80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepimiz hayırlısıyla zayıflasak da şöyle güzel güzel ciciler giysek bi de hafiflesek en önemlisi 65 kiloyken kuş gibi sekiyodum pıt pıt çok rahattım ah şu hipotroid yaktın beni

al benden de o kadar ilac kullanıyosun demii

bu arada sana hoşgeldin demişmiyidm ben topikin kaptanı irem

evet levatron kullanıyorum 3 senedir. ama 6 aydır ilaç dozum ayarlanabildi ya çok geliyodu ya az. kilo almam durdu ama tabi kilo vermem için diyet yapmam lazım,hoşbulduk bu arada memnun oldum :13:

bu arada yeni gelen arkadaşlar için topik kurallarını yazayım :))

2 hafta boyunca menüler yazılıyor her cuma bildirim yapılıyor 2 bildirim yapıldıktan sonraki hafta 3. hafta listeye giriliyor

eğer listeye girdikten sonra cumadan cumaya en fazla 2 kere menü yazmama hakkınız var 3 olursa beyazcanın takibi ve de gazabına uğrarsınız haberiniz olsun

wintersun 3 menü paylaşmamışsa o hafta listede yok demektir

ama siz yapmazsınız ööle şeyler :))

evet levatron kullanıyorum 3 senedir. ama 6 aydır ilaç dozum ayarlanabildi ya çok geliyodu ya az. kilo almam durdu ama tabi kilo vermem için diyet yapmam lazım,hoşbulduk bu arada memnun oldum :13:

bende eutrox kullanıyorummm ama arada salladığım oluyooo hooop hemen kilo alıyorummm

bende eutrox kullanıyorummm ama arada salladığım oluyooo hooop hemen kilo alıyorummm

ben her gün kullanıyorum, bi de kahvaltıdan yarım saat önce alman gerekiyo bence ihmal etme sadece kiloya sebep olmuyo bu hormon bütün organları etkiliyo; adet düzensizliği, saç dökülmesi, tırnak kırılması, halsizlik, isteksizlik, depresyon bu belrtiler de vardı dr. a gittim hemen tsh baktı 150 mg la başladım şimdi bi gün 125 bi gün 100 alıyorum

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, emzirme çayı

Ara: yok

Öğle: 3 kaşık pilav, 1 şnitzel

Ara: 1 dilim cheesecake, beyaz çay

Akşam : 1 kase aşure, 1 tabak brokoli, yarım kepçe yoğurt çorbası

Bitirdi beni bu aşure haftasııııııı :/

menüm
sabah:1 yumurta 1 ısırık ekmek peynir zeytin yoğurt

öğle:sucuklu yumurta maydonoz domates çay 1 prça çiçek ekmeğin çiçeği

akşam:tavuk sote salata 2 yk pilav
ara yapmycm sadece çay bide şu çayın şekerini b,tirebilsem beceremyrm bi türlü

canım kilo kaybın yeme düzeninden mi yoksa başka sebebi varmı? ya da dikkat etmenden kaynaklı bir kilo kaybımı :44:

sabah : 1 bardak süt
ara : 1 mandalina
öğle : 1,5 kase çorba , 3s.k bulgur pilavı ve 1 bardak ayran
ara : uyku
akşam : az çorba , domates,biber ve patlıcan sote , 1.5 s.k b.plavı
ara : 1 mandalina yada 1 küçük nar
bitki çayımı içerim ,yatarken de kahveli süt

şubata kadar 70 kilo olmak istiyorum
önerebileceğiniz diyet ve egzersiz programı var mı?
metabolizmam hızlı ama akşama doğru çok acıkıyorum bi de bacaklarım çok çabuk kaslanıyor ona göre bi egzersiz ve diyet programı lazım yardımcı olur musunuz?

akşam yemeğinden sonra sanki mideme taş oturdu, çok rahatsız oldum nedense, yeşil çay demliyorum şimdi ,inşallah işe yarar rahatlatır biraz da olsa , dişim de çok şükür dünden daha iyi, ağrı kesici kolay kolay içmem ama yatmadan önce almak zorunda kaldım :44:

• menüm
  • sabah bir kasarli tost,cay
  • ööglen iki brötchen. biraz peynir zeytin .dometes
  • ikindi türk kahvesi .bir tas kakao
  • aksam kabak firinlasmis ,yogurt .eisberg salat .yarim kase puding
  • bir portakal
  • bir kiloya yakin su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Havuzuma gittim bir güzel yüzdüm sonrada suyun içinde birde bol bol hareketler yapıp evceğizime döndüm
Akşam yemeğimizide yedikten sonra biraz da herifimle sohbete ettik ve kendimi ancak attım buralara

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Uyanınca;

1 koca fincan az elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;

3 dilim çavdar ekmeği
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 Domates
1 Salatalık

Ara;

1 ufak bardak süt + 1 çay bardağı leblebi + 1 elma

Öğlen;

1 kase çorba
4 - 5 kaşık mantar sote ( yağsız, acılı )
1 kase cacık
1 koca kase yağsız salata ( marul, domates, salatalık )

Ara;
1 Yeşilçay
1 Elma

Akşam;
1 kase çorba
3 Yk bulgur pilavı
4 Yk kadar tavuk ( haşlayıp ditmiştim mevlüt pilavi misali )
1 kase cacık
1 koca kase yağsız salata ( bol limonlu )

Ara;
1 büyük fincan yeşil çay
5 adet kestane

Yatarkende bir bardak süt içmeyi düşünüyorum

ayrıcaaaa hep ilk günden bozan ben bugünlük bozmadan gidiyorum kızlarr inş hep böyle devam etcekk kararlılığımızı koruyalım bizler bununda üstesinden gelirizzz

İnşallah hepimizin azmi daim olur...Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Hadi bakalım yarın ilk bildirimini yapmayı unutma

Bende istiyorummmmmmmmm :122: tabi şubata kadar 70 bana imkansız ben 99dan aşağısını görsem razıyım
Ben 2 000 kalorilik bir diyet listesi uyguluyorum

Merakla bekliyorum :)))

Bu topiği okumaya ilk başladığımda zor yetişiyodum valla sayfalara. Şimdi ise gayet rahat rahat okuyorum. Bu durundan memnun değilim :)

Sorma bugün hep kendi kendime konuştum
Hepsi gezenti oldular başıma ne güzel bende bugün evdeyken Neyse yarın bildirim günü mecbur herkes bildirim içinde olsa evde olmaz zorunda

Son düzenleme:

bana sabahları 1 dilim ekmek ve peynir yetiyor sorunum okuldan eve gelince 5 ten sonra çok yemem

cecomm bu günde senmi yalnız kaldın
her gün ben gelir giderdim kimse yok olurdu..
topiğe nazar deydi cecommm
Merakla bekliyorum :)))

Bu topiği okumaya ilk başladığımda zor yetişiyodum valla sayfalara. Şimdi ise gayet rahat rahat okuyorum. Bu durundan memnun değilim :)
valla bende hiçç memnun deyilim

çok sessizleşti topik çokkk

iyi geceler kızlarr

bu gün çok yoğun ve yorgum bir gündü benim için

dün fethideyeden kız kardeşim geldi..çocuğu hasta ve orası ilçe olduğu için izmire sevk etmiş dr

bizde izmire gidesiye konyaya gel burda kalıcak yerin var hem kontrol için çağırsa buraya gelirsin hem seni görürüz dedik

bu sabah onun yanında bende gittim hastaneye..
sabahın 8 inde evden çıktım eve gelişim 7 di ..hastanede o bölüm senin bu bölüm benim in çık ,birde tıp fakülresi her bölüm ayrı binalarda ,binaların arasıda epey var..neyse baya yorulduk ama dahada bitmedi tabi..yarın kardeşim kendi gidicek ..

bu hengamede benim yeme içmemde biraz dengesiz oldu

menüm

sabah

yokkk

ara
yok

öğlen
döner
ayran

ara
yok

akşam
1 bazlama
7 zeytin
3 dlm ekmk çemenli
1 kase aşure

ara
1 elma
1 armut
yarım çikolatalı gofret

tüm gün yemediğimi akşam yedim attım

cecomm bu günde senmi yalnız kaldın
her gün ben gelir giderdim kimse yok olurdu..
topiğe nazar deydi cecommm

valla bende hiçç memnun deyilim

çok sessizleşti topik çokkk

Sorma canım yaa eskiden oku oku bitmezdi şimdi ancak 2 sayfa birikiyor bütün gün :26:

bir sorum var kızlar aklım pek karıştı şimdi ben 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum tabiki 5 günde o kadar gitmezde ne giderse kar bana şimdi ben bugün hiç kaçamak yapmadım ama sabah bir bardak ballı tarçınlı çay yaptım içtim az öncede zencefil limon karışımına tarçın ve bal ekledim içtim balın diyetime bi zararı olur mu ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…