- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
canim bizimki diyodu ya dogana kadar sen ne istiyosan o diye. simdi yan cizmeye basladi herkes bi isim yzsin kurra cekelim diyo ben de kafamda dila yi belirledim ve ismi kurraya kalsin istemiyorum. neymis bizim orda bu isim hos karsilanmazmis. ne alakasi var sila icinde bir suru yorum yaptilar varsilar bunun icinde yapsinlar umrumda degil diyorum. araya kavga girince de koyamadik aslinda. bakalim kismet bugun olurmu acaba:)))
merhaba kızlarrr dün tartıldım 85.8 çıkınca çok üzüldüm ama kendimede geldim. bekarım boyum 1.63 ve daha şimdiden bu kilo ne yaa evlenip çocuk doğursam kimbilir ne olurum ay düşündükçe kuduruyorum yani. ama iyi oldu yoksa benim diyete girmeye hiiiçççç niyetim yoktu. bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım. bu gruba dahil oldum inşallahh hep beraber zayıflarızzzzz
Aramıza hoşgeldin
Üzülme güzelim hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz Allahın izniyleyeterki inan ve kaçamaklardan uzak dur
canim bizimki diyodu ya dogana kadar sen ne istiyosan o diye. simdi yan cizmeye basladi herkes bi isim yzsin kurra cekelim diyo ben de kafamda dila yi belirledim ve ismi kurraya kalsin istemiyorum. neymis bizim orda bu isim hos karsilanmazmis. ne alakasi var sila icinde bir suru yorum yaptilar varsilar bunun icinde yapsinlar umrumda degil diyorum. araya kavga girince de koyamadik aslinda. bakalim kismet bugun olurmu acaba:)))
ben geldim canımLennnnnnnn nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz
Bağırtmayın beni
( İçinde duyum kaçmış Ceco)
Şaka bir yana bu ne sessizlik bugünbir an başka topiğemi deng geldim dedim
Şansa herkesin bugün dışarda işleri var anlaşılan
Bende bir saat sonra inşallah hazırlanıp yüzmeye çıkacağımŞöyle tempolu tempolu yüzeyimde yarasın
Eve geldikten sonrada bugün Gürkan kubilayın gösterdiği 5 hareketi yapacağım Allahın izniyle
Kararlıyım o totoş eriyecek, kalçalar yok olacak, basende neymiş dedirteceğimbaşka seçenek yok
ben geldim canımama çoooook uykum var , az kestirsem ne güzel olur :))
mrb kızlar nasılsınız bakalım okuldan geldim biraz dinlenip yemek yapıcam bugün biraz ipin ucunu kaçırdım ama olsun
AYYÜZLÜM mrb canım ben kamile hatırladınmı ben 3-5 ay önce burdaydım sen o zamanlar hamileydin bebişine kavuşmuşsun sarılık zaten açlıktan oluyo çok üzüldüm sütünün çekilmesine bu insanları ben anlamıyorum ya hakikaten lohusa falan diye hiç düşünmeyip söylüyolar bide kp ne oluyo anlamadımki kaynanana en azından daha rahat cvp verirsin ben erkeklerin gelinleriyle tartışmaya gişrmelerini anlamıyrm hiç
CECO senin bebekte benimki gibi hassas galiba benimkide ufacık üşütme yada zorlanmada sabaha kadar ayakta tutuyo bizi narin çocukla uğraşması çok zor
82 kiloyum hamilelikte 30 kilo aldım veremiyorum
merhaba kızlarrr dün tartıldım 85.8 çıkınca çok üzüldüm ama kendimede geldim. bekarım boyum 1.63 ve daha şimdiden bu kilo ne yaa evlenip çocuk doğursam kimbilir ne olurum ay düşündükçe kuduruyorum yani. ama iyi oldu yoksa benim diyete girmeye hiiiçççç niyetim yoktu. bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım. bu gruba dahil oldum inşallahh hep beraber zayıflarızzzzz
okuldan çıktım yüzümü aldırmaya gittim akşamda bacakları halletcem kesin eksideyim yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?