hadi hayirlisi..simdi cok caliski yarin rahat edesincanlar cuma günü kılavuzun açıklanacağı yönünde bi bilgi geldi bakanlıktan eğer öölese sınav çok yakınnn
dersçalışıyorummm(
amaaan su kafana taktigin seye bak...hiic duyma baktin moralini bozuyorlar cekil kendi dünyana..duyma kimseyislm kizlar kac gundur dogru duzgun gelemiyom. sarilik belasina yakalandi bebegim. kurtarmaya calisiyom. uykusuz ve yorgun gunler geciriyom. mahvoldum. bu arada bebegimin adini hala koyamadik. ve bomba kp ile kapistik. onun yuzunden sutum cekildi. sagolsun ucuncununde hakkini yedi. sonra da diyo ngelinin sutu olmadigindan torunlar beslenemedi diye. acaba sorumlu kim?
dila cok iyi..dilan da cok iyi...ama koyacagin isimde turkce karakter olupta almanca ingilizca de falan olmayan harfler olmasin lutfen buna dikkat et..olaki ilerde Yurt disinda Yasar falan isminin telaffuz edilememesi cok kötu bir durum luyor demedi deme..mesela beni almanlar soyleyemiyor..sacma sapan bir isin cikiyor..canim bizimki diyodu ya dogana kadar sen ne istiyosan o diye. simdi yan cizmeye basladi herkes bi isim yzsin kurra cekelim diyo ben de kafamda dila yi belirledim ve ismi kurraya kalsin istemiyorum. neymis bizim orda bu isim hos karsilanmazmis. ne alakasi var sila icinde bir suru yorum yaptilar varsilar bunun icinde yapsinlar umrumda degil diyorum. araya kavga girince de koyamadik aslinda. bakalim kismet bugun olurmu acaba:)))
kiz sen nerelisin anteplimi yoksamerhaba kızlarrr dün tartıldım 85.8 çıkınca çok üzüldüm ama kendimede geldim. bekarım boyum 1.63 ve daha şimdiden bu kilo ne yaa evlenip çocuk doğursam kimbilir ne olurum ay düşündükçe kuduruyorum yani. ama iyi oldu yoksa benim diyete girmeye hiiiçççç niyetim yoktu. bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım. bu gruba dahil oldum inşallahh hep beraber zayıflarızzzzz
ay o dert bendede var ama aldiramadim..evrimini tamamlayamamis yari insan yari hayvan geziyorum ortalikta killi killiokuldan çıktım yüzümü aldırmaya gittim akşamda bacakları halletcem kesin eksideyim yarın
havani yiim senin kaptanimal benden de o kadar ilac kullanıyosun demii
bu arada sana hoşgeldin demişmiyidm ben topikin kaptanı irem
iyi geceler kızlarr
bu gün çok yoğun ve yorgum bir gündü benim için
dün fethideyeden kız kardeşim geldi..çocuğu hasta ve orası ilçe olduğu için izmire sevk etmiş dr
bizde izmire gidesiye konyaya gel burda kalıcak yerin var hem kontrol için çağırsa buraya gelirsin hem seni görürüz dedik
bu sabah onun yanında bende gittim hastaneye..
sabahın 8 inde evden çıktım eve gelişim 7 di ..hastanede o bölüm senin bu bölüm benim in çık ,birde tıp fakülresi her bölüm ayrı binalarda ,binaların arasıda epey var..neyse baya yorulduk ama dahada bitmedi tabi..yarın kardeşim kendi gidicek ..
bu hengamede benim yeme içmemde biraz dengesiz oldu
menüm
sabah
yokkk
ara
yok
öğlen
döner
ayran
ara
yok
akşam
1 bazlama
7 zeytin
3 dlm ekmk çemenli
1 kase aşure
ara
1 elma
1 armut
yarım çikolatalı gofret
tüm gün yemediğimi akşam yedim attım
bir sorum var kızlar aklım pek karıştı şimdi ben 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum tabiki 5 günde o kadar gitmezde ne giderse kar banaşimdi ben bugün hiç kaçamak yapmadım ama sabah bir bardak ballı tarçınlı çay yaptım içtim az öncede zencefil limon karışımına tarçın ve bal ekledim içtim balın diyetime bi zararı olur mu ki :44:
ay o dert bendede var ama aldiramadim..evrimini tamamlayamamis yari insan yari hayvan geziyorum ortalikta killi killi
hadi hayirlisi..simdi cok caliski yarin rahat edesin
amaaan su kafana taktigin seye bak...hiic duyma baktin moralini bozuyorlar cekil kendi dünyana..duyma kimseyi
dila cok iyi..dilan da cok iyi...ama koyacagin isimde turkce karakter olupta almanca ingilizca de falan olmayan harfler olmasin lutfen buna dikkat et..olaki ilerde Yurt disinda Yasar falan isminin telaffuz edilememesi cok kötu bir durum luyor demedi deme..mesela beni almanlar soyleyemiyor..sacma sapan bir isin cikiyor..
kiz sen nerelisin anteplimi yoksa
ay o dert bendede var ama aldiramadim..evrimini tamamlayamamis yari insan yari hayvan geziyorum ortalikta killi killi
havani yiim senin kaptanim
bir sorum var kızlar aklım pek karıştı şimdi ben 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum tabiki 5 günde o kadar gitmezde ne giderse kar banaşimdi ben bugün hiç kaçamak yapmadım ama sabah bir bardak ballı tarçınlı çay yaptım içtim az öncede zencefil limon karışımına tarçın ve bal ekledim içtim balın diyetime bi zararı olur mu ki :44:
Canım yeğenin için çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnnnnnn
Beslenmeye gelince cuma öncesi pek iyi olmamış ama ben yinede senden ümitliyim
Artık olmadı önümüzdeki hafta telafi edersin
canlar cuma günü kılavuzun açıklanacağı yönünde bi bilgi geldi bakanlıktan eğer öölese sınav çok yakınnn
dersçalışıyorummm(
slm kizlar kac gundur dogru duzgun gelemiyom. sarilik belasina yakalandi bebegim. kurtarmaya calisiyom. uykusuz ve yorgun gunler geciriyom. mahvoldum. bu arada bebegimin adini hala koyamadik. ve bomba kp ile kapistik. onun yuzunden sutum cekildi. sagolsun ucuncununde hakkini yedi. sonra da diyo ngelinin sutu olmadigindan torunlar beslenemedi diye. acaba sorumlu kim?
canim bizimki diyodu ya dogana kadar sen ne istiyosan o diye. simdi yan cizmeye basladi herkes bi isim yzsin kurra cekelim diyo ben de kafamda dila yi belirledim ve ismi kurraya kalsin istemiyorum. neymis bizim orda bu isim hos karsilanmazmis. ne alakasi var sila icinde bir suru yorum yaptilar varsilar bunun icinde yapsinlar umrumda degil diyorum. araya kavga girince de koyamadik aslinda. bakalim kismet bugun olurmu acaba:)))
merhaba kızlarrr dün tartıldım 85.8 çıkınca çok üzüldüm ama kendimede geldim. bekarım boyum 1.63 ve daha şimdiden bu kilo ne yaa evlenip çocuk doğursam kimbilir ne olurum ay düşündükçe kuduruyorum yani. ama iyi oldu yoksa benim diyete girmeye hiiiçççç niyetim yoktu. bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım. bu gruba dahil oldum inşallahh hep beraber zayıflarızzzzz
okuldan çıktım yüzümü aldırmaya gittim akşamda bacakları halletcem kesin eksideyim yarın
al benden de o kadar ilac kullanıyosun demii
bu arada sana hoşgeldin demişmiyidm ben topikin kaptanı irem
hosbuldum hayatim hosbuldum..kacamak menüler getirdimooooooooo duyum gelmişşş
hoş gelmişş safa getirmiş
başka başka ne getirmiş
benim bacaklardan su durumda bir bebek yastigi cikar herhaldesen dalga geç benimle bacaklardan da kurtuldum -200 garantiiii :))
nasil anladim ama..sorsana sorsana nasil anladimadanalıyım canım ama antepte okuyorum
ne yalan söyleyim bugün ki emekten sonra bi gözüm korktu ama ben polikistik overliyim insilün direncim var normalde aç kalınca bayılcak gibi oluodum ama bugün çaylardan olmadım ama yarında balsız hüpletim çayları yoksa onca emek çöp allah korusun valada kalpten giderim :26: ayrıca yardımcı olduğun için çok teşekkür ederimmm :)bu tarz diyetlerde listenin bi adım bile dışına çıkmamanı tavsiye ederim
bütün gün yaptıkların boşa gdebilirr
kızımın adı dila
çok az eklediysen zararı olduğunu düşünmüyorumama tabi günde 4 - 5 fincan içiyorsan ve her defasında bir tatlı kaşığı koyarsan işin rengi değişir
süper süper sevindim senin adina..Allah adiyla büyütsün insallahkızımın adı dila
aayyy hadi gözünüz aydınnn adıyla yaşasınnnkızımın adı dila
ne yalan söyleyim bugün ki emekten sonra bi gözüm korktu ama ben polikistik overliyim insilün direncim var normalde aç kalınca bayılcak gibi oluodum ama bugün çaylardan olmadım ama yarında balsız hüpletim çayları yoksa onca emek çöp allah korusun valada kalpten giderim :26: ayrıca yardımcı olduğun için çok teşekkür ederimmm :)
gelelim uzun zamandir yapmadigimiz cakma muhabbetine...
evet arkadaslarim benim cakma birken 5 oldu..eyvaklar olsun
ben hep kilolu oldugum icin darpaca pantolon elbise nerdeyse hic giyinmedim..ama bu son ay Kilo artsada incelme oldu bende..bacaklarim bayagi bayagi inceldi..bende kendime dar paca pantolon aldim..bir cizmede ayarladim giydim....ertesi gün benim görümcelerden 2 si giymisti.. dün 4 dü birdenallahim soklardayim..hepsinde daracik pantolon dize Kadar cizme...gel görki hic yakistiramamislardi oda ayri bir komediydi ya neyse..buyuk kizim onlari görünce bana demezmi:anne ban sen giymeye basladin hemen aynisini yaptilar sadece esas cakma yapmadi..oda alt bacaklari cok kalin oldugu icin cizme giyemiyor....ya birdi 5 oldular ben nerelere gideeeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?