80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende rakip istiommmm
benim bütün rakipler gittii

86 civari olan varmi

yarin aksam bekleyin beniiii :) sonucuu koyucam buraya hemen :))

bende bu aralar hiç iştah da kalmadı canım ya..canım hiçbişey yemek istemiyor onun da ötesinde bişey yapmak da istemiyor..erkenden uyumak istiyorum sadece çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi..şu spora bir başlayabilsem ahhhhh

kızlar benide aranıza alırmısınız 89-90 kg civarındayım şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam asi hoşgeldin aramıza..burası bir takım değil kişi sınırlamamız da yok...herkese açık burası...kaptanımız handerya...ne yiyorsun ne içiyorsun spor vs herşeyi buraya yazıyorsun birbirimizi motive edip birlikte zayıflıyoruz..her cuma sabahı tartılıp kaç kg verdiğimizi yazıyoruz..önemli olan istekli olman ve bol paylaşımda bulunman..kolay gelsin şimdiden..

çok haklısın canım yaa... bu gidişle ben kafadan mağlup olcam..

Merhaba arkadaşlar ,umarım hepiniz iyisinizdir.
Dün öğleden önce siteye girebilmiştim.Sonra birtürlü siteye giriş yapamadım.
Bugün yine sabah kahvaltımı yaptım.
5 zeytin , biraz peynir ,
Salatalık ,yeşil biber,
Domates( mis gibi yeni bahçeden toplanmış,ilaçsız)
Kepekli ekmek.
Kahvaltılarda hiç sorunum yok .....

Ara öğün 1 şeftali.

Öğleyin,
1 tabak domatesli bulgur pilavı ,
1kase yoğurt.

Şimdide tatlandırıcılı sade neskayfemi içiyorum( biraz canlanayımdiye)

Dün yazılan sayfalarda ağzı yara olan arkadaşı okumuştum.Geçmiş olsun.
Ekşi tut çok iyi gelir ,bulabilirseniz .
Benim oğlumun ağzı yara olduğunda dr söylemişti.

ohh afiyet olsun hamiyecim menün süper tebrikler aynen devam...

Sevgili elimphia ,çok şükür menüde şimdilik zorlanmıyorum da spor kısmı zorluyor beni.
Bir türlü sporu gün içine yerleştiremiyorum.
Yürüme bandı alacam , umarım o zaman bahanem olmaz.

kizlarrr fotomontaj yaptimmm

yakismismi bi söyleyin nolur

yorumlarinizi bekliyorum smdiki ve sonraki halimi koyacam

opuyorumnanaktankızlarr iyi akşamlar 1 dilim karpuz...1 galeta yedim çıkıyorum zemuszemusinş bu akşam yürüyebilirimkaydirigubbakcemile2

Sevgili elimphia ,çok şükür menüde şimdilik zorlanmıyorum da spor kısmı zorluyor beni.
Bir türlü sporu gün içine yerleştiremiyorum.
Yürüme bandı alacam , umarım o zaman bahanem olmaz.

o spor yok mu canım valla benim de başımın derdi..hiç ama hiç sevmiyorum sabahları kalkıp yapayım diyorum olmuyor akşam yapayım diyorum olmuyor...yüzmeyi çok seviyorum uygun bir havuz araştırıyorum şimdi bayram sonrası başlamayı düşünüyorum..geçen haftalarda 2 gün iş çıkışı yürüdüm yine öyle yapmak lazım da eve gel hemen giyin çık eve yorgun gel o da pek olmuyor en iyisi yine sabah kalkıp yapmak bi başarabilsem ahhhhhklava:kilollar daha çabuk gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…