- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
oğluşumun adı HALİT
ewet çalışıyorum kimyagerim .
sizler neler yapıyosunuz çoluk çocuk iş güç ?????
selam kızlar
menüm
sabah:1 yumurta,zeytin,1dlm ekmek
öğle:1 tabak etli barbunya,yarım tabak pilav
ara:1 kase yoğurt
akşam:1 tabak barbunya,1 dlm ekmek
ara:10 badem
ben de çalışıyorum öğretmenim aslında işitme engelliler öğretmeniyim ama zihi engellilerde görevlendirme çalışıyorum 6 yıllık evliyim eşim kıbrısta ben bursada.. onun yanına gidebilmek için sınav kazanmam gerekiyo onun için ders çalışıyorum bende senin gibi ayrıyım yani kocişimden.. ama bizde çocuk yok malesef tüp bebek denemeleriyle boğuşuyoruz başarırsak bizim de olaak işalllah
bu arada topik kaptanıyım ismim irem memnun oldum gelmene bizi bırakma sakın
ayy ceconun dıyetısyenının söyledıgıne takıldım sımdı fazla spor yapmaktamı kötü anlamadımki
bu ara spora agırlık verıyorum cunkü hızlansın kılo vermem dıye ama napsam bılemedım
Eki Görüntüle 859195
bugün tırnaklarım bööleydi çok hoşuma gitti arayada bi ööle görüntü girsin dedim bu arada evlilik yüzüğümü çıkartmak zorunda kaldım çocuklara el yıkamayı filan öğretirken düşüyor sabun gördümü düşüyor aslında sağ elime aldım o da olmadı bende 2001 de taktığım söz yüzüğümü takmaya başladımmm
arkadaşlar bende nisan ayında doğum yaptım malum kilolar baş belası :) eşimde geçen hafta askere gitti.nisanda terhis olcak o gelene kadar zayıflamak istiyorum umarım başarırım.sizlerinde desteğini bekliyorum.yorumlarınız benm için önemli
oğluşumun adı HALİT
ewet çalışıyorum kimyagerim .
sizler neler yapıyosunuz çoluk çocuk iş güç ?????
Kızlar size doyum olmaz ama ben küçük kuzuyu geç olsada bir yıkıyayımda uyusunbende o bahaneyle bir sudan geçmiş olurum
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İNşallah yarın sabah zımba gibi enerjik bir sabaha merhaba deriz hepimizerkenden de kalkarız
Kocaman öpüyorum hepinizi
benm adımda deniz memnun oldumbende 2 yıllık evliyim.kimyager olmama rağmen tekstil fabrikasında kalite kontrol sorumlusu olarak çalışıyorum bende.koçişle ayrı olmana üzüldüm gerçekten çok kötü bi duygu.bebek konusunda ise her zamn olumlu düşünün ewet zordur ama bunun ne kadar önemli olduğunu biliyosunuzdur.ne kadar süredir ayrısınız?
eylülden beri ayrıyız canım üniversitenin 1. ayında çıkmaya başladık 2000 de ozmaandan beri bi askerde ayrılmıştık bi de şimdi 2. askerlik oldu bize
bizde sizin gibiyiz.1.sınıfın 2.dönemi başlamıştık biz.ilk defa askerlikten dolayı ayrı kalıyoruz.okurken yaz tatillerinde falan eşim bnm yanıma gelirdi ben onlara giderdim siz düşünün artık
peki sınav durumları ne ???ders çalışıyorum demiştiniz.bu arada yaş kaç acaba?
hoş geldin canımarkadaşlar bende nisan ayında doğum yaptım malum kilolar baş belası :) eşimde geçen hafta askere gitti.nisanda terhis olcak o gelene kadar zayıflamak istiyorum umarım başarırım.sizlerinde desteğini bekliyorum.yorumlarınız benm için önemli
valla canım kahve çekti yaptım oğlum ağlayınca içemedim artıkta içmembugün menün çok güzel olmuş sade ve güzel hatta sona meyve bile sıkıştırabilirsin
leslie yapıyomusun devammı
eylülden beri ayrıyız canım üniversitenin 1. ayında çıkmaya başladık 2000 de ozmaandan beri bi askerde ayrılmıştık bi de şimdi 2. askerlik oldu bize
ağlama ağlama ben hepimizin yerine arada ağlama krizine tutuluyorum laf aramızdaaancak oğlanı uyuttum geldim
hoş geldin canım
ben de kendimi tanıtayım
25 yaşındayım 17 aylık bir oğlum var çalışmıyorum
valla canım kahve çekti yaptım oğlum ağlayınca içemedim artıkta içmem
ben de beğendim bugünki menümü
leslie yapıyorum evet
kaptancım ağlıycam bak
Allah kavuştursun
kıyamam canım ya
inş bu sınavı kazanırsın be kaptancım
kalles telefontelefonun bile beni destekliyo:)
kiz ben gitsemde bir halt anlamazdim herhalde:sszkizlar sanlisiniz siz burada diyetisyen ler cok pahali özele giriyo.sadece kan tahlili su bu sigorta karsiliyo bu yüzden ben diyetisyene gidemedim.
bu dunyada en buyuk servet kendisine destek olan bir ailenin olmasiFıstığım benim sana ulaşabilmem için 40 fırın ekmek yemem lazım
Şaka bir yana ama gerçekten senin kilonda olsam şu bacak kadar boyumla bile razı gelirdim
Bu arada annem bana motivasyon ödülü icaat etti
Kadıncağız kilo belirtmedi ama eğer geçen yaz Almanyaya gittiğim gibi olursam ( ki o dönem 98 falandım ) bana uzun zamandır almayı düşündüğüm ama devamlı ertelediğim köşe koltuk takımı alacakmış
Daha henüz beğendiğim bir model yok tabi ama Annemin beni motive etmek için böyle birşey teklif etmesi bile beni çok sevindirdiEn azından artık bana eskiden yaptığı gibi az yesen verirdin demiyor hatta antidepresanları içtiğimi duyunca inşallah bundan sonra biz varız ve onlara ihtiyacın olmayacak dedi üstelik biz senden pat diye zayıflamanı beklemiyoruz, gerekirse 3 senede gitsin ama gitsin şu kilolarda sen rahat et dedi Ki inanın bu annem için çok büyük birşey çünkü ona göre gırtlağını tut kilolar gider ama artık şükür fikri değişmiş
yemedi diyorsuuuuunayy aynen wallla kocada yok ya saldım açyıra mevlam kayıra perşembe gideyimde tartıda eksi çıkayım
canımmm çok sevindim ama en çokta çıkınca ağlamamana azimle devam etme kararı aldığına güçlü durmana sevindim dediği gibi herkes sigarayı bırakamıyor örnek bensen bunu başardın ben dönem dönem evet zayıfladım ama hiç sigarayı bırakamadım
onun için sana helal olsun diyorumm her zaman yanındayımmm arkadaşım destekçin ve de takipçinim
he heee !! bende inandım son anda çıkcan hooop 1 kilo vermişim diycen ama ben o zmana kadar kendimi salcam duyum nasıl olsa artıda diye yemezlerrrr
aahhh canım benim senden bizde de var aramızda anne omak için zayıflamaya çalışanlar bende onun için didiniyorum tüp bebek öncesi zayıflama çabaları tabii bi de kardeşimin düğünü var çift etki :)
hoşgeldinn
geçen hafta bende yenildim yaaa sorma 78e çıktım ama 77.2 ile haftayı bitirdim en azından +0.4 le
kiz bu arabasicorbasi yozgat yoresi ait yoksa yozgatlimisin:26:menüm
sabah:2 yumurta peynir zeytin yoğurt
öğle:az kıymalı yumrta ayran
ara:1b süt
akşam:arabaşı çorbası ayran 1 çatal makarna kızım zorla yedirdi
1b süt
nasıl kızlar menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?