80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nBR kizlar biraz gec kaldim degilmi ancak gelebildim valla...malum herifle limoniyiz leptopuna tenezzul etmiyor aayaklarindaydim yataryatmaz ilk isim leptopu acip buraya gelmek oldu
gecmis yapamadim firsat bulursam yapicam

kizlar beneide araniza alin zayiflatin acil Kilo vermmem lazim
aramiza hosgeldin canim..hersey sende bitiyor ama burasida insani acayip motive ediyor ...hergün menü bildirimi yapmakla basla ise..bu motive olman icin iyibir baslangic olacaktir
bildirim

başlangıç.80
geçen hafta.bilmiyorum ki .. Hatirlayamadm... Aynı yerlerde dolanip duruyorum
bu hafta.69.4
toplam giden.10.6
hedef.57
amaninda amanin benim minikkelebegim bu hafta benden fazlamiymis..noldu kiz rakibeeem 3 hafta önce acik ara fark atmistin bana simdi benden agirsin...yok ben böyle rakibe istemem rakibe dedigin karsidaki rakibine ücbucuk attiracak aman allahim gene gececek beni diyerekten azme getirecek..no no no...kimilda hadi bakem hadiiiiiiiiii..bu hafta yarisiyormuyuz

canim yazini okumaya baslayinca llah dedim benden dertlisi cikti...ne oldu acaba bir yakininimi kaybetti en güvendigi birinden kazimki yedi herifi basina dertmi acti nedir yani diyerekten yazini bir solukta okudum...cok sükürki derdin sadece kiloymus ama yazik etmissin gözyaslarina....ruhuna....hayatta öyle olunmaz dertler varki onlara saklasaydin keske acilarini.. herkes yarasindan bilir ne oldugunu biliyorum.. acini kücümsebek hafife almak degil maksadim aslada olamaz...ama hani derler ya yazsan roman olur öyle acilari atlatan biri olarak sadece kilo sebebiyle gözkapaklarini agritasiya kendini uzdugun icin sana hafif bir sitemli bakis atmadan gecemeyecegim...
metobolizma denen sinsi sey malesef herkese adil degil..bazilarinda kilo vermek öyle zorki..senin gibi ...yeme icme ama hep ayni..cok zor bir durum oldugunun farkindayim..bende aylarca 1 gr veremedigimi bilirim aclik grevi gibi dietler ölümüne yürüyüslere ragmen..ama ben daha inat cikinca olay aleyhime cevrildi oda ayri bir nokta...bunun cevabini elbette en dogru doktor verir..iyi bir kontrolden gec...sonra gerekeni hakkini vererek yap...illede zayiflarsin...hakeden azmeden hakkini birgün mutlaka alir....ben sana inaniyorum..gün gelecek bu gözyaslarin icin cok uzuleceksin...zamanindada ben su kilolardayken diye baslayacaksin zayiflama hikayeni anlatmaya...
ameliyati son care düsünmen tavsiyemdir...ama herseyden önce kendinle barisik ol kendini sev...düsmaninla itisir gibi bakma aynada kendine...ne kadar pozitif düsünürsen o kadar yolunda gider hersey bana inan....

ay caniiiiiiiiiiim ne seker kiz bu..acayip güzel bir bebek..allah anali babali büyütsün..bahti acik olsun sansi bol olsun...kaderi temiz olsun...insallah sende iyisindir..sonunda bebegini kucagina aldin cok sükür...darisi iremede olsun insallah...ne zaman eve dönücen tartildinmi hemen boydan bir resmini cektir...malum seneye bu zaman dal gibi olucan öncesi sonrasi yaparsin

baslangic :79
gecen hafta :68.7
bu hafta :68.8
gelen: :100 gr
toplam giden :9200 gr
hedef :60
spor :haftada 3 defa 35 dak. twister

not: valla ben cok daha fazla arti bekliyordum..malum son hafta resmen aclik greviyle kilo vermistim fazlasiyla gelir dedim ama cuma sabahi süpriz oldu 68 i yeniden görmek..önceki gün sabah 69.2 gibi birseydim insallah haftaya 100 gr da olsa eksiyle girerim..o zaman biraz garantilemis olurum hizli giden kilomun geri gelmemesini...
hadi bakalim yarisa rakibe ariyorum

günaydın kızlar

ceco üzmeseydin keşke kendini bu kadar
inş diyetisyenden sonra herşey çok daha iyi olacak
moralmen iyi olki kilolara gülerek veda et
burda hep birlikte vercez inş tüm kilolarımızı

Harikasin canım iste bu .., benim tanıdığım prenses
umit ediyorum çekirdek azcuktur

o zaman alkış bana
bir avuç kadardı

slm kizlar iki gundur yazdiklarimi bir turlu gonderemiyom sinir oldum. dun biraz sıkıntim vardi ama simdi iyiyim sukur. halen ayaga kaldirmadilar ama hayirlisi olsun

canim benimhediyen elime ulasti. hepsi cok guzel allah razi olsun canim. sana o cicilerle cekilmis foto yollarim insallah. kp biraz tuhaf oldu tanimadigin kisilermi diye. bende yok bir yildir gorusuyoruz dedim

slm kizlar iki gundur yazdiklarimi bir turlu gonderemiyom sinir oldum. dun biraz sıkıntim vardi ama simdi iyiyim sukur. halen ayaga kaldirmadilar ama hayirlisi olsun

slm ayyüzlüm bebegin hayirli olsun.allah anali babali büyütmegi nasip etsin.bahti acik saglikli olsun .ne mutlu sana gecmis olsun zaten birde hemen ayaga kalkma ,cok tatli masaallah bebegin

canim benimhediyen elime ulasti. hepsi cok guzel allah razi olsun canim. sana o cicilerle cekilmis foto yollarim insallah. kp biraz tuhaf oldu tanimadigin kisilermi diye. bende yok bir yildir gorusuyoruz dedim

güle güle giydir canım

kp tuhaf olması pekde anormal deyil aslında .bizim böyle hergün her saat birarada olduğumuzu,konuşup derdimizi sevincimizi paylaştığımızı nerden bilsin..zaten bilmesinde ,.
sen nasılsın ağrın azaldımı biraz bari..
bebişimiz emiyormu meme..işallah herşey yolundadır
seni çokk seviyoruz, çabuk iyileş

igneleri oldugum surece agrim cok yok sukur. dun gebelik zehirlenmesi icin magnezyum verdiler damardan o da yan etki yapti baya bi korkuttum herkesi. hemen alerji ignesi yapildi sonra daha dusuk dozda ve yavasca verdilerde duzeldim cok sukur.

Herkese tünaydın hepinize güzel bir hafta sonu dilerim

Bende hemen kendime bir beyaz çay yapıyorum ve sizlere eşlik ediyorum

canım bu msjlar felan bana çok geç geliyor daha bu sabah gördüm .senine çay içmekten keyif alırdım emin olabilirsin.ama daha bu sabah gördüm o yuzden birdaha li sefer inşallah diyorum

iyi akşamlar kızlar
bu gün benim koca evde ,,şimdi dışardayken menüm yazıyım .

menüm

sabah
1 dlm peynir
5 zeytin 1 dlml ekmk

ara
3 yulaflı bisküvi

öğlen

1 dlm ekmk
1 tabak patates salatası
4 dlm sucuk
çay

ara
2 bisküvi

akşam
az çorba
bol salata
lahana sarması
yarım dliim ekmek
azcık kavun
4litre su
bol çay

sabah - öğle : 1 haşlanmış yumurta , 1dilim domates ve salatalık , yarım dilim ekmek ve şekersiz çay
ara : 2 saat arayla 2 tane mandalina
akşam : 1,5 tabak lahana yemeği , ev ekmeği 2 dilim sıcak sıcak ve yarım kase yoğurt
ara : biliyorum daha

şimdi güzel bir çay demliycem , saat 22 gibi de bitki çayımı içerim , yatmadan da tarçınlı ya da kahveli süt içerim
kızlar hadi sizlerede ikram edeyim , buyrun

bugunki menüm
2 adet haşlanmış yumurta
4 adet çeri domates
avuç içi kadar peynir
1 tane yeşil çay
3tane gün kurusu kayısı
yarım çay bardagı ceviz(yeni kırılmış)

akşam
mevsim salatası
4 çatal zeytinyağlı pırasa
3adet çöp şii ciger
1kase yogurt
1adet kuru incir

sıvı olarak

2lt su
yarım lt limonlu su
1cfincan bitki çayı

spor
45dk karısık hızda yürüyüş
15dk twist
tamam bu kadar daha ne olsun artık birazdanda eşimle korku filmi izleyecez ordan da uyku şimdilik hepinize ii geceler diliyorum öpüldünüz kızlarr

Kahvaltı: beyaz peynirli omlet,1 dilim ekmek, emzirme çayı

Ara: yok

Öğle: 1 küçük tabak kıymalı patates yemeği

Akşam(17:00) : 2 dilim börek, 4 kaşık kısır, 2 kaşık yoğurtlu salata, 1 dilim ıslak kek, 3 bardak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…