80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 855302
sanirim bu fotoydu kusura bakma tlf olunca secemedim tam
ayy yavrummm

çiçek bahçesine dönmüş bebiş

kızz yedinizmi yoksa bunu çok tatlı oluncada böyle oldu

ama sanki bencede kolanın marifeti gibi geldi hem bebeğe gaz yapmadımı kola canım
dr ne diycek bakalım

biliyorum iremcim ama napim bizimkine acele yetistir dedim isten cikip kolayi kapip geldi. mecbur kaldim yanimda su isitacak bise yoktu. adini daha koymdik ya. eve gidince bakacaz galiba ona. hayirlisi olsun diyorum.

koladan once oldu bu. sanirim aldigim ilaclarin da etkisi var bu durumda. cocuk dr unun gelmesi ile gitmesi uc dakikayi buldu. anlican cooook ilgilendi. bu durum devam ederse pazartesi ozelde cok iyi bi dr var ona gosterecem.

Eki Görüntüle 855302

bilmem batıl inançmıdır ama bizim burda adetli birileri bebeğin yanına gelir yüzüne bakarsa böyle olur derler ..
ne kadar doğru bilmem ama bence suçlı kola..sen neskafe iç bari canım o da uyku bırakmaz ya en azından gaz yapmaz

benimde 2. ameliyatımda belden uyuşturma istemiştim bebeğin doğumunu görüyüm ilk ağlayışını duyuyum istemiştim ama olmadı ..uyşmadım ve narkoz verdiler .tabi ameliyat sonrası 2 işlem geçirmiş olduğumdan başımda göktelen var gibiydi allahımm o ne biçim bi ağırlık nasıl bi baş ağrısıydı,günlerce çektim saf saf 3 gün sonra ziyarete gelen birisi söyledi anestezinin işi olduğunu kahvenin birebir geldiğinide kurtulmuştum

Eki Görüntüle 855302
minik prensese bakın maaşallah mis kokuları geldi sanki, annesi bizim yerimizede kokla
eski olupta geri gelenler 1 hafta bekliyor beklemişsin varsın listede canm 2 menü eksiğin varmış 3 olaydı olmazdı ama haaa:)

anladım canım haftada kaç menü bildirimi yapılması gerekiyo en az ? bu kural da ayrıca çok iyi olmuş, düzen sağlamıştır , kim bulduysa tebrikler

koladan once oldu bu. sanirim aldigim ilaclarin da etkisi var bu durumda. cocuk dr unun gelmesi ile gitmesi uc dakikayi buldu. anlican cooook ilgilendi. bu durum devam ederse pazartesi ozelde cok iyi bi dr var ona gosterecem.
işallah geçer canım
oğlan olsa sıcak sevmez sıcaktan oldu denir..kızların sıcakla arası iyi zaten

yok balım ya tamamen batıl inan o bazı bebekler çok alerjik oluyo , benim yiğenlerimde de oldu ama sonradan geçtilr

ayip ettin sen yeterki iste ben bolbol koklarim

3 bildirim yapmayan giremiyo yani en az 5 menü bildirimi yapmak lazım

bu uygulama elmaşekerim zamanında vardı o tutuyodu listeyi sonra ela ela kabul etti elmeşekerim gelmeyince... ama o da kaçtı şimdi beyazcan çok şükür kabullendi işi de tekrar düzee girdik

sakın kaçma beyazcannnnnnn

kız sen hala listeyimi düşünüyosun ,önce bi iyleş yawru be

dğrudur canım , uygulanmıyodu o yüzden ben hatırlamıyorum ama çok iyi olmuş

seni gidi kül yutmaz seniiiiii

beni topikten sürgün etmediğiniz sürece burdayım işallah..tabii birde netim olduğu süreceayy işallah gitmez

baksana iremcim adını bile koymuş beyaz, ooo birrrrrrrrrrrr KÜL YUTMAZ ,saygılar hörmetler efenim

iyi geceler arkadaşlar benim bebişler beni gene bitirdiler kızlar çocuklardandan fırsat bulup cevap yazamıyorum ama hep takip ediyorum yazılanları ayyüzlüm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. menümü yazıyım benimkiler uyanmadan
sabah;tam bugday ekmeğimden 2 dilim ekmekle kaşarlı domatesli sucuklu tost ve 1 haşlanmış yumurta 1çay kaşığı pekmez
öğlen 1 elma
akşam balık ,salata ,yarım kase çorba ,3 yemek kaşığı makarna
ara yarım elma ,mandalina
1,5 litre su ,3 şekersiz çay ,1 kayısı çayı
yarım saat yürüyüş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Bugün yine baya bir yoğunluğum vardı.
Sabah kahvaltıdan hemen sonra abdestimi aldığım gibi eşimin amcasının evine gittim bebek mevlüdüne hazırlıklara yardımcı olayım diye
Saat 11den itibaren akşam saat 16:00ya kadar bir dakika bile oturmadan koşturdum durdum yok hazırlık yap, yok ikramları ayarlayıp dağıt, yok bulaşıkları topla yıka diye devam edip durdu
Bir ara eşimin Halaları kız yeter otur artık diye tutturdular ama iş bırakmak istemedim sonuçta yengesininde hali pek olmuyor eee gelin zaten kuzuyla ilgileniyor paso
Şükür bu günüde atlattık Allahın izniyle

Akşam üzerede eşimle biraz turlayıp eve döndük sonrada az kendi evimi toparlıyayım derken bu saat oldu
Sizlerin inşallah haftasonu çok güzel geçmiştir

Allah hepinizden razı olsun canım
Bakalım pazartesi inşallah daha net ve hayırlı haberlerle gelirim
Bende sizleri çok ama ççoooooooooooookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
İyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…