hepimiz hayırlısıyla zayıflasak da şöyle güzel güzel ciciler giysek bi de hafiflesek en önemlisi 65 kiloyken kuş gibi sekiyodum pıt pıt çok rahattım ah şu hipotroid yaktın beni
evet levatron kullanıyorum 3 senedir. ama 6 aydır ilaç dozum ayarlanabildi ya çok geliyodu ya az. kilo almam durdu ama tabi kilo vermem için diyet yapmam lazım,hoşbulduk bu arada memnun oldum :13:
bende eutrox kullanıyorummm ama arada salladığım oluyooo hooop hemen kilo alıyorummm
kızlar dün demiştim ya ben 74.6 çıktım diye bu sabah 74.9 çıktım yani her halükarda 2 kilo gitmiş ama bugün biraz gevşettim kaptanım uyardı hakikaten halsizde düşmeye başlamıştım bide spora başlayabilsem daha verimli olcek ama en kısa zamanda onuda halledecem bugünde 1.5 litremi bitirmiş bulnuyorum bakalım yarına ne kadar değişim olcak
okuldan çıktım yüzümü aldırmaya gittim akşamda bacakları halletcem kesin eksideyim yarın
ayrıcaaaa hep ilk günden bozan ben bugünlük bozmadan gidiyorum kızlarr inş hep böyle devam etcekk kararlılığımızı koruyalım bizler bununda üstesinden gelirizzz
şubata kadar 70 kilo olmak istiyorum
önerebileceğiniz diyet ve egzersiz programı var mı?
metabolizmam hızlı ama akşama doğru çok acıkıyorum bi de bacaklarım çok çabuk kaslanıyor ona göre bi egzersiz ve diyet programı lazım yardımcı olur musunuz?
Merakla bekliyorum :)))
Bu topiği okumaya ilk başladığımda zor yetişiyodum valla sayfalara. Şimdi ise gayet rahat rahat okuyorum. Bu durundan memnun değilim :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Havuzuma gittim bir güzel yüzdüm sonrada suyun içinde birde bol bol hareketler yapıp evceğizime döndüm
Akşam yemeğimizide yedikten sonra biraz da herifimle sohbete ettik ve kendimi ancak attım buralara
Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Uyanınca;
1 koca fincan az elma sirkeli sıcak su
Kahvaltı;
3 dilim çavdar ekmeği
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 Domates
1 Salatalık
Ara;
1 ufak bardak süt + 1 çay bardağı leblebi + 1 elma
Öğlen;
1 kase çorba
4 - 5 kaşık mantar sote ( yağsız, acılı)
1 kase cacık
1 koca kase yağsız salata ( marul, domates, salatalık )
Ara;
1 Yeşilçay
1 Elma
Akşam;
1 kase çorba
3 Yk bulgur pilavı
4 Yk kadar tavuk ( haşlayıp ditmiştim mevlüt pilavi misali)
1 kase cacık
1 koca kase yağsız salata ( bol limonlu )
Ara;
1 büyük fincan yeşil çay
5 adet kestane
Yatarkende bir bardak süt içmeyi düşünüyorum
İnşallah hepimizin azmi daim olur...Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Hadi bakalım yarın ilk bildirimini yapmayı unutma
Bende istiyorummmmmmmmm :122: tabi şubata kadar 70 bana imkansızben 99dan aşağısını görsem razıyım
Ben 2 000 kalorilik bir diyet listesi uyguluyorum
Sorma bugün hep kendi kendime konuştum
Hepsi gezenti oldular başımane güzel bende bugün evdeyken Neyse yarın bildirim günü mecbur herkes bildirim içinde olsa evde olmaz zorunda
cecomm bu günde senmi yalnız kaldınLennnnnnnn nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz
Bağırtmayın beni
( İçinde duyum kaçmış Ceco)
Şaka bir yana bu ne sessizlik bugünbir an başka topiğemi deng geldim dedim
Şansa herkesin bugün dışarda işleri var anlaşılan
Bende bir saat sonra inşallah hazırlanıp yüzmeye çıkacağımŞöyle tempolu tempolu yüzeyimde yarasın
Eve geldikten sonrada bugün Gürkan kubilayın gösterdiği 5 hareketi yapacağım Allahın izniyle
Kararlıyım o totoş eriyecek, kalçalar yok olacak, basende neymiş dedirteceğimbaşka seçenek yok
valla bende hiçç memnun deyilimMerakla bekliyorum :)))
Bu topiği okumaya ilk başladığımda zor yetişiyodum valla sayfalara. Şimdi ise gayet rahat rahat okuyorum. Bu durundan memnun değilim :)
cecomm bu günde senmi yalnız kaldın
her gün ben gelir giderdim kimse yok olurdu..
topiğe nazar deydi cecommm
valla bende hiçç memnun deyilim
çok sessizleşti topik çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?