slm arkadaşlar nasılsınız çok yazamıyorum çok yogunum kızlar geçen haftaki diyetine aynen uyuyorum güzel kilo vermiştim bu hafta 4 günde hiç bişey degişmedi ya moralim çok bozuk neyse menümü yazırım şevkim kırıldı.
sabah;domates ,salatalık ,beyaz peynir,2 zeytin ,1 dilim ekmek
arada;1 yemek kaşıgı kavrulmuş fıstık
Öğlen;kuru fasulye 1 kase yogurt
arada;1 elma
akşam;buharda brokoli,buharda kırmızı biber 2 adet,salata,yogurt,2 dilim ekmek
1,5 su 1 kayısı çayı
ben yatıyorum
kimsecikler yok,cecoyu gördüm
bekledimmm
bekledimmm:26:
bekledimm
ama yokk
iyi geceler kızlar
Canım kusura bakma önce bir selam verip öyle Romanımı yazaydım iyidi
Evetttt ben menüyü patlattım şimdi sende yorumunu patlat bakalımsizinlemiyim yoksa deeelmiyim
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Yine yoğun ve verimli bir gün geçirdim ve geçte olsa evime dönebildim
Beslenme açısından da gayet başarılı bir gün geçirdiğimi düşünüyorum ama kararını sizlerde verirsiniz birazdan nasılsa paylaşınca
Bugün tam 2 saat pazarda dolaştık ve hava baya serin olmasına rağmen fiyatlar okadar uygundu ki baya birşeyler aldım
Dönüşte yine Annemlere geçtik malum balık günümüz
Çay faslınıda yapıp eve geçtik şükürYarında Allahın izniyle inşallah biraz ev işi yapacağım sonra da kendimi spor salonuna atacağım Gidip bir güzel yüzeyimde hem sıkılaşma olsun hemde biraz keyif yapmış olayım
Bu arada aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Sabah uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su
Kahvaltıda;
3 ince dilim çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 büyük fincan yeşil çay
ara;
1 yeşil çay + 1 ELMA
Öğlen;
1 ufak parça kabaklı hamur ( yarım poğça kadar )
1 fincan sütsüz şekersiz nescafe
Yarım saat sonrası
3/4 simit
( Öğle yemeği saati dışarda olacağımız için bu şekil oldu birde tabi pazarda simit yemeden eve gelinirmi hiçbende dengelemek adına böyle yaptım )
ara;
1 çay bardağı süt + 1 Çay bardağı leblebi + 1 elma
Akşam;
1 kase mercimek çorbası
2 parça palamut ( toplam avuç içi kadar )
1 koca tabak yağsız bol limonlu salata
Yarım saat sonra 2 fincan şekersiz demleme çay.
Gece;
1 yeşil çay ( aslında süt olması gerekiyordu ama balık yedim malum)
1 elma
İşte böyle kızlarsizce yanlış bir durum varmı bu listede
Daha şimdiden yarın için ne pişirsemde düzenim bozulmasa diye düşünüp duruyorum
Canım sen diyetine aynen uymaya devam et eminim cumaya eksi görürsün kesinumutsuzluğa kapılma regl öncesi yakınsa oda yapar ama ben inanıyorum eksi göreceksin
Canım kusura bakma önce bir selam verip öyle Romanımı yazaydım iyidi
Evetttt ben menüyü patlattım şimdi sende yorumunu patlat bakalımsizinlemiyim yoksa deeelmiyim
çok güzel olmuş canım menün..sabah süper zaten.
öğlen keşke ayranda olsaymış ama neyse ,akşamla sabah.tabi aralar düzgün..
benimkide ele verir dalkını kendi yutar aşure kazanını oluyor ya neyse
Aşure miiiiiiiiiiii
Bende bayılırım aşureye hatta kazanına düşesim var
Bakalım haftaya yapacağım inşallah bende aşure ama şükür diyetisyenimde herhalde aşure ayını düşünerek listeye eklemiş yani bir kase aşure yemek istersem iki dilim ekmekten feragat etmem yeterliymişbende o gün ekmeğimi eksik tüketip ufak bir kase yemeyi düşünüyorum
sen düşünüyormuşsun:26:
ben hiç düşünmedim biliyormusun..
bir kase ara öğün ,1kase ana öğün yerine sabah akşam yedim..
tek tesellim pekmezli olması
bilmem,heralde kendimi rahatlatmak için bahane oldu bana
bu sefer gerçekden gidiyorum kızlar
size iyi gecelerr
slm kizlar kac gundur dogru duzgun gelemiyom. sarilik belasina yakalandi bebegim. kurtarmaya calisiyom. uykusuz ve yorgun gunler geciriyom. mahvoldum. bu arada bebegimin adini hala koyamadik. ve bomba kp ile kapistik. onun yuzunden sutum cekildi. sagolsun ucuncununde hakkini yedi. sonra da diyo ngelinin sutu olmadigindan torunlar beslenemedi diye. acaba sorumlu kim?
slm kizlar kac gundur dogru duzgun gelemiyom. sarilik belasina yakalandi bebegim. kurtarmaya calisiyom. uykusuz ve yorgun gunler geciriyom. mahvoldum. bu arada bebegimin adini hala koyamadik. ve bomba kp ile kapistik. onun yuzunden sutum cekildi. sagolsun ucuncununde hakkini yedi. sonra da diyo ngelinin sutu olmadigindan torunlar beslenemedi diye. acaba sorumlu kim?
82 kiloyum hamilelikte 30 kilo aldım veremiyorum
Canım çok geçmiş olsun
Stresten uzak dur bol bol emzir diyeceğim ama KP varken biraz zor maalesef
Rabbim yardımcın olsuninşallah bir iki güne geçer kuzudaki sarılık
Bu arada hala neden adını koymadınız kuzunun :44: Özel bir sebep mi var yoksa bizmi çok aceleciydikhastaneden eve geldiğim akşam adını koymuştu babam
Umarım sütün tekrar bol bol gelirde sende biraz rahatlarsın
Losa kadını ne zevk alırlar üzmekten anlamıyorum hoş beni daha yeni hamileyken benzetmişlerdi ya
RAbbim böylelerini islah etsin ne diyelim güzelim mübarek ay inşallah Allah akıl fikir verirde bizde bu dengesizlerden kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?