunada diyolar istemiyozyani allah aşkına bu devirde eğer istemiyosan bi çok yöntem var kaza diye bir şeye çok ta inanmıyorum. ha olur bazı yöntemlerde ama tam önlemini aldıktan sonra çok zor. ben hiç önlem almadım 1 yıl sürdü nasıl beceriyolar bu kadınlar anlamıyom ha
ayyy bizimki herhalde maç izlerken uyuya kaldıbu arada nihayet beşikte geldi akşam onu kurmaya uğraştık. çocuklar tutturdu bizde binecez diye. birer kere yatırdık kaldırdık geri. bu seferde oğlan onda uyuyacam diyo. heves etti iyice. zorla vaz geçirdim. neyse bi gidip bakayım şunlara sonra da yerime gideyim. ayyyyy çok heyecanlıyım ne zaman diyecek acaba dr:18::18::18::18:
yazın kalan görümcem deyil bu en küçükleri..birazda teddbirsiz bi hatun ,ne birazı hiçç tedbirsiz bırakmış işi kocaya hem çocuk istemiyorlar hemde saldım çayıra mevlam kayıra..slm kızlar anca geldim bi geçmiş yaptım ve kaçacam
ağzına sağlık cecommoyyyy kıyamam kuzuya demek hefes etti
Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn
Bu arada korunma konusunda bende senle aynı fikirdeyim canım
Cana kıymaktansa yada istememektense baştan önlem almak en güzeliheee Rabbim nasip ettiyse zaten yüreğine o duyguyu veriyor insanın o zamanda istersen tıpa tak nafile yeterki RAbbim ol desin
ayca sizin evde köpek var mı yaa petarkadaş die bi yerdeyim ordada aycaa35 arkadşım var sen misin ki acaba o
günaydın kızlar
işallah hepimiza sabırlı az kalorili bol hareketli bi gün olur
yazın kalan görümcem deyil bu en küçükleri..birazda teddbirsiz bi hatun ,ne birazı hiçç tedbirsiz bırakmış işi kocaya hem çocuk istemiyorlar hemde saldım çayıra mevlam kayıra..
ülen önce adam akıllı bi korunda sonra allaha tevekkül et ,deyilmi ama ..bide telde diyorku..kocası demiş sende bi hal var bi git baktır .ülen adetin geçmiş 1 ay kocanın demesinimi bekliyon ..nerdeyse çocuk doğucakneyse gitmiş hamilesin demişler ..bana diyorki kocamın haberi olmadan orda sonladırıcaktım gebeliği..yuhh bu kolay bi kararmı kalp atımları başlamış sen kendi başına buna cesaret ediyorsunda gidip dr a bi spiral taktırmaya cesaretin yok ...allah alıl fikir versin
ayy bide hayret ediyorum senin hesap bunlar bi seferde bu gebeliği nasıl başarıyor
benimde 2 çocuğum 6 ay istememize rağmen zar zor hamile kaldım
allah isteyen herkese çocuk versin çocuk verdiklerinede akıl fikir versin
ağzına sağlık cecomm
günaydın kızlar
işallah hepimiza sabırlı az kalorili bol hareketli bi gün olur
yazın kalan görümcem deyil bu en küçükleri..birazda teddbirsiz bi hatun ,ne birazı hiçç tedbirsiz bırakmış işi kocaya hem çocuk istemiyorlar hemde saldım çayıra mevlam kayıra..
ülen önce adam akıllı bi korunda sonra allaha tevekkül et ,deyilmi ama ..bide telde diyorku..kocası demiş sende bi hal var bi git baktır .ülen adetin geçmiş 1 ay kocanın demesinimi bekliyon ..nerdeyse çocuk doğucakneyse gitmiş hamilesin demişler ..bana diyorki kocamın haberi olmadan orda sonladırıcaktım gebeliği..yuhh bu kolay bi kararmı kalp atımları başlamış sen kendi başına buna cesaret ediyorsunda gidip dr a bi spiral taktırmaya cesaretin yok ...allah alıl fikir versin
ayy bide hayret ediyorum senin hesap bunlar bi seferde bu gebeliği nasıl başarıyor
benimde 2 çocuğum 6 ay istememize rağmen zar zor hamile kaldım
allah isteyen herkese çocuk versin çocuk verdiklerinede akıl fikir versin
ağzına sağlık cecomm
kıyamam ben bizeee niye yalnız kalıyoz bizbeyazcanım yalnızmı kaldın sennn
diyecektim ama yalnız olan benmişim
Üstüme vazife değil ama ben işin başka bir boyutundayım. Hepimiz çocuk nasıl yapılır biliyoruz; anlaşamadıklarını idda ediyolarsa bu ne pehriz bu ne lahana turşusu??! En sinir olduğum insan tipi çözüm buşmakla uğraşmayıp, gelip sorunları ile beynimi yiyip sonra da kafasına göre takılanlardır! Agresif gördüm kendimi :)
yaaa bizim hatun topluluklarına noldu ki acaba nereye kaçıştınız benden mi saklanıyonuz bakayım sizzz
ama kaptanınız 10 yıl arada sonra ders çalışmya çalışıyo ama sadece çalışıyo emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?