80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay basina gelmeyen vardirmiki bende ayni dertten muzdarip olmustum bir zamanlar...bir zamanlar diyorum cünkü o zamanlar gencecik birseydik..simdi kartlastik..birak milletin sapiklik yapmasini kalkip buyur teyze söyle gec diyerek yer veriyorlar hayir islemis olmak icin dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiim

tamam o Zaman eylul sila sen ben simdilik 3 umuz basliyoruz..ayin 1 de tartilacagiz..hatta yarin Sabah tartilalim tam dogrosu olsum...sonrada 1 aralikta tartilalim..3 haftamiz var bu cok Uygun bir Zaman arada kacamak falan olsada telafi etmeye firsatimiz olacak...

inşallah canım sorun çıkmaz da vatana gelir sağlıcak ve mutlu şekilde evine dönersin

Kızlar bu iddayı tam bir ay yapsak ta 11 aralıkta bitirsek olurmu hem bende diyetisyende tartılmış olurum ve içim rahat eder
TAbi yine siz bilirsiniz

Kızlar bu iddayı tam bir ay yapsak ta 11 aralıkta bitirsek olurmu hem bende diyetisyende tartılmış olurum ve içim rahat eder
TAbi yine siz bilirsiniz

tamam olur neden olmasin..tam 1 ay muhletimiz olucak yuppiiiieeeeee buna ihtiyacim vardi bu idea bana cok iyi gelecek cooooooooooook...hepinizi sollayacagim bu cok omenli degil aslinda..yaristigim benim cakma olsaydi yada kocam cok önemli olacakti oda ayri konuda neeyse asil önemli olan yilbasindan önce 65 i görme ihtimalim...asik oluyor eyvah yerimde duramiyorum...bile bile yaniyorum eyvah kendimi tutamiyorum

insallah canim insallah

tamam etti 4 simdilik 4 kisi olduk...süper süper..ama bak benle son yarisini hatirlatirim yine ayni yenilgiyi yasamayasin yada intikamin aci olacak acaba hangisi:44::44::44::44:

TAbi yine siz bilirsiniz

hahahaaaa kızım kıl payı yırttın sen o iddaadan ... kocan olmasaydı işin içinde ben görürüdüm seniii kii ne kaldı şurda 1 ay sonra görüşürüzzzz:)))

motiveye ihtiyaım var dostlarımmmmmm

ben yatıyorum bu rada güzel muhabbet var ama yarın okulumda var öpüldünüzzzz

son birşey bu botu beğendim geçen gün
bugün almaya gittim kalmamış sizde internetten getirtmeye değer mi güzel mi yaniii

özelliiği şuan çıtçıtla sabitlenmiş halde açınca fermuar yukarı kadar çıkıyo çizme oluyo diz altında hadi fikir belirtin yarın ona göre alayım yada almayayım

Sizlere doyum olmaz ama bende ufak ufak yatayım gözlerim kapanıyor artık

Sabah erkenden sokaklara atacağım yine kendimi
Bana dua edin kızlar inşallah sonuçlarım temiz çıkar ve tartı beni yanıltmıştır

Hepinizi kocaman öpüyorummmmm

hahayyyt diye baslayan bir itisme cümlesi kurmak istedim ama haklilik payin beni susturdu..evet isin icinde kocamin yillarca calistiracagi cenesi olmasaydi o Kadar gayret edemeyebilirdim.. onla 1 ayligina yeni bir iddeayami girsem acaba :44: :44: aman aman sana yenilmeyi tercih ederim o sitresi birdaha cekmektense..ama bak demedi deme isin icinde türkiyeye gitmek var ..bu sebeple biraz gaz veridem yani kalleslik yapmis olmiiim bil istedim

insallah hadi bakalim heyecanla bekliyorum sonuclari

valla bence cok kullanisli yani 1 yerine 2 ayakkabi kullanmis oluyorsun kiyafete göre degerlendir...rahat birseyede benziyor..gerci ben hafif dolgu topuk modelleri daha cok tercih ediyorum ama tercih meselesi elbette

Bence gayet şık ve kış için çok uygun yanlız süvetse bu çizmeler su geçirmesini engelleyen spreyler var deichmann tarzı büyük ayakkabıcılarda onlardan alıp sıkmayı ihmal etme uzun ömürlü olmaları açısından
Şimdiden güle güle kullan

aaa Deichmann oradadami var.... ben Burda ayakkabilerimi hep o magazadan aliyorum..3-4 ayda bir promosyon yapiyorlar..1 ay ikinci yari fiyat yada 2 al 3 .cu beles gibisinden..hic kacirmam..kendime cizme alicam ama onu bekliyorum

kizlar yarin Sabah tartilip kilolari yazmayi unutmuyoruz ona göre...ben bir not defteri alip yazicam yoksa unuturum

kizlar benim herif mizmzlanmaya basladi ben cikiyorum hadi bakalim yarin kilolari yazmayi unutmayin hepinize iyi gecelr

menüm
ara:1 elma
öğle:yarım kase kısır,1 şekerpere,yarım küçük simit
ara.2 mandalina
akşam:400 gr kadar hamsi,koca kase salata
ara.yarım nar
1 tatlı kaşığı reçel(annem yapmış getirdi tadına baktım

Kizlar yani dakka 1gol 1 su bendeki sansa bakin bizim cakma aradi gorumcesine hayirli olsuna gideceklermis benide cagirdi aksamada yemek daveti var ....komplo kurdunuz bana dimi ilk gunden salayim iddeayi kaybedeyim diye yok oyle yagma bu gunu basarili atlatirsam bittiniz valla

amanda amannn taze annemiz gelmişş

nasıl oldu bebişin yüzü ayyüzlüm..
sen nasılsın canım yarın çıkarıcaklarmı eve

slm kızlar dün akşam hastaneden çıktım ama haber veremedim. kızın yüzü biraz daha iyi gibi banyo yaptırdık sanki az düzeldi. ama sanırım sarılık oldu bol bol emziriyorum artmaz umarım.
duyuuuuum kız sana sevdanın yolları bana kurşunlar türkiye ye geliyon demek. inşallah bol bol hava atarsın.
kaptanım ellerine sağlık ve aylar sonra ilk kez listede değilim
dün eve geldim tartıldım ve büyük bi şok geçirdim. ama size şimdi sölemeyecem kaç olduğumu. gerçi akşam saati tok karnına ve 5 lt su aldıktan sonra tartıldım. neden 5 lt diye sorun hadi sorun. ölüyooooooom. spinal anestezi yaptılar ve yan etkisi baş ağrısı çözümü bol sıvı ve kafein. ölüyom yatmam lazım ama kızım ikide biracıktım diyo sonra ememeden uyuya kalıyo. yat kalk talim yapıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…