ay basina gelmeyen vardirmiki bende ayni dertten muzdarip olmustum bir zamanlar...bir zamanlar diyorum cünkü o zamanlar gencecik birseydik..simdi kartlastik..birak milletin sapiklik yapmasini kalkip buyur teyze söyle gec diyerek yer veriyorlar hayir islemis olmak icin dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiimSelamün Aleyküm kızlarr
Bugün tam pazar modundaydık ailecek
Sabahtan evdeydik sonra anneme geçtik hatta çocukları parka götürdük eğlensinler diyehem bizde temiz hava almış olsuk
Geç saattede eşim ve çocuklarla Forum İstanbula gittik kıza hem kitap almaya hemde kışlık ceket bakmaya
Sağ olsun huysuz yine beğenmedi birşey ama azimliyim bir iki hafta içinde mutlaka beğeneceği birşey bulacağım
Yarın sabah erkenden eşimle evden çıkıp hastaneye gidiceğimbakalım ne çıkacak sonuçlarım ve diyetisyen ne diyecek
İremciğim ellerine ve emeğine sağlık
Kızlar sizleride tebrik ediyoruminşallah hep böyle eksilerde bildirimleriniz olur ve yakında şu kilo derdimiz biter
Canım benimde aynı olay bekarken başıma metroda gelmişti ve yanıbaşımda duran polis bile istifini bozmadıama ben tabi sessiz kalmadım yuh be üzerime çıksaydın sapık diye söylendim hatta dönüp polis memurunada siz böyle kılınızı kıpırdatmazsanız gözününüzün önünde olan olaya bu tipler değil taciz göz önünde tecavüz bile eder demiştim
Kızkardeşim bile şaşırmıştı ne oluyor diye tabi o çok tırsaktır ancak tir tir titrer
Şükür sonra başıma gelmedi ama gelse bile asla sessiz kalmam
tamam o Zaman eylul sila sen ben simdilik 3 umuz basliyoruz..ayin 1 de tartilacagiz..hatta yarin Sabah tartilalim tam dogrosu olsum...sonrada 1 aralikta tartilalim..3 haftamiz var bu cok Uygun bir Zaman arada kacamak falan olsada telafi etmeye firsatimiz olacak...Bennnnnnnnnn bennnnnnnn ben varımmmmmmmmmmmmmm
Yarından itibaren bende varım eğer sizcede uygunsahem o bahaneyle kendime gelirim bir motivasyon olur hemde 1 ay sonra nasılsa yine diyetisyende tartılacağım en azından arada verdiğim kilo varkı aynı yerde ölçülmüş olucak
inşallah canım sorun çıkmaz da vatana gelir sağlıcak ve mutlu şekilde evine dönersin
insallah canim insallahinşallah canım sorun çıkmaz da vatana gelir sağlıcak ve mutlu şekilde evine dönersin
tamam etti 4 simdilik 4 kisi olduk...süper süper..ama bak benle son yarisini hatirlatirim yine ayni yenilgiyi yasamayasinbensiz olmaz bende varımmmmmm
Kızlar bu iddayı tam bir ay yapsak ta 11 aralıkta bitirsek olurmuhem bende diyetisyende tartılmış olurum ve içim rahat eder
TAbi yine siz bilirsiniz
insallah canim insallah
tamam etti 4 simdilik 4 kisi olduk...süper süper..ama bak benle son yarisini hatirlatirim yine ayni yenilgiyi yasamayasinyada intikamin aci olacak acaba hangisi:44::44::44::44:
Kızlar bu iddayı tam bir ay yapsak ta 11 aralıkta bitirsek olurmuhem bende diyetisyende tartılmış olurum ve içim rahat eder
TAbi yine siz bilirsiniz
hahayyyt diye baslayan bir itisme cümlesi kurmak istedim ama haklilik payin beni susturdu..evet isin icinde kocamin yillarca calistiracagi cenesi olmasaydi o Kadar gayret edemeyebilirdim..hahahaaaa kızım kıl payı yırttın sen o iddaadan ... kocan olmasaydı işin içinde ben görürüdüm seniii kii ne kaldı şurda 1 ay sonra görüşürüzzzz:)))
motiveye ihtiyaım var dostlarımmmmmm
ben yatıyorum bu rada güzel muhabbet var ama yarın okulumda var öpüldünüzzzz
insallah hadi bakalim heyecanla bekliyorum sonuclariSizlere doyum olmaz ama bende ufak ufak yatayım gözlerim kapanıyor artık
Sabah erkenden sokaklara atacağım yine kendimi
Bana dua edin kızlar inşallah sonuçlarım temiz çıkar ve tartı beni yanıltmıştır
Hepinizi kocaman öpüyorummmmm
valla bence cok kullanisli yani 1 yerine 2 ayakkabi kullanmis oluyorsun kiyafete göre degerlendir...rahat birseyede benziyor..gerci ben hafif dolgu topuk modelleri daha cok tercih ediyorum ama tercih meselesi elbetteEki Görüntüle 856942
son birşey bu botu beğendim geçen gün
bugün almaya gittim kalmamış sizde internetten getirtmeye değer mi güzel mi yaniii
özelliiği şuan çıtçıtla sabitlenmiş halde açınca fermuar yukarı kadar çıkıyo çizme oluyo diz altında hadi fikir belirtin yarın ona göre alayım yada almayayım
Eki Görüntüle 856942
son birşey bu botu beğendim geçen gün
bugün almaya gittim kalmamış sizde internetten getirtmeye değer mi güzel mi yaniii
özelliiği şuan çıtçıtla sabitlenmiş halde açınca fermuar yukarı kadar çıkıyo çizme oluyo diz altında hadi fikir belirtin yarın ona göre alayım yada almayayım
aaa Deichmann oradadami var....Bence gayet şık ve kış için çok uygun yanlız süvetse bu çizmeler su geçirmesini engelleyen spreyler var deichmann tarzı büyük ayakkabıcılarda onlardan alıp sıkmayı ihmal etme uzun ömürlü olmaları açısından
Şimdiden güle güle kullan
amanda amannn taze annemiz gelmişş
nasıl oldu bebişin yüzü ayyüzlüm..
sen nasılsın canım yarın çıkarıcaklarmı eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?