Canım benim ya gece gece tuttum seni...tmm canım bakıyorum hemen
aramiza hosgeldin canim..hersey sende bitiyor ama burasida insani acayip motive ediyor ...hergün menü bildirimi yapmakla basla ise..bu motive olman icin iyibir baslangic olacaktirkizlar beneide araniza alin zayiflatin acil Kilo vermmem lazim
amaninda amanin benim minikkelebegim bu hafta benden fazlamiymis..noldu kiz rakibeeem 3 hafta önce acik ara fark atmistin bana simdi benden agirsin...yok ben böyle rakibe istemembildirim
başlangıç.80
geçen hafta.bilmiyorum ki .. Hatirlayamadm... Aynı yerlerde dolanip duruyorum
bu hafta.69.4
toplam giden.10.6
hedef.57
canim yazini okumaya baslayinca llah dedim benden dertlisi cikti...ne oldu acaba bir yakininimi kaybetti en güvendigi birinden kazimki yedi herifi basina dertmi acti nedir yani diyerekten yazini bir solukta okudum...cok sükürki derdin sadece kiloymusSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Aslında nereden başlıyacağımı bilmiyorum :26: dün geceden beri moralim yine yerlerde hatta hayatımda ilk kez bu kadar içim dışıma çıkana kadar ağladım
Sabah uyandığımda gözlerim hala şişti ve nasıl birşeyse göz kapaklarım bile ağrıyor
Şimdi hepiniz acaba ne oldu diye düşünüyorsunuzdur ama inanın sebebini duyunca sizlerde en az benim kadar şok olacaksınız
Uzun zamandır tartımdan kıllanıyorum diyordum zaten hep fazla çıkıyorum diye. Dün eşim tartıya yeni pil taktı ve gece acaba kaç oldum eksi varmı diye tartıya çıktığımda hayatımın şokunu yaşadım
Hala inanamıyorum ama resmen tartıda 120i gördüm yineevet yanlış okumadınız 120
Resmen dün gece sinir krizi geçirdim ve eşim ne yaptıysa 2 saat susturamadı beni
Bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum.
Anlamıyorum ya okadar dikkat etmeme mümkün olduğunca az kaçamak yapmama rağmen hala kilo almaya devam ediyorum
Rabbimin bana nasıl bir cezasıdır bu anlamıyorumartık çok korkuyorum daha beter olmaktan şu kilo illetti yüzünden canımdan olmaktan hatta evlatlarımın büyüdüğünü bile görememekten çok korkuyorum
Bunları sizlere anlatmak istemedim aslında ama sizlere karşı dürüst olmak kendime karşı dürüst olmak sonuçta
Sizler bana ailemden çok daha yakınsınız:26: yeri geldi eşimden bile daha yakın oldunuz.
Rabbim sizlerden razı olsun.
Ne olur bir müddet beni listelerden muhaf tutunsöz her gün fırsat buldukca yine burada sizlerle olacağım, günlük menümü paylaşacağım ama şu ara bu şoku hazmedebilmem için biraz zaman ihtiyacım var
Pazartesi diyetisyene gidiceğim tabiki ve elimden geleni yapacağım kilo vermek adınayanlız her hafta aynı gerginliği yaşamak istemediğimden sadece diyetisyende tartılmayı istiyorum tabi sizlerede mutlaka haber veririm neticeyi.
Dün gece eşimlede sabaha kadar konuştuk ve bu kendime verdiğim son şansım :26: kendime bir sene mühlet tanıdım ve eğer o bir sene içinde kilo veremezsem ( ki ümidimi kesmedim her ne kadar dibe vurmuş dahi olsam ) obezite cerrahisine yönelmeye karar verdimEşimde annemde karşı çıkmışlardı ben ilk lafını ettiğimde ama eşimede dedim şu bir sene içinde elimden geleni yaptığım halde giden olmazsa kesinlikle kimse bana engel olamaz çünkü kilom yüzünden ölmek istemiyorum evlatlarımın büyüdüğünü, evlendiklerini hatta torunlarımı bile görmek istiyorum ve bunun için son çare ameliyatsa onuda göze alacağım kim karşı çıkarsa çıksın ailemden
Biliyorum başınızı şişirdim yine uzun uzun yazarak ama ne yaparsam yapayım kendimi rahatlatamıyorum ve elimde olmadan devamlı ağlıyorum dünden beri
Ne olur şu zorlu yolda yine önceden de olduğu gibi bana destek olmaya devam edininanın çok ihtiyacım var.
Hayır işin garibi beni görenler zayıflamışsın diyorlar ama tartı tam tersine ayı gibi olmuşsun diyor
Bahtıda kendi gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Rabbim analı babalı büyütsün güzelimsanada çok ama çok geçmiş olsun canım
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok ama çok güzel kilolar veririzAminnnnnnnnnnnnn
ay caniiiiiiiiiiim ne seker kiz bu..acayip güzel bir bebek..allah anali babali büyütsün..bahti acik olsun sansi bol olsun...kaderi temiz olsun...insallah sende iyisindir..sonunda bebegini kucagina aldin cok sükür...darisi iremede olsun insallah...ne zaman eve dönücen tartildinmiEki Görüntüle 854009
kizlar kizimla tanisin
Harikasin canım iste bu .., benim tanıdığım prenses
umit ediyorum çekirdek azcuktur
slm kizlar iki gundur yazdiklarimi bir turlu gonderemiyom sinir oldum. dun biraz sıkıntim vardi ama simdi iyiyim sukur. halen ayaga kaldirmadilar ama hayirlisi olsun
canim benimhediyen elime ulasti. hepsi cok guzel allah razi olsun canim. sana o cicilerle cekilmis foto yollarim insallah. kp biraz tuhaf oldu tanimadigin kisilermi diye. bende yok bir yildir gorusuyoruz dedim
güle güle giydir canım
kp tuhaf olması pekde anormal deyil aslında .bizim böyle hergün her saat birarada olduğumuzu,konuşup derdimizi sevincimizi paylaştığımızı nerden bilsin..zaten bilmesinde ,.
sen nasılsın ağrın azaldımı biraz bari..
bebişimiz emiyormu meme..işallah herşey yolundadır
seni çokk seviyoruz, çabuk iyileş
Çok güzel vermişsin canım tebrikler/QUOTE]
evet canım maşallah iyi gidiyorum kendime tartı aldım tartılıyorum haftalık minik hedefler koyuyorum kendime başardiysam en cok yemek istediğim bir şeyle kendimi ödülleniriyorum
Aman maşallah tekrar canımben zayıflayana dek ödül olayını kaldırdım en az 3 gün o kaçamağın bedelini ödüyorum çünkü slm arkadaşlar menüm
sabah domates peynir 2minik sosis,3 zeytin,1 bilim ekmek
arada 1 elmalı kurabiye,10 tane fındık
öğlen 1 dolma biber yarım kase yogurt
arada elma
akşam 6 kaşık barbunya ,3 kaşık pilav ,1 kase yoğurt,salata
günde 2 litre su içiyorum şekersiz çay 1 bardak kayısı çayı
başlangıçta 80.4
geçen hafta78.9
bu hafata77.0
toplam 3.400
lesslie ile 4 gün 1 mil çalıştım
Slm canım tbrk ederim bu hafta çok güzel kilo vermişsin
- kahvaltım
- 2haşlanmış lop yumurta
- avuç iç kadar peynir
- 7tane zeytin
- 3adet çeri domates
- 3adet gün kurusu kayısı
- yarım çay bardağı ceviz
- 1bardak süt
- akşam
- salata
- 1kase tarhana
- 1kase taza fasulye
- 2çöp şiş
- yogurt
- sıvı olarak
- 2lt su
- yarım litre limonlu su
- 1tane yeşil çay
- spor
- 40dk karışık hızda yürüyüş
- 15dk twist
- ay uzun uzadıya yazdım yawwww
Menün harika canım bayıldım Karataya benzettim bende uzun yazıyorum ve utanıyorum bazen ama olsun ayrıntılı yazmak hatalarımızı görmek açısından faydalı olur Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Kızlar hepinizin tek tek bana yazdıklarınızı okudum ve bir kez daha Rabbime sizleri tanıma şansı yakaladığım için şükrettim
İyiki varsınız, iyiki sizlerle bir araya gelmişim
Gerçekten yazdıklarınız beni biraz daha kendime getirdi
Dediğiniz gibi pazartesi asıl ak koyun kara koyun belli olucakEşimede söz verdim sizlerede söz veriyorum ne olursa olsun elimden geleni yapacağım RAbbimin de izniyle
Yeni yada eski hiç fark etmezHepinizi çok ama çooooooooook seviyorum
Biz de seni çok seviyoruz canım
Sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi kendiliğinden gelir canım Yoğurt yemedim, sütü de içmeyi unuttum ve artık dişimi fırçaladığım için içmem :/ ya bi de ben o limonlu yoğurdu 2 veya 3 kez yapıp sonra unuttumyarın yine başlıyım. Öğlen acaip coştum yaaa. Ama börek kıymalıydı diyerekten protein de aldığımı söylesem
Senin o saydığın karbonhidratlar benim canım karbonhidratlaım değil kiiiişaka bi yana ekmek benim için çok önemli. Bir dilim de olsa yemeliyim. Yoksa motivasyon sıfır oluyor. Ama ne güzelki sende durum farklı :)
Ayda 7 kilo çok değil mi?? Yani benim bildiğim sağlık açısından 4 kilo vermek lazımmış.
bitanem ekmek benim için de vazgeçilmezdi zayıflayınca kahvaltıda belki 1 er dişlim yiyebilirim ama hedefime ulaşana dek ağzıma koymayağım bakliyatlarda sağlıklı karbonhidratlar canım ama akşamı iyi kurtarmışsın tbrkler yoğurt yağ yakmada çok etkili
evet haklısın 7 kilo çok oldu benim amacım az ama kalıcı kilo vermek fakat kendiliğinden gitti asla kaçamak yapmadım ve sporumu aksatmadım
nBR kizlar biraz gec kaldim degilmi ancak gelebildim valla...malum herifle limoniyiz leptopuna tenezzul etmiyor aayaklarindaydimyataryatmaz ilk isim leptopu acip buraya gelmek oldu
gecmis yapamadim firsat bulursam yapicam
Enişteye bol bol ayran içir de erken uyusun o zaman Özuşumözlüyoruz inan baslangic :79
gecen hafta :68.7
bu hafta :68.8
gelen: :100 gr
toplam giden :9200 gr
hedef :60
spor :haftada 3 defa 35 dak. twister
not: valla ben cok daha fazla arti bekliyordum..malum son hafta resmen aclik greviyle kilo vermistim fazlasiyla gelir dedim ama cuma sabahi süpriz oldu 68 i yeniden görmek..önceki gün sabah 69.2 gibi birseydim insallah haftaya 100 gr da olsa eksiyle girerim..o zaman biraz garantilemis olurum hizli giden kilomun geri gelmemesini...
hadi bakalim yarisa rakibe ariyorum
inşallah gidenler gelmez canım fazla gelmemiş yine de birde oruçtun malum ben oruç tutarken nedense çok alırdımgünaydın kızlarr
hepimiz için güzel bir gün olur işallah
Günaydın canım amin
Gel zaman git zaman Karataya başlayacaksın emin ol belki bu hafta belki bu ay belki seneye ama mutlaka bir gün başlaman ümidiyle
igneleri oldugum surece agrim cok yok sukur. dun gebelik zehirlenmesi icin magnezyum verdiler damardan o da yan etki yapti baya bi korkuttum herkesi. hemen alerji ignesi yapildi sonra daha dusuk dozda ve yavasca verdilerde duzeldim cok sukur.
İyi olmana çok sevindim canım minik prensese öpücükler
Dünkü Menüm
MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi
KAHVALTI :
1 yumurtalı bol yeşillikli menemen
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
1 dilim peynir
4 ceviz 6 fındık
1 salatalık
1 fincan yeşilçay
ÖĞLE :
1 bardak süt
AKŞAM:
Mnik 1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon güveç
3 yem kaş bulgur pilavı
1 bardak ayran
SPOR:
45 dk lık karışık hızda yürüyüş
pilates
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Herkese tünaydın hepinize güzel bir hafta sonu dilerim
menulerini çok begendm cnmAman maşallah tekrar canımben zayıflayana dek ödül olayını kaldırdım en az 3 gün o kaçamağın bedelini ödüyorum çünkü
Menün harika canım bayıldım Karataya benzettim bende uzun yazıyorum ve utanıyorum bazen ama olsun ayrıntılı yazmak hatalarımızı görmek açısından faydalı olur
Sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi kendiliğinden gelir canım
bitanem ekmek benim için de vazgeçilmezdi zayıflayınca kahvaltıda belki 1 er dişlim yiyebilirim ama hedefime ulaşana dek ağzıma koymayağım bakliyatlarda sağlıklı karbonhidratlar canım ama akşamı iyi kurtarmışsın tbrkler yoğurt yağ yakmada çok etkili
evet haklısın 7 kilo çok oldu benim amacım az ama kalıcı kilo vermek fakat kendiliğinden gitti asla kaçamak yapmadım ve sporumu aksatmadım
Enişteye bol bol ayran içir de erken uyusun o zaman Özuşumözlüyoruz inan
inşallah gidenler gelmez canım fazla gelmemiş yine de birde oruçtun malum ben oruç tutarken nedense çok alırdım
Günaydın canım amin
Gel zaman git zaman Karataya başlayacaksın emin ol belki bu hafta belki bu ay belki seneye ama mutlaka bir gün başlaman ümidiyle
Dünkü Menüm
MENÜM:
KAHVALTI :
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
1 dilim peynir
4 ceviz 6 fındık
1 salatalık
1 fincan yeşilçay
ÖĞLE :
1 bardak süt
AKŞAM:
1 porsiyon güveç
3 yem kaş bulgur pilavı
1 bardak ayran
SPOR:
pilates
SIVI:
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3ven de yeşilçay içıorm artık
Herkese tünaydın hepinize güzel bir hafta sonu dilerim
Aman maşallah tekrar canımben zayıflayana dek ödül olayını kaldırdım en az 3 gün o kaçamağın bedelini ödüyorum çünkü
Menün harika canım bayıldım Karataya benzettim bende uzun yazıyorum ve utanıyorum bazen ama olsun ayrıntılı yazmak hatalarımızı görmek açısından faydalı olur
Sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi kendiliğinden gelir canım
Enişteye bol bol ayran içir de erken uyusun o zaman Özuşumözlüyoruz inan
inşallah gidenler gelmez canım fazla gelmemiş yine de birde oruçtun malum ben oruç tutarken nedense çok alırdım
Günaydın canım amin
Dünkü Menüm
MENÜM:
KAHVALTI :
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
1 dilim peynir
4 ceviz 6 fındık
1 salatalık
1 fincan yeşilçay
ÖĞLE :
1 bardak süt
AKŞAM:
1 porsiyon güveç
3 yem kaş bulgur pilavı
1 bardak ayran
SPOR:
pilates
SIVI:
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
evet canım karataya başladım bende 4gun oldu bununla devam edıcem inşallah hem ben dogal beslenmeye alsıgım cogu seyde bana uygun sadece ekmeksizlige alışmak biraz zor geldı ama onada alışıyorum
Bende hemen kendime bir beyaz çay yapıyorum ve sizlere eşlik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?