80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah : 1dilim börek , kepek ekmeğiyle sandiviç,şekersiz çay
ara : 2 tane küçük kedi dili pasta ( öğrencimin zoruyla yedim darılmasın diye )
öğle : yemedim çünkü arada tatlı yemiştim
akşam : 3 s.k. z.y pırasa , 1 s.k. patlıcan,biber,domates sote ve marul salatası
ara : 1 küçük nar
yatmadan : 1 bardak süt

şimdi de bitki çayı yapıcam ( yeşil çay ve kiraz sapı ) 2 ya da 3 kupa içerim , hatta gelin birlikte içelim

menümü yazmakla başlayım önce;
  • kahvaltı
  • 2adet haşlanmış lop yumurta
  • 1bardak süt
  • 5adet zeytin
  • avuç içi kadar peynir
  • 5adet kayısı

• akşam

• 1tabak zeytin yaglı fasulye
    • 4kasık zeytınyaglı pırasa
    • yogurt
      tarhana çorbası

sıvı olarak 2lt limonlu su
      yatmadan önce yarım saat yürüyüş yapıcam

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Valla kızlar yorgunluktan ölüyorum ama yinede sizlere bakmadan edemedim
Sabah malum doktora gidecektim hem diyetisyene sevk istemek için hemde hormonlarıma tekrar baktırabilmek. Hastane baya bir kalabalıktı ama şükür sıra dahiliyede çabuk geldi
Bu seferki doktor çok ilgiliydi ve pkoyla insülin direnci var diyince ayrıntılı hormonlarına bakalım dedi iyi oldu bayadır yaptırmamıştım
Erkeklik hormonu yüksek çıktı deyincede bakalım yine yüksekmi dedi

Tahlil sonuçlarım cuma öğleden sonra çıkacakmış ama ben pazartesi gidiceğim diyetisyende o gün orada diye
Bu arada diyetisyenimle de tanıştım uzun boylu cıbık kraker gibi bir delikanlı
Çok cana yakın ve ilgili biri oda ve tahlil sonuçlarımı görmeden bana diyet veremeyeceğini söyledi

İnşallah pazartesi gittiğimde listemi verecek ve her ay kontrole gideceğim
Çok merak ediyorum kaç kalorilik bir liste uygun görecek ve ne gibi bir yol çizecek bana
Akşam 4de kadar hastanede koşturdum ( bir ara eve gelip tekrar gittim ) sonrada akşam yemeğini annemlerde yiyip eve geldik

inş. hormonlarında sorun yoktur canım , bende önümüzdeki hafta p.tesi baktırmak istiyorum kan değerlerime ve tabi troitlerede , sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum duruma göre de diyetisyene gitmek istiyorum
iyi saylırım canım ders çalışmak zorundayım ama içinden gelmiyor

seni anlayabiliyorum, çok fena bi duygu istemeden ders çalışmak zorunda olmak , ALLAH zihin açıklığı versin canım, sınavlarında başarılı olursun inş.

naber fistiklar ne var ne yok ..görüsemedik 2 gündür..oruc basladi baslayali o kadar yogunumki anlatamam..simdi firsat buldum hemen geldim ee herkes iyimi bakalim...gecmis yapamiyorum..muhabbet arasi bakarim bir ara

naber fistiklar ne var ne yok ..görüsemedik 2 gündür..oruc basladi baslayali o kadar yogunumki anlatamam..simdi firsat buldum hemen geldim ee herkes iyimi bakalim...gecmis yapamiyorum..muhabbet arasi bakarim bir ara

h.geldiiiiin canım ALLAH kabul etsin tutulan bütün oruçları ( amiin )

amiiiiiiiiiiiiiiin hayatim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…