80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

• menüm sabah bir bucuk brotchen ,üc dilim peynir .zeytin
  • öglen yok .meyva erik.iki tane mandalin.
      ikindi iki tane mantar kurabiye .bir bardak süt
      aksam .ispanak yemegi.yogurt .salata.firinda tavuk biraz

]bir litre su

canım acayip kek istiyo yapıpta yesen 2 dilim ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr regl durumundayım sanırım o yüzden canım istiyo ,aslında pek düşkünlüğüm yoktur
benimde aynı durum mevcut
canım çok tatlı istiyr

evvett kek yapılmışş ve yenmişş

afiyet olsun canımm kilo olmasınn

kızlar topıkten bırı gecengun hıpokrat kahvesınden bahsetmıstı kımdı o yaa
bende hazırladım kuruttum ama beklıyorum bırındn fıkır alıp baslasam ıcmeye
bıde sarımsak cayını deneyen varmı ben gecen aksam denedım ama cook acıı yandım
dılımde yaralar var mahfettı benı acaba cook etkılımıdır fıkrı olan yazsın lütfen
bu aralar yemeyı kacırıyorum ama ıddayada gırdım kılo vermem sart 15 kılocuk:)

iyi akşamlar kızlar
bu gün bi karatay yapıyım dedim..ama sabah karatay öğlen amann ayyy .akşam karatay bozması bişey oldu

işte memüm
sabah
sucuk
peynir
domates
6 zaytin
1 ceviz
çay

ara
yok

herşey güzel giderken
elinde baklavayla eşim kapıdan girdi:18:
ve o an ,baklavayla göz göze geldik ve aşık oldum
ilk aşk ,sanırım adet olmamımda büyük etkisi var bu aşkda ve duygularıma yenildim

pişmanımm

ben yedim

akşam
4 kaşık pilav
4 kaşık kavurma
2 brk ayran

şu anda soda içiyorum
ve ilk karatay deneyimim baklavanın cazibesine yenildi

canan hoca duysa beni paralardı heral

bir duyum vakası...

tamam iddia varsa kesin erirsin kafanı rahat tut

sarımsağı öyle olduğu gibi tüm yutsan olmuyormu canım illa çayımı olucak.
zaten her şeyin çayını yaptılar..ot çayı çöp çayıı

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] bilgisever [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ender saraç hareketleri [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 83.7 [/TD] [TD] 82.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 4.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yarım saat step 50 mekik yarım saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] pembeHipopotam [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] minieksper [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] EYLÜL SILA [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4gün yürüyüş spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 5gün leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 defa 35 dklık twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]

[/table]

selam kızlar nasılsınız

ben bugün güzel bi gün geçirdim eşimin kuzeni burda yaşıyo

sabah törene katıldım sonra geldi beraber kahvaltı yaptık ordan lens almıştım onu almaya gittik benim dünyam var ya beren saatin oynadığı o filme girdik aman Allahım herkes ağlıyo burun çeke çeke bende tık yok

kuzen sordu abla sen niye ağlamadın diye dedim biz hep bunların içindeyiz herkes acıdığı için ağlıyorama ben duyarsızlaşmışım arık dedim halim komikti aslında ağlayanlar arasında gülen sırıtan bi tip hoş ben babam ve oğlumda da gülmüştüm :) gariplik bende...

sonra yemeğe gittik ordan eve gelirken ufak çaplı metro fordcusuna denk geldim acaba yanlış mı anlıom diye kenara geçtim baktım yine arkama geçti bende kaçtım aralara ama canım da sıkılmadı değil dönüp boğazlamak geldi içinmden hayır bişey desem kalabalık nereye gideyim diyecek ben rezil olduğumla kalıcam

benimde aynı durum mevcut
canım çok tatlı istiyr

evvett kek yapılmışş ve yenmişş

afiyet olsun canımm kilo olmasınn
keke yaptım ama ince 2 dilim yedim ,hatta şekeriinide az katmıştım , annemde şimdi onu söylüyodu "şekersizmi olmuş ne ? "diye
bugün demek herkezde bi tatlı sevdalılığı olmuş , sağlık olsun canım artık,bu hafta dengelemeye çalışırsın
ayyyyy uzun zaman sonra listedeyim hem de 3. olarak çok sevindim, ALLAH daim etsin inşaallah ( amiin )

ellerine sağlık kaptancım

nasıl yani canım ,sarkıntılık gibi bir şeymi bu sana yapılan :44:

kaptanımız ellerıne saglık yıne lıste hazır su lıstede bası nezaman cekecem acaba:)
bak sen gecen hafta 2 kılodan fazla vermıstın ama bırıncı olamamıstın bu hafta okadar versen bırıncıydın:)
bakalım belkıde ben haftaya bırıncı olurum ınsallah
bu arada o fordcunun arkasınada bı fordcu koyucan anlıycak terbıyesız:)
lıseye gıderken mınıbuste basıma gelmıstı bıde genckızsın ay ne korkmustum
sımdı olsa cantayı kafasına gecırırdım ama dedıgın gıbı üstede cıkabılırler

walla bildiğiniz arkadan yaslandı ama en iyi çözüm onun da arkasına vercen birini dediğin gibi ..
yapılabilecek tek şey kaçmak kaçtım ama aynı durakta iner diye çok korktum

kaptanım emeğine sağlıkk
tabi çanta içinde ellerin dert görmesin

bu hafta liste tersine dömüş.geçen haftanın birinciler çantayı yemiş.
ayrıca 1. 2. 3. 4. arkadaşları kutlar gözlerinden öperim

walla bildiğiniz arkadan yaslandı ama en iyi çözüm onun da arkasına vercen birini dediğin gibi ..

canım bağırsaydın sapık diye , ben arabadan atıp hatta dövdüklerini biliyorum istanbulda bu vb durumlarda , tam dayaklık pis sapık

üzülme kaptanımm

her minibüs, otobüse binen kadının başına gelmiştir ama hiç birimizde ses çıkaramayıp kaçmışızdır
allah o sapıkların şeylerine yıldırım düşsüm işallahh

aminnnnnnnn

yolum 2 duraktı aslında uzun olsa çıkarırdım bi cıngar yer değiştirince gelemedi allahtan

geçtiğimiz yaz istanbula tatile gelmiştim , kız kardeşimde peşimde tabi onsuz olmaz metrobüse bindik, ablamla aynı yerdeyiz ,kız kardeşimse başka yerde ama birbirimizi görüyoruz, bizim kızın suratı değişti,ofluyo pufluyo . . . biz anlamadık, indiğimizde söyledi meğer sapığın biri yaslanıp durmuş, niye bağırmadın dedik,en azından bize söyleseydin dedik, kız hepten sinir oldu , bir daha bağır dedik, ablamda söyleseydin,onu arabadan atar hatta döverlerdi demişti

kahvaltı:1 poaça 3 dilim domates ,3 dilim salatalık, 3 zeytin ,1 dilim ekmek ,közlenmiş kırmızı patlıcan
ara:1 dilim kek, 1 adet kalbura bastı
öğle:yarın simit
akşam;yarım kase çorba ,etli mantar yarın porsiyon ,3 kaşık makarna,salata
arada:7 adet haşlanmış kestane
biraz abarttık ama artık tepine tepine telafi etcez
ben de listeye girmek istiyorum artıkk

3 hafta bize dayan alalım seni de listeyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…