80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızz ne afyonu konya konya..zaten afyon da konya nındı önceden afyonda bizim arabaşıda bizim kimseye vermeyiz

bende tutamadım orucu adetten dolayı , dişim ise zorluuo beni bugün, çene kemiğim çok ağrıyo ( apse yaptı, dr.a gitsem bana ağrı kesici ve antibiyotik verecek kesin , bir gün daha geçireyimde belki geçer diye umut ediyorum... ALLAH cüml hastalara şifa versin inşalah ( amiinn )

canım hedef 85 demişsin, kaç kilosun peki? birde gevrek tüketmeyi çok alışkanlık yapma derim, deneyimlerimden söylüyorum bence onlar kilo yapıyorlar :44: dikkatli davranmanı tavsiye ederim begümcüm

Şu an 88 im ama hep peynir ekmek yemekten sıkıldım yumurtayla da doymuyorum

valla afyonunda olabilir yozgatında konyanında hiç problem değil zaten ben hamurunu falan yapmadım sadece çorbasını yaptım seviyorum o çorbanın lezzetini laf aramızda benim adamdan öğrendim yapmasınıda ama hala onun gibi tutturamıyorum ben zaten o hamuru hiç sevmiyorum ne acayip şey öyle o ya nasıl yiyolar o hamuru bilmem

kızlar doğrumu gördüm bilmiyrm ama gözlerime inanamayıp defalrca çıktım tartıya veeeeeeee 74.6 yı gösteriyor olurmu bu kadar ya ben daha pazar günü 77 idim sumu atıyorum ne anlamdım

Şu an 88 im ama hep peynir ekmek yemekten sıkıldım yumurtayla da doymuyorum
sanırım haftalık hedefim 85 canım
sabahları kendine sandiviç yap , melemen yapabilrsin, 1 patatesi teflon tyava ya küp doğrayıp,az sıvı yağ,tuz ve çok az su ile buharında pişirip üzeri maydanozlu da yiyebilirsin , yardımcı olur inşallah sana, yoksa tekdüze beslenmek çok sıkıcı oluyo
melankolii
o beyaz benmiyimm

yoksa beyazçay mı

bensem içelimm çok severim çayı hatta içiyorum şimdi

yes tatlım o beyaz sensin , bende içtim hatta şimdi yine içicem

ben çok çabuk kas yapıyorum günde kaç defa nasıl spor yapmamı önerirsin

ben çok çabuk kas yapıyorum günde kaç defa nasıl spor yapmamı önerirsin

senin için en güzel spor o zaman canım tempolu 45 yürüyüş , en kısa zamanda dr a görünen arkadaşımız cecoya da doktorun tavsiyesi bu şekilde oldu begümcüm , karın problemin varsa belki yürüyüş sonrası kendini zorlamadan mekik çekebilirsin

2.5 kilomuu

vay anasını ...nasıl oldu bu kızzz

ne yaptın bu kadar kilo kaybetmek için..

iyi akşamlar

menüm
sabah
1 yumurta
3 ceviz
domates

ara
1 kepçe pekmezli aşure

öğle

sucuk
az peynir
1 dlm ekmk

ara
1 elma

akşam
aşuremi yesem ...yoksa yemek mi karar veremedim

ne yiyim kızlar:26:

slm arkadaşlar nasılsınız çok yazamıyorum çok yogunum kızlar geçen haftaki diyetine aynen uyuyorum güzel kilo vermiştim bu hafta 4 günde hiç bişey degişmedi ya moralim çok bozuk neyse menümü yazırım şevkim kırıldı.
sabah;domates ,salatalık ,beyaz peynir,2 zeytin ,1 dilim ekmek
arada;1 yemek kaşıgı kavrulmuş fıstık
Öğlen;kuru fasulye 1 kase yogurt
arada;1 elma
akşam;buharda brokoli,buharda kırmızı biber 2 adet,salata,yogurt,2 dilim ekmek
1,5 su 1 kayısı çayı

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, emzirme çayı

Ara: yok

Öğle: 3 kaşık pilav, 5 piliç kroket, 4 tane patates kızartması, beyaz çay

Ara: 1 dilim cheesecake

Akşam : 2 kase aşure, 2 piliç kroket, 2 patates kızartması

Utanç ve sinirimden paylaşmayacaktım. Akşam tam bir uçuş oldu. Sinirlerim bozulunca hımcımı yemekten çıkarmıyım diyorum ama anca diyorum....

sabah : ekmek arası kaşar,domates ,marul sandiviç
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase çorba
ara : 1 küçük nar
akşam : az çorba, fırında tavuklu patates , 2 s.k bulgur pilavı ve marul salata
ara : 2 lokma cevizli ekmek , 1 mandalina

birazdan bitki çayımı demleyip içerim , yatarken de 1 bardak süt belki

üzülme yalnız deyilsin..hepimiz sinirimizi,,sevincimizi,mutluluğumuzu,üzüntümüzü yemekten çıkarıyoruz.olan olmuş,

yarın dikkat edersin olur biter.

canlar cuma günü kılavuzun açıklanacağı yönünde bi bilgi geldi bakanlıktan eğer öölese sınav çok yakınnn
dersçalışıyorummm (

üzülme yalnız deyilsin..hepimiz sinirimizi,,sevincimizi,mutluluğumuzu,üzüntümüzü yemekten çıkarıyoruz.olan olmuş,

yarın dikkat edersin olur biter.

Ama kocaman bir insan olarak 4 gündür dikkat ederken bugün bu denli saçmalamak kızdırıyor beni... Ama dediğîn gibi olan oldu

canlar cuma günü kılavuzun açıklanacağı yönünde bi bilgi geldi bakanlıktan eğer öölese sınav çok yakınnn
dersçalışıyorummm (

İnşallah sınavın çooooook güzel geçer, kocacınla bir araya gelirsiniz, o mutlulukla tüp bebeksiz bir de minik kuşunuz olur hemen aminnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…