80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım RABBİM senden de razı olsun bence senin tartıda bir anormallik var , birden o kadar kilo alman mümkünatı yok bence canım , üzme kendini hayatım , nasılsa diyetisyene gideceksin stres yapma kendine, biz her zaman yanındayız topik ailecek

MENÜM

Kahvaltı: 1 yumurta,1kk peynir, 1 dilim ekmek, emzirme çayı

Ara: 1 elma

Öğle: 3 dilim börek, 1 tabak limonu, yağı tuzu yerinde patates salatası :), 1 küçük dilim un helvası, 1 normal dilim incirli cevizli tatlı, 3-4 kupa çay

Akşam : 1 elma, 1 avuç üzüm, 1 kase yoğurt (planım bu)

Yatmadan: 1 bardak süt (inşallah)

Valla buraya yazacak olmasam neler neler yerdim de iyiki bu topikteyim diyim

Merak ve heyecanla bekliyorum

:)))) korkma ama tamam mı bak yani bidev anası değil ben yedim onları hahhahaha

Bende bişey yedin sandim
Ya niye 3 börek daha az olsaydı keske...
Afiyet olsun örtmenim

Ay yüzlüm nasılsın canım ...
tartilabildin mı...
ben dig yaptığımda dogum hanede tartı vardi
korktugumdan tartilamamistm

Ben yeniyim burda ve birbirimizi pek tanımıyoruz. Yine de yorum yapmak istedim.

Burdaki listenin dışında durmak istemeni anlıyorum ama diyetisyene başlayınca eminim ki listeye tekrar girmek isteyeceksin çünkü o uyuz kilolar patır patır gidecek sonuçta sende bu kararlılık olduktan sonra sonucun kötü olmasına ihtimal yok. Hiç moralini bozma, herşeyi sıfırla ve pztyi bekle. Sonuçta o diyetisyen bu işin okulunu okumuş. Hiç kimsenin zayıflatamadığı bir insan duyun mu? Ben duymadım. Anca ağızlarını yemeğe kapatmadılarsa ve verilenlere uymamışlarsa insanlar diyetisyenleri onları zayıflatamamıştır. Sen bu ikisini de yapmayacağın için herşeyin iyi olacağına inanıyorum :) yolun uzun ama burda desteğin çok kendini üzme olur mu? Sevgiler :)

Bende bişey yedin sandim
Ya niye 3 börek daha az olsaydı keske...
Afiyet olsun örtmenim

Sanırsın hayatımda ilk kez börek yiyorum ve önümden kaçırıyorlar :) işte bu yüzden akşam sadece meyve e yoğurt yicem bi de süt içicem. Ah ah daha az yeseydim şimdi de ne güzel bişiler yerdim

sabah: 1dilim dilim kadar ekmek, 1domates, tereyağlı sucuk biraz abarttım :/ amadoymamışdım, şekersiz çay
ara yok
öğle: dışardaydım kepekli form bisküvi yedim
arada,şekersiz normal çay 1 kremalı çikolata yediiimmm ama hemen yollara attım kendimi 45 dk yürüdüm
akşam: 1kepçe çorba, salata bolca, sebze yemeği
arada da meyve yerim sanırıım

banu ydu sanırım ismin
ne zamandır karatay yapyorsun.bu hafta güzel kilo vermişin ..bilgi verirmisin biraz

Çok güzel maşallah. Ama nerde benim biricik karbonhidratlarımmmmm :)?

Afiyet olsun canım ama inşallah yaramasın diyeceğim öğle menüne hözümü kapadım inşallah akşamki planına sadık kalırsın öğle sırf karbonhidrat olmuş bitanem zavallı limoncuk hangisinin kalorsini azaltsın
Çok güzel maşallah. Ama nerde benim biricik karbonhidratlarımmmmm :)?

Ben sağlıklı karbonhidratları yiyorum canım kahvaltıda yediğim kavrulmamış ceviz ve fındık ekmek yerine geçiyor salatalarıma da mutlaka ceviz ekliyorum doyana kadar herşeyden yiyorum canım

Başlangıç:81
Geçen Hafta:78,9
Bu hafta:77,5
Giden 1,4
Toplam giden: 3,5
Spor: endersaraç hareketleri
Hedef 65 :

Çok güzel vermişsin canım tebrikler

banu ydu sanırım ismin
ne zamandır karatay yapyorsun.bu hafta güzel kilo vermişin ..bilgi verirmisin biraz

Evet canım ismim Banu hatırlarsan eylül başlarında tanıştım sizlerle o zaman başlamıştım ve ayda 7 kilo verdmiştim fakat rahatsızlandım 3 hafta ilaç yüklemesi sonucu 4 kilo alarak 1 kasımda tekrar başladım bu hafta kilo verme direncim yeni kırıldı haftaya daha güzel sonuçlar alacağıma eminim Hayatımda un ailesi ve şeker ailesi yok sildim hafızamdan Canan Karatayın sağlıklı yaşam öğütlerini uyguluyorum kahvaltımı çok güçlü yaptığım için en az 5-6 saat acıkmıyorum dolayısı ile 2 öğün veya bazen 2.5 öğün yapıyorum sporumu düzenli yapıyorum her gün en az 45 dk koşu bandında olmazsa olmazım gerisini yapabilirsem artık yapıyorum akşam 8 den sonra yeme işlemi bitmiş oluyor şekersiz çay ayran soda içiyorum bazen

slm arkadaşlar menüm
sabah domates peynir 2minik sosis,3 zeytin,1 bilim ekmek
arada 1 elmalı kurabiye,10 tane fındık
öğlen 1 dolma biber yarım kase yogurt
arada elma
akşam 6 kaşık barbunya ,3 kaşık pilav ,1 kase yoğurt,salata

günde 2 litre su içiyorum şekersiz çay 1 bardak kayısı çayı
başlangıçta 80.4
geçen hafta78.9
bu hafata77.0
toplam 3.400
lesslie ile 4 gün 1 mil çalıştım

• kahvaltım
  • 2haşlanmış lop yumurta
  • avuç iç kadar peynir
  • 7tane zeytin
  • 3adet çeri domates
  • 3adet gün kurusu kayısı
  • yarım çay bardağı ceviz
  • 1bardak süt
  • akşam
  • salata
  • 1kase tarhana
  • 1kase taza fasulye
  • 2çöp şiş
  • yogurt
  • sıvı olarak
  • 2lt su
  • yarım litre limonlu su
  • 1tane yeşil çay
  • spor
  • 40dk karışık hızda yürüyüş
  • 15dk twist
  • ay uzun uzadıya yazdım yawwww

merhaba ceco belkı daha önce fazla bişiy paylaşmadık ama yinede yazmak istedim.lütfen ağlama olur mu ben senin başaracağına canı gönülden inanaıyorum lütfen iyi düşün iyi olsun önce inanman lazım ben sana inanıyorum başaracağına sen çok güçlü ve kendinle barışık bir kadınsın .hem kendin söyledin tartın bozukmuş.spor yapıyorsun dikkat ediyorsun ve başaracaksın .

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Kızlar hepinizin tek tek bana yazdıklarınızı okudum ve bir kez daha Rabbime sizleri tanıma şansı yakaladığım için şükrettim
İyiki varsınız, iyiki sizlerle bir araya gelmişim

Gerçekten yazdıklarınız beni biraz daha kendime getirdi
Dediğiniz gibi pazartesi asıl ak koyun kara koyun belli olucak Eşimede söz verdim sizlerede söz veriyorum ne olursa olsun elimden geleni yapacağım RAbbimin de izniyle

Yeni yada eski hiç fark etmez Hepinizi çok ama çooooooooook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…