benimde aynı durum mevcutcanım acayip kek istiyoyapıpta yesen 2 dilim ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr regl durumundayım sanırım o yüzden canım istiyo ,aslında pek düşkünlüğüm yoktur
sabah - öğle : 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim ekmek , şekersiz çay
ara : 1 bardak kekik çayı
akşam : 1 tabak lahana yemeği ve 1 dilim ekmek
ara : 2 dilim ince kek , şekersiz çay
2 saat sonra 1 mandalina yerim ve bu günlük yeme işini bitiririm , bitki çayımı içmedim ama ilerleyen saatlerde içerim
kızlar topıkten bırı gecengun hıpokrat kahvesınden bahsetmıstı kımdı o yaa
bende hazırladım kuruttum ama beklıyorum bırındn fıkır alıp baslasam ıcmeye
bıde sarımsak cayını deneyen varmı ben gecen aksam denedım ama cook acıı yandım
dılımde yaralar var mahfettı benı acaba cook etkılımıdır fıkrı olan yazsın lütfen
bu aralar yemeyı kacırıyorum ama ıddayada gırdım kılo vermem sart 15 kılocuk:)
keke yaptım ama ince 2 dilim yedim ,hatta şekeriinide az katmıştım , annemde şimdi onu söylüyodu "şekersizmi olmuş ne ? "diyebenimde aynı durum mevcut
canım çok tatlı istiyr
evvett kek yapılmışş ve yenmişş
afiyet olsun canımm kilo olmasınn
bugün demek herkezde bi tatlı sevdalılığı olmuş , sağlık olsun canım artık,bu hafta dengelemeye çalışırsıniyi akşamlar kızlar
bu gün bi karatay yapıyım dedim..ama sabah karatay öğlen amann ayyy .akşam karatay bozması bişey oldu
işte memüm
sabah
sucuk
peynir
domates
6 zaytin
1 ceviz
çay
ara
yok
herşey güzel giderken
elinde baklavayla eşim kapıdan girdi:18:
ve o an ,baklavayla göz göze geldik ve aşık oldum
ilk aşk ,sanırım adet olmamımda büyük etkisi var bu aşkda ve duygularıma yenildim
pişmanımm
ben yedim
akşam
4 kaşık pilav
4 kaşık kavurma
2 brk ayran
şu anda soda içiyorum
ve ilk karatay deneyimim baklavanın cazibesine yenildi
canan hoca duysa beni paralardı heral
ayyyyy uzun zaman sonra listedeyim hem de 3. olarak[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] bilgisever[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ender saraç hareketleri [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 83.7 [/TD] [TD] 82.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 4.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yarım saat step 50 mekik yarım saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] pembeHipopotam[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4gün yürüyüş spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 5gün leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 defa 35 dklık twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
selam kızlar nasılsınız
ben bugün güzel bi gün geçirdim eşimin kuzeni burda yaşıyo
sabah törene katıldım sonra geldi beraber kahvaltı yaptık ordan lens almıştım onu almaya gittik benim dünyam var ya beren saatin oynadığı o filme girdik aman Allahım herkes ağlıyo burun çeke çeke bende tık yok
kuzen sordu abla sen niye ağlamadın diye dedim biz hep bunların içindeyiz herkes acıdığı için ağlıyorama ben duyarsızlaşmışım arık dedim halim komikti aslında ağlayanlar arasında gülen sırıtan bi tip hoş ben babam ve oğlumda da gülmüştüm :) gariplik bende...
sonra yemeğe gittik ordan eve gelirken ufak çaplı metro fordcusuna denk geldim acaba yanlış mı anlıom diye kenara geçtim baktım yine arkama geçti bende kaçtım aralara ama canım da sıkılmadı değil dönüp boğazlamak geldi içinmden hayır bişey desem kalabalık nereye gideyim diyecek ben rezil olduğumla kalıcam
selam kızlar nasılsınız
ben bugün güzel bi gün geçirdim eşimin kuzeni burda yaşıyo
sabah törene katıldım sonra geldi beraber kahvaltı yaptık ordan lens almıştım onu almaya gittik benim dünyam var ya beren saatin oynadığı o filme girdik aman Allahım herkes ağlıyo burun çeke çeke bende tık yok
kuzen sordu abla sen niye ağlamadın diye dedim biz hep bunların içindeyiz herkes acıdığı için ağlıyorama ben duyarsızlaşmışım arık dedim halim komikti aslında ağlayanlar arasında gülen sırıtan bi tip hoş ben babam ve oğlumda da gülmüştüm :) gariplik bende...
sonra yemeğe gittik ordan eve gelirken ufak çaplı metro fordcusuna denk geldim acaba yanlış mı anlıom diye kenara geçtim baktım yine arkama geçti bende kaçtım aralara ama canım da sıkılmadı değil dönüp boğazlamak geldi içinmden hayır bişey desem kalabalık nereye gideyim diyecek ben rezil olduğumla kalıcam
keke yaptım ama ince 2 dilim yedim ,hatta şekeriinide az katmıştım , annemde şimdi onu söylüyodu "şekersizmi olmuş ne ? "diye
bugün demek herkezde bi tatlı sevdalılığı olmuş , sağlık olsun canım artık,bu hafta dengelemeye çalışırsın
ayyyyy uzun zaman sonra listedeyim hem de 3. olarakçok sevindim, ALLAH daim etsin inşaallah ( amiin )
ellerine sağlık kaptancım
nasıl yani canım ,sarkıntılık gibi bir şeymi bu sana yapılan :44:
kaptanımız ellerıne saglık yıne lıste hazır su lıstede bası nezaman cekecem acaba:)
bak sen gecen hafta 2 kılodan fazla vermıstın ama bırıncı olamamıstın bu hafta okadar versen bırıncıydın:)
bakalım belkıde ben haftaya bırıncı olurum ınsallah
bu arada o fordcunun arkasınada bı fordcu koyucan anlıycak terbıyesız:)
lıseye gıderken mınıbuste basıma gelmıstı bıde genckızsın ay ne korkmustum
sımdı olsa cantayı kafasına gecırırdım ama dedıgın gıbı üstede cıkabılırler
kaptanım emeğine sağlıkk[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] bilgisever
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] 78.9
[/TD]
[TD] 77.5
[/TD]
[TD] 1.4
[/TD]
[TD] 3.5
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] ender saraç hareketleri
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] SueSue
[/TD]
[TD] 87.5
[/TD]
[TD] 83.7
[/TD]
[TD] 82.9
[/TD]
[TD] 0.8
[/TD]
[TD] 4.6
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] yarım saat step 50 mekik yarım saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] melankoli 84
[/TD]
[TD] 93.5
[/TD]
[TD] 88.7
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 5.5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] pembeHipopotam
[/TD]
[TD] 86.1
[/TD]
[TD] 85.2
[/TD]
[TD] 84.5
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 1.6
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] minieksper
[/TD]
[TD] 83.5
[/TD]
[TD] 82.5
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 1.5
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] EYLÜL SILA
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 83.3
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 0.3
[/TD]
[TD] 6
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] 4gün yürüyüş spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] 88prenses22
[/TD]
[TD] 89.9
[/TD]
[TD] 88.9
[/TD]
[TD] 88.7
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 1.2
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 5gün leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 68.7
[/TD]
[TD] 68.8
[/TD]
[TD] +0.1
[/TD]
[TD] 10.2
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] 3 defa 35 dklık twist
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 75.7
[/TD]
[TD] 76
[/TD]
[TD] +0.3
[/TD]
[TD] 10
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 76.8
[/TD]
[TD] 77.2
[/TD]
[TD] +0.4
[/TD]
[TD] 5.8
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
walla bildiğiniz arkadan yaslandı ama en iyi çözüm onun da arkasına vercen birini dediğin gibi ..
yapılabilecek tek şey kaçmak kaçtım ama aynı durakta iner diye çok korktum
walla bildiğiniz arkadan yaslandı ama en iyi çözüm onun da arkasına vercen birini dediğin gibi ..
yapılabilecek tek şey kaçmak kaçtım ama aynı durakta iner diye çok korktum
üzülme kaptanımm
her minibüs, otobüse binen kadının başına gelmiştir ama hiç birimizde ses çıkaramayıp kaçmışızdır
allah o sapıkların şeylerine yıldırım düşsüm işallahh
üzülme kaptanımm
her minibüs, otobüse binen kadının başına gelmiştir ama hiç birimizde ses çıkaramayıp kaçmışızdır
allah o sapıkların şeylerine yıldırım düşsüm işallahh
kahvaltı:1 poaça 3 dilim domates ,3 dilim salatalık, 3 zeytin ,1 dilim ekmek ,közlenmiş kırmızı patlıcan
ara:1 dilim kek, 1 adet kalbura bastı
öğle:yarın simit
akşam;yarım kase çorba ,etli mantar yarın porsiyon ,3 kaşık makarna,salata
arada:7 adet haşlanmış kestane
biraz abarttık ama artık tepine tepine telafi etcez
ben de listeye girmek istiyorum artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?