80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oğluşumun adı HALİT
ewet çalışıyorum kimyagerim .
sizler neler yapıyosunuz çoluk çocuk iş güç ?????

oğluşumun adı HALİT

ben de çalışıyorum öğretmenim aslında işitme engelliler öğretmeniyim ama zihi engellilerde görevlendirme çalışıyorum 6 yıllık evliyim eşim kıbrısta ben bursada.. onun yanına gidebilmek için sınav kazanmam gerekiyo onun için ders çalışıyorum bende senin gibi ayrıyım yani kocişimden.. ama bizde çocuk yok malesef tüp bebek denemeleriyle boğuşuyoruz başarırsak bizim de olaak işalllah

bu arada topik kaptanıyım ismim irem memnun oldum gelmene bizi bırakma sakın

selam kızlar

menüm
sabah:1 yumurta,zeytin,1dlm ekmek
öğle:1 tabak etli barbunya,yarım tabak pilav
ara:1 kase yoğurt
akşam:1 tabak barbunya,1 dlm ekmek
ara:10 badem

bugün menün çok güzel olmuş sade ve güzel hatta sona meyve bile sıkıştırabilirsin

leslie yapıyomusun devammı

benm adımda deniz memnun oldumbende 2 yıllık evliyim.kimyager olmama rağmen tekstil fabrikasında kalite kontrol sorumlusu olarak çalışıyorum bende.koçişle ayrı olmana üzüldüm gerçekten çok kötü bi duygu.bebek konusunda ise her zamn olumlu düşünün ewet zordur ama bunun ne kadar önemli olduğunu biliyosunuzdur.ne kadar süredir ayrısınız?

Canım şöyle özetliyeyim ben sana ;
Eğer birden spora asılırsak kiloda birden gidebilir ama zamanla kas yapmaya başlayıncada tartıda artı olabiliyormuş. Yani sporu çok fazla abartmadan yapmak gerekiyormuş ( sarkma olmaması için ) ve düzgün beslenmeyelede zayıflanabiliyormuş
Sporuda düzenli ve abartmadan yapmak gerekiyormuş ( zayıflayana kadar değil ömür boyu yapmayı göze alabileceğin kadar spor yap dedi yani )

Çok güzellllllllllllllllll
Bayıldımmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Gerçekten çok hoş görünüyor

oğluşumun adı HALİT

Eminim sende çok güzel kilolar verirsin
Bu arada bende kendimi biraz tanıtayım
Adım banu, 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim İstanbuldayım ve hazır yiyiciğim ( yani ev hanımı )

Kızlar size doyum olmaz ama ben küçük kuzuyu geç olsada bir yıkıyayımda uyusun bende o bahaneyle bir sudan geçmiş olurum

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İNşallah yarın sabah zımba gibi enerjik bir sabaha merhaba deriz hepimiz erkenden de kalkarız

Kocaman öpüyorum hepinizi

memnun oldum
ne kadar hoş kızlarınızla bol bol vakit geçiriyosunuzdur :)
ben onu yapamıyorum malesef
bu arada bende 24 yaşındaym uşakta yaşıyorum

iyi geceler....

eylülden beri ayrıyız canım üniversitenin 1. ayında çıkmaya başladık 2000 de ozmaandan beri bi askerde ayrılmıştık bi de şimdi 2. askerlik oldu bize

eylülden beri ayrıyız canım üniversitenin 1. ayında çıkmaya başladık 2000 de ozmaandan beri bi askerde ayrılmıştık bi de şimdi 2. askerlik oldu bize

bizde sizin gibiyiz.1.sınıfın 2.dönemi başlamıştık biz.ilk defa askerlikten dolayı ayrı kalıyoruz.okurken yaz tatillerinde falan eşim bnm yanıma gelirdi ben onlara giderdim siz düşünün artık
peki sınav durumları ne ???ders çalışıyorum demiştiniz.bu arada yaş kaç acaba?

82liyim 32 oluyorum eyvahhhh

ikimizde öğretmeniz geçen sene yurt dışı sınavı açıldı eşim kazaqndı ben akıllı kazanamadım kaldım işte böyle ohhh oldu bana
şimdi bu yaştan sonra oturur ders çalıştırırlar adamaa

anammmm kimse kalmamış uyku vakti mi yoksaa

hayır hayır ders çalışmak lazımmm üni sınavına bu kadar çalışsaydım daha iyi bi yerde olurdum kesin

Son düzenleme:
ancak oğlanı uyuttum geldim

hoş geldin canım
ben de kendimi tanıtayım
25 yaşındayım 17 aylık bir oğlum var çalışmıyorum
bugün menün çok güzel olmuş sade ve güzel hatta sona meyve bile sıkıştırabilirsin

leslie yapıyomusun devammı
valla canım kahve çekti yaptım oğlum ağlayınca içemedim artıkta içmem
ben de beğendim bugünki menümü
leslie yapıyorum evet

kaptancım ağlıycam bak
Allah kavuştursun

ağlama ağlama ben hepimizin yerine arada ağlama krizine tutuluyorum laf aramızdaa

telefonun bile beni destekliyo:)
kalles telefon

kizlar sanlisiniz siz burada diyetisyen ler cok pahali özele giriyo.sadece kan tahlili su bu sigorta karsiliyo bu yüzden ben diyetisyene gidemedim.
kiz ben gitsemde bir halt anlamazdim herhalde:ssz

bu dunyada en buyuk servet kendisine destek olan bir ailenin olmasi

yemedi diyorsuuuuun nadem oyle iremim ahada hodri meydan sana inat 3 kilo vericem bu hafta arti olabilirdi ama artik olamaz ahada inada bindim duyum detoksuna basliyorum yarin

menüm
sabah:2 yumurta peynir zeytin yoğurt

öğle:az kıymalı yumrta ayran

ara:1b süt

akşam:arabaşı çorbası ayran 1 çatal makarna kızım zorla yedirdi

1b süt

nasıl kızlar menüm
kiz bu arabasicorbasi yozgat yoresi ait yoksa yozgatlimisin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…