80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iiyim ablam sen???????

saclarima bakindiyorumm kizlarrr noluur birsey diyinnn

slm bayanlar
yakında bende buraya dahıl olucam ınsallah
24 yasındayım 1.68 boyum ıyı bır doktora tedavı oluyorum su anda 15 gun oldu baslayalı. hedefım ben 60 dıyorum doktorum 54 bıle yapıcam ben senı dıyo
evlı yada cocuklu dıılım, yukseklısans yaptım sımdılık bu kadar
yakında gorusuruz hatta sorun olmazsa cuma gunu sızın lıstenızede gırebılırım

Selam canım ,hoşgeldin.
Bende yeni katıldım,henüz listede adım yok.
İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.

günaydın herkese,
saç modellerine baktım canım hepsi çok güzel hele son koyduğun resimde çok güzelsin maşallah.
kendi fikrimi söyliyeyim 2.resim fotomontaj olan onu beğenmedim belkide saçın renginden sanırım sıradan yapmış güzelliğini sınırlamış gibi tabi sen bilirsin yorumum bu aylincim.

selam hoşgeldin..şu anki kilon ne peki??burda hep birlikte zayıflayacağız ben de 13 temmuzdan beri burdayım ..ben de yeniyim..

günaydın ö kılzar..herkese çoook güzel bir gün diliyorum...
dün akşam kaynım vardı eve gider gitmez sebzeli sosisli kaşarlı börek yaptım ama bir yudum bile yemedim karpuz yedim ama 3 dilim falan onu da zorla yedim..diet kola içtim-biliyorum diet olsa da içmemem gerekiyordu ama içim yanmıştı-
bu sabah da cornflakes süt 4 kaşık yiyebildim evden çıkma gerekiyordu...
şu anda hafif açım ara öğünü öne alıcam sanırım..
spor yine yapılmadı tabi ama dün güzel dinlendim bugün kendimi daha iyi hissediyorum...

günaydınlar herkese opuyorumnanaktan
az önce kahvaltımı yaptım
1dilim çavdar ekmeği
biraz beyaz peynir
domates yeşil biber
3 adet zeytin (şu zeytinden bir türlü vazgeçemedim )
şekersiz çay

birnci fotomontaj nasil sizce?
tsk

bakin buna benzer olucak üstü, öyle cok kabartmicam tabiki
kiza hic bakmayin igrenc piercingleri iyyy

bu favorim

sac rengi hafif böyle kirmizili olucak

Son düzenleme:
vawwwwww diyorum başka da bişey demiyorum...

fikir degistirdim yine yaa........
annem sevmedi bu saci, hepp kabarticaksin baska iyi durmaz dedi, ve yine sac diplerin kirilicak dökülcek dedi
hakli ( V kesim yaptir 2-3 V kat kat kesim yaptir dedi ve bir resim buldum cok beyendim.... ay bayan olmak neden bukadar zor yaa.....

aylincim canım benim bayan olmak o kadar da zor değl aslında..sen bir saçla bu kadar uğraşırsan ooo işin zor be güzelim:))ben gelin başımı yaptırırken bile oturdum kuaförün önüne hiç sesimi çıkarmadım sen nasıl yaparsna yap sadece açık olsun dedim..çok da hoş oldu..yaşın daha çok genç şimdiden saçlarını yıpratma derim..kendi doğal rengi en güzel renk..naıslsa ilerde benim gbi saçlarına kırlar düşünce mecburen boyatacaksın..
gerçi bunları boşuna söylüyorum onu da biliyorum ya içimde kalmasın dedim..:)

zaten boyatirsam cok tutacak, TL ye cevirirsem 150 TL....... burda cok pahali.

amaaaaan tmm pes ettim :) oturcam sandalyeye, dicem kadina, üstüü cok görünücek sekilde kesin ve kat kat, uzunlugu kalicak bitti :)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…