benim akibet beter valla..aksam yedim ictim yikandim niyetlendim yattim...tüm gece dis agrisindan kabuslar gördüm..sanah artik dayanilmaz acilarla uyaninca agri kesici icmek zorunda kaldim..benim niyet Oruc tarihe karisti böylece..allahim affetsin niyetlenip boznus gibi oldum ama resmen yanak kemiklerimde hissediyordun acisini. doktorun dedigine göre 2 günde gecmezse kbb doktoruna gitmek zorunda kalacagim..ona göre iltehap yüzüme yayilmis olabilirmis
himm yanlis hatirlamiyorsam onun hamurunu cignemiyorsun..diri diri yutuyorsun..yani ben öyle gördüm
ben yozgatin diye biliyorum ma afyonda olabilir yani
bende tutamadım orucu adetten dolayı , dişim ise zorluuo beni bugün, çene kemiğim çok ağrıyobenim akibet beter valla..aksam yedim ictim yikandim niyetlendim yattim...tüm gece dis agrisindan kabuslar gördüm..sanah artik dayanilmaz acilarla uyaninca agri kesici icmek zorunda kaldim..benim niyet Oruc tarihe karisti böylece..allahim affetsin niyetlenip boznus gibi oldum ama resmen yanak kemiklerimde hissediyordun acisini. doktorun dedigine göre 2 günde gecmezse kbb doktoruna gitmek zorunda kalacagim..ona göre iltehap yüzüme yayilmis olabilirmis
2 aralığa kadar
Sabah: 4 kaşık gevrek ve yarım bardak süt
Öğle:4 kaşık sebze yemeği,1 dilim ekmek, 1 meyve
Ara:1 dilim ekmek, 1 kk peynir
Akşam:5 yk sebze, 1 dilim ekmek
Gece:1 probiyotik yoğurt
Bu programa uyucağım hedefim 85
Spor olarak ne yapıyım?
bende tutamadım orucu adetten dolayı , dişim ise zorluuo beni bugün, çene kemiğim çok ağrıyo( apse yaptı, dr.a gitsem bana ağrı kesici ve antibiyotik verecek kesin , bir gün daha geçireyimde belki geçer diye umut ediyorum... ALLAH cüml hastalara şifa versin inşalah ( amiinn )
canım hedef 85 demişsin, kaç kilosun peki? birde gevrek tüketmeyi çok alışkanlık yapma derim, deneyimlerimden söylüyorum bence onlar kilo yapıyorlar :44: dikkatli davranmanı tavsiye ederim begümcüm
kızz beyaz bi çay demleyelimde içelim migerçi yemekte yemedim daha ve ne yiyeceğimide bilmiyorum :44:
valla afyonunda olabilir yozgatında konyanında hiç problem değil zaten ben hamurunu falan yapmadım sadece çorbasını yaptım seviyorum o çorbanın lezzetini laf aramızda benim adamdan öğrendim yapmasınıda ama hala onun gibi tutturamıyorum ben zaten o hamuru hiç sevmiyorum ne acayip şey öyle o ya nasıl yiyolar o hamuru bilmembenim akibet beter valla..aksam yedim ictim yikandim niyetlendim yattim...tüm gece dis agrisindan kabuslar gördüm..sanah artik dayanilmaz acilarla uyaninca agri kesici icmek zorunda kaldim..benim niyet Oruc tarihe karisti böylece..allahim affetsin niyetlenip boznus gibi oldum ama resmen yanak kemiklerimde hissediyordun acisini. doktorun dedigine göre 2 günde gecmezse kbb doktoruna gitmek zorunda kalacagim..ona göre iltehap yüzüme yayilmis olabilirmis
himm yanlis hatirlamiyorsam onun hamurunu cignemiyorsun..diri diri yutuyorsun..yani ben öyle gördüm
ben yozgatin diye biliyorum ma afyonda olabilir yani
sanırım haftalık hedefim 85 canımŞu an 88 im ama hep peynir ekmek yemekten sıkıldım yumurtayla da doymuyorum
melankolii
o beyaz benmiyimm
yoksa beyazçay mı
bensem içelimm çok severim çayı hatta içiyorum şimdi
sanırım haftalık hedefim 85 canım
sabahları kendine sandiviç yap , melemen yapabilrsin, 1 patatesi teflon tyava ya küp doğrayıp,az sıvı yağ,tuz ve çok az su ile buharında pişirip üzeri maydanozlu da yiyebilirsin , yardımcı olur inşallah sana, yoksa tekdüze beslenmek çok sıkıcı oluyo
yes tatlım o beyaz sensin , bende içtim hatta şimdi yine içicem
ben çok çabuk kas yapıyorum günde kaç defa nasıl spor yapmamı önerirsin
valla afyonunda olabilir yozgatında konyanında hiç problem değil zaten ben hamurunu falan yapmadım sadece çorbasını yaptım seviyorum o çorbanın lezzetini laf aramızda benim adamdan öğrendim yapmasınıda ama hala onun gibi tutturamıyorum ben zaten o hamuru hiç sevmiyorum ne acayip şey öyle o ya nasıl yiyolar o hamuru bilmem
kızlar doğrumu gördüm bilmiyrm ama gözlerime inanamayıp defalrca çıktım tartıya veeeeeeee 74.6 yı gösteriyor olurmu bu kadar ya ben daha pazar günü 77 idim sumu atıyorum ne anlamdım
Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, emzirme çayı
Ara: yok
Öğle: 3 kaşık pilav, 5 piliç kroket, 4 tane patates kızartması, beyaz çay
Ara: 1 dilim cheesecake
Akşam : 2 kase aşure, 2 piliç kroket, 2 patates kızartması
Utanç ve sinirimden paylaşmayacaktım. Akşam tam bir uçuş oldu. Sinirlerim bozulunca hımcımı yemekten çıkarmıyım diyorum ama anca diyorum....
canlar cuma günü kılavuzun açıklanacağı yönünde bi bilgi geldi bakanlıktan eğer öölese sınav çok yakınnn
dersçalışıyorummm(
üzülme yalnız deyilsin..hepimiz sinirimizi,,sevincimizi,mutluluğumuzu,üzüntümüzü yemekten çıkarıyoruz.olan olmuş,
yarın dikkat edersin olur biter.
canlar cuma günü kılavuzun açıklanacağı yönünde bi bilgi geldi bakanlıktan eğer öölese sınav çok yakınnn
dersçalışıyorummm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?