canim sana kactir yaziyom da tlf hiyarlik yapiyo son anda baglanti kopuyo. kendini uzme elbette profesyonel destekle atlatabileceksin bu durumu bundan eminim. olmadi dedigin gibi bu isin uzmanlarina basvurabilirsin. her nasil olursa olsun hep yanindayiz bunu unutma. seni cok seviyoruz.
ayy yavrummmEki Görüntüle 855302
sanirim bu fotoydu kusura bakma tlf olunca secemedim tam
ayy yavrummm
çiçek bahçesine dönmüş bebiş
kızz yedinizmi yoksa bunu çok tatlı oluncada böyle oldu
ama sanki bencede kolanın marifeti gibi geldi hem bebeğe gaz yapmadımı kola canım
dr ne diycek bakalım
Eki Görüntüle 855302
minik prensese bakın maaşallahEki Görüntüle 855302
eski olupta geri gelenler 1 hafta bekliyor beklemişsin varsın listede canm 2 menü eksiğin varmış 3 olaydı olmazdı ama haaa:)
işallah geçer canımkoladan once oldu bu. sanirim aldigim ilaclarin da etkisi var bu durumda. cocuk dr unun gelmesi ile gitmesi uc dakikayi buldu. anlican cooook ilgilendi. bu durum devam ederse pazartesi ozelde cok iyi bi dr var ona gosterecem.
bilmem batıl inançmıdır ama bizim burda adetli birileri bebeğin yanına gelir yüzüne bakarsa böyle olur derler ..
ne kadar doğru bilmem ama bence suçlı kola..sen neskafe iç bari canım o da uyku bırakmaz ya en azından gaz yapmaz
benimde 2. ameliyatımda belden uyuşturma istemiştim bebeğin doğumunu görüyüm ilk ağlayışını duyuyum istemiştim ama olmadı ..uyşmadım ve narkoz verdiler .tabi ameliyat sonrası 2 işlem geçirmiş olduğumdan başımda göktelen var gibiydi allahımm o ne biçim bi ağırlık nasıl bi baş ağrısıydı,günlerce çektim saf saf 3 gün sonra ziyarete gelen birisi söyledi anestezinin işi olduğunu kahvenin birebir geldiğinide kurtulmuştum
minik prensese bakın maaşallahmis kokuları geldi sanki, annesi bizim yerimizede kokla
anladım canımhaftada kaç menü bildirimi yapılması gerekiyo en az ? bu kural da ayrıca çok iyi olmuş, düzen sağlamıştır , kim bulduysa tebrikler
minik prensese bakın maaşallahmis kokuları geldi sanki, annesi bizim yerimizede kokla
anladım canımhaftada kaç menü bildirimi yapılması gerekiyo en az ? bu kural da ayrıca çok iyi olmuş, düzen sağlamıştır , kim bulduysa tebrikler
anladım canımhaftada kaç menü bildirimi yapılması gerekiyo en az ? bu kural da ayrıca çok iyi olmuş, düzen sağlamıştır , kim bulduysa tebrikler [/QUOTE
haftada 3 menü eksik yazan o hafta listeye giremiyor canım.
,aslında eskidende vardı bu kuralda pek uyulmadı.
ama bundan sonra kül yutmaz varr..
kimse bana kül yutturamaz:86::86::86: eksik menü vereni kara listeye yazarım :113::126:
kız sen hala listeyimi düşünüyosun ,önce bi iyleş yawru beeee kizlar ne haber. bu hafta listeye giremiyorum sanirim. baskul bulamadim hastanede keske evdekini ataydim valize. 93 gibi bi rakamla girdim kacla ciktim cok merak ediyom. esim ameliyat oncesi ve sorasi foto cekmis balon nasil iner bende oyle inmisim resmen. cok guldum halime
epidural doğum mu yaptın canım ? meraklanma canım geçerler, alerjik durumdur büyük ihtimalle , benim yiğenlerimde de olmuştu ,sonradan geçtiler , zaten zıplamasa senin k.p şaşardık biz topikçekalktim cok sukur. belden uyusturdular ya o bas agrisi yapti dr bol bol kola kahve ic dedi. esime soledim kola getirmis bes bardak falan ictim uyku muyku kalmadi cin kesildim. kizin da cok sancisi var sanirim ya da acliktan agliyo. bide suratinda kirmizi sivlce gibi kizarikliklar cikip sonuyo anlamadim dr geldigindede vardi bise demedi. kp delirdi naptiniz bu cocugun suratina diye. sanki biz cok istiyozda boyle olsun laf ola beri gele iste. dur bi foto gonderim de ne demek istedigimi anlanapacaksınız sanki ya tövbe tövbee
haftada 3 menü eksik yazan o hafta listeye giremiyor canım.
,aslında eskidende vardı bu kuralda pek uyulmadı.
ama bundan sonra kül yutmaz varr..
kimse bana kül yutturamaz:86::86::86: eksik menü vereni kara listeye yazarım :113::126:
3 bildirim yapmayan giremiyo yani en az 5 menü bildirimi yapmak lazım
bu uygulama elmaşekerim zamanında vardı o tutuyodu listeyi sonra ela ela kabul etti elmeşekerim gelmeyince... ama o da kaçtı şimdi beyazcan çok şükür kabullendi işi de tekrar düzee girdik
sakın kaçma beyazcannnnnnn
3 bildirim yapmayan giremiyo yani en az 5 menü bildirimi yapmak lazım
bu uygulama elmaşekerim zamanında vardı o tutuyodu listeyi sonra ela ela kabul etti elmeşekerim gelmeyince... ama o da kaçtı şimdi beyazcan çok şükür kabullendi işi de tekrar düzee girdik
sakın kaçma beyazcannnnnnn
baksana iremcim adını bile koymuş beyaz, ooo birrrrrrrrrrrr KÜL YUTMAZ ,saygılar hörmetler efenim
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh mis misayip ettin sen yeterki iste ben bolbol koklarim
hemde ne demezsin ,,,
saygılar bizden efendimm.
canim sana kactir yaziyom da tlf hiyarlik yapiyo son anda baglanti kopuyo. kendini uzme elbette profesyonel destekle atlatabileceksin bu durumu bundan eminim. olmadi dedigin gibi bu isin uzmanlarina basvurabilirsin. her nasil olursa olsun hep yanindayiz bunu unutma. seni cok seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?