bu nasil sizcesari olmicak tabi
güzel kesim buda ama canım sanırım sen saçlarına kıyamıyorsun bu kadar kısa kestirebilicekmisin?? daha uzun model düşünsen emo da fena değilmiş hem saçların daha uzun kalmış olur
sana da afiyet olsun canım..yine kaçak yok süpersin..gözlerim kapanıyor resmen bitsin bugün..bir yeşil çay içeyim de biraz dirileyim bari..
sağol canım sade bir nescafe daha iyi gelmezmi CADIARZU
komsum böyle yapmami istiyor
uzun saclarimi özlerim diye korkuyorum.....
diyete girdiğimden beri nescafe içmedim canım...ben süttozsuz içemiyorum o da malum kalorili..gerçi şimdi yanımda süt var iyi hatırlattın canım hayatımdan tamamen çıkarmıştım nescafeyi...
sen kimseyi dinleme canım içinden gelen neyse ona kestir..saçlarına kıyamıyorsan da çok kısaltma pişman olursun..çok da didikleme bak kendi haline bırak güzel olur inan bana..sen zaten çok hoş bir kızsın hepsi yakışır canım takma kafana..zemuszemus
bu cok güzel degilmi sizce?
kesimi felan
tepesi kat kat
içine bu sindi sanırım hem saçlarını kısaltmanda gerekmiyor süper olur canım kırmızı meç harika duruyor geçende kuaförde biri yaptırmıştı bayıldımmmm süper olmuştu ben genelde röfle severim ama onada bayıldım :kedi:
Aylincim içine hangisi siniyorsa onu yaptır canım
emo çok hoş bir model ama sanki kirmizi metch yaptırmayıp doğal bıraksan yaşına daha çok uyar gibi geldi bana
selam kızlar
dün akşam misafirlikteydik ve yemek üstüne 1 kase puding yedim :mymeka:
bu gün öğle müsli ile cornfleks karışımını biraz sütle yedim
az öncede bitki çayımı içtim
offff ya bu akşam yemekleri batırıyor beni :çok üzgünüm:
selam kızlar
dün akşam misafirlikteydik ve yemek üstüne 1 kase puding yedim :mymeka:
bu gün öğle müsli ile cornfleks karışımını biraz sütle yedim
az öncede bitki çayımı içtim
offff ya bu akşam yemekleri batırıyor beni :çok üzgünüm:
ben akşamları karpuz peynir yiyorum sen yemeye devam et ben de seni geçeyim canım rakibem..lmaz:
gündüzler gayet iyi gidiyorsun o kadar emek veriorsun akşamları yersen kilo verme hızını düşürürsün canım...işten çıkmaya kaın cornflakes ve sütü karıştırıp ye akşam eve gişdince canın pek bişi istemez o zaman ben öyle başa çıkabiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?