80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yatıyorum
kimsecikler yok,cecoyu gördüm

bekledimmm

bekledimmm:26:

bekledimm

ama yokk

iyi geceler kızlar

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Yine yoğun ve verimli bir gün geçirdim ve geçte olsa evime dönebildim
Beslenme açısından da gayet başarılı bir gün geçirdiğimi düşünüyorum ama kararını sizlerde verirsiniz birazdan nasılsa paylaşınca

Bugün tam 2 saat pazarda dolaştık ve hava baya serin olmasına rağmen fiyatlar okadar uygundu ki baya birşeyler aldım
Dönüşte yine Annemlere geçtik malum balık günümüz
Çay faslınıda yapıp eve geçtik şükür Yarında Allahın izniyle inşallah biraz ev işi yapacağım sonra da kendimi spor salonuna atacağım Gidip bir güzel yüzeyimde hem sıkılaşma olsun hemde biraz keyif yapmış olayım

Bu arada aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Sabah uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su

Kahvaltıda;

3 ince dilim çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 büyük fincan yeşil çay

ara;

1 yeşil çay + 1 ELMA

Öğlen;

1 ufak parça kabaklı hamur ( yarım poğça kadar )
1 fincan sütsüz şekersiz nescafe

Yarım saat sonrası
3/4 simit

( Öğle yemeği saati dışarda olacağımız için bu şekil oldu birde tabi pazarda simit yemeden eve gelinirmi hiç bende dengelemek adına böyle yaptım )

ara;

1 çay bardağı süt + 1 Çay bardağı leblebi + 1 elma

Akşam;

1 kase mercimek çorbası
2 parça palamut ( toplam avuç içi kadar )
1 koca tabak yağsız bol limonlu salata

Yarım saat sonra 2 fincan şekersiz demleme çay.

Gece;

1 yeşil çay ( aslında süt olması gerekiyordu ama balık yedim malum )
1 elma

İşte böyle kızlar sizce yanlış bir durum varmı bu listede
Daha şimdiden yarın için ne pişirsemde düzenim bozulmasa diye düşünüp duruyorum

Canım sen diyetine aynen uymaya devam et eminim cumaya eksi görürsün kesin umutsuzluğa kapılma regl öncesi yakınsa oda yapar ama ben inanıyorum eksi göreceksin

ben yatıyorum
kimsecikler yok,cecoyu gördüm

bekledimmm

bekledimmm:26:

bekledimm

ama yokk

iyi geceler kızlar

Canım kusura bakma önce bir selam verip öyle Romanımı yazaydım iyidi
Evetttt ben menüyü patlattım şimdi sende yorumunu patlat bakalım sizinlemiyim yoksa deeelmiyim

Evetttt ben menüyü patlattım şimdi sende yorumunu patlat bakalım sizinlemiyim yoksa deeelmiyim

çok güzel olmuş canım menün..sabah süper zaten.
öğlen keşke ayranda olsaymış ama neyse ,akşamla sabah.tabi aralar düzgün..

benimkide ele verir dalkını kendi yutar aşure kazanını oluyor ya neyse

tabikide

bzimlesinn

yarın benim kızın sonuç ve raporları için hastaneye gitmem lazım..

gitmişken bi dahiliyeciye görünüyüm diyorum çokk yorgunum .öncede bakıldı ama stres dediler .şimdiye kadar pisikiyatri çözüm olmadı. bakalım yarın yine stresmi diycek

tabi sigortamın günü bitmediyse muayene olabilirim .bi ağzımın payını alıyım yarın

menüm
sabah:1 yumurta zeytin peynir yoğurt çay

öğle:1 kase çorba ve ayran ile 2 lokma ekmek

akşam:1 karnı yarık ayran

ama kapanış berbat misafirlikteydim 1 dilim revani 1 kepçe patates salatası

herkeslere iyi akşamlar öpüldünz

Aşure miiiiiiiiiiii
Bende bayılırım aşureye hatta kazanına düşesim var
Bakalım haftaya yapacağım inşallah bende aşure ama şükür diyetisyenimde herhalde aşure ayını düşünerek listeye eklemiş yani bir kase aşure yemek istersem iki dilim ekmekten feragat etmem yeterliymiş bende o gün ekmeğimi eksik tüketip ufak bir kase yemeyi düşünüyorum

sabah nesfit

öğle : yarım tabak türlü yarım tabak pilav 1 kase çorba çeyrek baklava

ara : yarım simit pazardaydım da

akşam 250 gr et domates saat 6da

ara : diyet kraker

ara: 1 gofret
bugün kötü oldu yaaa yarın ii gider işallah

sen düşünüyormuşsun:26:

ben hiç düşünmedim biliyormusun..

bir kase ara öğün ,1kase ana öğün yerine sabah akşam yedim..
tek tesellim pekmezli olması
bilmem,heralde kendimi rahatlatmak için bahane oldu bana

slm kizlar kac gundur dogru duzgun gelemiyom. sarilik belasina yakalandi bebegim. kurtarmaya calisiyom. uykusuz ve yorgun gunler geciriyom. mahvoldum. bu arada bebegimin adini hala koyamadik. ve bomba kp ile kapistik. onun yuzunden sutum cekildi. sagolsun ucuncununde hakkini yedi. sonra da diyo ngelinin sutu olmadigindan torunlar beslenemedi diye. acaba sorumlu kim?

Olmuşla ölmüşe çare yok be güzelim boşver yarın dengelersin sen nasılsa kafana takma sonuçta abartılı bir şekilde yememişsindir diğer zamanlarda

bu sefer gerçekden gidiyorum kızlar

size iyi gecelerr

Sanada iyi geceler canım
Allah rahatlık versin

Sizlere doyum olmaz ama banada müsaade kızlarrrrrrrrrr
Sabah erken kalkacağım nasılsa

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

merhaba arkadaşlar
bende bugün ki menümü yazmak istedim
sabah 1 dilim peynir 4 zeytin bikaç dilim salatalık 1dilim ekmek ve bir bardak çay
ara yeşil çay
öğle 1 balık tarhana çorbası ve yağsız limonlu salata
aralarda 1 fincan yeşil çay 1 fincan türk kahvesi 1 elma ve bol su
akşam zeytinyağlı biber dolması yoğurt
1 saat sonrada lipton form çayı
sizce nasıl????

Canım çok geçmiş olsun
Stresten uzak dur bol bol emzir diyeceğim ama KP varken biraz zor maalesef
Rabbim yardımcın olsun inşallah bir iki güne geçer kuzudaki sarılık
Bu arada hala neden adını koymadınız kuzunun :44: Özel bir sebep mi var yoksa bizmi çok aceleciydik hastaneden eve geldiğim akşam adını koymuştu babam

Umarım sütün tekrar bol bol gelirde sende biraz rahatlarsın
Losa kadını ne zevk alırlar üzmekten anlamıyorum hoş beni daha yeni hamileyken benzetmişlerdi ya
RAbbim böylelerini islah etsin ne diyelim güzelim mübarek ay inşallah Allah akıl fikir verirde bizde bu dengesizlerden kurtuluruz

sen iyi olda canım,elbet aramıza gelirsin ki sen zaten aslında hep yanımızdasın, şu k.pederin ne odun bi adam yaaa, biz burdan gıcık olduk seni düşünemiyorum gülaycmbu kadara rahat bunu söyleyebbiliyorsa sende cevabını yapıştırsaydın kız

Canım iş biraz sende bitiyor. Ben o dönemde şalterleri indirmiş sadece çocuğuma konsantre olmuştum. Dördüncü günün gecesi geldi sütüm. Başka şehirlerden akrabaları arıyolardı günde kaç kez "sütü geldi mi gelinin" diye düşün. Ama ben hepsini totoma taktım başka bi yere takmadım çünkü bebişimin bana ihtiyacı vardı. Süt sağdığımda 10ml falan çıkardı da "ne kadar azz çocuk bunla hayatta doymaz" vs muhabbeti yapıp duruyolardı. Maşallah doydu da şu vakte kadar emdi de. Her gören "sütün yaramış" dediğinde bunların tipleri kaydı. Oğluşumu 38. haftanın sonunda aldı dr. Hani erkek bebeklerde iki hafta sonrası başlıyor ya gaz muhabbeti. Bizimkinde de başladı ve ağlıyo vs ya; kv "eee çocuğun normal doğması gereken zaman geldi ya o yüzden böyle" diye saçmaladı vs. Yani bunlar aklıma gelenler. Tüm bunlara rağmen diyorum ya ben beynimde duvarı çektim ve bebişime konsantre oldum. Hele senin hiççççç takmaman lazım; üç güzel yavruna bakmak bile içini açmalı. O koyduğun fotodaki anları yakalanaya bak ve gerisini salla

İsim konusunda da bravo valla! :) ben 4 aylık hamileyken isim olayı bitmişti

Herkese günaydınnnn.

Selamün aleyküm kılarrrrrrr

Hepniize günaydınnnnnn :122:

Gece baya sıkıntılı geçti maalesef :26: küçük cimcime dün fazlamı koşturdu nedir gece bacağım ağrıyor diye uyandı ve ne yaptıysak susturamadık. En son eşim biraz bengai sürdü çok çok az bende o uyuyana kadar masaj yaptım pijamasının üzerinden
Şükür uyudu bir iki saat uğraştıktan sonra ve nasıl bitkin düştüyse şu anda bile uyuyor

Bende yine sabahın 7sinde uyandım bir güzel salonumu toparladıktan sonra bir güzel kahvaltımı ettim
Şimdide buraya bakarken bir yeşil çay içeyim diyorum

82 kiloyum hamilelikte 30 kilo aldım veremiyorum

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz Motivasyon açısından emin ol buranın sana çok faydası olucak
Bu arada benim adım Banu 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim İstanbulda yaşıyorum ve ev hanımıyım

Sende biraz kendinden bahsedermisin

canim bizimki diyodu ya dogana kadar sen ne istiyosan o diye. simdi yan cizmeye basladi herkes bi isim yzsin kurra cekelim diyo ben de kafamda dila yi belirledim ve ismi kurraya kalsin istemiyorum. neymis bizim orda bu isim hos karsilanmazmis. ne alakasi var sila icinde bir suru yorum yaptilar varsilar bunun icinde yapsinlar umrumda degil diyorum. araya kavga girince de koyamadik aslinda. bakalim kismet bugun olurmu acaba:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…