80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım inşallah senin gönlüne göre olur
Ben hep diyorum Anne olarak 9 ay karnımızda taşıyorsak kesinlikle isim koyma hakkıda annenindir diye Sağ olsun eşimde o konuda hiç arıza çıkarmadı ve iki kızımında adını kendim koydum KVye göre edepsizliğimle yaptırdım ama dediğin gibi herkes herşeyi söyler sen eşini kandırmaya bak gerisi emin ol bir iki hafta sonra unutulmuş olur zaten

Kızlarrrrrrrrrrrr

Melekte Dr. Gürkan kubilay kalça ve üst bacakları eritecek 5 hareket gösteriyor üstelik çok basit ve kısa sürelerde yapılan
İzleyemeyenler mutlaka netten bulsun izlesin çok yararlı

100 kg verip 36 bedene düşen bir bayan çıkardı ve aynı hareketleri onada yaptırmış
Ben bundan sonra elimden geldiğince günde 3 kere yapacağım o hareketleri Adam hepsini birden yapmanıza gerek yok 3 set 15erden yapın gün içinde ilk hafta diyor

merhaba kızlarrr dün tartıldım 85.8 çıkınca çok üzüldüm ama kendimede geldim. bekarım boyum 1.63 ve daha şimdiden bu kilo ne yaa evlenip çocuk doğursam kimbilir ne olurum ay düşündükçe kuduruyorum yani. ama iyi oldu yoksa benim diyete girmeye hiiiçççç niyetim yoktu. bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım. bu gruba dahil oldum inşallahh hep beraber zayıflarızzzzz

Aramıza hoşgeldin
Üzülme güzelim hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz Allahın izniyle yeterki inan ve kaçamaklardan uzak dur

Neredesin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122: :122:

Elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın

Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben spora gidince çıkarsınız kesin meydana

Lennnnnnnn nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz

Bağırtmayın beni

( İçinde duyum kaçmış Ceco )

Şaka bir yana bu ne sessizlik bugün bir an başka topiğemi deng geldim dedim
Şansa herkesin bugün dışarda işleri var anlaşılan

Bende bir saat sonra inşallah hazırlanıp yüzmeye çıkacağım Şöyle tempolu tempolu yüzeyimde yarasın
Eve geldikten sonrada bugün Gürkan kubilayın gösterdiği 5 hareketi yapacağım Allahın izniyle
Kararlıyım o totoş eriyecek, kalçalar yok olacak, basende neymiş dedirteceğim başka seçenek yok

klasik erkek modaları , canım bebekin ismini koyarken manasına dikkat etmek en önemli şey, çünkü anne ve babalar bundan srumludurlar sen zaten bunun bilincinde olan bir annesin canım , artık ismini verin bebişin merak ediyoruzz

ben geldim canım ama çoooook uykum var , az kestirsem ne güzel olur :))

Son düzenleme:
ben geldim canım ama çoooook uykum var , az kestirsem ne güzel olur :))

Valla benimde aslında yatsam uyuyasım var ama inatla birşeylerle oyalıyorum kendimi
Gece cadı uykumu böldü ya ondandır yoksa kaç gündür erkende kalktığım halde sorun olmuyordu

Hadi neyse sende kestir fırsatın varsada akşama sohbete dinç olarak eşlik edersin nasılsa

mrb kızlar nasılsınız bakalım okuldan geldim biraz dinlenip yemek yapıcam bugün biraz ipin ucunu kaçırdım ama olsun

AYYÜZLÜM mrb canım ben kamile hatırladınmı ben 3-5 ay önce burdaydım sen o zamanlar hamileydin bebişine kavuşmuşsun sarılık zaten açlıktan oluyo çok üzüldüm sütünün çekilmesine bu insanları ben anlamıyorum ya hakikaten lohusa falan diye hiç düşünmeyip söylüyolar bide kp ne oluyo anlamadımki kaynanana en azından daha rahat cvp verirsin ben erkeklerin gelinleriyle tartışmaya gişrmelerini anlamıyrm hiç

CECO senin bebekte benimki gibi hassas galiba benimkide ufacık üşütme yada zorlanmada sabaha kadar ayakta tutuyo bizi narin çocukla uğraşması çok zor

kızlar dün demiştim ya ben 74.6 çıktım diye bu sabah 74.9 çıktım yani her halükarda 2 kilo gitmiş ama bugün biraz gevşettim kaptanım uyardı hakikaten halsizde düşmeye başlamıştım bide spora başlayabilsem daha verimli olcek ama en kısa zamanda onuda halledecem bugünde 1.5 litremi bitirmiş bulnuyorum bakalım yarına ne kadar değişim olcak

kızlar kızlaaar merhaba :*
sabah :1kkpeynir,1domates,1kase bol limonlu yeşillik salatası,13 zeytin,1dilim ekmek,şekersiz kahve,1haslanmış yumurta
öğle: 1kepçe öorba,3tane lahana sarması,yarım dilim uğday ekmeği
akşam:1kepçe çorba,1 keğçe kadar taze fasulye,bol salata
aralarda bitki çayı meyve,sarı leblebi

sabah:1dilim buğday ekmeği,1haşlamış yuurta,3 zeytin,1çay kaşığı ezilmis hashas,1d9omates,1kk peynir
öğle:2 kepçe çorba,2adet form mısırpatlağı bisküvisi,1kase yoğurt
akşam:1kepçe çorba, 4 5 kaşık etli yemek,bol salata,yarım dilim ekmek(böyle olacak)
arada şekersiz türk kahvesi,bitki çayı
bilgisayarım hala yapılmadığı için sadece menü bildiriyorum, yapılınca muhabbet katılıcam

Sorma canım 3 yaşına girdi ama hala bazen bebek gibi mızmızlanıyor neyse canları sağ olsun sonuçta büyüdükçe düzelir inşallah

Neyse buralar sakinken bende kendimi yollara dökeyim
Akşam yemeğinden sonra gelirim yine

Toparlanırız inşallah gece bu gece ütü bahanesiyle nöbetci olmayı düşünüyorum

82 kiloyum hamilelikte 30 kilo aldım veremiyorum

hoşgeldiniz kızlar sakın şu anki kararlılığınızdan hiiç vazgeçmeyin yolun sonuna kada gidinnn

ayrıcaaaa hep ilk günden bozan ben bugünlük bozmadan gidiyorum kızlarr inş hep böyle devam etcekk kararlılığımızı koruyalım bizler bununda üstesinden gelirizzz

hepimiz hayırlısıyla zayıflasak da şöyle güzel güzel ciciler giysek bi de hafiflesek en önemlisi 65 kiloyken kuş gibi sekiyodum pıt pıt çok rahattım ah şu hipotroid yaktın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…