80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

MENÜM

Kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 tatlı kaşığı reçel,1,5 dilim ekmek, emzirme çayı

Ara: 1 elma

Öğle: 1 kase kısır, 1 dilim ıslak kek

Ara: yarım kase yoğurtlu makarna, yarım kase kısır

Akşam : 1 kıymalı pide, ufak salata, 1 bardak ayran

Akşam bir tanıdık çağırmıştı güya balığa. Ben de orda hiç ekmek yemem diye gönül rahatlığı ile ara öğün olarak kısır ve makarna yedim. Ama akşam menümden de görüldüğü üzere balıktan vazgeçip pide yapmışlar :/ her haftasonu benim bi bozgunum oluyo zaten ya neyse...

sabah: yarım gözleme 1 yumurta peynir zeytin

ara: yarım kutu patlamış mısır

akşam iskender ama pidelerinden az yedim

aara 2 mandalina

1 gofret

Haha kesin paralardı :)))

Ellerinize sağlık :) çanta yemeyerek devam edebilmek dileğimle :))

Benim de arkadaşlarım gidip baya ağlamışlar. Ben filmin konusunu dahi bilmiyorum. Babam ve oğlumu tvde izlemiştim. Tabi üzücü öğeler var ama ağlamamıştım. Gerçi ozaman oğluşum yoktu. Şimdi her hikayeyi bağdaştırıp gözlerimi dolduruyorum sorunlu insanlar gibi

Sapıklık olayında ise Allah kahretsin böyle erkekleri diyorum....

Madem iki ince dilim yiyeceksin niye ev ahalisine de şekersiz kek yediriyorsun?!????? :))))

Tuttum bu duayı

kaptanım ellerine sağlık ellerin dert görmesin inşallah .

sorma kiz süpriz oldu..iki gundur kacirdim gerci..su durumda tam 1 Kilo faza gösteriyor ama yarindan itibaren basliyorum..zor bir hafta sonunu bitirmis oldum biraz kusurlu menülerle ama telafisi mumkun nasilsa
başlangıç: 83
geçen hafta:76.8
bu hafta: 77.2
giden+0.4
toplam giden 5.8
hedef 70
spor 6 saat yürüyüş

dun:
Sabaheynir 3 dilim ekmek yumurta melemen pekmez
ögle:kahvalti gec olunca sallandi
aksam:1 tb taze fasulye+7-8 kasik pilav+1 kase mercimek corbasi

bugün
Sabah: melemen+3 dilim ekmek
ara: 1 biskuvi
ögle:yok
ara:3 kayisi bir avuc tutkurusu
aksam:1 Tabak yogurt corbasi eristeli
1 Tabak mantar yemegi
1 kase pirinc pilavi
1 ayran
3 dilim unhelvasi

yani cok cok kacirdim rezil bir menu farkindayim..üzgünüm..birdaha yapmam insallah

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kizlarrrrrrrr gelemmi yanagnizdan öpemmi siz ananizin koynunda ben gurbette ölem miiiiiiiii
fistiklar bilin bakalim nooolduuuuuuuuuuuuu bana turkiye yollari görünüyooooooooooooor

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kizlarrrrrrrr gelemmi yanagnizdan öpemmi siz ananizin koynunda ben gurbette ölem miiiiiiiii
fistiklar bilin bakalim nooolduuuuuuuuuuuuu bana turkiye yollari görünüyooooooooooooor

oo hosgeldın duyumcum bu aralar fazla ugramıyosun
hayırdır nezaman gelıyosun turkıyeye

veee duyuma birazdaha gayretle Kilo vermek icin bir firsaat dogar....varmi 1 ay icin benle yarisacak ha bakiim elleri göremiyorum elleri

Madem iki ince dilim yiyeceksin niye ev ahalisine de şekersiz kek yediriyorsun?!????? :))))
canım olsun yarında yerim belki ,hem evdekilerinde şekere ihtiyacı yok, kek yapmama şükretsinler

gel canım gel uça uça gel

oo hosgeldın duyumcum bu aralar fazla ugramıyosun
hayırdır nezaman gelıyosun turkıyeye

ay sorma benim herif isten cikti cikali evde kuluckaya yatti..civcivler ne Zaman cikar ben o Zaman görünürüm piyasada kiz daha fol yok yumurta yok ama yarin belli olucak..yarin bilet sormaya gidecegiz..Cuma günü bize bir fiyat vermislerdi..o fiyat hala duruyorsa önümüzdeki ayin ilk haftasindan sonra ucarim hoom antalya...cok heyecanliyim coook
bu gün babamlarla konusurken dedim heveslenmeyin heyecanlanmayin ama oraya gelebilirim babam korktu birsey var sandi..diye diyince dedim o Kadar Kilo verdim geleyimde size havasini atayim diye düsündüm dedim..Adam bir kahkaha basti ..birsey olmadigini anlamisligin huzuruyla

canım olsun yarında yerim belki ,hem evdekilerinde şekere ihtiyacı yok, kek yapmama şükretsinler

gel canım gel uça uça gel

aynen öyle olucak insallah bakalim yarin bilet ayni fiyatta duruyorsa bir ay sonra uca uca gelecegim...size daha yakin olacagim ama internete giremeyecegim icin daha uzak kalacagiz ne tuhaf degilmi :44:

aynen öyle olucak insallah bakalim yarin bilet ayni fiyatta duruyorsa bir ay sonra uca uca gelecegim...size daha yakin olacagim ama internete giremeyecegim icin daha uzak kalacagiz ne tuhaf degilmi :44:

:))) bu da işin cilvesi olsun , sağlık olsun canım , sen memleket hasretini gider, uzun mu kalacaksın peki türkiyede?

:))) bu da işin cilvesi olsun , sağlık olsun canım , sen memleket hasretini gider, uzun mu kalacaksın peki türkiyede?
yok giii en fazla 1 hafta...tek basima gelecegim..colugu cocugu cok fazla yalniz birakamam...gerci herif issiz evde olacak ama benim icime sinmiyor genede...ama annemi babami bacimi düsününce senede bir defada olsa göreyim dedim..bu yaz izine gitmeyecegiz maddi SIKINTIDAN dolayi..ee 12 aydan sonrada bilet fiyatlari ucacak hic gidemeyecegim..kista olsa en ucuz zamanda bir gidip göreyim dedik ..herifte olur dedi bakalim yarin kesinlik kazanacak

Selamün Aleyküm kızlarr

Bugün tam pazar modundaydık ailecek
Sabahtan evdeydik sonra anneme geçtik hatta çocukları parka götürdük eğlensinler diye hem bizde temiz hava almış olsuk
Geç saattede eşim ve çocuklarla Forum İstanbula gittik kıza hem kitap almaya hemde kışlık ceket bakmaya
Sağ olsun huysuz yine beğenmedi birşey ama azimliyim bir iki hafta içinde mutlaka beğeneceği birşey bulacağım

Yarın sabah erkenden eşimle evden çıkıp hastaneye gidiceğim bakalım ne çıkacak sonuçlarım ve diyetisyen ne diyecek

İremciğim ellerine ve emeğine sağlık
Kızlar sizleride tebrik ediyorum inşallah hep böyle eksilerde bildirimleriniz olur ve yakında şu kilo derdimiz biter

Canım benimde aynı olay bekarken başıma metroda gelmişti ve yanıbaşımda duran polis bile istifini bozmadı ama ben tabi sessiz kalmadım yuh be üzerime çıksaydın sapık diye söylendim hatta dönüp polis memurunada siz böyle kılınızı kıpırdatmazsanız gözününüzün önünde olan olaya bu tipler değil taciz göz önünde tecavüz bile eder demiştim
Kızkardeşim bile şaşırmıştı ne oluyor diye tabi o çok tırsaktır ancak tir tir titrer
Şükür sonra başıma gelmedi ama gelse bile asla sessiz kalmam

ben varım valla cozuttum bu ara hem kocamla hem arkadasımla ıddaya gırdım
bıde senle gırıyım ıyıce kızıssın:)
tamam o Zaman..simdi kac kilosun..ben Sabah tartildigimda 69.9 dum..yani yarin Sabah tartilsam kesin 70.5 e Kadar cikacakti ama ben bu günle basliyorum...sende bu günkü kilonu yaz..1 aralikta tartilalim..kim daha cok vermisse birinci olur ha ne dersin iyimi yada baska bir fikrin varsa o da olur:26:

veee duyuma birazdaha gayretle Kilo vermek icin bir firsaat dogar....varmi 1 ay icin benle yarisacak ha bakiim elleri göremiyorum elleri

Bennnnnnnnnn bennnnnnnn ben varımmmmmmmmmmmmmm
Yarından itibaren bende varım eğer sizcede uygunsa hem o bahaneyle kendime gelirim bir motivasyon olur hemde 1 ay sonra nasılsa yine diyetisyende tartılacağım en azından arada verdiğim kilo varkı aynı yerde ölçülmüş olucak

inşallah canım sorun çıkmaz da vatana gelir sağlıcak ve mutlu şekilde evine dönersin

bensiz olmaz bende varımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…