80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlar cuma günü kılavuzun açıklanacağı yönünde bi bilgi geldi bakanlıktan eğer öölese sınav çok yakınnn
dersçalışıyorummm (
hadi hayirlisi..simdi cok caliski yarin rahat edesin

amaaan su kafana taktigin seye bak...hiic duyma baktin moralini bozuyorlar cekil kendi dünyana..duyma kimseyi

dila cok iyi..dilan da cok iyi...ama koyacagin isimde turkce karakter olupta almanca ingilizca de falan olmayan harfler olmasin lutfen buna dikkat et..olaki ilerde Yurt disinda Yasar falan isminin telaffuz edilememesi cok kötu bir durum luyor demedi deme..mesela beni almanlar soyleyemiyor..sacma sapan bir isin cikiyor..

kiz sen nerelisin anteplimi yoksa

okuldan çıktım yüzümü aldırmaya gittim akşamda bacakları halletcem kesin eksideyim yarın
ay o dert bendede var ama aldiramadim..evrimini tamamlayamamis yari insan yari hayvan geziyorum ortalikta killi killi

al benden de o kadar ilac kullanıyosun demii

bu arada sana hoşgeldin demişmiyidm ben topikin kaptanı irem
havani yiim senin kaptanim

Canım yeğenin için çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnnnnnn

Beslenmeye gelince cuma öncesi pek iyi olmamış ama ben yinede senden ümitliyim
Artık olmadı önümüzdeki hafta telafi edersin

bu tarz diyetlerde listenin bi adım bile dışına çıkmamanı tavsiye ederim
bütün gün yaptıkların boşa gdebilirr

dün Sabah:
2 dilim ekmk peynir melemen
ara:muz
aksam:1 kase sehriye corbasi+bir Tabak yogurtlu bulgurdan köfte yemegi+3 dilim un helvasi(intihar gibi degilmi ama yedim valla yalanmi diim) yarim kase makarna

bugün
Sabah:1 kase mercimek corbasi+yarim Döner+1 dlm ekmek
ara:yarim muz
aksam:1 Tabak patlican sulusu+5 kasik pilav

bu hafta cildirdim Kabul ediyorum kesinlikle artidayim ama bu haftadan sonra yeniden düzene sokacagim söz..eee nasilsa 1 ay sonraya iddeamiz var bosa gitmesin

adanalıyım canım ama antepte okuyorum

çok az eklediysen zararı olduğunu düşünmüyorum ama tabi günde 4 - 5 fincan içiyorsan ve her defasında bir tatlı kaşığı koyarsan işin rengi değişir

sağolasın cecomm
amma velakin ben kendimden pek ünitli deyilim:26:

zaten haftaya başlayışımda helavet yoktu
baklavayla açtım haftayı,aşureyle kapatcam

yarında kardeşim annemden bana geçicek ,o gelmiş diye ben yine löp löp yerimm
bu hafta canım hep tatlı istiyor zati,adet olmamında büyük payı var tabi

canlar cuma günü kılavuzun açıklanacağı yönünde bi bilgi geldi bakanlıktan eğer öölese sınav çok yakınnn
dersçalışıyorummm (

okuldan çıktım yüzümü aldırmaya gittim akşamda bacakları halletcem kesin eksideyim yarın

al benden de o kadar ilac kullanıyosun demii

bu arada sana hoşgeldin demişmiyidm ben topikin kaptanı irem

ooooooooo duyum gelmişşş

hoş gelmişş safa getirmiş

başka başka ne getirmiş
hosbuldum hayatim hosbuldum..kacamak menüler getirdim

sen dalga geç benimle bacaklardan da kurtuldum -200 garantiiii :))
benim bacaklardan su durumda bir bebek yastigi cikar herhalde insallah yarindan sonra kas biyik bacak Bikini kanepe alti hepsi gidecek..ya kisinda sicak oluyordu haaaaaaaaa

adanalıyım canım ama antepte okuyorum
nasil anladim ama..sorsana sorsana nasil anladim

bu tarz diyetlerde listenin bi adım bile dışına çıkmamanı tavsiye ederim
bütün gün yaptıkların boşa gdebilirr
ne yalan söyleyim bugün ki emekten sonra bi gözüm korktu ama ben polikistik overliyim insilün direncim var normalde aç kalınca bayılcak gibi oluodum ama bugün çaylardan olmadım ama yarında balsız hüpletim çayları yoksa onca emek çöp allah korusun valada kalpten giderim :26: ayrıca yardımcı olduğun için çok teşekkür ederimmm :)

selam kızlar
menüm
sabah:1 yumurta,peynir,2 zeytin,1 dlm ekmek
öğle:yarım tabak etli patates yemeği,5 kaşık pilav,bolca ayran
ara:2 mandalina,1 lokma poğaça(bugün denedim tadına bakmadan olmazdı:))....)
akşam:yarım tabak patates yemeği,salata
ara:10 badem,1 avuç çekirdek

çok az eklediysen zararı olduğunu düşünmüyorum ama tabi günde 4 - 5 fincan içiyorsan ve her defasında bir tatlı kaşığı koyarsan işin rengi değişir

sadece 2 kere içtim ama onca patatesten sonra o açlıktan sonra bu emek boşa giderse hakkaten üzülürdüm. ama sayenizde buldum doğru yolu artık bal yokk

gelelim uzun zamandir yapmadigimiz cakma muhabbetine...
evet arkadaslarim benim cakma birken 5 oldu..eyvaklar olsun
ben hep kilolu oldugum icin darpaca pantolon elbise nerdeyse hic giyinmedim..ama bu son ay Kilo artsada incelme oldu bende..bacaklarim bayagi bayagi inceldi..bende kendime dar paca pantolon aldim..bir cizmede ayarladim giydim....ertesi gün benim görümcelerden 2 si giymisti.. dün 4 dü birden allahim soklardayim..hepsinde daracik pantolon dize Kadar cizme...gel görki hic yakistiramamislardi oda ayri bir komediydi ya neyse..buyuk kizim onlari görünce bana demezmi:anne ban sen giymeye basladin hemen aynisini yaptilar sadece esas cakma yapmadi..oda alt bacaklari cok kalin oldugu icin cizme giyemiyor....ya birdi 5 oldular ben nerelere gideeeeem

kızımın adı dila
aayyy hadi gözünüz aydınnn adıyla yaşasınnn
artık dila nasıl die sorarız

bende bugün her hastalığa atlıyo gibi olucam ama bende pko luyum zordurbilirim

allahhh gözümün önüne geldilerşimdi,,daltonlar gibi .allah iyiliklerini versin olurda bu kadar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…