iyi akşamlar kızlar
bu gün bi karatay yapıyım dedim..ama sabah karatay öğlen amann ayyy .akşam karatay bozması bişey oldu
işte memüm
sabah
sucuk
peynir
domates
6 zaytin
1 ceviz
çay
ara
yok
herşey güzel giderken
elinde baklavayla eşim kapıdan girdi:18:
ve o an ,baklavayla göz göze geldik ve aşık oldum
ilk aşk ,sanırım adet olmamımda büyük etkisi var bu aşkda ve duygularıma yenildim
pişmanımm
ben yedim
akşam
4 kaşık pilav
4 kaşık kavurma
2 brk ayran
şu anda soda içiyorum
ve ilk karatay deneyimim baklavanın cazibesine yenildi
canan hoca duysa beni paralardı heral
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] bilgisever[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ender saraç hareketleri [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 83.7 [/TD] [TD] 82.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 4.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yarım saat step 50 mekik yarım saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] pembeHipopotam[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4gün yürüyüş spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 5gün leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 defa 35 dklık twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
selam kızlar nasılsınız
ben bugün güzel bi gün geçirdim eşimin kuzeni burda yaşıyo
sabah törene katıldım sonra geldi beraber kahvaltı yaptık ordan lens almıştım onu almaya gittik benim dünyam var ya beren saatin oynadığı o filme girdik aman Allahım herkes ağlıyo burun çeke çeke bende tık yok
kuzen sordu abla sen niye ağlamadın diye dedim biz hep bunların içindeyiz herkes acıdığı için ağlıyorama ben duyarsızlaşmışım arık dedim halim komikti aslında ağlayanlar arasında gülen sırıtan bi tip hoş ben babam ve oğlumda da gülmüştüm :) gariplik bende...
sonra yemeğe gittik ordan eve gelirken ufak çaplı metro fordcusuna denk geldim acaba yanlış mı anlıom diye kenara geçtim baktım yine arkama geçti bende kaçtım aralara ama canım da sıkılmadı değil dönüp boğazlamak geldi içinmden hayır bişey desem kalabalık nereye gideyim diyecek ben rezil olduğumla kalıcam
keke yaptım ama ince 2 dilim yedim ,hatta şekeriinide az katmıştım , annemde şimdi onu söylüyodu "şekersizmi olmuş ne ? "diye
bugün demek herkezde bi tatlı sevdalılığı olmuş , sağlık olsun canım artık,bu hafta dengelemeye çalışırsın
ayyyyy uzun zaman sonra listedeyim hem de 3. olarakçok sevindim, ALLAH daim etsin inşaallah ( amiin )
ellerine sağlık kaptancım
nasıl yani canım ,sarkıntılık gibi bir şeymi bu sana yapılan :44:
üzülme kaptanımm
her minibüs, otobüse binen kadının başına gelmiştir ama hiç birimizde ses çıkaramayıp kaçmışızdır
allah o sapıkların şeylerine yıldırım düşsüm işallahh
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] bilgisever[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ender saraç hareketleri [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 83.7 [/TD] [TD] 82.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 4.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yarım saat step 50 mekik yarım saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] pembeHipopotam[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 4gün yürüyüş spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.7 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 5gün leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 defa 35 dklık twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
sorma kiz süpriz oldu..iki gundur kacirdim gerci..su durumda tam 1 Kilo faza gösteriyor ama yarindan itibaren basliyorum..zor bir hafta sonunu bitirmis oldum biraz kusurlu menülerle ama telafisi mumkun nasilsaselam kızlar ya ben ders olayın akaptırdım biraz aslında çabuk bıkmaktan da korkmuyor değilimm
beyazcanım listeyi yayınladın mıydı sen geçmiş yapamadım da gerçi bildirim toplarken görürüm
ayyüzlüm iyisiniz demi duyum sen nasıl o kadar az aldın bakemmm ben senden benim gibi artı bekliodum
aa ben bildirim yapmadımmmm hadiii bakalımmm
başlangıç: 83
geçen hafta:76.8
bu hafta: 77.2
giden+0.4
toplam giden 5.8
hedef 70
spor 6 saat yürüyüş
Herkese tünaydın hepinize güzel bir hafta sonu dilerim
ay sorma herif iyice eve kapandi..cik git gez diyorum ona gitmiyor..Aman maşallah tekrar canımben zayıflayana dek ödül olayını kaldırdım en az 3 gün o kaçamağın bedelini ödüyorum çünkü
Slm canım tbrk ederim bu hafta çok güzel kilo vermişsin
Menün harika canım bayıldım Karataya benzettim bende uzun yazıyorum ve utanıyorum bazen ama olsun ayrıntılı yazmak hatalarımızı görmek açısından faydalı olur
Biz de seni çok seviyoruz canım
Sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi kendiliğinden gelir canım
bitanem ekmek benim için de vazgeçilmezdi zayıflayınca kahvaltıda belki 1 er dişlim yiyebilirim ama hedefime ulaşana dek ağzıma koymayağım bakliyatlarda sağlıklı karbonhidratlar canım ama akşamı iyi kurtarmışsın tbrkler yoğurt yağ yakmada çok etkili
evet haklısın 7 kilo çok oldu benim amacım az ama kalıcı kilo vermek fakat kendiliğinden gitti asla kaçamak yapmadım ve sporumu aksatmadım
Enişteye bol bol ayran içir de erken uyusun o zaman Özuşumözlüyoruz inan
inşallah gidenler gelmez canım fazla gelmemiş yine de birde oruçtun malum ben oruç tutarken nedense çok alırdım
Günaydın canım amin
Gel zaman git zaman Karataya başlayacaksın emin ol belki bu hafta belki bu ay belki seneye ama mutlaka bir gün başlaman ümidiyle
İyi olmana çok sevindim canım minik prensese öpücükler
Dünkü Menüm
MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi
KAHVALTI :
1 yumurtalı bol yeşillikli menemen
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
1 dilim peynir
4 ceviz 6 fındık
1 salatalık
1 fincan yeşilçay
ÖĞLE :
1 bardak süt
AKŞAM:
Mnik 1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon güveç
3 yem kaş bulgur pilavı
1 bardak ayran
SPOR:
45 dk lık karışık hızda yürüyüş
pilates
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
cantayi yerken bile birincilik bende yani..afrim bana[TABLE="class: grid"]
[/table]kaptanim ellerine saglik..insallah bu hafta cantayi yemeyecegim.su an icin 1 Kilo fazlam var ama gider gider...
bak sen su evrimini tamamlayamamis yaratiklarin yaptigina....selam kızlar nasılsınız
ben bugün güzel bi gün geçirdim eşimin kuzeni burda yaşıyo
sabah törene katıldım sonra geldi beraber kahvaltı yaptık ordan lens almıştım onu almaya gittik benim dünyam var ya beren saatin oynadığı o filme girdik aman Allahım herkes ağlıyo burun çeke çeke bende tık yok
kuzen sordu abla sen niye ağlamadın diye dedim biz hep bunların içindeyiz herkes acıdığı için ağlıyorama ben duyarsızlaşmışım arık dedim halim komikti aslında ağlayanlar arasında gülen sırıtan bi tip hoş ben babam ve oğlumda da gülmüştüm :) gariplik bende...
sonra yemeğe gittik ordan eve gelirken ufak çaplı metro fordcusuna denk geldim acaba yanlış mı anlıom diye kenara geçtim baktım yine arkama geçti bende kaçtım aralara ama canım da sıkılmadı değil dönüp boğazlamak geldi içinmden hayır bişey desem kalabalık nereye gideyim diyecek ben rezil olduğumla kalıcam
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kizlarrrrrrrr gelemmi yanagnizdan öpemmi siz ananizin koynunda ben gurbette ölem miiiiiiiii
fistiklar bilin bakalim nooolduuuuuuuuuuuuu bana turkiye yollari görünüyooooooooooooor
canım olsun yarında yerim belki ,hem evdekilerinde şekere ihtiyacı yok, kek yapmama şükretsinlerMadem iki ince dilim yiyeceksin niye ev ahalisine de şekersiz kek yediriyorsun?!????? :))))
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kizlarrrrrrrr gelemmi yanagnizdan öpemmi siz ananizin koynunda ben gurbette ölem miiiiiiiii
fistiklar bilin bakalim nooolduuuuuuuuuuuuu bana turkiye yollari görünüyooooooooooooor
oo hosgeldın duyumcum bu aralar fazla ugramıyosun
hayırdır nezaman gelıyosun turkıyeye
canım olsun yarında yerim belki ,hem evdekilerinde şekere ihtiyacı yok, kek yapmama şükretsinler
gel canım geluça uça gel
aynen öyle olucak insallah bakalim yarin bilet ayni fiyatta duruyorsa bir ay sonra uca uca gelecegim...size daha yakin olacagim ama internete giremeyecegim icin daha uzak kalacagiz ne tuhaf degilmi :44:
veee duyuma birazdaha gayretle Kilo vermek icin bir firsaat dogar....varmi 1 ay icin benle yarisacak ha bakiim elleri göremiyorum elleri
yok giii en fazla 1 hafta...tek basima gelecegim..colugu cocugu cok fazla yalniz birakamam...gerci herif issiz evde olacak ama benim icime sinmiyor genede...ama annemi babami bacimi düsününce senede bir defada olsa göreyim dedim..bu yaz izine gitmeyecegiz maddi SIKINTIDAN dolayi..ee 12 aydan sonrada bilet fiyatlari ucacak hic gidemeyecegim..kista olsa en ucuz zamanda bir gidip göreyim dedik ..herifte olur dedi bakalim yarin kesinlik kazanacak:))) bu da işin cilvesi olsun , sağlık olsun canım , sen memleket hasretini gider, uzun mu kalacaksın peki türkiyede?
[/table]
geçtiğimiz yaz istanbula tatile gelmiştim , kız kardeşimde peşimde tabi onsuz olmazmetrobüse bindik, ablamla aynı yerdeyiz ,kız kardeşimse başka yerde ama birbirimizi görüyoruz, bizim kızın suratı değişti,ofluyo pufluyo . . . biz anlamadık, indiğimizde söyledi meğer sapığın biri yaslanıp durmuş, niye bağırmadın dedik,en azından bize söyleseydin dedik, kız hepten sinir oldu , bir daha bağır dedik, ablamda söyleseydin,onu arabadan atar hatta döverlerdi demişti
tamam o Zaman..simdi kac kilosun..ben Sabah tartildigimda 69.9 dum..yani yarin Sabah tartilsam kesin 70.5 e Kadar cikacakti ama ben bu günle basliyorum...sende bu günkü kilonu yaz..1 aralikta tartilalim..kim daha cok vermisse birinci olur ha ne dersin iyimi yada baska bir fikrin varsa o da olur:26:ben varım valla cozuttum bu ara hem kocamla hem arkadasımla ıddaya gırdım
bıde senle gırıyım ıyıce kızıssın:)
veee duyuma birazdaha gayretle Kilo vermek icin bir firsaat dogar....varmi 1 ay icin benle yarisacak ha bakiim elleri göremiyorum elleri
yok giii en fazla 1 hafta...tek basima gelecegim..colugu cocugu cok fazla yalniz birakamam...gerci herif issiz evde olacak ama benim icime sinmiyor genede...ama annemi babami bacimi düsününce senede bir defada olsa göreyim dedim..bu yaz izine gitmeyecegiz maddi SIKINTIDAN dolayi..ee 12 aydan sonrada bilet fiyatlari ucacak hic gidemeyecegim..kista olsa en ucuz zamanda bir gidip göreyim dedik ..herifte olur dedi bakalim yarin kesinlik kazanacak
tamam o Zaman..simdi kac kilosun..ben Sabah tartildigimda 69.9 dum..yani yarin Sabah tartilsam kesin 70.5 e Kadar cikacakti ama ben bu günle basliyorum...sende bu günkü kilonu yaz..1 aralikta tartilalim..kim daha cok vermisse birinci olur ha ne dersin iyimi yada baska bir fikrin varsa o da olur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?