selam kızlar ya ben ders olayın akaptırdım biraz aslında çabuk bıkmaktan da korkmuyor değilimm
beyazcanım listeyi yayınladın mıydı sen geçmiş yapamadım da gerçi bildirim toplarken görürüm
ayyüzlüm iyisiniz demi duyum sen nasıl o kadar az aldın bakemmm ben senden benim gibi artı bekliodum
aa ben bildirim yapmadımmmm hadiii bakalımmm
evett kaptanımm dün menü yazmadın canım benimdünkü menümü de yazmamışım sanki
sabah 1 poğaça
öğle: 1 kase çorba 3 çatal makarna 2 tavuk şiş fırında yarım dilim ekmek
ara mandalina
akşam 300 gr hamsi tava marul salatası
1 actiia
bugün
sabah 2+2 küçük dilimlerden tost çay
öğleden sonra tavuk haşlama 1 dilim ekmek
akşam bi avuç antep
ara 1 elma
ceco.3
swetdimple.3
duyum.2
bilgi sever .2
minikkelebek..menü yazmadı
ama ben yokmuyum listede bu hafta(
iyi akşamlar kızlar
bu gün benim koca evde ,,şimdi dışardayken menüm yazıyım .
menüm
sabah
1 dlm peynir
5 zeytin 1 dlml ekmk
ara
3 yulaflı bisküvi
öğlen
1 dlm ekmk
1 tabak patates salatası
4 dlm sucuk
çay
ara
2 bisküvi
akşam
az çorba
bol salata
lahana sarması
yarım dliim ekmek
azcık kavun
4litre su
bol çay
bilmemki canım sen 29 ekim de gelmişsin tekrar
bu hafta girebiliyormusun kaptan bilir
senin 2 eksin var menüde sadece
kaptana duyurulur
sormaBu menüye iki şey söylemek istiyorum
1) lahana sarmaaaaaaaa <3 <3
2) bu mevsimde ne kavunu yahu :)???
Tekrar titiz çalışmandan dolayı tebrik ediyorum :))))[/QUOT
teşekkür ederimm canımm
canim sana kactir yaziyom da tlf hiyarlik yapiyo son anda baglanti kopuyo. kendini uzme elbette profesyonel destekle atlatabileceksin bu durumu bundan eminim. olmadi dedigin gibi bu isin uzmanlarina basvurabilirsin. her nasil olursa olsun hep yanindayiz bunu unutma. seni cok seviyoruz.[/QUOTE
hastaneden canlı yayın
kızz iyimisinnn kaldırdılarmı ayağa
bebek nasıl.sen boş ver bizi kendine bakkcanımmm
canim sana kactir yaziyom da tlf hiyarlik yapiyo son anda baglanti kopuyo. kendini uzme elbette profesyonel destekle atlatabileceksin bu durumu bundan eminim. olmadi dedigin gibi bu isin uzmanlarina basvurabilirsin. her nasil olursa olsun hep yanindayiz bunu unutma. seni cok seviyoruz.[/QUOTE
hastaneden canlı yayın
kızz iyimisinnn kaldırdılarmı ayağa
bebek nasıl.sen boş ver bizi kendine bakkcanımmm
kalktim cok sukur. belden uyusturdular ya o bas agrisi yapti dr bol bol kola kahve ic dedi. esime soledim kola getirmis bes bardak falan ictim uyku muyku kalmadi cin kesildim. kizin da cok sancisi var sanirim ya da acliktan agliyo. bide suratinda kirmizi sivlce gibi kizarikliklar cikip sonuyo anlamadim dr geldigindede vardi bise demedi. kp delirdi naptiniz bu cocugun suratina diye. sanki biz cok istiyozda boyle olsun laf ola beri gele iste. dur bi foto gonderim de ne demek istedigimi anla
bilmemki canım sen 29 ekim de gelmişsin tekrar
kaptana duyurulur
kız bugün ikisini birden yazdım ya hemennnnevett kaptanımm dün menü yazmadın canım benim
ama ben yokmuyum listede bu hafta(
eski olupta geri gelenler 1 hafta bekliyor beklemişsin varsın listede canm 2 menü eksiğin varmış 3 olaydı olmazdı ama haaa:)bilmemki canım sen 29 ekim de gelmişsin tekrar
kaptana duyurulur
kızzzz kola kızımaaaaa gaz yapmaz mııııkalktim cok sukur. belden uyusturdular ya o bas agrisi yapti dr bol bol kola kahve ic dedi. esime soledim kola getirmis bes bardak falan ictim uyku muyku kalmadi cin kesildim. kizin da cok sancisi var sanirim ya da acliktan agliyo. bide suratinda kirmizi sivlce gibi kizarikliklar cikip sonuyo anlamadim dr geldigindede vardi bise demedi. kp delirdi naptiniz bu cocugun suratina diye. sanki biz cok istiyozda boyle olsun laf ola beri gele iste. dur bi foto gonderim de ne demek istedigimi anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?