80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel kesim buda ama canım sanırım sen saçlarına kıyamıyorsun bu kadar kısa kestirebilicekmisin?? daha uzun model düşünsen emo da fena değilmiş hem saçların daha uzun kalmış olur

ah bi bilsem ablammm......
kuaföre EMO ya benzetin ama tam olmasin, kat kat ama uzunlugu da dursun dicem

komsum böyle yapmami istiyor

uzun saclarimi özlerim diye korkuyorum.....

komsum böyle yapmami istiyor

uzun saclarimi özlerim diye korkuyorum.....

sen kimseyi dinleme canım içinden gelen neyse ona kestir..saçlarına kıyamıyorsan da çok kısaltma pişman olursun..çok da didikleme bak kendi haline bırak güzel olur inan bana..sen zaten çok hoş bir kızsın hepsi yakışır canım takma kafana..zemuszemus

diyete girdiğimden beri nescafe içmedim canım...ben süttozsuz içemiyorum o da malum kalorili..gerçi şimdi yanımda süt var iyi hatırlattın canım hayatımdan tamamen çıkarmıştım nescafeyi...

az sütle şekersiz içilebilir herhaldeCADIARZU canım açılman için dedim ben sade sütsüz ve şekersiz içiyorum arada bir hergün değil cnm istediğinde 1 taneden bişey olmaz sanırım:kedi:

vereliniortak^ emo yapicam icimden bu geciyor. pisman olurum BOB kisa yaparsam.
emo dedigimiz iste üst kisim kat kat (saclarim cok ince ve üst kisim cok ince hic kabarmadigi icin kat öneriolar) ve asagya dogru uzun gidiyo. arkalari tepeyi kabartirim havay akaldirrim, düzlestirirm uclari DI$A dönük fönlerim uclar kivircik yaparim olurmu dersiniz

ve koyu kahve boyatip kirmizi metch yaptircam
olurmu?

bu cok güzel degilmi sizce?
kesimi felan
tepesi kat kat

bu cok güzel degilmi sizce?
kesimi felan
tepesi kat kat

içine bu sindi sanırım hem saçlarını kısaltmanda gerekmiyor süper olur canım kırmızı meç harika duruyor geçende kuaförde biri yaptırmıştı bayıldımmmm süper olmuştu ben genelde röfle severim ama onada bayıldım :kedi:

selam kızlar
dün akşam misafirlikteydik ve yemek üstüne 1 kase puding yedim :mymeka:
bu gün öğle müsli ile cornfleks karışımını biraz sütle yedim
az öncede bitki çayımı içtim
offff ya bu akşam yemekleri batırıyor beni :çok üzgünüm:

kat kat olan yerlere mec kirmizi attiririm, asagsina uzun olan yerlere de bi kac tane, kirmizi kirmizi :))

tsk ablam, röfle ne oluyor? dur bakiyim google dan :)

ha gölge ha mec ha röfle aynisi iste :)

Aylincim içine hangisi siniyorsa onu yaptır canım
emo çok hoş bir model ama sanki kirmizi metch yaptırmayıp doğal bıraksan yaşına daha çok uyar gibi geldi bana

ay burasida rejim topiginden cikti cok özür, saclarim güzel olursa kendimi daha cok beyenmeye baslarsam belki rejimime de dönerim ha ne dersiniz
insallahhhhhh
motive edin beni lütfen....

Aylincim içine hangisi siniyorsa onu yaptır canım
emo çok hoş bir model ama sanki kirmizi metch yaptırmayıp doğal bıraksan yaşına daha çok uyar gibi geldi bana

siyaha bakan koyu kahve boyaticam bütün, ve kirmizi metc az az, bana kirmizi cok yakisiyo ablam, öncedende yaptiriyordum cok...
siyah mi boyiyim koyu kahvemi?
komsum koyu kahve diyo cünkü cokk esmer degilim ten olarak

kaçak yok rakibem kaçak yok..klava:benim de misafirim vardı ben de meyve soslu sakızlı muhallebi yaptım ama yemedim tadına bile bakmadım millte ne yedirdim haberim yok eşime sordum güzel miydi diye..80 e inene dek kaçak yasak bana yoksa direkt yıkım emrikötükedihüso

ben akşamları karpuz peynir yiyorum sen yemeye devam et ben de seni geçeyim canım rakibem..lmaz:
gündüzler gayet iyi gidiyorsun o kadar emek veriorsun akşamları yersen kilo verme hızını düşürürsün canım...işten çıkmaya kaın cornflakes ve sütü karıştırıp ye akşam eve gişdince canın pek bişi istemez o zaman ben öyle başa çıkabiliyorum...

bende ilk başladığımda akşamları doymak bilmiyordum ne kadar yersem yiyim kendimi mutfakta buluyordum şimdi işten çıkmadan bir meyve yada diyet bisküvi galeta falan atıştırıp öyle çıkıyorum eve gidince açlık krizlerine girmiyorumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…