bende rakip istiommmm
benim bütün rakipler gittii
86 civari olan varmi
bende ilk başladığımda akşamları doymak bilmiyordum ne kadar yersem yiyim kendimi mutfakta buluyordum şimdi işten çıkmadan bir meyve yada diyet bisküvi galeta falan atıştırıp öyle çıkıyorum eve gidince açlık krizlerine girmiyorumzemuszemus
canım ben geçen hafta 84.2 e düştüm olur mu??bir rakip mi olması lazım..gel senle de kapışalım:)
ben akşamları karpuz peynir yiyorum sen yemeye devam et ben de seni geçeyim canım rakibem..lmaz:
gündüzler gayet iyi gidiyorsun o kadar emek veriorsun akşamları yersen kilo verme hızını düşürürsün canım...işten çıkmaya kaın cornflakes ve sütü karıştırıp ye akşam eve gişdince canın pek bişi istemez o zaman ben öyle başa çıkabiliyorum...
çok haklısın canım yaa... bu gidişle ben kafadan mağlup olcam..
ohh afiyet olsun hamiyecim menün süper tebrikler aynen devam...Merhaba arkadaşlar ,umarım hepiniz iyisinizdir.
Dün öğleden önce siteye girebilmiştim.Sonra birtürlü siteye giriş yapamadım.
Bugün yine sabah kahvaltımı yaptım.
5 zeytin , biraz peynir ,
Salatalık ,yeşil biber,
Domates( mis gibi yeni bahçeden toplanmış,ilaçsız)
Kepekli ekmek.
Kahvaltılarda hiç sorunum yok .....
Ara öğün 1 şeftali.
Öğleyin,
1 tabak domatesli bulgur pilavı ,
1kase yoğurt.
Şimdide tatlandırıcılı sade neskayfemi içiyorum( biraz canlanayımdiye)
Sevgili elimphia ,çok şükür menüde şimdilik zorlanmıyorum da spor kısmı zorluyor beni.
Bir türlü sporu gün içine yerleştiremiyorum.
Yürüme bandı alacam , umarım o zaman bahanem olmaz.
opuyorumnanaktankızlarr iyi akşamlar 1 dilim karpuz...1 galeta yedim çıkıyorum zemuszemusinş bu akşam yürüyebilirimkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?