80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hay maaşallah ne yazmışsınız kızlar yaw, oku oku bitiremedim

83 kiloyum şu an ve 2-3 ay içinde en az 10 kilo vermek istiyorum, kalori diyeti yapıyorum arkadaşlar
aramıza h.geldin arkadaşım
cecoşum yazdıklarını okuyunca çok sevindim , sağlığında sorun olmasın da kilolar bak ne güzel gider, yeterki mutlu olalım hayatım değil mi
listene baktım ve bir benzerini bana da vermişti dr ama uygulayamadım orası ayrı ... birde ben diyetisyene gittim ama benim ne yağıma bakıldı ne de metobolizma yaşıma demek benimle hiiiç ilgilenilmemiş yaaa , ayrıntılı ilgilenmediler önemsemediler beni demek vay çiroz vayyy

artık güzel haberlerle ilerliycez yupppyyyy
kizlaaaaaaaaaaaar bir dis kac gram gelir...disimi cektiler...zayifladiiim yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geçmiş olsun canım , benimde bir kaç gündür dişim ağrıyodu meğersem 20 lik diş çıkmaya çalışıyormuş, akşamdan sonra iyice şişti çenem ve ağrım var çok , bakalım geçmezse bana da dişçi yolları gözüküyo
sac degilde biyik kas bacak bayagi bayagi uzadi yani...onlari yolardam bir beden incelirim gibime geliyooor
aynen bende de
RABBİM gönlüne göre versin canım , inş. aldıklarını verir güzel haberlerini alırız

duyum gelmişşşşş geçmişşş yapıyormuşşşşş

Anaaaa kiz nasil anladin:44: yoksa yoooo yo yoyo yoooooksa sen muneccimmisin yilbasina kac kili olucam onuda soylesenehatta bu haftaki sayisalda hangi rakamlar cikacsk haaaaaa birde du benim evrimini tamamlayamamisim tamamlarda adam olurmu:44:

Anaaaa kiz nasil anladin:44: yoksa yoooo yo yoyo yoooooksa sen muneccimmisin yilbasina kac kili olucam onuda soylesenehatta bu haftaki sayisalda hangi rakamlar cikacsk haaaaaa birde du benim evrimini tamamlayamamisim tamamlarda adam olurmu:44:

sen onu bunu bırakta bu saaate kadar hangi davetteydin neler yedin yaz bakammm:))

aay çok kaba olmuşum :)

sabah : 2 küçük dilim ekmek arası az kaşar,domates ve marul ile yapılmış sandiviç , su
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase tarhana çorbası, içinde 2 kaşık haşlanmış nohut attım
ara : yok
akşam : 3 incecik dilim börek ( hepsini birleştirsen bir dilim anca yapar ) , az turşu
ara : 2 mandalina
ara : 1 bardak kahveli şekersiz süt

ay sen dsha 20lik cikarmadinmi ben 20 liklerimin icini oydurup doldurttum yani sinirleri bile alindi yavas yavas sarapladiyorummu nefir dikkatini cekerim kasarlasiyormuyum ysslaniyormuyum degil saraplasiyormuyum diyorum yani pes bana...ben bu herif yuzunden surahi nene oldumya neeeyse

sen onu bunu bırakta bu saaate kadar hangi davetteydin neler yedin yaz bakammm:))

aay çok kaba olmuşum :)
valla evdeydim bir ara disciye gittim 1 saat bekledim adam elini koluna kadar agzima soktu ama vslla herifcugumun dedigi gibi at gibi hatinum..yani agzimi bir actim kisner gibi adam bakti agzimda oyle genis bir salon var tango yapti sekreteriyle

hayırrrrr başlamaaaaa biri duyumuuuu durdursunnnnn
nartik nok gec bebegiiiim

Icime duyum kacti gene olacsk ismi aksam aksam leptop herifteyken telle tini mini hanim bir soruyu 40 dakkada ancak cevaplarim

şarap gibi hatunsun canım illa koca koca yaşları devirmeye gerek yok ki yaş 29 ama hala 20 lik dişlerle uğraşıyorum , 1 tane çektirdim ama 3 gündür biriyle daha uğraşıyorum , bakalım akıbeti nolur :44:

günaydın millet nasılsınız bakalım okula gitmeden önce bi selam vereyim dedim hepinizin günü az kalorili ama çok güzel geçsin

yok ya yozgatlı değilim ama bi sene orada kaldım afyonluyam ben

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Sabah 7de çok dinç bir şekilde uyanıp güne Merhaba dedim
Güzelçe kahvaltımı ettim listemin gram dışına çıkmadan
Kendime şimdi birde yeşil çay yapıp ara öğün saatimi bekleyeceğim

Anam gerçekten sevdim ben bu listeyi ha bire yiyorum yaw

Neyse Ceco kaçar

Gidip hazırlanayım da kendimi dışarı atayım hem hareket hemde pazarımı yapar anneme geçerim bugün yine oradaymışız kadın torunlarını bir gün görmesin özlüyor

Hepinize hayırlı ve bol eksili günler diliyorum

selamün aleyküm kızlar
hepimize güzal bir gün olur işallahh
bu gün muharremin 10 u mübarek bir gün..
eve alışveriş yapmak bu günde bereketi artırırmış .5 senedir dikkat ediyorum
bu gün yapılacak şeyle...bir Müslümana 10 kez veya 10 Müslümana selam vermek lazımmış,bunu yapamıyordum dışarı çok çıkmadığımdan ,selamıda vermiş olmun kk sayesinde
şimdi ocakda aşurem kaynıyor.kendime ayırdım az bişey pekmezli yapıcam hem kan olsun hemde şekerin zararını almamış oluyum

ayy arabaşı konyanın deyilmi kızz.yozgatınsada bilmiyorum ama konyada kışın çok sevilir millet birbirini davet eder arabaşı yemeye .özellikle akşam yemeğinden sonra gece yenir acıılı acılıı hamuruyla ..çokk severim bende benim çocuklar bile hamurunu yaparkenbaşımda bekler onlar bile yer yani..kışda geldi tam zamanı valla ..

günaydın cecomm

diyette ilk günün mübarek güne denk geldi bence bunun var bi hikmeti...işallah sonuç süper olucakk

bende kahvaltı yaptım çay içemedim bi çay demleyimde içiyim ,

benim akibet beter valla..aksam yedim ictim yikandim niyetlendim yattim...tüm gece dis agrisindan kabuslar gördüm..sanah artik dayanilmaz acilarla uyaninca agri kesici icmek zorunda kaldim..benim niyet Oruc tarihe karisti böylece..allahim affetsin niyetlenip boznus gibi oldum ama resmen yanak kemiklerimde hissediyordun acisini. doktorun dedigine göre 2 günde gecmezse kbb doktoruna gitmek zorunda kalacagim..ona göre iltehap yüzüme yayilmis olabilirmis

günaydın millet nasılsınız bakalım okula gitmeden önce bi selam vereyim dedim hepinizin günü az kalorili ama çok güzel geçsin

yok ya yozgatlı değilim ama bi sene orada kaldım afyonluyam ben
himm yanlis hatirlamiyorsam onun hamurunu cignemiyorsun..diri diri yutuyorsun..yani ben öyle gördüm

ben yozgatin diye biliyorum ma afyonda olabilir yani

2 aralığa kadar
Sabah: 4 kaşık gevrek ve yarım bardak süt
Öğle:4 kaşık sebze yemeği,1 dilim ekmek, 1 meyve
Ara:1 dilim ekmek, 1 kk peynir
Akşam:5 yk sebze, 1 dilim ekmek
Gece:1 probiyotik yoğurt
Bu programa uyucağım hedefim 85
Spor olarak ne yapıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…