gördümmm gördümmm
melankoli yi gördümmmm
dünyalı biz dostuz
geçmiş yapıyodum bende , birkaç gün gelemeyince sayfalar dolmuş , bende eksik kalmayayım dedim
ayyy ne iyi ettinde geldinnn
buyur buyur ne ikram ediyim sanaallahımm sana şükürler olsun birini gönderdin
eyvallah canımgel ben sana bitki çayı ikram edeyim :)) elim boş gelmedim topike
sağol canım bende içiyorum şimdi çayımı
aman gelde boş gel kimsecikler yok topik sinek avlıyor
afiyet olsun tatlışnasılsın :))
bende çözemedim kendimi :)) grip gibi oluyorum akşamları ama görüntüde bişey yok hamdolsun , birde boğazım çok gıcıklanıyo :44:yorgunn, halsizzz.bitkinnn
sen nasılsın
aman Alllahımmmm topikte insan var beyzcannnn :))
aman Alllahımmmm topikte insan var beyzcannnn :))
bu günü tarihe altın harflerle yazıcamm kaptanımmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
bende çözemedim kendimi :)) grip gibi oluyorum akşamları ama görüntüde bişey yok hamdolsun , birde boğazım çok gıcıklanıyo :44:
heeeee kaptancım nasılsın ?
inş. hormonlarında sorun yoktur canım , bende önümüzdeki hafta p.tesi baktırmak istiyorum kan değerlerime ve tabi troitlerede , sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum duruma göre de diyetisyene gitmek istiyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Valla kızlar yorgunluktan ölüyorum ama yinede sizlere bakmadan edemedim
Sabah malum doktora gidecektim hem diyetisyene sevk istemek için hemde hormonlarıma tekrar baktırabilmek. Hastane baya bir kalabalıktı ama şükür sıra dahiliyede çabuk geldi
Bu seferki doktor çok ilgiliydi ve pkoyla insülin direnci var diyince ayrıntılı hormonlarına bakalım dediiyi oldu bayadır yaptırmamıştım
Erkeklik hormonu yüksek çıktı deyincede bakalım yine yüksekmi dedi
Tahlil sonuçlarım cuma öğleden sonra çıkacakmış ama ben pazartesi gidiceğim diyetisyende o gün orada diye
Bu arada diyetisyenimle de tanıştımuzun boylu cıbık kraker gibi bir delikanlı
Çok cana yakın ve ilgili biri oda ve tahlil sonuçlarımı görmeden bana diyet veremeyeceğini söyledi
İnşallah pazartesi gittiğimde listemi verecek ve her ay kontrole gideceğim
Çok merak ediyorum kaç kalorilik bir liste uygun görecek ve ne gibi bir yol çizecek bana
Akşam 4de kadar hastanede koşturdum ( bir ara eve gelip tekrar gittim ) sonrada akşam yemeğini annemlerde yiyip eve geldik
iyi saylırım canım ders çalışmak zorundayım ama içinden gelmiyor
naber fistiklar ne var ne yok ..görüsemedik 2 gündür..oruc basladi baslayali o kadar yogunumki anlatamam..simdi firsat buldum hemen geldim ee herkes iyimi bakalim...gecmis yapamiyorum..muhabbet arasi bakarim bir ara
amiiiiiiiiiiiiiiin hayatim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinİyi akşamlar hepinize
Tüm oruç tutanların orucunu rabbim kabul etsin inş
Dişin nasıl oldu inş geçmiştir cnm
Gez adaşım gez ne güzel eve tıkılmaktan iyidir
Tebrikler canım
Hoşgeldin canım aramıza olur olur bizden ayrılma
moral bozmak yok
Gözün aydın canım bu seferlik affet kocişini bir daha yaparsa hep beraber sorarız hesabını:13:
amiin canim amiinh.geldiiiiin canımALLAH kabul etsin tutulan bütün oruçları ( amiin )
aa ben geldim diye gidiyorsun demiiiiiiiiben gidiyommmm
çok uykum var iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?